Τι κρύβει η δολοφονία Καραϊβάζ;;; Δέχτηκε ... 17 ΣΦΑΙΡΕΣ. Αυτός δεν χρειαζόταν αστυνομική προστασία, Χρυσοχοϊδη;

Τι κρύβει η δολοφονία Καραϊβάζ;;; Δέχτηκε ... 17 ΣΦΑΙΡΕΣ. Αυτός δεν χρειαζόταν αστυνομική προστασία, Χρυσοχοϊδη;

9 Απριλίου, 2021 5 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:1,173
Μοίρασέ το

 

Η υπόθεση αυτής της δολοφονίας, παραπέμπει έντονα τη δολοφονία του δημοσιογράφου Σωκράτη Γκιόλια το 2010, αλλά και την επίθεση ανθρωποκτονίας που δέχτηκε ο δημοσιογράφος Στέφανος Χίος, πριν λίγους μήνες.

Γράφει η Καλλιόπη Σουφλή

 

Σοκάρει η δολοφονία του δημοσιογράφου Γιώργου Καραϊβάζ.

Οι πληροφορίες λένε πως δέχθηκε από δυο άτομα που επέβαιναν σε μοσοσυκλέτα, 17 ΣΦΑΙΡΕΣ.

ΤΥΧΑΙΟΣ Ο ΣΥΜΒΟΛΙΚΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ;;;

Υποτίθεται πως έχει εξαρθρωθεί η … 17 Νοέμβρη.

ΠΟΙΟΙ ΑΠΕΙΛΟΥΣΑΝ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ ΚΑΡΑΪΒΑΖ;;;

ΕΧΕΙ ΣΧΕΣΗ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΠΩΣ ΕΙΧΕ ΚΑΝΕΙ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΓΙΑ ΤΟΝ ΦΟΥΡΘΙΩΤΗ;;;

Η υπόθεση αυτής της δολοφονίας, παραπέμπει έντονα τη δολοφονία του δημοσιογράφου Σωκράτη Γκιόλια το 2010, αλλά και την επίθεση ανθρωποκτονίας που δέχτηκε ο δημοσιογράφος Στέφανος Χίος, πριν λίγους μήνες.

Τι γνώριζε και τι επρόκειτο να αποκαλύψει ο Γιώργος Καραϊβάζ;;;

Ποιοί ήθελαν να του κλείσουν το στόμα ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ;;;

Μήπως το γεγονός πως κρατούσε αντιπολιτευτική γραμμή με το υπουργείο του Χρυσοχοϊδη, έχει σχέση με την δολοφονία του;

Άραγε, θα μείνει κι αυτή η δολοφονία ανεξιχνίαστη, όπως του Σωκράτη Γκιόλια;;;

Περισσότερα, αργότερα.

Προς το παρόν, διαβάστε την τελευταία του ανάρτηση – ρεπορτάζ από την σελίδα του στο f.b., η οποία έχει κατακλυσθεί από δημοσιεύματα φίλων του.

Διαβάστε και την ανάρτηση που έκαναν φίλοι του, στην προσωπική ιστοσελίδα του δολοφονηθέντος δημοσιογράφου, το bloko.gr. και στη σελίδα του στο f.b.

 

Καλλιόπη Σουφλή

Υ.Γ. ΚΑΙ ΕΡΩΤΩ: ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΛΕΕΙ, ΓΡΑΦΕΙ ΚΑΙ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΑΛΗΘΕΙΕΣ, ΘΑ ΔΟΛΟΦΟΝΕΙΤΑΙ;;;

ΜΑΣ ΘΕΛΕΤΕ ΟΛΟΥΣ ΣΑΝ ΤΟΝ ΕΥΑΓΓΕΛΑΤΟ, ΤΗΝ ΤΑΤΙΑΝΑ, ΤΟΥΣ ΧΑΤΖΗΛΑΛΑΚΗΔΕΣ, ΚΑΙ ΤΑ ΠΛΗΡΩΜΕΝΑ ΣΟΥΡΓΕΛΑ ΤΗΣ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ, ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ Η ΖΩΗ ΜΑΣ;;;

ΠΟΣΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΤΟΙΜΟΙ ΓΙΑ ΟΛΑ;

ΠΟΣΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΗ ΣΕΙΡΑ ΓΙΑ… ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ;;;

ΟΣΟΙ ΚΙ ΑΝ ΕΙΜΑΣΤΕ, ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ ΤΟ ΤΙΜΗΜΑ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ΤΗΣ ΕΚΦΡΑΣΗΣ, ΑΛΛΑ ΠΛΗΡΩΜΕΝΕΣ ΠΟ$Τ$ΝΕΣ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΟΥΜΕ.

 

ΚΑΛΟ ΤΑΞΕΙΔΙ ΓΙΩΡΓΟ…

ΚΑΛΗ ΑΝΤΑΜΩΣΗ.

 

Ανατριχιαστικές καταθέσεις για τον τραυματιοφορέα του Νοσοκομείου Παίδων
Καταθέσεις από γιατρούς, νοσηλευτές και γονείς έχουν συμπεριλάβει στη δικογραφία εναντίον του τραυματιοφορέα του Νοσοκομείου Παίδων τα στελέχη της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων. Καταθέσεις που -σύμφωνα με ασφαλείς πηγές ενημέρωσης του bloko.gr- τον ενοχοποιούν και λειτουργούν επιβαρυντικά σε βάρος του, όπως για την περίπτωση δύο κοριτσιών έξι και οκτώ ετών, τα οποία αντιμετώπιζαν καρδιολογικό πρόβλημα και ήταν σε κατάσταση αναισθησίας (μέθη), με τον τραυματιοφορέα να έχει χρέος από απόσταση να τα επιτηρεί και, σε περίπτωση που εμφανίσουν σπάσμούς, να προσπαθήσει να τα ηρεμήσει τρίβωντάς τους τα πόδια. Είδαν, όμως, τον τραυματιοφορέα να τα χαϊδεύει και μάλιστα οι μάρτυρες κάνουν λόγο για ματωμένα γάντι και εσώρουχο.
Στο πλαίσιο τής προκαταρκτικής εξέτασης, οι αστυνομικοί έκαναν έρευνα στο σπίτι του και μπορεί να μην εντόπισαν στοιχεία που να σχετίζονται με τα καταγγελόμενα, αλλά βρήκαν ένα πτυσσόμενο γκλοπ που εμπίπτει στον νόμο περί όπλων, και έτσι του πέρασαν χειροπέδες.

Ο τραυματιοφορέας αναμένεται την Τετάρτη να απολογηθεί στον ανακριτή, ενώ οι χειρισμοί των αξιωματικών του “Προστασίας Ανηλίκων” και ο σχηματισμός μίας άρτιας -όπως μας μεταφέρουν- δικογραφίας έκαναν την Εισαγγελία να δώσει

συγχαρητήρια

στον επικεφαλής για την έρευνα τής Υποδιεύθυνσης.

Πηγή

 

Θ Ρ Η Ν Ο Σ

09 Απριλίου Bloko , featured

Ο Γιώργος Καραϊβάζ, ο ιδρυτής και ιδιοκτήτης του bloko.gr, δεν είναι πια μαζί μας.

Κάποιοι επέλεξαν να του κλείσουν το στόμα, να τον κάνουν να σταματήσει να γράφει τα κείμενά του, με σφαίρες.

Τον εκτέλεσαν μπροστά στο σπίτι του.

Για εμάς, που τα τελευταία χρόνια συνεργαστήκαμε μαζί του, μας καθοδήγησε σε δύσκολες στιγμές, ήπιαμε κρασί παρέα, μας τίμησε με τη φιλία του, οι ώρες είναι πολύ δύσκολες.

 

Οι φίλοι

Σπύρος Λεβειδιώτης

Μανώλης Ασαριώτης

 

πηγή

Ένας καταπληκτικός άνθρωπος. Ένας διαβασμένος συνάδελφος που έφυγε άδικα επειδή έλεγε την αλήθεια !

Ένας καταπληκτικός άνθρωπος. Ένας διαβασμένος συνάδελφος που έφυγε άδικα επειδή έλεγε την αλήθεια !

 

Ήταν ένας καλός φίλος. Πειραζόμασταν συνέχεια για τα ποδοσφαιρικά μιας και υποστήριζε τον ΠΑΟΚ. Αγαπούσε την δουλειά του , σοβαρός , μετρημένος  στα λόγια του  και είχε ένα χιούμορ ιδιαίτερο.

Είχα την χαρά να συνεργαστώ μαζί του στην εκπομπή της Ζήνας Κουτσελίνη για τρία χρόνια και πραγματικά χαιρόσουν να έχεις μαζί του κουβέντες της επικαιρότητας.

Αφήνει πίσω του μια οικογένεια που τόσο αγαπούσε , φίλους , συναδέλφους και ανταγωνιστές που πάντα θαύμαζαν την δουλειά του και τα αποκλειστικά του.

Αυτό το τέλος δε του άξιζε του Γιώργου…

Η φωτογραφία μας είναι σε ανέμελες στιγμές στην ,Μύκονο πριν δύο χρόνια … Εκεί που όλα ήταν χαλαρά , ήρεμα και με χιούμορ…

Ο δημοσιογράφος για να έρθουμε στο απίστευτο έγκλημα  είχε τελειώσει νωρίτερα τη δουλειά του σε τηλεοπτική εκπομπή στο Star και επέστρεφε στο σπίτι του.

Εκεί δύο άνδρες, που επέβαιναν σε μηχανή μικρού κυβισμού του είχαν στήσει ενέδρα και άδειασαν πάνω του μια γεμιστήρα.

Στον τόπου του εγκλήματος περισυνελέγησαν 17 κάλυκες που μεταφέρονται ήδη στα εγκληματολογικά εργαστήρια. Τα αποτελέσματα της βαλιστικής εξέτασης θα δείξουν αν το όπλο του φόνου είχε χρησιμοποιηθεί σε άλλη εγκληματική ενέργεια στο παρελθόν.  Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες το θύμα βρέθηκε πεσμένο μπρούμυτα, έξω από το αυτοκίνητό του, στο παρκάκι κοντά στο σπίτι του. Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι είναι πιθανό οι δράστες να χρησιμοποίησαν σιγαστήρα.

 

πηγή

Προβολές : 1,173


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα