ΤΙΠΟΤΑ δεν είναι ΤΥΧΑΙΟ, το έδαφος ήταν προετοιμασμένο εδώ και 2 δεκαετίες

ΤΙΠΟΤΑ δεν είναι ΤΥΧΑΙΟ, το έδαφος ήταν προετοιμασμένο εδώ και 2 δεκαετίες

1 Σεπτεμβρίου, 2020 0 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:497
Μοίρασέ το

NICK KILO: “Σε αυτό τον υπέροχο κόσμο των ΙΩΝ, των αόρατων εχθρών, που μόνο με σούπερ ντουπερ τεστ βλέπουν οι ΕΙΔΙΚΟΙ, ελλοχεύουν και εδρεύουν άγνωστοι και αόρατοι “ΚΙΝΔΥΝΟΙ” που μπορούν να εξολοθρευσουν την ανθρωπότητα ΑΝ ΔΕΝ ΠΑΡΟΥΝ ΜΕΤΡΑ ((ΟΛΟΙ ΟΣΟΙ ΜΑΣ ΑΓΑΠΑΝΕ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ)) ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΣΩΣΟΥΝ από αυτό που περίμεναν και μας είχαν προετοιμάσει για να ΦΟΒΌΜΑΣΤΕ ούτως ώστε η ΥΠΑΚΟΗ μας και η ΥΠΟΤΑΓΗ μας να είναι ΑΠΟΛΥΤΗ και χωρίς ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΊΕΣ ακόμα και αν από ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ μας υποβιβάσουν σε ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ ήτοι ΣΚΛΑΒΟΥΣ.

Στο όνομα πάντα της ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΥΓΕΙΑΣ που εξαφανίζει την ΑΤΟΜΙΚΗ ΥΓΕΙΑ αλλά και την έννοια ΑΝΘΡΩΠΟΣ”

 

 

 
Ερώτηση: Ότι συμβαίνει τώρα είναι τυχαίο?
 
Διευκρίνηση: ΞΑΦΝΙΚΑ το Δεκέμβριο ένας ιός (που υπάρχει χιλιάδες αν όχι μύρια χρόνια πάνω στο πλανήτη) “ΠΗΔΗΞΕ” από τις Π.χ. νυχτερίδες, μεταλλάχθηκε, μόλυνε το πρώτο Κινέζο και από τον ασθενή ΜΗΔΕΝ άρχισε να μεταδίδεται σα τη φωτιά στο πλανήτη (ή διακτινιστηκε) και ΕΥΤΥΧΩΣ που ένας Κινέζος γιατρός στη Κίνα (που δεν είχε άλλη δουλειά να κάνει)
 
Όταν είδε έναν ασθενή με άτυπη πνευμονία όπου δεν ανιχνεύσε κανένα μικροβιακο παράγοντα (άλλο ένα μυριο την ίδια μέρα παρόμοιοι ασθενείς χωρίς να ανιχνεύεται μικροβιακος παράγοντας παγκοσμίως) ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ να ακολουθήσει μια πολύπλοκη διαδικασία για να ψάξει να βρει κάτι ΑΓΝΩΣΤΟ στην επιστημονική κοινότητα.
 
Και ΤΣΟΥΠ ΤΟΝ ΤΣΙΜΠΗΣΕ τον Φαντομα-ιό στο φτερό.
 
Και ευτυχώς πάλι, ήταν ΚΑΙ ένας επιστήμονας στη Γερμανία (που ΤΥΧΑΙΑ τρομοκρατούσε για 2 δεκαετίες την ανθρωπότητα για τη πιθανότητα ότι κάποια στιγμή θα έχουμε μια θανατηφόρα παγκόσμια πανδημία από τη συγκεκριμένη οικογένεια του Φαντομα-ιού) που είχε ΕΤΟΙΜΟ ένα σούπερ ντουπερ τεστ για να “βλέπει” τον Φαντομα-ιό ΠΡΙΝ ακόμα καταχωρηθεί το γονιδίωμα του, η ταυτότητα του. Την συνέχεια όλοι την γνωρίζουμε
 
Είδατε πόσο τυχεροί ήμαστε????? 
 
Απάντηση: ΤΙΠΟΤΑ δεν είναι ΤΥΧΑΙΟ, το έδαφος ήταν προετοιμασμένο εδώ και 2 δεκαετίες, από το 2003 που είχαμε την πρώτη κορωνοεπιδημια (SARS -1), ήτοι μπήκε στο παιχνίδι των δηθεν επιδημιών η οικογένεια του Φαντομα-ιού και μετά από μια δεκαετία έσκασε μύτη ένα άλλο ξαδελφακι (MERS) με τεράστια “θνητότητα” του 30% ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΘΥΜΙΣΕΙ και να κρατήσει το υποσυνείδητο μας φοβισμένο, ότι εκεί έξω σε αυτό τον υπέροχο κόσμο των ΙΩΝ, των αόρατων εχθρών, που μόνο με σούπερ ντουπερ τεστ βλέπουν οι ΕΙΔΙΚΟΙ, ελλοχεύουν και εδρεύουν άγνωστοι και αόρατοι “ΚΙΝΔΥΝΟΙ” που μπορούν να εξολοθρευσουν την ανθρωπότητα ΑΝ ΔΕΝ ΠΑΡΟΥΝ ΜΕΤΡΑ ((ΟΛΟΙ ΟΣΟΙ ΜΑΣ ΑΓΑΠΑΝΕ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ)) ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΣΩΣΟΥΝ από αυτό που περίμεναν και μας είχαν προετοιμάσει για να ΦΟΒΌΜΑΣΤΕ ούτως ώστε η ΥΠΑΚΟΗ μας και η ΥΠΟΤΑΓΗ μας να είναι ΑΠΟΛΥΤΗ και χωρίς ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΊΕΣ ακόμα και αν από ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ μας υποβιβάσουν σε ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ ήτοι ΣΚΛΑΒΟΥΣ.
 
Στο όνομα πάντα της ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΥΓΕΙΑΣ που εξαφανίζει την ΑΤΟΜΙΚΗ ΥΓΕΙΑ αλλά και την έννοια ΑΝΘΡΩΠΟΣ
 
 
Με εκτίμηση.
 
Ένας άνθρωπος που απλά χρησιμοποιεί την ΦΑΙΆ ΟΥΣΙΑ που διαθέτει και απλά θέλει να παραμείνει άνθρωπος και δει ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΟΣ και ΣΏΦΡΩΝ.
 
Υ.Γ. σε αυτές τις δύο δεκαετίες η τεράστια οικογένεια των Virologists και συναφών οικογενειών (της “αδιαφθορης🤣” επιστήμης) απλά έχουν ΑΝΤΛΗΣΕΙ, ήτοι ΤΣΕΠΩΣΕΙ μερικά ΤΡΙΣΕΚΑΤΟΜΜΎΡΙΑ $$$$$$$$$$$$$$$ γιατί ο σκοπός της ύπαρξής τους είναι μόνο για το ΚΑΛΟ ΜΑΣ και την ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ μας και όχι φυσικά για να ζούνε πλουσιοπάροχα και να έχουν δουλειά.

 

Πηγή

Προβολές : 497


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα