Τι τρόπος να εξολοθρεύσεις τον στρατό μιας χώρας ...!!!!!!!!!!! Μόνον με ένα τρύπημα!  Η είδηση «κουκουλώθηκε»: Το Αυστραλιανό Ναυτικό Παγιδεύθηκε Σε Μαζικές Ανεπιθύμητες Παρενέργειες Του Εμβολίου Covid-19

Τι τρόπος να εξολοθρεύσεις τον στρατό μιας χώρας ...!!!!!!!!!!! Μόνον με ένα τρύπημα! Η είδηση «κουκουλώθηκε»: Το Αυστραλιανό Ναυτικό Παγιδεύθηκε Σε Μαζικές Ανεπιθύμητες Παρενέργειες Του Εμβολίου Covid-19

20 Μαρτίου, 2021 5 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:1,243
Μοίρασέ το

Οι ναυτικοί στο Αυστραλιανό Ναυτικό, πέφτουν σαν τις μύγες, από τότε που τα εμβόλια του Wuhan coronavirus (Covid-19) άρχισαν να χορηγούνται σε αυτούς.

Πολλές ιστορίες που περιγράφουν τις φρικτές ανεπιθύμητες παρενέργειες που υπέστησαν τα μέλη του αυστραλιανού στρατού έχουν αφαιρεθεί πλήρως από το διαδίκτυο.

 

 

 

Είδατε πόσο εύκολα εξολόθρευσαν τον στρατό της Αυστραλίας;

Ας ετοιμαστούμε να εξολοθρεύσουν και τον δικό μας στρατό.

Κι ύστερα, θα έρθουν οι Τούρκοι, οι λάθροτζιχαντιστές, οι παρακρατικοί, οι ξένοι πράκτορες που έχουν διεισδύσει στην Πατρίδα μας, οι ξένοι πραίτωρες της “αστυνομίας” και θα αρχίσει το … πανηγύρι.

Τι τρόπος, να εξολοθρεύσεις μια ολόκληρη χώρα… και μάλιστα την χώρα που ανέκαθεν μισούσες και αποτελείς το ΚΡΑΤΟΣ ΤΗΣ.

ΤΟ ΙΟΥΔΑΪΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΗΣ, ΠΟΥ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ, ΤΟ ΣΚΛΑΒΩΣΑΝ ΤΑ ΓΕΝΝΗΜΑΤΑ ΕΧΙΔΝΩΝ.

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

Τι τρόπος να εξολοθρεύσεις τον στρατό μιας χώρας ...!!!!!!!!!!! Μόνον με ένα τρύπημα!  Η είδηση «κουκουλώθηκε»: Το Αυστραλιανό Ναυτικό Παγιδεύθηκε Σε Μαζικές Ανεπιθύμητες Παρενέργειες Του Εμβολίου Covid-19

Δείτε το άρθρο του HumansAreFree εδώ: https://tinyl.io/3k1J [1]

 

Τα συστημικά μέσα μαζικής ενημέρωσης δεν θέλουν κανένας να μάθει ότι οι ναυτικοί στο Αυστραλιανό Ναυτικό πέφτουν σαν τις μύγες από τότε που τα εμβόλια του Wuhan coronavirus (Covid-19) άρχισαν να χορηγούνται σε αυτούς.

Πολλές ιστορίες που περιγράφουν τις φρικτές ανεπιθύμητες παρενέργειες που υπέστησαν τα μέλη του αυστραλιανού στρατού έχουν αφαιρεθεί πλήρως από το διαδίκτυο.

Μερικές από αυτές έχουν αντικατασταθεί με κομμάτια προπαγάνδας, υψηλής «απολύμανσης» των γεγονότων, που ισχυρίζονται ότι παρατηρούνται μόνον «ήπιες παρενέργειες».

Ο Gregg Hunt, υπουργός Υγείας της Αυστραλίας, ο οποίος εισήγαγε τις πειραματικές ενέσεις γονιδιακής θεραπείας στον στρατό του έθνους του, νόσησε «σοβαρά» ο ίδιος μία μόνο ημέρα μετά αφού έλαβε το εμβόλιο για τον ιό Wuhan.

Όλα αυτά δημιούργησαν μεγάλες δυσκολίες στο εμβολιαστικό λόμπι, το οποίο δυσκολεύεται ολοένα και περισσότερο να πείσει τους ανθρώπους να τρυπηθούν με τα εμβόλια του.

Ειδησεογραφικά πρακτορεία ψευδών ειδήσεων όπως η Daily Mail Online (Ηνωμένο Βασίλειο) αποσύρουν ιστορίες σχετικές με θανατηφόρα περιστατικά μετά τον εμβολιασμό, σε μια προσπάθεια να πείσουν τους ανθρώπους ότι τα εμβόλια είναι «ασφαλή και αποτελεσματικά».

Ο ασκός του Αιόλου όμως έχει ήδη ανοίξει.

«Ο υπουργός υγείας μας βρίσκεται ακόμα στο νοσοκομείο από την επόμενη ημέρα που έκανε την ένεση!» έγραψε μια αξιόπιστη επαφή στην Αυστραλία στον ειδησεογραφικό ιστότοπο Principia Scientific International.

«Ούτε μια λέξη για τις νοσηλείες στο ναυτικό. Τι τρόπος να εξολοθρεύσεις τον στρατό μιας χώρας … Μόνον με ένα τρύπημα! “

Όσον αφορά τον υπουργό Υγείας Hunt, πρώιμες αναφορές που έκτοτε έχουν αποσυρθεί δείχνουν ότι ανέπτυξε μια «ύποπτη λοίμωξη» μετά τον εμβολιασμό του, και χρειάστηκε να «κρατηθεί στο νοσοκομείο όλη τη νύχτα για παρατήρηση».

Στον Hunt «χορηγούνται επίσης αντιβιοτικά και υγρά» για την ανεπιθύμητη αντίδρασή του.

Διαβάστε επίσης: Στο Ισραήλ, η άρνηση του εμβολιασμού COVID-19 σημαίνει ότι «Η ζωή σας έχει βασικά τελειώσει»

       Η Αυστραλιανή Κυβέρνηση Εγκαταλείπει Αθόρυβα Την Εκστρατεία του Μαζικού Εμβολιασμού

 

Η αρχική ιστορία από τη Daily Mail Online που δεν μπορεί πλέον να βρεθεί στον ιστότοπο της είχε τον τίτλο: «Ναυτικοί νοσηλεύτηκαν μετά από εμβολιασμούς Covid» (Navy sailors hospitalised after being given Covid vaccinations).

Αυτή η έκθεση ανέφερε ότι:

«Πολλοί ναυτικοί  νοσηλεύτηκαν μετά από εμβολιασμούς Covid-19 στο HMAS Sydney.

Πηγές του Υπουργείου Άμυνας επιβεβαίωσαν ότι ορισμένα μέλη του πληρώματος του HMAS Sydney εισήχθησαν για νοσηλεία στο St. Vincent’s… »

Ακόμα και στη μηχανή αναζήτησης “Way Back Machine“, αυτή η ιστορία δεν μπορεί να βρεθεί.

Η Principia Scientific International σημειώνει ότι όταν προσπαθήσαμε να αποκτήσουμε πρόσβαση στην ιστορία στο Way Back Machine , ο υπερσύνδεσμος «μας οδήγησε σε ένα άσχετο άρθρο».

Τώρα, τα συστημικά εταιρικά μέσα ενημέρωσης προσπαθούν να συγκαλύψουν τα γεγονότα του HMAS Sydney.

Πολύ λίγα στοιχεία παραμένουν σχετικά με την εμβολιαστική επιχείρηση που έλαβε χώρα στο πλοίο, και ορισμένα ψεύτικα ειδησεογραφικά συστημικά πρακτορεία παραγωγής ψευδών ειδήσεων ισχυρίζονται ακόμη ότι οι στρατιώτες μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο «για λόγους πρόληψης» και όχι για τη θεραπεία κρίσιμων ανεπιθύμητων αντιδράσεων.

«Η #breaking Defense επιβεβαίωσε ότι« ορισμένα μέλη» του πληρώματος του HMAS Sydney παρουσίασαν« ήπιες παρενέργειες» μετά τη λήψη του εμβολίου COVID-19, αλλά η ασθένεια έχει πλέον «επιλυθεί» και το πλοίο αναχώρησε για τις ΗΠΑ σήμερα το πρωί για προγραμματισμένες ασκήσεις». έγραψε στο Twitter ο Andrew Greene από την ABC News (Australian Broadcasting Corporation).

Εν τω μεταξύ, η αυστραλιανή κυβέρνηση εγκαταλείπει αθόρυβα τα σχέδια της, του μαζικού εμβολιασμού των κατοίκων του έθνους.

Προφανώς, γνωρίζουν κάτι που δεν λένε στους ανθρώπους, κυρίως ότι το να εμβολιάζεις ανθρώπους μαζικά θα οδηγούσε σχεδόν σίγουρα σε μαζικούς τραυματισμούς και θανάτους .

«Λοιπόν, πότε μια σύμπτωση παύει να είναι  απλή σύμπτωση..;;; Ο υπουργός Υγείας Hunt σε «κρίσιμη κατάσταση» μετά από τον εμβολιασμό του για τη COVID.

Η Αυστραλιανή κυβέρνηση εγκαταλείπει το σχέδιο του μαζικού εμβολιασμού και τώρα το πλήρωμα του HMAS Sydney εισάγεται στο νοσοκομείο για «ήπιες αντιδράσεις» μετά από τον εμβολιασμό του για την COVID», ρωτά ο John O’Sullivan από την Principia Scientific International.

«Λοιπόν, το παλιό ρητό «δεν υπάρχει καπνός χωρίς  φωτιά» μου έρχεται στο μυαλό όταν διαβάζω την «αποστειρωμένη» εκδοχή των συστημικών ΜΜΕ σχετικά με τα γεγονότα που έλαβαν χώρα στο πολεμικό πλοίο…

«Οι «φίλοι» μας στα μέσα μαζικής ενημέρωσης έσπευσαν να μας πληροφορήσουν ότι οι θάνατοι θεωρούνται ότι συνδέονται μόνον «τυχαία» με τον εμβολιασμό δίχως όμως να έχουν  ολοκληρωθεί οι έρευνες και όλα τα στοιχεία να είναι διαθέσιμα».

 

Αναφορά: AFinalWarning.com

Δικτυογραφία:

1.– Australian Navy Caught in Massive Coronavirus Vaccine Side Effects COVER-UP

https://humansarefree.com/2021/03/australian-navy-caught-in-massive-coronavirus-vaccine-side-effects-cover-up.html

 

 

Πηγή

Προβολές : 1,243


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα