Τι ετοιμάζουν ΚΑΤΑΣΤΡΑΤΗΓΩΝΤΑΣ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ; – Γ.Γ. Πολιτικής Προστασίας: « Έχουμε δημιουργήσει “δομές” για την απομόνωση θετικών στον κορωνοϊό»

Τι ετοιμάζουν ΚΑΤΑΣΤΡΑΤΗΓΩΝΤΑΣ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ; – Γ.Γ. Πολιτικής Προστασίας: « Έχουμε δημιουργήσει “δομές” για την απομόνωση θετικών στον κορωνοϊό»

18 Δεκεμβρίου, 2020 4 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:613
Μοίρασέ το

 

Τι χαρακτήρα θα έχει αυτή η «απομόνωση»; Υποχρεωτικό; Και εάν ναι με τι δικαιοδοσία;

Τι χαρακτήρα θα έχει αυτή η «απομόνωση»; Υποχρεωτικό; Και εάν ναι με τι δικαιοδοσία;

 

 

 

Βρίσκουν συνεχώς νέους τρόπους τρομοκράτησης του λαού… ή μάλλον βρίσκουν και τα κάνουν…

Όσο ο λαός παραμένει σιωπηλός, τα οβραίικα ερπετά, θα βρίσκουν συνεχώς τρόπους για να τον τρομοκρατούν.

ΟΤΑΝ ΟΜΩΣ ΣΚΑΣΕΙ Η ΠΡΩΤΗ ΣΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΥ ΕΞΟΥΣΙΑΣΤΗ, ΤΟΤΕ Θ’ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΝΑ ΤΡΕΧΟΥΝ…. ΚΑΙ ΜΑΖΙ Μ’ ΑΥΤΟΥΣ ΘΑ ΤΡΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΠΙΟΝΙΑ ΤΟΥΣ. (δικαστές που σιωπούν ενώ βλέπουν τα τερατώδη εγκλήματα σε βάρος του λαού, αστυνομικοί που “εκτελούν εντολές” και κόβουν πρόστιμα… και λοιπά υποταγμένα ευτελή ανθρωπάκια από θέσης προσωρινής εξουσίας)…

Ο λαός βράζει… ΤΟ ΞΕΣΠΑΣΜΑ ΤΟΥ ΝΑ ΤΡΕΜΕΤΕ ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ, ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ ΕΧΘΡΟΙ ΤΟΥ.

ΚΑΙ ΜΗΝ ΓΥΡΙΣΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΠΟΥΣΤΗΣ ΝΑ ΠΕΙ ΠΩΣ ΕΚΤΕΛΟΥΣΑ ΔΙΑΤΑΓΕΣ, ΓΙΑΤΙ ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΔΙΑΤΑΓΕΣ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΘΑ ΕΚΤΕΛΕΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΕΚΤΕΛΕΣΟΥΜΕ.

 

Καλλιόπη Σουφλή

Προβληματισμό και ερωτήματα προκαλούν οι ανακοινώσεις του υφυπουργού Πολιτικής Προστασίας Νίκου Χαρδαλιά εχθές και σήμερα αναφορικά με τα νέα αυστηρότερα μέτρα σε δυτική Αττική και Κοζάνη.

Έτσι στη δέσμη 11 μέτρων για τις περιοχές αυτές, εμφανίζεται για πρώτη φορά ένα μέτρο το οποίο  δεν εξηγείται επαρκώς και επιδέχεται πολλαπλών αναγνώσεων και ερμηνειών

Πιο συγκεκριμένα αναφέρεται:

«Απομόνωση των επιβεβαιωμένων κρουσμάτων, που δεν χρήζουν νοσηλείας σε νοσοκομείο, σε χώρους και δομές που έχουν ήδη εξασφαλιστεί για αυτόν τον σκοπό από τη Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας και ειδικά σε περιπτώσεις που η κατ’ οίκον απομόνωση δεν κρίνεται εφικτή και εγκυμονεί κινδύνους για άλλα μέλη της οικογένειας.»

Δεν γνωρίσουμε ποιος είναι ο…  «συγγραφέας» του συγκεκριμένου άρθρου αλλά σίγουρα θα έπρεπε να απαντησει σε ορισμένα εύλογα ερωτήματα.

Πρώτον: Τι θα πει «Απομόνωση των επιβεβαιωμένων κρουσμάτων»;

Τι χαρακτήρα θα έχει αυτή η «απομόνωση»; Υποχρεωτικό; Και εάν ναι με τι δικαιοδοσία;

Ποιος θα κρίνει ποτέ χρειάζεται αυτή η «απομόνωση»;

Λένε όταν θα δημιουργούνται προβλήματα και κίνδυνοι για την οικογένεια!

Και ποιος θα το κρίνει αυτό; Η Αστυνομία και  ο ΕΟΔΥ; Και ποια οικογένεια θα το δεχθεί αυτό;

Δεύτερον: Ποιοι «χώροι και δομές» (sic) είναι αυτοί που έχει μάλιστα εξασφαλίσει η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας; Πότε δημιουργήθηκαν και με ποια δικαιολογία;

Θα είναι ανοικτοί χώροι ή περίκλειστοι με απαγόρευση εξόδου, δηλαδή τύπου στρατόπεδου συγκέντρωσης;

Έχουμε να κάνουμε με στρατόπεδα συγκέντρωσης ατόμων θετικών στον κορωνοϊό που απλώς έχουν είναι ασυμπτωματικοί;

Τι ακριβώς εννοεί η γενική γραμματεία;

 

 

Πηγή

Προβολές : 613


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα