ΤΙ EINAI KAI TI ΑΝΑΦΕΡΕΙ Η ΡΗΤΡΑ ΣΥΓΚΡΑΤΗΣΗΣ [ΗΛΙΘΙΩΝ]; ΝΑ ΣΕ ΤΙ ΧΡΗΣΙΜΕΥΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΑ ΨΗΦΙΑΚΑ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΑ COVID-19: ΣΤΟΝ ΑΜΕΣΟ ΕΝΤΟΠΙΣΜΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΠΟΜΟΝΩΣΗ ΤΩΝ ΜΕΤΑΛΛΑΓΜΕΝΩΝ.

ΤΙ EINAI KAI TI ΑΝΑΦΕΡΕΙ Η ΡΗΤΡΑ ΣΥΓΚΡΑΤΗΣΗΣ [ΗΛΙΘΙΩΝ]; ΝΑ ΣΕ ΤΙ ΧΡΗΣΙΜΕΥΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΑ ΨΗΦΙΑΚΑ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΑ COVID-19: ΣΤΟΝ ΑΜΕΣΟ ΕΝΤΟΠΙΣΜΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΠΟΜΟΝΩΣΗ ΤΩΝ ΜΕΤΑΛΛΑΓΜΕΝΩΝ.

24 Ιουνίου, 2021 4 Από Καλλιόπη Σουφλή
Μοίρασέ το
ΤΙ EINAI KAI TI ΑΝΑΦΕΡΕΙ Η ΡΗΤΡΑ ΣΥΓΚΡΑΤΗΣΗΣ [ΗΛΙΘΙΩΝ]; ΝΑ ΣΕ ΤΙ ΧΡΗΣΙΜΕΥΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΑ ΨΗΦΙΑΚΑ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΑ COVID-19: ΣΤΟΝ ΑΜΕΣΟ ΕΝΤΟΠΙΣΜΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΠΟΜΟΝΩΣΗ ΤΩΝ ΜΕΤΑΛΛΑΓΜΕΝΩΝ.

 

Χρυσούλα Μπουκουβάλα: “ΟΛΑ τα υπάρχοντα πειραματικά εμβόλια mRNA για την Covid-19 θα καταλήξουν στα σκουπίδια, καθιστάμενα όχι μόνο άχρηστα, αλλά και θανατηφόρα.

Να η επίσημη ομολογία ότι οι εμβολιασμένοι όχι μόνο δεν προστατεύονται από τα εμβόλια, αλλά επιπλέον θα απομονωθούν (διότι προφανώς θα μεταδίδουν τον ιό ή και άλλες, μέχρι τώρα άγνωστες ασθένειες, στους υπόλοιπους).”

ΤΙ EINAI KAI TI ΑΝΑΦΕΡΕΙ Η ΡΗΤΡΑ ΣΥΓΚΡΑΤΗΣΗΣ [ΗΛΙΘΙΩΝ]; ΝΑ ΣΕ ΤΙ ΧΡΗΣΙΜΕΥΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΑ ΨΗΦΙΑΚΑ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΑ COVID-19: ΣΤΟΝ ΑΜΕΣΟ ΕΝΤΟΠΙΣΜΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΠΟΜΟΝΩΣΗ ΤΩΝ ΜΕΤΑΛΛΑΓΜΕΝΩΝ.

 

Είχαν προειδοποιηθεί πάρα πολλοί από αυτούς που βιάστηκαν ΗΛΙΘΙΟΔΩΣ να μπολιαστούν και μάλιστα με μπόλια που ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΚΑΜΙΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑ.

Δικαιωνόμαστε τελικά εμείς οι … “ψεκασμένοι – συνωμοσιολόγοι”, που φωνάζαμε “ΜΑΚΡΥΑ ΑΠΟ ΤΑ ΜΠΟΛΙΑ”…

Αυτή, είναι μια πρώτη νίκη… μέχρι όμως να κερδίσουμε τον πόλεμο απέναντι στις φαρμακομαφίες και τους παγκόσμιους επικυρίαρχους, χρειάζονται πολύ μεγάλοι αγώνες.

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

Η ξαφνική τροποποίηση μιας παλαιότερης σύστασης του Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης, σχετικά με τον περιορισμό της ελεύθερης κυκλοφορίας για την αντιμετώπιση της πανδημίας COVID-19, προδίδει το γεγονός ότι το Ευρωδιευθυντήριο αναμένει την έλευση ανεξέλεγκτων παραλλαγών του ιού, αγνώστων παρενεργειών τους στους εμβολιασμένους και προειδοποιεί για σπιράλ νέων εγκλεισμών.
Και επειδή ο διάβολος κρύβεται στις λεπτομέρειες, αυτό αποκαλύπτεται εξ αιτίας μίας ρήτρας συγκράτησης [δυστυχώς θα μπορούσε να προστεθεί: ηλιθίων…] που βαφτίζεται και ως «φρένο έκτακτης ανάγκης», που φιγουράρει μέσα στην επικαιροποιημένη σύσταση του Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης που εκδόθηκε στις 10.6.2021.
Στα ΜΜΕ όμως του Κούλη Μητσοτάκη που παρακολουθούν καθημερινά σαν υπνωτισμένοι όσοι εμβολιάζονται, απαγορεύεται δια ροπάλου να αναφερθεί.
Ιδού λοιπόν τι προβλέπει η περιβόητη ρήτρα:
«Όταν η επιδημιολογική κατάσταση σε περιφέρεια κράτους μέλους ή σε κράτος μέλος επιδεινώνεται ταχέως, ιδίως λόγω του υψηλού επιπολασμού
α ν η σ υ χ η τ ι κ ώ ν   π α ρ α λ λ α γ ώ ν  ή παραλλαγών  ε ι δ ι κ ο ύ   ε ν δ ι α φ έ ρ ο ν τ ο ς  του ιού SARS-CoV-2, τα κράτη μέλη θα μπορούν να ενεργοποιήσουν  φ ρ έ ν ο   έ κ τ α κ τ η ς   α ν ά γ κ η ς.
Στη βάση αυτή, τα κράτη μέλη θα πρέπει, κατ’ εξαίρεση και προσωρινά,  ν α   α π α ι τ ο ύ ν   από τους 
κ α τ ό χ ο υ ς    π ι σ τ ο π ο ι η τ ι κ ώ ν  
ε μ β ο λ ι α σ μ ο ύ   ή  α ν ά ρ ρ ω σ η ς  να υποβάλλονται σε διαγνωστική εξέταση για λοίμωξη από SARS-CoV-2 ή / και σε 
κ α ρ α ν τ ί ν α / α υ τ ο α π ο μ ό ν ω σ η».
Επομένως, να η επίσημη ομολογία ότι οι εμβολιασμένοι όχι μόνο δεν προστατεύονται από τα εμβόλια, αλλά επιπλέον θα απομονωθούν (διότι προφανώς θα μεταδίδουν τον ιό ή και άλλες, μέχρι τώρα άγνωστες ασθένειες, στους υπόλοιπους).
Γιατί όμως ορίστηκε τέτοια ρήτρα-βόμβα, τη στιγμή που οι ευρωπαϊκές κυβερνήσεις ορκίζονταν σύμπασες ότι τα εμβόλια προστατεύουν από τη νόσο, αποκοιμίζοντας με τα ψηφιακά πιστοποιητικά-καθρεφτάκια τους περιχαρείς εμβολιασμένους που νομίζουν ακόμα ότι θα εξακολουθήσουν να ζουν όπως πριν;
Όλα οδηγούν στο συμπέρασμα ότι αυτό έγινε εξ αιτίας του φαινομένου A D E (Antibody Dependent Enhancement), δηλαδή της  ε π α ύ ξ η σ η ς  της  μ ό λ υ ν σ η ς  των εμβολιασμένων λόγω παρουσίας «κακών» αντισωμάτων που, προς ώρας, καταστρέφουν κυρίως το αγγειακό σύστημα και ποιος ξέρει αργότερα και τι άλλο.
Όπως απέδειξε ομάδα Ιαπώνων επιστημόνων εγνωσμένου κύρους με έρευνά τους που δημοσιεύτηκε στην έγκριτη επιστημονική επιθεώρηση CELL στις 19.5.2021, https://www.cell.com/cell/pdf/S0092-8674(21)00662-0.pdf… το φαινόμενο της αύξησης των «κακών» αντισωμάτων αναμένεται να προκαλέσει ραγδαία καταστροφή των κυττάρων του αγγειακού συστήματος των εμβολιασμένων. https://www.ahajournals.org/…/CIRCRESAHA.121.318902…
Επομένως, ΟΛΑ τα υπάρχοντα πειραματικά εμβόλια mRNA για την Covid-19 θα καταλήξουν στα σκουπίδια, καθιστάμενα όχι μόνο άχρηστα, αλλά και θανατηφόρα.
Αν μάλιστα αποδειχτεί ότι ο ιός είναι ανθρώπινο κατασκεύασμα, τότε σημαίνει ότι τα εμβόλια ήταν ήδη έτοιμα από πριν και οι υπεύθυνοι του ΠΟΥ γνώριζαν ήδη την επικινδυνότητά τους πριν από την «εντελώς συμπτωματική» προσομοίωση με τίτλο EVENT 201 για μια υποθετική πανδημία …κορωνοϊού, που έγινε τον Οκτώβριο του 2019 στη Νέα Υόρκη, λίγο πριν πυροδοτηθεί η πραγματική.
Μ’ άλλα λόγια, οι αφελείς που παρασύρθηκαν σε πειραματική γονιδιακή επέμβαση εξ αιτίας του φόβου τους, και με δόλωμα ότι θα «πάρουν τη ζωή τους πίσω», μόλις ξεσπάσει το φαινόμενο A D E, όχι μόνο θα βάλουν το περίφημο ψηφιακό πιστοποιητικό του Κούλη Μητσοτάκη εκεί που όλοι υποθέτετε, αλλά και θα απομονωθούν ως μιάσματα.
ΝΑ ΛΟΙΠΟΝ ΣΕ ΤΙ ΧΡΗΣΙΜΕΥΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΑ ΨΗΦΙΑΚΑ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΑ COVID-19: ΣΤΟΝ ΑΜΕΣΟ ΕΝΤΟΠΙΣΜΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΠΟΜΟΝΩΣΗ ΤΩΝ ΜΕΤΑΛΛΑΓΜΕΝΩΝ.
Εξ αιτίας όμως των ευκολόπιστων μεταλλαγμένων, οι εγκλεισμοί, οι μάσκες, οι περιορισμοί, και η αφαίρεση των βασικών μας ελευθεριών θα συνεχίσει να επιβάλλεται σε όλους, πλην βεβαίως των ελίτ και των εξυπηρετητών τους.
Και οι νέες επιχειρήσεις Σκλαβιάς και Θανάτου θα συνεχίσουν να διεξάγονται με άλλα, παραπλανητικά ονόματα, εκτός και αν οι λαοί αντιδράσουν απέναντι σ’ αυτήν την καλά οργανωμένη εξόντωσή τους.
Ειλικρινά λοιπόν είμαι πολύ περίεργη να δω αν μετά από όλα αυτά, τα ανθρώπινα κοπάδια θα εξακολουθήσουν να μπολιάζονται μέχρι να γεμίσουν από ακόμα περισσότερο χρήμα οι τσέπες των μελών του Φόρουμ του Νταβός, οι τσέπες των φαρμακευτικών και των τεχνολογικών κολοσσών, αλλά και των εγχώριων εξυπηρετητών τους, μέχρι να πεθαίνουν οι άνθρωποι σε τέτοιους αριθμούς, που ο υπέργηρος μαύρος μάγος του Φόρουμ θα τρίβει τα χέρια του.
Θα εξακολουθήσουν άραγε να μπολιάζονται όσοι πίστεψαν το παραμύθι της «ελευθερίας» και του «τείχους προστασίας»;
Θα δούμε βίαιες αυτοδικίες πολιτών εναντίον των υπευθύνων, είτε μετά από τον ξαφνικό θάνατο των αγαπημένων τους προσώπων εξ αιτίας των παρενεργειών των εμβολίων, είτε μετά από το κλείσιμο της επιχείρησής τους ή την απόλυση και την φτωχοποίησή τους;
Θα δούμε τότε να διεκδικούν την σκληρή τιμωρία των υπευθύνων;
Ή μήπως τελικά ο βαθμός της λοβοτομής που έχουν υποστεί οι άνθρωποι έχει μειώσει τη διάρκεια της προσοχής τους στο επίπεδο του χρυσόψαρου, που καθιστά ακόμα και οποιαδήποτε σκέψη πέραν των 9 δευτερολέπτων αδύνατη;
Xρυσούλα Μπουκουβάλα
16.6.2021

Πηγή

 

Πανδημία COVID-19: Το Συμβούλιο επικαιροποιεί τη σύσταση σχετικά με τους περιορισμούς στην ελεύθερη κυκλοφορία

Ενημερωτικό γράφημα – Κοινή προσέγγιση για τα ταξιδιωτικά μέτρα λόγω COVID-19 στην ΕΕ

Σχέδια που απεικονίζουν την υφήλιο, μια βαλίτσα και τη σημαία της ΕΕ. Βλ. πλήρες εικονογράφημα

Το Συμβούλιο εξέδωσε σήμερα σύσταση για την τροποποίηση της σύστασης σχετικά με την εφαρμογή συντονισμένης προσέγγισης όσον αφορά τον περιορισμό της ελεύθερης κυκλοφορίας για την αντιμετώπιση της πανδημίας COVID-19. Η επικαιροποίηση λαμβάνει υπόψη την εξελισσόμενη επιδημιολογική κατάσταση, τις εν εξελίξει εκστρατείες εμβολιασμού και την έγκριση ψηφιακού πιστοποιητικού COVID της ΕΕ.

Περιορισμοί της ελεύθερης κυκλοφορίας

Τα κράτη μέλη θα πρέπει να συνεχίσουν να αποθαρρύνουν έντονα όλα τα μη απαραίτητα ταξίδια προς και από τις περιοχές με βαθύ κόκκινο χρώμα.

Αυτό θα πρέπει επίσης να ισχύει για τις περιοχές υψηλού επιπολασμού παραλλαγών της νόσου COVID-19 που προκαλούν ανησυχία ή ενδιαφέρον και για τις περιοχές με άγνωστο επιπολασμό λόγω ανεπαρκούς αλληλούχησης.

Τα άτομα που ταξιδεύουν από τις περιοχές αυτές θα πρέπει να υποχρεούνται να έχουν στην κατοχή τους πιστοποιητικό αρνητικού τεστ και να μπαίνουν σε καραντίνα/αυτοαπομόνωση.

Τα κράτη μέλη θα μπορούσαν να συνεχίσουν να απαιτούν από τα άτομα που ταξιδεύουν από περιοχές πορτοκαλί ή κόκκινου χρώματος να διαθέτουν πιστοποιητικό αρνητικού τεστ.

Εάν δεν διαθέτουν τέτοιο πιστοποιητικό, τα άτομα που ταξιδεύουν από περιοχή κόκκινου χρώματος μπορεί να υποχρεωθούν να μπουν σε καραντίνα/αυτοαπομόνωση έως ότου επιτύχουν αρνητικό αποτέλεσμα τεστ και τα άτομα που ταξιδεύουν από περιοχή πορτοκαλί χρώματος ενδέχεται να κληθούν να υποβληθούν σε τεστ μετά την άφιξή τους.

Τα παιδιά ηλικίας κάτω των 12 ετών θα πρέπει να απαλλάσσονται από την υποχρέωση να υποβάλλονται σε τεστ.

Άτομα που έχουν εμβολιαστεί ή έχουν αναρρώσει

Οι κάτοχοι πιστοποιητικών εμβολιασμού που εκδίδονται σύμφωνα με τον κανονισμό της ΕΕ για το ενωσιακό ψηφιακό πιστοποιητικό COVID δεν θα πρέπει να υποβάλλονται σε τεστ ή σε καραντίνα/αυτοαπομόνωση, εάν έχουν εμβολιαστεί πλήρως με εμβόλιο εγκεκριμένο από τον EMA και έχουν παρέλθει τουλάχιστον 14 ημέρες από τον πλήρη εμβολιασμό τους. Τα κράτη μέλη θα μπορούσαν επίσης να άρουν τους περιορισμούς αυτούς μετά την πρώτη δόση εμβολίου δύο δόσεων.

Όσοι έχουν αναρρώσει και διαθέτουν πιστοποιητικό στο οποίο αναφέρεται ότι έχουν παρέλθει λιγότερες από 180 ημέρες από την ημερομηνία ενός θετικού αποτελέσματος τεστ δεν θα πρέπει να υποβάλλονται σε τεστ ή σε καραντίνα/αυτοαπομόνωση.

Οι ανήλικοι δεν θα πρέπει να υποχρεούνται να μπαίνουν σε καραντίνα/αυτοαπομόνωση εφόσον το άτομο που τους συνοδεύει δεν υποχρεούται να το πράξει, για παράδειγμα επειδή πρόκειται για άτομα που έχουν εμβολιαστεί ή έχουν αναρρώσει.

Κοινά κριτήρια και χαρτογράφηση

Η επικαιροποιημένη σύσταση περιλαμβάνει δύο πρόσθετα κριτήρια που πρέπει να λαμβάνονται υπόψη κατά την εξέταση του περιορισμού της ελεύθερης κυκλοφορίας: τα ποσοστά εμβολιασμού και τον επιπολασμό των παραλλαγών της νόσου COVID-19 που προκαλούν ανησυχία ή ενδιαφέρον.

Αυξάνει επίσης τα κατώτατα όρια ώστε να συμπεριληφθεί μια περιοχή σε ένα από τα τέσσερα καθορισμένα χρώματα:

  • πράσινο: εάν το 14ήμερο ποσοστό ανακοίνωσης είναι χαμηλότερο από 50 και το ποσοστό θετικότητας των τεστ κάτω από 4%, ή εάν το 14ήμερο ποσοστό ανακοίνωσης είναι μικρότερο από 75 και το ποσοστό θετικότητας των τεστ κάτω από 1%.
  • πορτοκαλί: εάν το 14ήμερο ποσοστό ανακοίνωσης είναι χαμηλότερο από 50 και το ποσοστό θετικότητας των τεστ είναι τουλάχιστον 4%· εάν το 14ήμερο ποσοστό ανακοίνωσης είναι μεταξύ 50 και 75 και το ποσοστό θετικότητας των τεστ είναι τουλάχιστον 1%· ή εάν το 14ήμερο ποσοστό ανακοίνωσης κυμαίνεται μεταξύ 75 και 200 και το ποσοστό θετικότητας των τεστ κάτω από 4%.
  • κόκκινο: εάν το 14ήμερο ποσοστό ανακοίνωσης κυμαίνεται μεταξύ 75 και 200 και το ποσοστό θετικότητας των τεστ είναι τουλάχιστον 4%· ή εάν το 14ήμερο ποσοστό ανακοίνωσης κυμαίνεται μεταξύ 200 και 500
  • βαθύ κόκκινο: το κατώτατο όριο για το χρώμα αυτό διατηρείται σε ποσοστό ανακοίνωσης άνω του 500

Ρήτρα συγκράτησης

Όταν η επιδημιολογική κατάσταση σε μια περιοχή επιδεινώνεται ραγδαία, ιδίως λόγω του υψηλού επιπολασμού παραλλαγών της νόσου COVID-19 που προκαλούν ανησυχία ή ενδιαφέρον, τα κράτη μέλη θα μπορούσαν να ενεργοποιήσουν τη ρήτρα συγκράτησης. Σε αυτή τη βάση, τα κράτη μέλη θα πρέπει επίσης να απαιτούν από όσους έχουν εμβολιαστεί ή αναρρώσει να υποβάλλονται σε εξετάσεις και/ή καραντίνα/αυτοαπομόνωση.

Το Συμβούλιο, σε στενή συνεργασία με την Επιτροπή και με την υποστήριξη του Ευρωπαϊκού Κέντρου Πρόληψης και Ελέγχου Νόσων, θα πρέπει να επανεξετάσει την κατάσταση με συντονισμένο τρόπο.

Ιστορικό

Η απόφαση επιβολής περιορισμών στην ελεύθερη κυκλοφορία για την προστασία της δημόσιας υγείας παραμένει ευθύνη των κρατών μελών· ωστόσο, ο συντονισμός για το θέμα αυτό είναι ουσιαστικής σημασίας. Το Συμβούλιο εξέδωσε στις 13 Οκτωβρίου 2020 σύσταση σχετικά με την εφαρμογή συντονισμένης προσέγγισης όσον αφορά τον περιορισμό της ελεύθερης κυκλοφορίας για την αντιμετώπιση της πανδημίας COVID-19, η οποία επικαιροποιήθηκε την 1η Φεβρουαρίου 2021. Η σύσταση αυτή θεσπίζει κοινά κριτήρια και ένα κοινό πλαίσιο για πιθανά μέτρα για τους ταξιδιώτες.

Η σύσταση του Συμβουλίου δεν αποτελεί νομικά δεσμευτική πράξη. Οι αρχές των κρατών μελών είναι υπεύθυνες για την εφαρμογή του περιεχομένου της σύστασης.

Επισκεφθείτε τη σελίδα της συνεδρίασης

 

Πηγή

 

Προβολές : 1,525


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , , , , , , , ,

Αγαπητοί αναγνώστες των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ,

Δώδεκα χρόνια, συνταξειδεύουμε μαζί στον χώρο της διαδικτυακής ενημέρωσης. Σ’ αυτά τα χρόνια, στάθηκα δίπλα σας , με μοναδικό στόχο την ενημέρωσή σας, όσο πιο αντικειμενικά μπορούσα αφιερώνοντας ατέλειωτες ώρες γι'αυτήν. Μετά την διαγραφή του πρώτου μου ιστολογίου, αναγκάστηκα να πάω σε άλλη πλατφόρμα και να πληρώνω ένα σημαντικό ποσόν κάθε μήνα, για την ασφάλεια του ιστολογίου μου.

Μπορείτε να στηρίξετε αυτή την προσπάθεια, με την μηνιαία συνδρομή σας, στην Paypal επιλέγοντας το μπανεράκι που βρίσκεται ακριβώς κατώ απο το κείμενο αυτό , και να προχωρήσετε στην διαδικασία δωρεάς όσο κοστίζει ένας καφές.

Η διαδικασία είναι πολύ απλή είτε έχετε λογαριασμό Paypal είτε όχι.Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συμπληρώσετε το ποσο και να επιλέξετε το κουτάκι με την σήμανση 'Make this a monthly donation' και εν συνεχεία να πατήσετε το κουμπακι 'Donate with PayPal' αν έχετε λογαριασμό με Paypal , η 'Donate with a Debit or Credit Card', αν δεν έχετε λογαριασμό με Paypal και κάνετε την δωρεά με χρεωστική η πιστωτική κάρτα.

Αν έχετε πρόβλημα με την διαδικασία μπορείτε να επικοινωνήσετε στο email [email protected] η να στείλετε μήνυμα απο την φόρμα επικοινωνίας που βρίσκεται σταθερά στο κάτω μέρος της σελίδας.

Σας ευχαριστώ για την στήριξη σας.

Καλλιόπη Σουφλή


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα