Τι περιέχει το εμβόλιο του κορονοϊού; Ναγαλάση και οι 8 θανότες Ιατροί που την ανακάλυψαν.

Τι περιέχει το εμβόλιο του κορονοϊού; Ναγαλάση και οι 8 θανότες Ιατροί που την ανακάλυψαν.

30 Απριλίου, 2021 1 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:1,463
Μοίρασέ το

Η πρωτεΐνη ναγαλάσης μπορεί να ήταν το κίνητρο πίσω από τη δολοφονία 8 ολιστικών ιατρών στις Ηνωμένες Πολιτείες

 

 

 

Τα έβαλαν με τα μεγάλα συμφέροντα της ΦΑΡΜΑΚΟΜΑΦΙΑΣ και τους ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΑΝ.
Όποιος γιατρός είναι αντίθετος με την σατανιστική ιατρική που επέβαλε ο εβραιοσιωνιστής Ροκφέλλερ, είτε είναι αποπομπαίος, είτε δολοφονείται.
Καλλιόπη Σουφλή
Η πρωτεΐνη ναγαλάσης μπορεί να ήταν το κίνητρο πίσω από τη δολοφονία 8 ολιστικών ιατρών στις Ηνωμένες Πολιτείες!
Από το 2009, η πρωτεΐνη GcMAF αποτέλεσε το επίκεντρο της προσοχής της διεθνούς επιστημονικής κοινότητας για τις θεραπευτικές της επιδράσεις κατά των μεταστατικών καρκινωμάτων του μαστού και του κόλου, του καρκίνου του προστάτη και της λοίμωξης από τον HIV, του αυτισμού, της χρόνιας κόπωσης και επίσης της νόσου του Parkinson.
Στην πραγματικότητα, οι κλινικές δοκιμές που διεξήχθησαν στις Ηνωμένες Πολιτείες και την Ιαπωνία απέδειξαν την αξιοσημείωτη αποτελεσματικότητά τους σε ασθενείς με πολύ προχωρημένους όγκους, τόσο πολύ ώστε να μιλήσουμε για την εξάλειψη των όγκων, καθώς και για τη μόλυνση από τον ιό HIV και τα συμπτώματα του αυτισμού.
Με τη χορήγηση πρωτεΐνης GcMAF σε ασθενείς, το ανοσοποιητικό σύστημα διεγείρεται για να επιτεθεί σε άρρωστα κύτταρα.
Από τις 19 Ιουνίου μέχρι σήμερα, 8 ολιστικοί γιατροί στις Ηνωμένες Πολιτείες σκοτώθηκαν σε λίγες εβδομάδες: ο Δρ. Jeff Bradstreet [γνωστός στην κοινότητα του αυτισμού], ο Δρ Bruce Hedendal , ο Δρ Teresa A. Sievers , ο Δρ. Lisa Riley DO , ο Δρ Baron Holt , ο Δρ Ronald Schwartz , ο Δρ Nicholas Gonzalez και ο Δρ Jeffrey Whiteside .
Συναίνεση ή όχι – δεν είναι για μας να κρίνουμε – όλοι όσοι πίστευαν στο δυναμικό της πρωτεΐνης GcMAF και όλοι – όπως θα διαβάσετε αργότερα – είχαν υποστεί πιέσεις και απειλές από το οπλισμένο βραχίονα του αμερικανικού FDA .
Τι είναι το GcMAF
Το ανοσοποιητικό σύστημα εντοπίζεται στο αίμα και αποτελείται από ένα πλήθος κυττάρων που συνδέονται μεταξύ τους με εξαιρετικά αποτελεσματικό τρόπο μέσω αυτού του πολύπλοκου συστήματος χημικής επικοινωνίας.
Για την εσωτερική μετάδοση μηνυμάτων, το ανοσοποιητικό σύστημα χρησιμοποιεί ουσίες που παράγονται από το σώμα, τις αποκαλούμενες κυτοκίνες [ιντερφερόνες, ιντερλευκίνες κλπ.] Που εισάγονται από τον αποστολέα στην κυκλοφορία του αίματος ή στο λεμφικό σύστημα προς αποστολή στον λήπτη.
Όπως και οι κλασσικές ορμόνες, αυτές οι σηματοδοτικές ουσίες προκαλούν επίσης ειδική δράση ή ρυθμιστική λειτουργία στα κύτταρα-στόχους.
Με τον τρόπο αυτό το σήμα μπορεί να ερμηνευτεί σωστά.
Αυτές οι ουσίες, στις περισσότερες περιπτώσεις, δεν παρεμβαίνουν ενεργά σε διαδικασίες όπως ανάπτυξη όγκου ή καταστροφή κυττάρων.
Αντίθετα, αυτά είναι μηνύματα ή οδηγίες ή ακόμα και καμουφλαρισμένες τιμές μέτρησης, οι οποίες μπορούν να ενεργοποιήσουν μια αλυσίδα διεργασιών στο κύτταρο στόχο.
Μία από τις πρώτες ουσίες σηματοδότησης που ανακαλύφθηκαν ήταν οι ιντερφερόνες [ Isaacs & Lindenmann, 1957 ].
Αποτελούνται από κύτταρα του ανοσοποιητικού συστήματος, όπως τα λευκά αιμοσφαίρια, και η λειτουργία τους είναι να εξασφαλίζουν την εσωτερική επικοινωνία.
Ενεργούν γενικά προκαλώντας ανοσοαπόκριση, π.χ. όταν τα κύτταρα του σώματος έχουν μολυνθεί από ιό ή όταν μετατραπούν σε καρκινικά κύτταρα.
Αυτά τα κύτταρα κατόπιν επιτίθενται και καταστρέφονται από εξειδικευμένα κύτταρα του ανοσοποιητικού συστήματος, όπως Β ή Τ λεμφοκύτταρα, ενεργοποιημένα ακριβώς με ιντερφερόνες.
Ανακαλύφθηκε πρόσφατα το GcMAF , το οποίο αντιπροσωπεύει μια νέα κατηγορία ουσιών σηματοδότησης του ανοσοποιητικού συστήματος.
Το GcMAF σημαίνει ” παράγοντα ενεργοποίησης μακροφάγου προερχόμενο από πρωτεΐνη Gc “.
Το Gc είναι μια παρωχημένη ονοματολογία για την DBP ή τη ” πρωτεΐνη δέσμευσης βιταμίνης D “.
Το DBP είναι υπεύθυνο για τη μεταφορά της βιταμίνης D και ταυτόχρονα χρησιμοποιείται από τα κύτταρα του ανοσοποιητικού συστήματος ως βασική ουσία για την παραγωγή GcMAF , παράγοντας ο οποίος, όπως και με τις ιντερφερόνες, δρα ως εσωτερική σηματοδοτική ουσία για το ανοσοποιητικό σύστημα. .
Το GcMAF ενεργοποιεί μια αλυσίδα διεργασιών για την επίθεση ξένων ουσιών που έχουν εισέλθει στο σώμα, όπως ιοί, βακτηρίδια, περιβαλλοντικά δηλητήρια [ συμπεριλαμβανομένων εμβολίων ] ή αντιμετώπισης καρκινογόνων αλλαγών κυττάρων.
Το GcMAF προσέλκυσε πρόσφατα μεγάλη προσοχή στην επιστημονική και μη επιστημονική βιβλιογραφία και αποτέλεσε αντικείμενο πολλών συζητήσεων που εν μέρει οδήγησαν σε αντικρουόμενα αποτελέσματα.
Ωστόσο, δεν αναμένουμε ποτέ να διαβάσουμε ένα ολόκληρο σώμα μαύρων ειδήσεων εις βάρος των ολιστικών ιατρών.
Ορισμένες βιβλιογραφικές αναφορές για το GcMAF
Yamamoto [ Yamamoto et αϊ., 1993 ; Yamamoto, 1996 ; Yamamoto, 1997α ; Yamamoto, 1997b ; Yamamoto et αϊ., 1998 ; Yamamoto et al., 2009 ] και άλλες [π.χ. Naraparaju et αϊ., 1994 ; Mohamad et αϊ., 2003 ; Joergensen et al., 2010 ] ανέφεραν σε διαπιστευμένα επιστημονικά περιοδικά τις διαδικασίες απομόνωσης, προσδιορισμού της χημικής δομής και σύνθεσης και της επίδρασης της GcMAF .
Οι συγγραφείς έδειξαν ότι το GcMAF παράγεται από κύτταρα ανοσοποιητικού συστήματος και ενεργεί ως μία εσωτερική ουσία σηματοδότησης, π.χ. για να μεταδώσει το μήνυμα για να προσβάλει έναν όγκο σε Τ λεμφοκύτταρα ή μακροφάγα.
Οι συντάκτες κατάφεραν επίσης να ρίξουν φως στη βιοσύνθεση του GcMAF και να αναπτύξουν παρόμοια σύνθεση στο εργαστήριο.
Έτσι, το GcMAF που παράγεται, το ίδιο με το φυσικό, έχει χρησιμοποιηθεί με διάφορους τρόπους για να προσδιορίσει το φάσμα δράσης του ως ουσία σηματοδότησης.
Οι Yamamoto et αϊ . [ Yamamoto et al., 2009 ] ανέφεραν τα πολύ υψηλά ποσοστά θεραπείας για αρκετούς τύπους καρκίνου, με 100% ποσοστά υποχώρησης σε μελέτες για τη θεραπεία όγκων του προστάτη, του μαστού και ακόμη και του AIDS.
Ωστόσο, ακόμη και ένας λαϊκός γνωρίζει ότι σε μελέτες που αφορούν μεγάλο αριθμό θεμάτων, δεν θα υπάρξει ποτέ ποσοστό επιτυχίας 100% σε όλους τους συμμετέχοντες.
Είστε ήδη πολύ ικανοποιημένοι αν μπορείτε να πάρετε τα ποσοστά θεραπείας του 40% των συνολικών συμμετεχόντων μακροπρόθεσμα.
Για το λόγο αυτό , οι κλινικές μελέτες του Yamamoto έχουν προκαλέσει κάποιο σκεπτικισμό, ωστόσο τα επιστημονικά του πειράματα στη μοριακή βιολογία θα ήταν κατά το πλείστον αναπαραγώγιμα και επομένως βάσιμα .
Οι Yamamoto et αϊ. [ 2002 ] έχουν για παράδειγμα παρατηρήσει ότι το GcMAF έχει άμεσες αντι-αγγειογενετικές επιδράσεις στα ενδοθηλιακά κύτταρα in vitro και in vivo και επίσης επηρεάζει αρνητικά διάφορες χημειοτακτικές ουσίες που εκφράζονται από τον όγκο για να επιταχύνει την ανάπτυξή του.
Άλλοι επιστήμονες [ Fannon et al., 2003 ; Rehder et al., 2009 ], οι οποίοι είχαν ήδη ασχοληθεί εκτεταμένα με GcMAF , κατάφεραν να επιβεβαιώσουν ότι το GcMAF είναι μια ουσία που παράγεται από το ανοσοποιητικό σύστημα του σώματος και ότι χρησιμοποιείται ως σηματοδοτική ουσία ικανή να διεγείρει μακροφάγα για να τους προκαλέσει να προσβάλλουν έναν όγκο.
Fannon et αϊ. [ 2006 ] υιοθετούν αυτό το θέμα σε αρκετές δημοσιεύσεις και δείχνουν, χρησιμοποιώντας ετερόλογη μεταμόσχευση σε ποντικούς, ότι το GcMAF είναι ένας αποτελεσματικός αναστολέας των ανθρώπινων όγκων του προστάτη και ότι η ικανότητά του να αναστέλλει την ανάπτυξη του όγκου ίη νίνο οφείλεται εν μέρει στο αντι -ανγκιογενετική [σχηματισμός αιμοφόρων αγγείων].
Οι όγκοι έχουν μεγάλη ανάγκη για θρεπτικά συστατικά και επομένως διεγείρουν το σχηματισμό αιμοφόρων αγγείων.
Οι αντι-αγγειογενετικές ιδιότητες του GcMAF οδηγούν σε μείωση του αριθμού των διατροφικών τριχοειδών αίματος.
Η μελέτη αποκάλυψε και άλλα ενδιαφέροντα αποτελέσματα, όπως η ισχυρή ανασταλτική επίδραση της GcMAF σε κύτταρα καρκίνου του προστάτη ανεξάρτητα από την ενεργοποίηση των μακροφάγων και την αναστολή όχι μόνο του πολλαπλασιασμού αλλά και της μετανάστευσης κυττάρων όγκου.
Το GcMAF μειώνει την έκφραση του UPAR (υποδοχέα ενεργοποιητή πλασμινογόνου ουροκινάσης), έτσι ώστε το UPAR θα μπορούσε να είναι ένας πιο κατάλληλος δείκτης για τη δραστηριότητα GcMAF από ότι η ναγαλάση [ Smith, 2010 ].
Η διέγερση του ανοσοποιητικού συστήματος λόγω της συγκέντρωσης του GcMAF αντανακλά την κλασική συμπεριφορά των ουσιών σηματοδότησης προς τους υποδοχείς, δηλ. Υπάρχει μια βέλτιστη συγκέντρωση της ουσίας σηματοδότησης.
Παρακολούθηση της ναγαλάσης
Ως βάση για τη χρήση του GcMAF και για την παρακολούθηση της επιτυχίας της θεραπείας, ο Yamamoto [ 1997 , 2008b ] και άλλοι [π.χ. Mohamad 2002 ] πρότεινε το nagalase .
Το Nagalase είναι ένα βασικό ένζυμο που παράγεται από το σώμα, που εμπλέκεται στον καταβολισμό της γλυκάνης.
Η ναγκαλάση μπορεί να μετασχηματίσει τη GcMAF σε μια ανενεργή μορφή που δεν μπορεί πλέον να χρησιμοποιηθεί από το ανοσοποιητικό σύστημα ως ουσία σηματοδότησης.
Ο Yamamoto υποστηρίζει ότι οι όγκοι απελευθερώνουν πολλαπλές ναγαλάσες για να αποδυναμώσουν το ανοσοποιητικό σύστημα.
Μία υψηλότερη τιμή ναγαλάσης συνδέεται επομένως με όγκο ή ανάπτυξη όγκου.
Είναι αναμφισβήτητο ότι οι όγκοι είναι σε θέση να μειώσουν την αποτελεσματικότητα του ανοσοποιητικού συστήματος.
Το Nagalase είναι μια δοκιμή για την παρακολούθηση της αποτελεσματικότητας των θεραπειών για τον καρκίνο και για ορισμένες ιογενείς λοιμώξεις, συμπεριλαμβανομένου του HIV, του EBV [Epstein Barr Virus] και επίσης όλων των επιμολύνσεων που επηρεάζουν τα παιδιά με αυτισμό.
Η δοκιμή μετρά τη δράση της άλφα-Ν-ακετυλογαλκοζαμινιδάσης [ναγαλάσης] στο αίμα.
Το Nagalase είναι ένα ένζυμο εξωκυτταρικής αποικοδομητικής μήτρας που εκκρίνεται σε μεγαλύτερες από τις κανονικές ποσότητες από καρκινικά κύτταρα στη διαδικασία εισβολής του όγκου.
Είναι επίσης ένα εγγενές συστατικό της πρωτεΐνης επικάλυψης διαφόρων βιριόντων, όπως ο HIV, ο ιός Epstein-Barr [EBV], ο έρπητας ζωστήρας και ο ιός της γρίπης. Έτσι, εκκρίνεται από κύτταρα μολυσμένα με ιό .
Η ναγαλάση προχωρά στην απογλυκοσυλίωση της πρωτεΐνης DBP που δεσμεύεται με τη βιταμίνη D3 [για τον άνθρωπο καλλίτερα γνωστή ως πρωτεΐνη Gc ].
Η πρωτεΐνη Gc είναι ο πρόδρομος για τον παράγοντα ενεργοποίησης μακροφάγων [ MAF ].
Η πρωτεΐνη Gc αποτελείται από ένα τρισακχαρίτη αποτελούμενο από διπλή διακλάδωση τερματισμών Ν-ακετυλογαλακτοζαμίνης και γαλακτόζης και σιαλικού οξέος .
Μέσω της απογλυκοζυλίωσης , ο [πλήρης] τρισακχαρίτης απομακρύνεται από την πρωτεΐνη Gc . Αυτή η απογλυκοσυλιωμένη πρωτεΐνη Gc δεν μπορεί πλέον να μετατραπεί σε MAF .
Κανονικά, το MAF παράγεται από την πρωτεΐνη GC με διαδοχική αφαίρεση του τερματισμού του σιαλικού οξέος και της γαλακτόζης από την β-γαλακτοσιδάση και τη σιαλιδάση , επιλεκτικά, με την Ν-ακετυλογαλακτοζαμίνη ως το υπόλοιπο σάκχαρο.
Η ενεργοποίηση των μακροφάγων με φαγοκυττάρωση και παρουσίαση αντιγόνου είναι το πρώτο βήμα στον καταρράκτη ανοσολογικής ανάπτυξης.
Εάν ο πρόδρομος χαθεί, ανοίγει τον δρόμο προς την ανοσοκαταστολή .
Έχει ανιχνευθεί αυξημένη δραστηριότητα ναγαλάσης στο αίμα ασθενών με μεγάλη ποικιλία καρκίνων, όπως ο προστάτης, ο μαστός, ο παχύ έντερο, ο πνεύμονας, ο οισοφάγος, το στομάχι, το ήπαρ, το πάγκρεας, ο νεφρός, η κύστη, ο καρκίνος των όρχεων , μήτρα και ωοθήκες, μεσοθηλίωμα, μελάνωμα, ινοσάρκωμα, γλοιοβλάστωμα, νευροβλάστωμα και διάφορους τύπους λευχαιμίας [ Αναφορά 1 , Αναφ. 2 ; Αρ. 3 ].
Για διάφορους τύπους όγκων έχουν αναφερθεί διαφορετικά επίπεδα δραστηριότητας ναγαλάσης [ Αναφορά 4 ].
Φαίνεται ότι η εκκριτική ικανότητα του μεμονωμένου ιστού όγκου ποικίλλει μεταξύ των τύπων όγκου ανάλογα με το μέγεθος του όγκου, τη σταδιοποίηση και τον βαθμό κακοήθειας ή επιθετικότητας [ Αναφορά 5 ].
Η αύξηση της δραστηριότητας της ναγαλάσης δεν ανιχνεύτηκε στο αίμα των υγειών ατόμων [ Αρ. 6 ].
Η δραστικότητα ναγαλάσης είναι άμεσα ανάλογη με την ενεργή μάζα του όγκου [ Αναφορά 7 ; Αναφορά 8 ; Αναφορά 9 ].
Διάφορες μελέτες συσχετίζουν τα επίπεδα ναγαλάσης με μάζα όγκου υποδεικνύουν ότι η μέτρηση αυτού του ενζύμου μπορεί να διαγνώσει την παρουσία καρκινικών αλλοιώσεων κάτω από τα επίπεδα που μπορούν να ανιχνευθούν με άλλες μεθόδους [ Αρ. 10 ].
Σε διαγνωστικές αναλύσεις που πραγματοποιήθηκαν σε ερευνητικές μελέτες, η δραστηριότητα ναγαλάσης μειώθηκε σχεδόν στο επίπεδο ελέγχου ασθενών χωρίς καρκίνο μία ημέρα μετά τη χειρουργική αφαίρεση των όγκων από καρκινοπαθείς, υποδηλώνοντας ότι ο χρόνος ημίσειας ζωής της ναγαλάσης είναι μικρότερος από 24 ώρες [ Αναφ. 11 ; Αρ. 12 ].
Ο βραχύς χρόνος ημιζωής της ναγαλάσης είναι ανεκτίμητος για την πρόγνωση της νόσου κατά τη διάρκεια διαφόρων θεραπειών [ Αναφ. 13 ; Αναφ. 14 ].
Η ναγκαλάση είναι το εγγενές συστατικό της πρωτεΐνης επικάλυψης ιού HIV gp160 και του φακέλου της αιμοσυγκολλητίνης [ ΗΑ ] του ιού της γρίπης .
Η δραστικότητα της ναγαλάσης είναι το άθροισμα των ενζυματικών ενεργειών που διεξάγονται τόσο από τους HIV ιούς όσο και από τις μη συναρμολογημένες πρωτεΐνες του περιβλήματος [ Αναφορά 15 ].
Η αυξημένη δραστηριότητα της ναγαλάσης έχει ανιχνευθεί στο αίμα των ασθενών με πολλές άλλες ανοσολογικές ασθένειες.
GcMAF και αυτισμός.
Ο Δρ Jeffrey Bradstreet αντιμετώπισε περισσότερα από 1.500 παιδιά με αυτισμό με GcMAF με τα ακόλουθα αποτελέσματα: Το 85% των ασθενών ανταποκρίθηκαν στη θεραπεία και από αυτά το 15% πέρασε μια πλήρη ανάκαμψη.
Ο Δρ. Bradstreet δημοσίευσε τα δεδομένα αυτά στο έργο του ” Αρχικές Παρατηρήσεις της αυξημένης δραστηριότητας της άλφα-Ν-ακετυλογαλκοζαμινιδάσης που σχετίζεται με τον αυτισμό και τις παρατηρούμενες μειώσεις από τις ενέσεις παράγοντα ενεργοποίησης πρωτεϊνών GC πρωτεΐνης – μακροφάγου “.
Είναι πιθανό η χρήση εμβολίων να μεταβάλλει με κάποιο τρόπο το ανοσοποιητικό σύστημα με επακόλουθη ενεργοποίηση του ενζύμου ναγαλάσης, το οποίο, με τη σειρά του, αποτρέπει τον σωστό σχηματισμό ενδογενούς GcMAF .
Ακριβώς όπως είναι εξίσου πιθανό ότι οι ιογενείς λοιμώξεις του νευρικού συστήματος και του πεπτικού συστήματος μπορούν να διαδραματίσουν καθοριστικό ρόλο στην αιτιολογία του αυτισμού.
Ωστόσο, οι ιογενείς λοιμώξεις οποιουδήποτε είδους δεν βρέθηκαν σε ένα μικρό ποσοστό παιδιών και αυτό μπορεί να εξηγήσει γιατί η χορήγηση GcMAF σε αυτά τα υποκείμενα πιθανότατα δεν θα βοηθήσει.
Ωστόσο, στις περισσότερες περιπτώσεις, όπου υπάρχουν ιογενείς λοιμώξεις, παρατηρήθηκε θετική απόκριση στη θεραπεία με GcMAF και στο 15% των ασθενών, όπου οι ιογενείς λοιμώξεις διαδραμάτισαν βασικό ρόλο, η GcMAF είχε ως αποτέλεσμα την πλήρη ανάκτηση .
Σε αυτό το σημείο, ο Δρ. Bradstreet και πολλοί άλλοι από αυτούς τους γιατρούς άρχισαν να αναρωτιούνται εάν, τυχαία ή σκόπιμα, ο αναστολέας ναγαλάσης που εμποδίζει και εμποδίζει τον σωστό σχηματισμό GcMAF εισάγεται στο ανθρώπινο σώμα μέσω της πρακτικής εμβολιασμού.
Ωστόσο, όλοι οι δολοφονημένοι γιατροί πίστευαν ότι αυτή η ναγαλάση εισάγεται σκόπιμα στο ανθρώπινο σώμα μέσω της πρακτικής εμβολιασμού, όπως οι Dr. Bradstreet και ο Dr. Gonzalez είχαν ήδη καταδείξει κατηγορηματικά
Είναι γνωστό ότι ο FDA επισκέφθηκε κάθε ολιστικό γιατρό πριν πεθάνει. Γιατί;
Επειδή ο FDA κατάλαβε ότι αυτοί οι γιατροί δούλευαν μυστικά για να βοηθήσουν τους ασθενείς τους να επιβιώσουν … ζουν … θεραπεύονται από τις ασθένειές τους.
Επιπλέον, αυτοί οι γιατροί βρήκαν στοιχεία ότι ο αυτισμός μπορεί να αντιστραφεί.
Αυτοί οι γιατροί κατάλαβαν και απέδειξαν ότι η πρωτεΐνη ναγαλάσης εισάγεται σκόπιμα μέσω της πρακτικής εμβολιασμού.

πηγή

Πηγή

Προβολές : 1,463


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα