Τεράστια κρησάρα όλα όσα ζούμε εδώ και μερικούς μήνες...

Τεράστια κρησάρα όλα όσα ζούμε εδώ και μερικούς μήνες...

3 Οκτωβρίου, 2020 7 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:600
Μοίρασέ το

κρησάρα που πάρα πολλά έχει ήδη αποδείξει για το ποιοι πραγματικά είμαστε, ποια είναι η πίστη μας, ποιο το φρόνημά μας. Όλοι μας ανεξαιρέτως.

 

 

Κρινόμαστε όλοι μας… και θα κριθούμε όλοι μας… για όλα…

Εξετάσεις δίνουμε… εξετάσεις Ανθρωπιάς, Αξιοπρέπειας, Πίστης…

 

Καλλιόπη Σουφλή

 
Άκρως θλιβερή η πρόσφατη ανακοίνωση από το προεδρείο του Συνδέσμου Κληρικών Ελλάδος (Ι.Σ.Κ.Ε.), γεμάτη αγαπούλικες παραινέσεις για…ενότητα και για πειθαρχία όλων στις υγειονομικές υποδείξεις των «ειδικών» και της διοικούσας Εκκλησίας!
 
Πλήρης υποταγή δηλαδή στις καθεστωτικές σοφιστείες σχετικά με τη δήθεν πανδημία, αμάσητη κατάποση των αντίχριστων εντολών για τη βλάσφημη μασκοφορία και τα λοιπά άθλια μέτρα μέσα στους ναούς, πλήρης σύνταξη προς τις κακοδοξίες της βαρύτατης νεοβαρλααμικής και νεοεικονομαχικής πλάνης που κάνει θραύση τον τελευταίο καιρό, τραγική πρόσκληση σε ομοιομορφία για την…αποφυγή διχασμού (ξεχνώντας προφανώς ότι ομοιομορφία και εκκλησιαστική ενότητα πάνω στην πλάνη δεν μπορεί να υπάρξει).
 
Οι ίδιοι όμως βέβαια, όταν πριν από δύο χρόνια κινδυνεύανε τα…μισθά, θυμίζω ότι είχανε ξεσηκώσει τον κόσμο στο πόδι!
 
Αλλά το ξαναλέω (για πολλοστή φορά): τεράστια κρησάρα όλα όσα ζούμε εδώ και μερικούς μήνες, κρησάρα που πάρα πολλά έχει ήδη αποδείξει για το ποιοι πραγματικά είμαστε, ποια είναι η πίστη μας, ποιο το φρόνημά μας.
 
Όλοι μας ανεξαιρέτως.
 
Και τα αποκαλυπτήρια ασφαλώς συνεχίζονται καθημερινά…

 

Πηγή

Προβολές : 600


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα