Τις οδηγίες του ΕΟΔΥ, καταγγέλλει ο Νίκος Αντωνιάδης: “ΠΟΙΟΝ ΚΟΡΟΪΔΕΥΕΤΕ ; Μας καθησυχάζετε ότι δεν θα μεταφέρουν τα παιδιά μας σε ιδιωτικές εγκαταστάσεις;”

Τις οδηγίες του ΕΟΔΥ, καταγγέλλει ο Νίκος Αντωνιάδης: “ΠΟΙΟΝ ΚΟΡΟΪΔΕΥΕΤΕ ; Μας καθησυχάζετε ότι δεν θα μεταφέρουν τα παιδιά μας σε ιδιωτικές εγκαταστάσεις;”

8 Σεπτεμβρίου, 2020 14 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:671
Μοίρασέ το

 

Νίκος Αντωνιάδης: “Μας καθησυχάζετε ότι δεν θα μεταφέρουν τα παιδιά μας σε ιδιωτικές εγκαταστάσεις;

Και ότι θα ερχόμαστε να τα παραλαμβάνουμε οι γονείς;
 
Και ότι θα παραμένουν σε κατ’ οίκον νοσηλεία;
 
Ενώ εξακολουθεί και ισχύει ο νόμος 4682/2020, για τον οποίο οι 300 “εκπρόσωποί” μας μούγκα στη στρούγκα της Βουλής ακόμα;
 
Ενώ ισχύει ένας νόμος που προβλέπει ακόμη και με “εύλογες υπόνοιες” να μπορούν να γράψουν τις οδηγίες του Ε.Ο.Δ.Υ. στα παλιά τους τα παπούτσια και να παραλαμβάνουν άλλοι και όχι εμείς τα παιδιά μας και να τα πηγαίνουν όπου αυτοί αποφασίσουν και όχι στο σπίτι τους;”

 
 
ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ… ΑΠΟ ΣΑΤΑΝΙΚΑ ΜΥΑΛΑ, ΠΟΥ ΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΚΑΙ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΣΕ ΣΑΤΑΝΙΚΕΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΟΠΩΣ Η ΛΕΣΧΗ ΜΠΙΛΝΤΕΜΠΕΡΓΚ ΚΑΙ Η ΤΡΙΜΕΡΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗ.
 
Προσπαθούν να κατευνάσουν τους γονείς, την στιγμή που βρίσκεται εν ισχύ ο ΝΟΜΟΣ ΑΡΠΑΓΗΣ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ Ο ΕΓΚΛΕΙΣΜΟΣ ΤΟΥΣ ΣΕ … “ΔΟΜΕΣ”.
 
ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΕΡΑΣΕΙ…
 
ΟΣΟ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΚΑΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΙ ΑΦΥΠΝΙΖΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΤΕΚΟΝΤΑΙ ΤΑ ΣΑΤΑΝΙΚΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΟΥΣ, ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΝ ΝΑ ΤΑ ΥΛΟΠΟΙΗΣΟΥΝ.
 
ΜΗΝ ΓΙΝΕΤΕ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΤΩΝ ΙΔΙΩΝ ΣΑΣ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ.
 
ΚΑΝΕΝΑ ΠΑΙΔΙ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ.
 
 
Καλλιόπη Σουφλή
 
Υ.Γ. Και να θυμίσω τι έλεγε ο Διοικητής του ΕΟΔΥ
 
 
 
 
ΟΔΗΓΙΕΣ Ε.Ο.Δ.Υ. ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ :
ΠΟΙΟΝ ΚΟΡΟΪΔΕΥΕΤΕ ;
_____________________
Ο Ε.Ο.Δ.Υ. εξέδωσε οδηγίες για τα σχολεία.
Σ’ αυτές αναφέρεται στις περιπτώσεις που “κάποιο παιδί εμφανίσει συμπτώματα συμβατά με τη λοίμωξη COVID-19”.
 
Και γράφει:
“Επικοινωνία με την οικογένεια για παραλαβή του παιδιού”.
Και πιο κάτω:
 
“Ιατρική αξιολόγηση και σύμφωνα με την κρίση του θεράποντος ιατρού, εφόσον το παιδί εμφανίζει συμπτώματα συμβατά με λοίμωξη COVID-19, θα πρέπει να γίνει κατά προτεραιότητα μοριακό διαγνωστικό τεστ (αυτό που δεν μπορεί να ξεχωρίσει τον covid από τους ιούς της γρίπης)”.
 
Και τέλος:
“Εν αναμονή του αποτελέσματος, το παιδί παραμένει σε απομόνωση και κατ’ οίκον νοσηλεία, σε καλά αεριζόμενο δωμάτιο, ενώ το σχολείο συνεχίζει κανονικά τη λειτουργία του”.
_______________________
Ποιον κοροϊδεύετε με τις οδηγίες αυτές;
 
Μας καθησυχάζετε ότι δεν θα μεταφέρουν τα παιδιά μας σε ιδιωτικές εγκαταστάσεις;
 
Και ότι θα ερχόμαστε να τα παραλαμβάνουμε οι γονείς;
 
Και ότι θα παραμένουν σε κατ’ οίκον νοσηλεία;
 
Ενώ εξακολουθεί και ισχύει ο νόμος 4682/2020, για τον οποίο οι 300 “εκπρόσωποί” μας μούγκα στη στρούγκα της Βουλής ακόμα;
 
Ενώ ισχύει ένας νόμος που προβλέπει ακόμη και με “εύλογες υπόνοιες” να μπορούν να γράψουν τις οδηγίες του Ε.Ο.Δ.Υ. στα παλιά τους τα παπούτσια και να παραλαμβάνουν άλλοι και όχι εμείς τα παιδιά μας και να τα πηγαίνουν όπου αυτοί αποφασίσουν και όχι στο σπίτι τους;
 
 
Είναι σαν να μπαίνει κάποιος στο σπίτι μου κρατώντας γεμάτο όπλο, και όταν εγώ τρελαίνομαι που το βλέπω, να μου λέει “μην ανησυχείς, δεν θα σε πυροβολήσω”.
 
Μην έρχεσαι με το όπλο τότε! Τι μπαίνεις μέσα μ’ αυτό;
 
Έτσι και με τις οδηγίες του Ε.Ο.Δ.Υ.
 
Είναι αυτός που μπαίνει στο σπίτι μας με το όπλο. Είναι αυτός που μπαίνει στα σχολεία με το όπλο του νόμου 4682/2020 αλλά μας λέει να μην ανησυχούμε γιατί δεν θα τον χρησιμοποιήσει!
 
Καταργήστε τον τότε! Επιτέλους, εσείς οι 300!! Καταλαβαίνετε ότι δεν θα έχετε μούτρα να κυκλοφορείτε στους δρόμους;
 
Τα ίδια ισχύουν φυσικά και για τον “θεράποντα ιατρό” και το “μοριακό τεστ” των οδηγιών.
 
__________________
 
Από αύριο φουλ επίθεση…

Επέλεξα και μερικά σημαντικά σχόλια που αφυπνίζουν και αξίζει να διαβαστούν.

 

Για δείτε για τεστ τα οποία ειναι ήδη μολυσμένα με τον ιό! Δεν το λέω εγω.. έχει γίνει βούκινο στην τηλεόραση στην Αμερική! Μετα το 5:22 αν δε θέλετε να το δείτε όλο.
(Χωρια που εχει καταλυθεί κάθε έννοια ευαίσθητων προσωπικών δεδομένων.. κανεις δεν έχει δικαίωμα ούτε καν να θερμόμετρήσει τα παιδιά μας ποσο μάλλον να κανει ιατρικο τεστ!!!) https://youtu.be/KP6RoR3UTsQ

 

 

Dimitris Lekkas

ναι τα εχω δει! Προμελετημένο το σχέδιο! Δεν το χωραει ανθρώπινος νους αλλα το στήσανε πανεξυπνα! Το θέμα ειναι πως πρεπει να τιμωρηθούν όλοι παραδειγματικά!! Γιατροί, πολιτικοί, νομοθετες, δημοσιογραφοι και λοιποί! Και αφαιρεση πτυχίων των αδιάβαστων γιατρών επιτελους!!

 

”επικοινωνία με την οικογένεια για την παραλαβή του παιδιού”…Λες και είναι πακέτο να το στείλουμε με κούριερ……κοιτάξτε βρωμοκούναβα έτσι και πειράξετε το παιδί μου θα σας ξεσκίσω τ΄ άντερα με τα χέρια ..τελεία και παύλα.

 

Για να μου πάρουν το παιδί εν αγνοία μου, θα πρέπει να το βρουν πρώτα. Θα πρέπει να το έχω στείλει στο σχολείο! Ας ξεκινήσουμε από τα απλά λοιπόν. Δεν θα πάει σχολείο υπό αυτές τις συνθήκες. Δεν θέλω cent τσακιστό από τα γαμωεπιδόματά τους, αφού εκβιάζουν κατ’ αυτόν τον τρόπο. Γιατί ΑΝ το παιδί αρρωστήσει κανένα επίδομα δεν θα τους σώσει._

 

Ας υποθέσουμε “καλοπροαίρετα” ότι δεν παίρνουν τα παιδιά και τα πάμε σπίτι μας. Θα παίρνουν όμως γενετικό υλικό με το τεστ απο σχεδόν όλα τα παιδιά (αφού συναχάκια και μυξούλες έχουν όλα το χειμώνα). Μήπως στόχος τους είναι να μαζέψουν το γενετικό υλικό απο όσο πιο πολλά παιδάκια μπορούν για κάποιο λόγο?

 

Kalliopi Siomou

Δεν τους έχω καμία εμπιστοσύνη σκοπό έχουν να καθησυχάσουν τους γονείς και δεν υπογράφουν καμία υπεύθυνη δήλωση. δηλαδή θα στείλω εγώ τα παιδιά στο σχολείο και αν κολλήσουν κάτι θα βρω τον μπελά μου; όχι κύριοι εσείς που ανοίγεται τα σχολεία εν μέσω πανδημίας όπως λέτε να αναλάβετε και τις ευθύνες και την αποζημίωση μας γιατί σας λέω και το άλλο αν βρεθεί ένα κρούσμα οι γονείς δεν θα μπουν σε καραντίνα;

ποιος θα πάει ρε κοπροσκυλα να δουλέψει μετά που έχετε όλα τα έξοδα να τρέχουν;
Αυτά τους λέω και μου λένε αυτά όλα είναι σενάρια.

 

Μίλησα σήμερα με την δασκάλα και επιβεβαίωσε το γεγονός ότι αν ένα παιδί έχει συμπτώματα το βάζουν σε δωμάτιο απομονώσεις ενημερώνουν το γονιό και καλούν το εοδυ…. έρχεται κλιμάκιο και αν χρειαστεί περνούν το παιδί σε δομή
 
 

οι Δάσκαλοι εχουν πάρει γραπτή εντολή για οποιαδήποτε σύμπτωμα στα παιδιά πρώτα να ενημερώνουν την υπηρεσία και οχι τους γονείς.

Προσέξτε ρωτήστε τους δασκάλους.
Για μένα κανένα παιδί στο σχολείο.

 

Αγόραζαν ΤΕΣΤ για covid-19 τρία χρόνια πριν ΑΝΑΚΑΛΥΦΘΕΙ ο ΙΟΣ! Τώρα χάλκευσαν τα στοιχεία μετονομάζοντας τις συσκευές σε ΚΙΤ για ιατρικούς σκοπούς.

 
 
5 Σεπτεμβρίου μπήκα στο ενεργό λινκ της παγκόσμιας Τράπεζας και τράβηξα το από κατω screenshot μαζί και 2-3 αλλά.
Ξαναμπήκα σήμερα και όπου έγραφε cvd 19 kit test το άλλαξαν σε medical kit test.

 
Κορωνοϊός: Παγκόσμια Τράπεζα και Π.Ο.Υ. είχαν «προφητεύσει» την πανδημία από τον Σεπτέμβριο του 2019
 
 
Επειδή τα περισσότερα απο τα παραπάνω έχουν λίγη σημασία,μιας κ τα έχουμε εξαντλήσει πια όπως οτι είναι σίγουρο οτι μετα το αντιγριπικο εμβόλιο που σχεδόν απαντες παιδίατροι έχουν προτείνει να γίνει (εννοείται πως δεν θα το κανω στα παιδιά μου)το πιθανότερο ειναι ενα θετικό τέστ..το ποιος το πληρώνει θα μας τη βρουν τη λύση..το αν μας ψεκάζουν (σημαντικό) αλλά οχι της παρούσης,το οτι το 1/3 της τάξης κάθε χρονιά (κυρίως στις μικρότερες ηλικίες που είναι κ τα δικά μου) έχουν βήχα.. συνάχι.. πυρετό 3-5 φορές το χρόνο για διάφορα, βρογχίτιδες, ωτίτιδα κ καμιά γαστρεντερίτιδα που το εβαλαν κ αυτό μέσα πια..τι θα γίνει;;;; Η επισκεψη στο γιατρό θα ναι απλά για σύσταση τέστ…;;;κ οποιος γονιός αρνηθεί το τέστ τι γίνεται;;;αν ειναι ιωση απλή πότε μπορεί να επιστρέψει στο σχολείο εφόσον δεν θα έχει κάνει τέστ..κ αν κάποιο παιδί (άντε κ κάνει το τεστ…) αρρωστήσει 2η φορά τι θα κάνουν ενα τέστ κάθε δευτερο μήνα;;; Μάλλον είναι ρητορικά ολα τα ανωτέρω διότι όλοι πια ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε μόνον κ κατ εμέ δεν υπάρχει άλλη ασφαλέστερη επιλογή μέχρι να δούμε τι θα γίνει. Κανένα παιδί στο σχολείο .
 
Και μόλις προχθες υπήρξε η ομολογία ότι το τεστ ΔΕΝ ξεχωρίζει τον covid από τους ιούς της γρίπης.

 

 

Πηγή

Προβολές : 671


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα