ΤΕΣΤ  ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ: ΕΝ ΕΞΕΛΙΞΕΙ ΑΔΙΑΨΕΥΣΤΑ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΜΕΝΟ ΣΧΕΔΙΟ ΜΑΖΙΚΗΣ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑΣ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΕΙΔΟΥΣ

ΤΕΣΤ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ: ΕΝ ΕΞΕΛΙΞΕΙ ΑΔΙΑΨΕΥΣΤΑ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΜΕΝΟ ΣΧΕΔΙΟ ΜΑΖΙΚΗΣ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑΣ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΕΙΔΟΥΣ

29 Απριλίου, 2021 3 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:1,328
Μοίρασέ το

Η έρευνα απέδειξε με στοιχεία πως δεν πρόκειται για συνομωσιολογία, ούτε για επιστημονική φαντασία

 

Ένα σερφάρισμα στο διαδίκτυο, είναι αρκετό για να αντιληφθεί ένας νοήμων άνθρωπος, πως η τεχνολογία που έχουν επιτύχει οι παγκόσμιοι σατανιστές, ξεπερνά και την πιο νοσηρη φαντασία.

Το ανθρώπινο γένος, σε λίγο καιρό θα ελέγχεται πλήρως.

Και ο κορονοϊός, που μας επέβαλαν οι σατανιστές ως “πανδημία”, δεν είναι τίποτα περισσότερο από το διαβατήριο για την ΚΟΛΑΣΗ.

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

Υ.Γ. ΚΑΝΕΙΣ ΜΗΝ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΤΕΣΤ. ΚΑΝΕΙΣ ΜΗΝ ΒΑΛΕΙ ΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥ ΣΤΟΝ ΑΥΤΟΜΑΤΟ ΠΙΛΟΤΟ ΤΗΣ ΚΑΜΠΑΛΙΚΗΣ ΕΛΙΤ.

ΕΝ ΕΞΕΛΙΞΕΙ ΑΔΙΑΨΕΥΣΤΑ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΜΕΝΟ ΣΧΕΔΙΟ ΜΑΖΙΚΗΣ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑΣ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΕΙΔΟΥΣ
Πολύ ανησυχητικά νέα από τη Σλοβακία, όπου ένα προσωπικό εργαστηριακού νοσοκομείου στη Μπρατισλάβα διεξήγαγε μια μελέτη από τον Νοέμβριο 2020 ως τον Μάρτιο 2021 σχετικά με τις δοκιμές COVID PCR και κατέληξε στο συμπέρασμα ότι με τις μπατονέτες δοκιμής που έβαλαν στη μύτη σας μέχρι το διαχωριστικό οστό του εγκεφάλου εμφύτευσαν Darpa Hydrogels στο σώμα σας.
Ο DARPA (Defense Advanced Research Projects Agency) είναι ο Οργανισμός Προχωρημένων Ερευνητικών Έργων Άμυνας – ένας οργανισμός έρευνας και ανάπτυξης του Υπουργείου Άμυνας των Ηνωμένων Πολιτειών που είναι υπεύθυνος για την ανάπτυξη αναδυόμενων τεχνολογιών για χρήση από τον στρατό.
Αρχικά γνωστός ως Advanced Research Projects Agency, ο οργανισμός ιδρύθηκε στις 7 Φεβρουαρίου 1958 από τον Πρόεδρο Dwight D. Eisenhour, ΗΠΑ.
Από τη μελέτη «Το Darpa Hydrogel είναι μια τεχνητή ουσία που δημιουργεί έναν μετατροπέα μεταξύ του ηλεκτρομαγνητικού σήματος και των ζωντανών κυττάρων, ιστών και οργάνων.
Μετατρέπει ένα ηλεκτρομαγνητικό σήμα από έναν πομπό σε ένα σήμα στο οποίο ένα ζωντανό κύτταρο κατανοεί και ανταποκρίνεται. (δείτε τη φωτογραφία με το σκαθάρι – το Darpa Hydrogel εγχύθηκε σε αυτές τις νευρικές δομές και ήταν ελεγχόμενο μέσω ραδιοφώνου) »
«Το Darpa Hydrogel και το λίθιο μπλοκάρουν και καταστρέφουν τον αδένα της επίφυσης και προκαλούν το σκεπτόμενο άτομο να γίνει ένα ελεγχόμενο βιορομπότ.
Η υδρογέλη είναι φορέας μιας δραστικής ουσίας, στόχος της είναι να φέρει την ουσία στο σώμα σε ένα προ-επιθυμητό μέρος.»
Έτσι, το Darpa Hydrogel είναι ένα βασικό συστατικό, «αυτές είναι στην πραγματικότητα νανο-κεραίες», για να συνδεθείτε στο 5G και να επιτρέψει στην παγκόσμια ελίτ να ελέγχει κυριολεκτικά ανθρώπους όπως τα ρομπότ.»
Αναφέρουν τα αποτελέσματα των δοκιμών τους που δείχνουν ότι το Darpa Hydorgel είναι επίσης θανατηφόρο για τα ανθρώπινα κύτταρα αίματος.
Όταν χρησιμοποιείται σε συνδυασμό με το λίθιο, το οποίο είναι πολύ τοξικό, μπορεί να καταστρέψει τον αδένα της επίφυσης.
Η έκθεση αναφέρει περαιτέρω «Από αυτές τις πληροφορίες είναι σαφές ότι οι μπατονέτες δοκιμών αποτελούν εγκληματικό εργαλείο γενοκτονίας στον πληθυσμό της Σλοβακίας. Πρόκειται για μια παγκόσμια, προσεκτική και προσεκτικά προετοιμασμένη εκδήλωση.»
Ακολουθεί ένας σύνδεσμος για πλήρη μελέτη σε μορφή PDF.
Επίσης, όποιος αγνοεί τη σημαντικότατη λειτουργία της επίφυσης που μας αποκρύπτουν ας δει το βίντεο:
Η έρευνα απέδειξε με στοιχεία πως δεν πρόκειται για συνομωσιολογία, ούτε για επιστημονική φαντασία, αλλά για μια σκοτεινή επιστημονική πραγματικότητα μαζικής δολοφονίας του ανθρώπινου πληθυσμού της επιφάνειας του Πλανήτη πολύ καλά σχεδιασμένη εδώ και χρόνια.

 

Πηγή

 

Έκανα μια μικρή έρευνα.

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί, και το παρακάτω  θέμα.

Όλα αυτά, είναι παρανοϊκά και μόνο παρανοϊκοί επιστήμονες με εντολή της σατανιστικής Καμπαλίστικης ελίτ, μπορούν να φτιάξουν τεχνολογίες ελέγχου της ανθρωπότητας.

 

Καλλιόπη Σουφλή

Δείτε και το βίντεο που ακολουθεί.

το λινκ εδώ

 

TEST COVID : Η DARPA ΜΑΣ ΦΡΟΝΤΙΖΕΙ…

 

Είναι πάντα ενδιαφέρουσα η χρονική συγκυρία στην οποία λαμβάνουν χώρα τα γεγονότα: τον Ιανουάριο του 2010, στον απόηχο του τελευταίου false alarm, βλ. αποκάλυψης της fake πανδημίας του H1N1, ο Bill Gates προτρέπει, και φυσικά επιτυγχάνει, να ονομαστεί η δεκαετία που ξεκινούσε τότε “δεκαετία των εμβολιασμών”.

Κατά εκπληκτικό τρόπο, μήνες αργότερα, ένας Καναδός επιστήμονας, ο Derrick Rossi, [φωτό] κάνει …τυχαία μια ανακάλυψη η οποία, όχι “να’χουμε να λέμε” αλλά, κυριολεκτικά, αλλάζει τον ρου της ιστορίας: ο επιστήμονας του Harvard έχει βρει τρόπο να επαναπρογραμματίζει τα μόρια που μεταφέρουν τις γενετικές οδηγίες για την ανάπτυξη των κυττάρων κάθε ζωντανού οργανισμού.

Τα μόρια συνθέτουν αυτό που ονομάζουμε “αγγελιοφόρο ριβονουκλεϊνικό οξύ” [mRNA].

Μπορεί ο καθένας να συλλάβει τι σημαίνει η ικανότητα επαναπρογραμματισμού των …ανθρωπίνων κυττάρων [φερ’ειπείν], για την εξουσία που αποκτά η σύγχρονη ιατρική τεχνολογία.


Είπα “ιατρική”; συγγνώμη, λάθος μου: το project mRNA πέρασε εν μια νυκτί υπό την εποπτεία και χρηματοδότηση της DARPA [Defence Advanced Research Projects Agency, ο στρατιωτικός οργανισμός τον οποίο ευγνωμονούμε για πλείστες όσες ευεργεσίες στην ανθρωπότητα, του …διαδικτύου μη εξαιρουμένου].

Ο Derrick Rossi απ’ την πλευρά του, δημιούργησε την γνωστή μας Moderna Therapeutics, γενναιόδωρα σπονσοραρισμένη από το Bill & Melinda Gates Foundation.


Η Moderna βρίσκεται ως γνωστόν στην εμπροσθοφυλακή του αγώνα για τη δημιουργία του εμβολίου.

Τέσσερα χρόνια αργότερα, το 2014, η DARPA ανακοίνωσε το πρόγραμμα
“In Vivo Nanoplatforms” [δημιουργία μοσχευμάτων νανοτεχνολογιας], το οποίο οδηγησε στην δημιουργία του Hydrogel.


Η συγκεκριμένη τεχνολογία δίνει τη δυνατότητα μέτρησης των επιπέδων γλυκόζης, οξυγόνου, γαλακτικού οξέως και όχι μόνο, μέσω αισθητήρων …εμφυτευμένων στον οργανισμό του χρήστη.

Οι αισθητήρες στέλνουν τα σήματα μέσω ενός πολύ εξελιγμένου ασύρματου δικτύου όπως …το 5G, ας πούμε [βλ. προηγούμενα posts εδώ για τη συγκεκριμένη τεχνολογία και τη σχέση της με τον coronavirus].


Η πιθανότητα “αμφίδρομης επικοινωνίας”, τουτέστιν, ελέγχου εξ αποστάσεως βασικών λειτουργιών του ανθρώπινου σώματος, …ελέγχεται.


Η DARPA έχει ανακοινώσει ότι χρηματοδοτεί ένα …βιοτσίπ – μόσχευμα, το οποίο θα εντοπίζει πολλές και διάφορες ανωμαλίες του αναπνευστικού συστήματος, συμπεριλαμβανομένης μόλυνσης από Covid.


Σκοπός είναι το “προϊόν” να εμφανιστεί στις αγορές εντός του 2021.

 

πηγή

Προβολές : 1,328


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα