Τι Πήραν & Tι Xάσαμε

Τι Πήραν & Tι Xάσαμε

9 Απριλίου, 2022 3 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:609
Μοίρασέ το

Μπορεί να βλέπουμε μόνο τη μικροσκοπική κορυφή του παγόβουνου με τους χιλιάδες θανάτους και τραυματισμούς που αναμφίβολα προκαλούνται από τα “εμβόλια” – πιθανότατα επιπτώσεις που οι κατασκευαστές των ενέσεων βλέπουν ως μια μικρή ενόχληση, όταν το μείζον γεγονός θα μπορούσε κάλλιστα να είναι ο θάνατος εκατομμυρίων ανθρώπων που κατανέμονται σε γενιές (ή πολύ λιγότερο!)

Αν αληθεύει, αυτό είναι μια ΜΕΓΑΛΗ νίκη γι’ αυτούς!-και μια εξίσου μεγάλη απώλεια για εμάς. Δεν υπάρχει τρόπος να το γυρίσουμε πίσω, δεν μπορούμε να το σταματήσουμε, καθώς έχει ήδη γίνει και το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να καθόμαστε και να περιμένουμε τα αποτελέσματα.

Έτσι, στην πραγματικότητα δεν έχουμε κερδίσει τίποτα και έχουμε χάσει πάρα πολλά. Από πολλές απόψεις, αυτό που κέρδισαν είναι στην πραγματικότητα μόνο η αρχή των θεμελίων αυτού που πρόκειται να έρθει.

 

 

 

 

Προτείνω στους αναγνώστες να διαβάσουν προσεκτικά το άρθρο αυτό… αφορά στον καθένα από εμάς… αφορά το παρόν και το μέλλον μας, που προϊονίζεται εφιαλτικό.

Τον Σεπτέμβριο, αυτά που έρχονται θα αναγκάσουν πολλούς να φύγουν από τις μεγαλουπόλεις και τους πιο σώφρωνες να πάρουν τα βουνά…

ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΟΒΔΟΜΑΔΑ, ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΤΡΟΜΕΡΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΑ ΚΑΙ ΕΠΙΣΙΤΙΣΤΙΚΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ.

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

Πηγή και μετάφραση ΑΠΟΛΛΟΔΩΡΟΣ

Προβολές : 609


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα