Τι θα γίνει με τους Γ.Λαγό και Η.Κασιδιάρη, μετά την απόφαση του δικαστηρίου για ... εγκληματική οργάνωση;

Τι θα γίνει με τους Γ.Λαγό και Η.Κασιδιάρη, μετά την απόφαση του δικαστηρίου για ... εγκληματική οργάνωση;

7 Οκτωβρίου, 2020 7 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:816
Μοίρασέ το

Το ερώτημα είναι, τι θα γίνει με τους δύο πρώτους οι οποίοι έχουν φύγει από το κόμμα της Χρυσής Αυγής και έχουν δημιουργήσει δικούς τους πολιτικούς φορείς;

Όταν έθετα στα σχόλιά μου αυτά τα ερωτήματα, έχοντας πολλές ενδείξεις καταδίκης τους,  κάποιοι φανατικοί του Κασιδιάρη και του Λαγού, με ειρωνεύονταν…

Κάποιοι άλλοι, αρθρογραφούσαν και αρθρογραφούν υπερ και των δυο…

Μπορούν ν’ αρχίσουν τώρα τα μοιρολόγια…

Και για να το ξεκαθαρίσουμε το πράγμα, γιατί έχει καταντήσει γελοίο.

ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ, ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ.. ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ, ΠΑΣΟΚ-ΣΥΡΙΖΑ-ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, ΜΑΣ ΕΒΑΛΑΝ ΣΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ

Εξαρτάται όμως, ποιο απ’ όλα θα κάψει Ο ΚΡΥΦΟΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ.

Για ένα να είστε βέβαιοι: Πως δεν πρόκειται να κάψουν τα κουμμούνια του ΚΚΕ.

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

Υ.Γ. Μήπως γνωρίζετε ποιός ήταν μέχρι πρόσφατα Ο ΜΥΣΤΙΚΟΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ;;;

Ποιόν αποκαλούσαν όλα τα πολιτικά ρετάλια… “Κύριε Πρόεδρε”;;;

Αχ καημένη μου Πατρίδα… αν δεν κόψεις τα κεφάλια των εγχώριων ερπετών, δεν θα σηκώσεις ποτέ κεφάλι και θα αφανιστείς σύντομα…

Ένοχοι για διεύθυνση «εγκληματικής οργάνωσης» κρίθηκαν οι Ηλίας Κασιδιάρης και Γιάννης Λαγός μαζί με τους Ν.Μιχαλολιάκο, Γ.Γερμενή, Η.Παναγιώταρο, Χ.Παππά και Α.Ματθαιόπουλο και το ερώτημα είναι τι θα γίνει με τους δύο πρώτους οι οποίοι έχουν φύγει από το κόμμα της Χρυσής Αυγής και έχουν δημιουργήσει δικούς τους πολιτικούς φορείς;

Ο Ηλίας Κασιδιάρης έχει ιδρύσει το «Έλληνες για την Πατρίδα» και ο Γιάννης Λαγός την «Εθνική Λαϊκή Συνείδηση».

Και οι δύο απειλούνται με κάθειρξη από πέντε έως δεκαπέντε έτη ενώ αν τους αναγνωριστούν ελαφρυντικά οι ποινές τους ξεκινούν από δύο και φτάνουν τα οκτώ έτη.

Ο Γιάννης Λαγός σημειώνεται ότι είναι εν ενεργεία ευρωβουλευτής, ενώ ο Ηλίας Κασιδιάρης είναι εν ενεργεία δημοτικός σύμβουλος στον Δήμο Αθηναίων.

Στην περίπτωση του πρώτου τα πράγματα είναι πιο περίπλοκα καθώς για να εκτίσει ποινή θα πρέπει το ευρωπαϊκό κοινοβούλιο να άρει την ασυλία του.

Στην περίπτωση του Ηλία Κασιδιάρη δεν τίθεται κάποιο κώλυμα.

Θα πρέπει να συνυπολογίσουμε ότι όποια ποινή εν τέλει τους καταλογιστεί θα αφαιρεθούν από αυτήν οι δεκαοκτώ μήνες προφυλάκισης τους.

Σε ότι αφορά τον Ηλία Κασιδιάρη πολλοί θεωρούν πως είχε πολιτικό «ρεύμα» στην κοινωνία και μπορούσε το κόμμα του να εισέλθει στην ελληνική Βουλή.
 

Πηγή

Προβολές : 816


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα