Τιμώρησαν την ΕΥΠ, επειδή αποκάλυψε το κύκλωμα παιδεραστίας και διαφθοράς

Τιμώρησαν την ΕΥΠ, επειδή αποκάλυψε το κύκλωμα παιδεραστίας και διαφθοράς

15 Ιουλίου, 2020 4 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:846
Μοίρασέ το

Ρωτάμε λοιπόν, «πόσοι Έλληνες πολιτικοί, δικαστές και αξιωματούχοι, που εμπλέκονται σε υποθέσεις παιδεραστίας και σατανισμού, εκβιάστηκαν και εκβιάζονται από το Βερολίνο και το σύστημα Κλίντον – Ομπάμα, να υπογράψουν Μνημόνια και να επιβάλλουν lockdown;

Πόσοι καναλάρχες, δημοσιογράφοι και εκδότες εκβιάζονται, για να παίζουν πάντα το παιχνίδι του Βερολίνου στην Ελλάδα;

Πόσοι Ιεράρχες, είναι εκβιαζόμενοι για να κάνουν τα στραβά μάτια στον αποικισμό της χώρας από Μουσουλμάνους λαθρομετανάστες»;

Μην μας πουν, ότι μόνο το Βατικανό έχει πρόβλημα παιδοφιλίας.

«Πόσοι και ποιοι είναι αυτοί, που κατέστρεψαν τη χώρα με τις οικονομικές επιλογές τους και την μετέτρεψαν σε επαρχία του Πακιστάν και του Αφγανιστάν»;

 

ΔΕΝ ΠΕΡΝΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΨΗΦΙΖΕΙΣ  ΤΕΤΟΙΑ ΑΙΣΧΡΑ ΚΑΙ ΥΠΟΠΤΑ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΑ, ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΕΚΒΙΑΣΙΜΟΣ.

ΟΛΟΙ ΟΣΟΙ ΕΧΟΥΝ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ ΜΝΗΜΟΝΙΑ, ΕΙΝΑΙ ΕΚΒΙΑΣΙΜΟΙ.

ΟΛΟΙ ΟΣΟΙ ΕΧΟΥΝ ΕΚΔΩΣΕΙ ΔΙΚΑΣΤΙΚΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΜΝΗΜΟΝΙΩΝ, ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΜΕΙΩΣΗΣ ΤΩΝ ΜΙΣΘΩΝ, ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΠΑΡΑΝΟΜΗΣ “ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΑΡΧΗΣ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΕΣΟΔΩΝ” (ΑΑΔΕ), ΕΙΝΑΙ ΕΚΒΙΑΣΙΜΟΙ.

ΟΛΟΙ ΟΣΟΙ ΥΠΕΓΡΑΨΑΝ ΤΗΝ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ, ΕΙΝΑΙ ΕΚΒΙΑΣΙΜΟΙ.

ΟΛΟΙ ΟΣΟΙ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΚΥΝΟΒΟΥΛΙΟ, ΕΙΝΑΙ ΕΚΒΙΑΣΙΜΟΙ.

ΟΛΟΙ ΟΙ ΙΕΡΑΡΧΕΣ ΠΟΥ ΣΙΩΠΗΣΑΝ ΣΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΕΘΝΙΚΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΕΚΒΙΑΣΙΜΟΙ.

ΓΙΑΤΙ Ο ΜΑΝΩΛΗΣ ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗΣ, ΔΕΝ ΔΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ ΤΟΝ ΣΚΛΗΡΟ ΤΟΥ ΔΙΣΚΟ, ΠΟΥ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΟΥ ΔΟΛΟΦΟΝΗΜΕΝΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΜΑΥΡΙΚΟΥ, ΔΗΛΩΝΕΙ ΠΩΣ ΕΧΕΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΑΙΔΟΒΙΑΣΤΕΣ;;;

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

Υ.Γ.1. ΓΙΑΤΙ ΒΓΗΚΕ ΜΠΡΟΣΤΑ Ο … ΑΔΩΝΑΪ;;;

ΠΟΙΟΥΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΚΑΛΥΨΕΙ;;;

Υ.Γ.2. ΓΙΑΤΙ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΕ ΕΞΑΡΣΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ Η ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΠΑΙΔΙΩΝ ΚΑΙ Η ΠΑΙΔΟΦΙΛΙΑ;;;

Υ.Γ. ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΤΗ ΜΥΓΑ, ΜΥΓΙΑΖΕΤΑΙ… παλιά σοφή λαϊκή παροιμία… τότε, που υπήρχαν ακόμα πολλοί ΕΛΛΗΝΕΣ.

ΤΖΩΡΑΣ 4 Δημήτρης Τζώρας – Πολιτικός Αναλυτής

Νύχτα πέρασε το νομοσχέδιο που μεταφέρει την αρμοδιότητα των κρυπτοεπικοινωνιών, από την ΕΥΠ στο ΓΕΕΘΑ, κόβοντας ουσιαστικά τον τομέα της κατασκοπείας σε δύο κομμάτια.

Μόνο ως συνειδητή και εσκεμμένη πράξη, η υποβάθμιση της Εθνικής Υπηρεσίας Πληροφοριών και η απαξίωσή της στα μάτια της κοινής γνώμης, μπορεί να θεωρηθεί, η απόφαση Μητσοτάκη.

Η απόφαση της κυβέρνησης, ήρθε αμέσως μετά τα σκάνδαλα παιδεραστίας και διαφθοράς που κατέγραψε ο κοριός της ΕΥΠ και έδειξαν στην Ελληνική κοινωνία, το τεράστιο μέγεθος της σήψης, που υπάρχει μέσα στο πολιτικό και δικαστικό σύστημα.

Η ΕΥΠ, με την έρευνά της, άγγιξε τις πιο ευαίσθητες χορδές του συστήματος του Βερολίνου και του συστήματος Σόρος, μέσα στο ελληνικό πολιτικό και δικαστικό σύμπλεγμα.

Θεωρούμε, ότι οι περιπτώσεις αυτές, που κατέγραψε ο κοριός της ΕΥΠ, είναι μόνο, η κορυφή της κορυφής του παγόβουνου, όσων συμβαίνουν μέσα στις ελληνικές ελίτ.

Είχαμε θέσει δημόσια πριν από λίγες ημέρες (διαβάστε εδώ), αυτά τα ερωτήματα, που δεν ήταν καθόλου ρητορικά.

Ρωτάμε λοιπόν, «πόσοι Έλληνες πολιτικοί, δικαστές και αξιωματούχοι, που εμπλέκονται σε υποθέσεις παιδεραστίας και σατανισμού, εκβιάστηκαν και εκβιάζονται από το Βερολίνο και το σύστημα Κλίντον – Ομπάμα, να υπογράψουν Μνημόνια και να επιβάλλουν lockdown;

Πόσοι καναλάρχες, δημοσιογράφοι και εκδότες εκβιάζονται, για να παίζουν πάντα το παιχνίδι του Βερολίνου στην Ελλάδα;

Πόσοι Ιεράρχες, είναι εκβιαζόμενοι για να κάνουν τα στραβά μάτια στον αποικισμό της χώρας από Μουσουλμάνους λαθρομετανάστες»;

Μην μας πουν, ότι μόνο το Βατικανό έχει πρόβλημα παιδοφιλίας.

«Πόσοι και ποιοι είναι αυτοί, που κατέστρεψαν τη χώρα με τις οικονομικές επιλογές τους και την μετέτρεψαν σε επαρχία του Πακιστάν και του Αφγανιστάν»;

Η εσπευσμένη πολιτική κάλυψη που έτρεξε να παράσχει ο κύριος Γεωργιάδης, λέγοντας ότι η παιδεραστία είναι ιδιωτική υπόθεση, μετά τις αποκαλύψεις της ΕΥΠ για τη δράση του κυκλώματος παιδεραστίας στα πολιτικά κόμματα, μας κάνει να εικάζουμε ότι ο Υπουργός Ανάπτυξης, ξέρει πολλά για την υπόθεση.

Ή λοιπόν, πιέζει για μη βρεθεί εκτός κυβέρνησης κατά τον ανασχηματισμό ή βγαίνει μπροστά για να προλειάνει το έδαφος για την κοινή γνώμη, για όσα πιθανότατα αποκαλυφθούν στο μέλλον.

Ο Υπουργός Ανάπτυξης, δε θα έβγαινε, ως εμπροσθοφυλακή, να φάει τις πέτρες της κοινωνικής κατακραυγής, εάν δεν υπήρχε ο πολιτικός κίνδυνος, έμμεσης ή άμεσης εμπλοκής και συσχέτισης ονόματος νυν ή πρώην Πρωθυπουργού ή και των δύο, με όλα αυτά τα νοσηρά φαινόμενα, που διαδραματίζονται το τελευταίο διάστημα.

Έχουν φτάσει στα αυτιά μας σενάρια, που θέλουν την κυβέρνηση να σκοπεύει να εξοντώσει οικονομικά, κοινωνικά και βιολογικά, ανθρώπους του Τύπου, που την ενοχλούν ιδιαίτερα.

Τα σενάρια αυτά, στα οποία προσδίδουμε ιδιαίτερη βαρύτητα, θέλουν τον Κυριάκο Μητσοτάκη, να πηγαίνει σε εκλογές πριν τις Αμερικανικές για να προκαταβάλει στην Ελλάδα καταστάσεις και να επιβάλλει στη χώρα μία υβριδικού τύπου Χούντα, που θα θέσει εκτός τοπίου, κάθε φωνή που ενοχλεί το Βερολίνο και το σύστημα Ομπάμα – Κλίντον.

Μετά τη διαφαινόμενη συντριβή του ΣΥΡΙΖΑ στις εκλογές, εάν αυτές λάβουν χώρα το φθινόπωρο, το σύστημα δε θα διαθέτει ουσιαστικά Αντιπολίτευση.

Ήδη, ο Αλέξης Τσίπρας, είναι ένας χάρτινος, κατά δική του ομολογία, αρχηγός κόμματος.

Όταν ο αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης λέει, ότι δεν μπορεί να κάνει τον παιδονόμο, μας λέει ουσιαστικά, ότι ούτε ελέγχει ούτε μπορεί να ελέγξει το κόμμα του, που είναι δέσμιο, εξωχώριων και εξωθεσμικών κέντρων πολιτικής επιρροής.

Με λίγα λόγια, ο Κυριάκος Μητσοτάκης, έχει λυμένα τα χέρια να κάνει ό,τι θέλει στην Ελλάδα. Τιμώρησε το Γιώργο Τράγκα, τιμώρησε την ΕΥΠ και θα συνεχίσει ακάθεκτος με την συντριβή όλων όσων βρίσκονται απέναντί του.

Είναι η τελειωτική επίθεση του Βερολίνου και του συστήματος Κλίντον, πάνω στην Ελληνική κοινωνία. Κανένας δε θα πρέπει να νιώθει ασφαλής και ανέγγιχτος πλέον. Όσο ισχυρός και αν είναι ή νομίζει ότι είναι.

Αυτό, είναι το μήνυμα που θέλουν να στείλουν στην κοινωνία και στους αντιπάλους τους, Μητσοτάκης και Σαμαράς.

Η Δημοκρατία, είναι στον αναπνευστήρα…

 

 

Πηγή

Προβολές : 846


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , , , , , ,

Αγαπητοί αναγνώστες των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ,

Δώδεκα χρόνια, συνταξειδεύουμε μαζί στον χώρο της διαδικτυακής ενημέρωσης. Σ’ αυτά τα χρόνια, στάθηκα δίπλα σας , με μοναδικό στόχο την ενημέρωσή σας, όσο πιο αντικειμενικά μπορούσα αφιερώνοντας ατέλειωτες ώρες γι'αυτήν. Μετά την διαγραφή του πρώτου μου ιστολογίου, αναγκάστηκα να πάω σε άλλη πλατφόρμα και να πληρώνω ένα σημαντικό ποσόν κάθε μήνα, για την ασφάλεια του ιστολογίου μου.

Μπορείτε να στηρίξετε αυτή την προσπάθεια, με την μηνιαία συνδρομή σας, στην Paypal επιλέγοντας το μπανεράκι που βρίσκεται ακριβώς κατώ απο το κείμενο αυτό , και να προχωρήσετε στην διαδικασία δωρεάς όσο κοστίζει ένας καφές.

Η διαδικασία είναι πολύ απλή είτε έχετε λογαριασμό Paypal είτε όχι.Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συμπληρώσετε το ποσο και να επιλέξετε το κουτάκι με την σήμανση 'Make this a monthly donation' και εν συνεχεία να πατήσετε το κουμπακι 'Donate with PayPal' αν έχετε λογαριασμό με Paypal , η 'Donate with a Debit or Credit Card', αν δεν έχετε λογαριασμό με Paypal και κάνετε την δωρεά με χρεωστική η πιστωτική κάρτα.

Αν έχετε πρόβλημα με την διαδικασία μπορείτε να επικοινωνήσετε στο email [email protected] η να στείλετε μήνυμα απο την φόρμα επικοινωνίας που βρίσκεται σταθερά στο κάτω μέρος της σελίδας.

Σας ευχαριστώ για την στήριξη σας.

Καλλιόπη Σουφλή


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα