Τι ετοιμάζουν για την Ελλάδα 200 χρόνια μετά το 1821: Η σημερινή ομιλία-ορόσημο παρουσία όλων των πολιτικών, που οφείλουν να γνωρίζουν όλοι οι Έλληνες (βίντεο)

Τι ετοιμάζουν για την Ελλάδα 200 χρόνια μετά το 1821: Η σημερινή ομιλία-ορόσημο παρουσία όλων των πολιτικών, που οφείλουν να γνωρίζουν όλοι οι Έλληνες (βίντεο)

30 Ιανουαρίου, 2021 14 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:713
Μοίρασέ το
Τι ετοιμάζουν για την Ελλάδα 200 χρόνια μετά το 1821: Η σημερινή ομιλία-ορόσημο παρουσία όλων των πολιτικών, που οφείλουν να γνωρίζουν όλοι οι Έλληνες (βίντεο)
 
 
Σαν μία Ελληνίδα «Χίλαρι Κλίντον», η κα Γιάννα Αγγελοπούλου ανακοίνωσε τι θα συμβεί από τούδε και στο εξής…

Τι ετοιμάζουν για την Ελλάδα 200 χρόνια μετά το 1821: Η σημερινή ομιλία-ορόσημο παρουσία όλων των πολιτικών, που οφείλουν να γνωρίζουν όλοι οι Έλληνες (βίντεο)

 
Έπρεπε να σας γυρίσω ένα χρόνο πριν, γιατί έτσι θα αντιληφθείτε και θα δέσετε τα κομμάτια του παζλ όλων αυτών των ανατριχιαστικών σχεδίων που έχουν ετοιμάσει από κοινού, η Κλιντανίστας Πομπαντούρ και ο εβραίος πρωθυπουργός μας, λάτρεις και υποστηρικτές και οι δυο του Πασκόμιου Οικονομικού Φόρουμ και του GREAT RESET… δηλαδή του δυστοπικού εφιαλτικού κόσμου.
 
Για ποιά …Επανάσταση του 1821, μας μιλά η μαντάμ;;;
Από πότε ο Ατεντοκούμπο και οι λαθροεισβολείς εντάσσονται μέσα σ’ αυτήν;
 
Γι αυτό μωρέ έδωσαν τις ζωές τους οι Ήρωές μας;
 
ΓΙΑ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΤΟ ΚΑΘΕ ΜΝΠΝ (Μεγάλη Νέα Πνιγηρή Νομεκλατούρα… τώρα αν εσείς σκέπτεστε “άφωνες” σερβιέτες, δικό σας πρόβλημα) να μας προαναγγείλει ότι μας ετοιμάζουν τον ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ – ΨΥΧΙΚΟ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΟ ΜΑΣ ΘΑΝΑΤΟ με τα ΣΑΤΑΝΙΚΑ ΤΟΥΣ ΣΧΕΔΙΑ;;;
 
ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΒΡΗΚΑΜΕ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΝΕΟΤΑΞΙΤΕΣ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ – ΚΟΥΜΟΥΜΟΥΝΙΑ;;; Η … κυρία που χρηματοδοτεί την σατανίστικη – παιδόφιλη οικογένεια των Κλίντον, που βαρύνονται με τρομακτικές κατηγορίες, θέλει να διαμορφώσει την… πατριδογνωσία μας.
 
Δεν ταιριάζει με τα… μαλλιά και τα μπότοξ της, αυτή που έχουμε…  
 
Έχετε αντιληφθεί τι μας ετοιμάζουν;;;
 
ΤΙ ΕΦΙΑΛΤΕΣ ΘΑ ΖΗΣΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ, ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΓΕΝΙΕΣ;;;
 
Πιστεύετε πως πρέπει να επιτρέψουμε να ΞΕΦΤΙΛΙΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΗΡΩΕΣ ΜΑΣ και να “εορταστεί” η ΕΠΕΤΕΙΟΣ ΤΟΥ 1821;
 
Προσωπικά, πιστεύω πως ΟΧΙ.
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ.
 
Και μην με ρωτήσετε “πώς”, γιατί ούτε στον στρατό πήγα, ούτε στην Σχολή Πολέμου.
 
Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ, ΟΦΕΙΛΕΙ ΝΑ ΠΡΑΞΕΙ ΤΟ ΙΕΡΟ ΧΡΕΟΣ ΤΟΥ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ.
ΚΙ ΕΜΕΙΣ, ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ.
 
 
Καλλιόπη Σουφλή
 
Υ.Γ.1 Μήπως θυμάστε τα λογότυπα της Πομπαντούρ;;;
Αυτά που θύμιζαν ΚΟΥΜΜΟΥΝΙΑ;;;; 
 
Υ.Γ.2. Το γράφει στο βιβλίο του “ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΕΛΛΑΔΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ: ΔΥΟ ΑΙΩΝΕΣ ΑΝΤΙΜΑΧΙΑΣ” ο Καθηγητής Πανεπιστημίου κ. Γιώργος Κοντογεώργης:
 
“ΒΑΘΙΑ ΑΝΕΛΛΗΝΙΚΟ ΤΟ ΔΟΞΑΣΤΙΚΟ ΓΙΑ ΤΑ 200 ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΟ 1821. 
 
Γνωρίζετε τι σημαίνει αυτό;;;
 
Υ.Γ. Οι φωτογραφίες που επέλεξα, δεν είναι τυχαίες.
 
 

 

ΤΟΥ ΚΙΜΩΝΑ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ

 

H πρόεδρος της Επιτροπής «Ελλάδα 2021», Γιάννα Αγγελοπούλου, μίλησε σήμερα στην Βουλή με αφορμή την έναρξη των εργασιών της Επιτροπής για την επέτειο της συμπλήρωσης 200 χρόνων από την Επανάσταση των Ελλήνων κατά των Τούρκων.

Μια επανάσταση, κατά την οποία, χρησιμοποίησαν τους Έλληνες αγωνιστές και αντί για ελεύθερη πατρίδα, απλά αλλάξαμε αφεντικά.

Αυτά που τονίστηκαν στην σημερινή ομιλία οφείλουν να τα γνωρίζουν όλοι οι Έλληνες προκειμένου να γνωρίζουν την νέα πραγματικότητα, η οποία χρειάστηκε 5 χρόνια ακραίας αριστερής διακυβέρνησης, προκειμένου να «ριζώσει» στην Ελλάδα και απλά να γίνουν προσπάθειες πλέον, για να μην «ξεφύγουν» τα πράγματα.

 «Τα 200 χρόνια από την επανάσταση του 1821 και τη σύσταση του ελληνικού κράτους αποτελούν ορόσημο για κάθε Έλληνα και Ελληνίδα», είπε η κα  Αγγελοπουλου, εκκινώντας την ομιλία της.

Εμείς θα σταθούμε στα δύο πιο σημαντικά σημεία της εν λόγω ομιλίας.

Αφού η κα Αγγελοπούλου τόνισε την φράση «νέες εθνικές ταυτότητες», είπε:

«(5.29 στο παρακάτω βίντεο):Η επέτειος από τα 200 χρόνια της Επανάστασης προφανώς επιβάλλει να μιλήσουμε για την ίδια την Επανάσταση. Να την δούμε όχι μόνο ως μεγάλη στιγμή της Εθνικής μας ιστορίας, αλλά ως σημαντική ψηφίδα της παγκόσμιας ιστορίας, δίπλα στις άλλες μεγάλες επαναστάσεις, την αμερικανική και την γαλλική. Να μην την αντιμετωπίσουμε μόνο, όπως την μάθαμε από το σχολείο, ως αξιοθαύμαστα ηρωικά επιτεύγματα ή ως μαρτυρικές πράξεις γενναιότητας και αυτοθυσίας, αλλά αναδεικνύοντας την σύνδεσή της με τις κοσμογονικές αλλαγές που συνέβαιναν μέχρι τότε στην Ευρώπη και στην Αμερική».

Η Ελληνική επανάσταση λοιπόν δεν θα τιμάται (μόνο) όπως την μάθαμε στο σχολείο αλλά θα εντάσσεται στο ευρύτερο πλαίσιο των «κοσμογονικών αλλαγών» κατά την Γαλλική Επανάσταση.

Τι συνέβη στην Γαλλική Επανάσταση;

Έγινε η απαρχή, προκειμένου η Αριστερά (Κοινοβουλευτισμός – Νέα Τάξη Πραγμάτων) να αντικαταστήσει την Δεξιά (Μοναρχίες, Παλαιά Τάξη Πραγμάτων, «Πατρίς Θρησκεία Οικογένεια», σήμερα έχει προσαρμοστεί στα δεδομένα της εποχής και κυβερνά μέσω Κοινοβουλίων –Τραμπ, Πούτιν κ.α.)), επιδιώκοντας το τελικό στάδιο:

Μια παγκόσμια αριστερόστροφη Κυβέρνηση, στο πλαίσιο μίας μεταμοντέρνας μορφής ενός Τέχνο-Κομμουνισμού.

Μην ξεχνάμε πως πολιτικοί της ευρύτερης Αριστεράς-Κεντροαριστεράς, κατά το πρόσφατο παρελθόν, έχουν ζητήσει να τιμάμε τους ήρωες του 1821, ως ευρωπαίους και όχι ως Έλληνες (βλ. Σία Αναγνωστοπούλου κοκ.

Πως θα μοιάζει η ελληνική κοινωνία που θα υποδεχθεί αυτή την αλλαγή-ορόσημο που θα έρθει στην ιστορική αντιμετώπιση της Ελληνικής Επανάσταση το 2021;

«(4.57 στο παρακάτω βίντεο): Ελλάδα είναι και ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, ο Κάχι Καχιασβίλι και ο Ζαχαρίας Ιμάμ». Ο τελευταίος είναι ένας 18χρονος, γιος «προσφύγων και μεταναστών» από την Συρία που μπήκε στη Σχολή Ναυπηγών Μηχανολόγων Μηχανικών του Μετσόβιου Πολυτεχνείου με υψηλή βαθμολογία.

Η νέα Ελλάδα λοιπόν που θα βλέπει πια με άλλο μάτι την Ελληνική Επανάσταση θα είναι πολυπολιτισμική και όχι πια ελληνοκεντρική.

Η ομιλία έχει εξαιρετικό ενδιαφέρον και καλό θα είναι να την παρακολουθήσετε με προσοχή:

το λινκ του βίντεο εδώ  πατήστε να το ακούσετε… 

 

 

Πηγή

Προβολές : 713


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , , , ,

Αγαπητοί αναγνώστες των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ,

Δώδεκα χρόνια, συνταξειδεύουμε μαζί στον χώρο της διαδικτυακής ενημέρωσης. Σ’ αυτά τα χρόνια, στάθηκα δίπλα σας , με μοναδικό στόχο την ενημέρωσή σας, όσο πιο αντικειμενικά μπορούσα αφιερώνοντας ατέλειωτες ώρες γι'αυτήν. Μετά την διαγραφή του πρώτου μου ιστολογίου, αναγκάστηκα να πάω σε άλλη πλατφόρμα και να πληρώνω ένα σημαντικό ποσόν κάθε μήνα, για την ασφάλεια του ιστολογίου μου.

Μπορείτε να στηρίξετε αυτή την προσπάθεια, με την μηνιαία συνδρομή σας, στην Paypal επιλέγοντας το μπανεράκι που βρίσκεται ακριβώς κατώ απο το κείμενο αυτό , και να προχωρήσετε στην διαδικασία δωρεάς όσο κοστίζει ένας καφές.

Η διαδικασία είναι πολύ απλή είτε έχετε λογαριασμό Paypal είτε όχι.Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συμπληρώσετε το ποσο και να επιλέξετε το κουτάκι με την σήμανση 'Make this a monthly donation' και εν συνεχεία να πατήσετε το κουμπακι 'Donate with PayPal' αν έχετε λογαριασμό με Paypal , η 'Donate with a Debit or Credit Card', αν δεν έχετε λογαριασμό με Paypal και κάνετε την δωρεά με χρεωστική η πιστωτική κάρτα.

Αν έχετε πρόβλημα με την διαδικασία μπορείτε να επικοινωνήσετε στο email [email protected] η να στείλετε μήνυμα απο την φόρμα επικοινωνίας που βρίσκεται σταθερά στο κάτω μέρος της σελίδας.

Σας ευχαριστώ για την στήριξη σας.

Καλλιόπη Σουφλή


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα