Τι είπατε κύριε πρύτανη του ΕΚΠΑ μόλις τώρα σε ερώτηση που σας έγινε για τις παρενέργειες του εμβολίου, -προϊόντος του χρόνου- απ΄την στιγμή που κάποιος θα το κάνει?

Τι είπατε κύριε πρύτανη του ΕΚΠΑ μόλις τώρα σε ερώτηση που σας έγινε για τις παρενέργειες του εμβολίου, -προϊόντος του χρόνου- απ΄την στιγμή που κάποιος θα το κάνει?

30 Δεκεμβρίου, 2020 10 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:974
Μοίρασέ το
 
Σπύρος Καντιώτης: “Σας ευχαριστούμε ιδιαίτερα που μας επιβεβαιώσατε αγαπητέ, …μια και έχει μαλλιάσει η γλώσσα μας εδώ και πολύ καιρό, για το ότι οι μεσο-μακροπρόθεσμες επιπτώσεις/παρενέργειες δεν έχουν καταγραφεί …
 
Και ο Θεός ας βάλει το χέρι του.”

 
Γιατί ρε, μας επιβάλλετε ένα εμβόλιο που έχει δημιουργηθεί από τον …. Μάρτιο του 2020;;;
ΑΠΟ ΠΟΤΕ ΕΝΑ ΕΜΒΟΛΙΟ, ΠΑΡΑΓΕΤΑΙ ΔΥΟ ΜΗΝΕΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΟΠΟΙΑΣ ΑΣΘΕΝΕΙΑΣ ΚΑΙ ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ ΑΣΦΑΛΕΣ;
 
Και το κυριότερο, όταν αυτό το εμβόλιο, το χρηματοδοτεί ο διεστραμμένος ΣΙΩΝΙΣΤΗΣ ΜΠΙΛ ΓΚΕΙΤΣ, ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΔΗΛΩΣΕΙ ΠΩΣ ΕΠΙΘΥΜΕΙ ΤΗΝ ΜΕΙΩΣΗ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ;;;
 
 
Καλλιόπη Σουφλή
 
 
Ξανα-πέστε το
(Πάντως ¨εύγε¨ για την ειλικρίνειά σας αγαπητέ).
 
Τι είπατε κύριε πρύτανη του ΕΚΠΑ μόλις τώρα σε ερώτηση που σας έγινε (δημοσίως στις ειδήσεις) για τις παρενέργειες του εμβολίου, -προϊόντος του χρόνου- απ΄την στιγμή που κάποιος θα το κάνει?
 
Είπατε πως θα (τις) παρακολουθείτε και θα τις καταγράφετε συνέχεια?
 
Μάλιστα.
 
Για ξαναπέστε το, -συνεχώς όμως έτσι- για το να το ακούει ο κόσμος και να το εμπεδώσει καλά αξιότιμε κύριε καθηγητά.
 
Συνεχίζεται λοιπόν το πείραμα στον ευρύ πληθυσμό έτσι?
 
Σας ευχαριστούμε ιδιαίτερα που μας επιβεβαιώσατε αγαπητέ, …μια και έχει μαλλιάσει η γλώσσα μας εδώ και πολύ καιρό, για το ότι οι μεσο-μακροπρόθεσμες επιπτώσεις/παρενέργειες δεν έχουν καταγραφεί, …
Και ο Θεός ας βάλει το χέρι του.
 
 

Πηγή

Προβολές : 974


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα