Τον φοβούνται... τον φιμώνουν, διότι “δεν συνεμορφώθην”... Τους απαντά με αγωγή και μήνυση... Χρέος όλων των ΕΛΛΗΝΩΝ, να σταθούμε στο πλευρό του.

12 Αυγούστου, 2020 9 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:824
Μοίρασέ το

 

Νίκος Αντωνιάδης:”ΕΜΕΝΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΕ ΜΠΛΟΚΑΡΕΤΕ , ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΟΤΕ !!

ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΠΝΙΞΕΤΕ ΟΥΤΕ ΜΕ ΦΙΜΩΣΕΙΣ, ΟΥΤΕ ΜΕ ΔΙΩΞΕΙΣ, ΟΥΤΕ ΜΕ ΑΠΕΙΛΕΣ :

ΕΙΜΑΙ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΙΝΩ !!”
 

 

 

Ζούμε στην εποχή της ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΧΟΥΝΤΑΣ.

Στην εποχή που κάθε φωνή που “βγαίνει εκτός των πλαισίων που οι παγκόσμιοι δικτάτορες έχουν ορίσει, επιβάλλεται να φιμώνεται”.

Ιστολόγια που αντιστέκονται σ’ αυτό το δικτατορικό καθεστώς σβήνονται από το χάρτη του διαδικτύου, δημοσιογράφοι δολοφονούνται ή γίνονται απόπειρες δολοφονίας σε βάρος τους, ξεχωριστές φωνές στο facebook βλέπουν τις αναρτήσεις και τις σελίδες τους να σβήνονται και ο ανελέητος διωκτικός μηχανισμός της ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΧΟΥΝΤΑΣ, μοιάζει με ένα χταπόδι, μια τεράστια αράχνη που στοχεύει στην απόλυτη φίμωση κάθε ανεξάρτητης και αληθινής φωνής.

Η ΑΛΗΘΕΙΑ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΙΜΩΘΕΙ… ΝΑ ΔΙΑΓΡΑΦΕΙ… ΝΑ ΑΚΥΡΩΘΕΙ… ΝΑ ΣΒΗΣΕΙ.

Την φοβούνται… την τρέμουν…

Δημιούργησαν τις πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης, θεωρώντας πως μπορούν να μαντρώσουν τους ανθρώπους και να τους ελέγχξουν μέσω της κοινωνικής μηχανικής τους και βλέπουν τον τελευταίο καιρό, πως το δημιούργημά τους, τους γυρίζει μπούμερανγκ.

Δεν σκέφθηκαν πως υπάρχουν ΦΩΝΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ.

Δεν σκέφθηκαν πως Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΕΝ ΚΡΥΒΕΤΑΙ.

Δεν διανοήθηκαν πως ΚΑΠΟΙΟΙ ΜΕ ΨΥΧΗ, ΑΜΦΙΣΒΗΤΟΥΝ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΤΟΥΣ.

Χαμένοι μέσα στους σκοτεινούς δαιδαλώδεις και σατανικούς κόσμους τους, βλέπουν τους λαούς ως … υποταγμένους σκλάβους… ως υποκείμενα προς θανάτωση…

Δεν έμαθαν ποτέ πως ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΔΕΝ ΓΟΝΑΤΙΖΟΥΝ, ΠΑΡΑ ΜΟΝΟΝ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΔΥΝΑΜΗ.

Καιρός ΝΑ ΤΟ ΜΑΘΟΥΝ.

Και αυτός που αναλαμβάνει να τους ΤΟ ΜΑΘΕΙ, είναι ο Νίκος Αντωνιάδης.

Τα κείμενα που ακολουθούν, αποτελούν απόδειξη πως η μάχη, θα είναι ανελέητη.

Και σ’ αυτή τη μάχη, έχουμε χρέος να σταθούμε στο πλευρό του μπροστάρη του αγώνα.

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

Marianna Roupalioti

 

 
ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟ 24ΩΡΟ ΜΠΛΟΚΑΡΙΣΜΑ ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΑΝΤΩΝΙΑΔΗ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK
 
 
Το Facebook μπλόκαρε σήμερα το πρωί και για 24 ώρες (έως τις τις 10:00 π.μ. αύριο) τη σελίδα του συζύγου μου. Ο λόγος είναι κραυαγαλέα προσχηματικός και ψευδής:
“Κατηγορείται” ότι παραβίασε τους “όρους της κοινότητας” εις ό,τι αφορά στην “υποκίνηση βίας” !!
 
Αντικείμενο του απαράδεκτου μπλοκαρίσματος είναι η χθεσινοβραδυνή ανάρτήσή του για το Orus Reis.
 
Είναι μία ανάρτηση στην οποία ΡΗΤΑ αναφέρει ότι “ΔΕΝ ζητάει τη βύθιση του Orus Reis” αλλά την ενεργοποίηση του άρθρου 42 § 7 της Συνθήκης της Ευρωπαϊκής Ένωσης περί συνδρομής των κρατών μελών της ΕΕ σε περίπτωση ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΤΗΤΑΣ (aggression) κατά κράτους μέλους της ΕΕ !!
 
Κατά την πάγια πρακτική των ανθρώπων και ομάδων που έχουν αναλάβει τη φίμωση των ενοχλητικών φωνών στο διαδίκτυο, τα κείμενα των ενοχλητικών αναρτήσεων και δημοσιεύσεων διαστρεβλώνονται, παρουσιάζονται όπως εξυπηρετεί την “παραβίαση των όρων”, κατεβαίνουν, και οι χρήστες αποκλείονται “προς γνώσιν και συμμόρφωσιν”.
 
Την ώρα που όλα τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και ολόκληρο το διαδίκτυο κατακλύζονται από αναρτήσεις χρηστών που ζητάνε τη “βύθιση του Orus Reis”, ανεβαίνουν φωτογραφίες με το Orus Reis σε στόχαστρο και αναπαράγονται οι δηλώσεις του ίδιου του ΓΕΕΘΑ ότι “όποιος πατήσει έδαφός μας, πρώτα θα τον κάψουμε, μετά θα ρωτήσουμε ποιος είναι”, το facebook δεν επέδειξε απλώς επιλεκτική “ευαισθησία”, διότι αυτή θα προϋπέθετε ότι η ανάρτηση του συζύγου μου πράγματι υποκινούσε βία, αλλά μπλοκάρει μία ανάρτηση που ζητάει ΝΟΜΙΚΕΣ και ΟΧΙ πολεμικές ενέργειες!! Όχι ΒΙΑ !!
 
Γιατί φυσικά, οι αναρτήσεις του συζύγου μου έχουν τρομοκρατήσει την κυβέρνηση, η οποία βλέποντας ότι αρχίζει και ασχολείται και με τα εθνικά θέματα, πανικοβλήθηκε! Και επειδή ούτε τα τρολαρίσματα (αρχικά), ούτε τα Hoaxes (στη συνέχεια), ούτε ο Χρυσοχοΐδης (εσχάτως), δεν κατόρθωσαν να κάνουν κάτι, αλλά αντιθέτως ο σύζυγός μου τους έχει στήσει στον τοίχο, ανέλαβε δράση το Δουβλίνο !!
 
Ο σύζυγός μου αυτή τη στιγμή συντάσσει αγωγή κατά της Facebook του Δουβλίνου, την οποία βεβαίως θα καταθέσει στην Ελλάδα και στο Πολυμελές Πρωτοδικείο Αθηνών (αφού τόπος τέλεσης του αδικήματος είναι η χώρα μας), ενώ εξετάζει και τα δεδομένα για να καταθέσει και μήνυση εναντίον των νομίμων εκπροσώπων της Facebook και κατά παντός άλλου υπευθύνου, στην Εισαγγελία Πλημμλειοδικών Αθηνών.
 
Την ίδια ώρα, το Orus Reis αλωνίζει ακόμη στο Αιγαίο, αλλά η κυβέρνηση εξακολουθεί να ισχυρίζεται ότι δεν έχουν ποντίσει τα καλώδια που έχει ρίξει και ότι επομένως δεν τίθεται θέμα ουσιαστικής αντίδρασης από την ελληνική πλευρά.
 
Είναι απολύτως ξεκάθαρη η ΑΝΤΙΦΑΣΗ:
Εάν το Orus Reis δεν έχει ποντίσει καλώδια και επομένως ΔΕΝ έχει παραβιάσει την υφαλοκρηπίδα μας και απλώς πλέει σε διεθνή ύδατα, γιατί τότε του ζητάνε να απομακρυνθεί επειδή βρίσκεται …παράνομα στην υφαλοκρηπίδα;;; Δεν είναι αυτό ομολογία ότι έχει ποντίσει;;;
 
Αυτά, και άλλα πολλά, δεν θέλει το σύστημα να γράψει ο σύζυγός μου και τον απέκλεισε (για αρχή -μέχρι να δούνε πόσο μακριά θα το φτάσει και αυτός) για 24 ώρες…
 
Μέχρι αύριο που θα …αποφυλακιστεί, σας στέλνει τους χαιρετισμούς του!!
 

Πηγή

 

 
 
 
ΕΜΕΝΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΕ ΜΠΛΟΚΑΡΕΤΕ , ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΟΤΕ !!
ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΠΝΙΞΕΤΕ ΟΥΤΕ ΜΕ ΦΙΜΩΣΕΙΣ, ΟΥΤΕ ΜΕ ΔΙΩΞΕΙΣ, ΟΥΤΕ ΜΕ ΑΠΕΙΛΕΣ :
ΕΙΜΑΙ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΙΝΩ !!
 
Δεν διδαχθήκατε από το παρελθόν μου; Το έχετε κάνει φύλλο και φτερό. Με ξέρετε πια καλύτερα και από τη μάνα που με γέννησε:
 
Όσο πιο πολύ με πολεμάτε, τόσο περισσότερο πεισμώνω. Πόλεμο εσείς; Πόλεμο κι εγώ.
 
Μόνο που στον πόλεμο αυτό, εσείς πολεμάτε με το ψέμα. Εγώ με την αλήθεια.
 
Νομίζατε ότι ο νομικός αγώνας μου θα άρχιζε και θα τελείωνε με την απάτη του κορωνοϊού;
 
Με τα εγκλήματα σε βάρος του ελληνικού λαού στο όνομα του Covid-19; Του κορωνοϊού με εισαγωγικά;
 
Και του κορωνοϊού χωρίς εισαγωγικά;
 
Πανικοβληθήκατε όταν έπιασα τα εγκλήματα στην Εύβοια;
 
Και τρομοκρατηθήκατε όταν έπιασα και τα εθνικά;
 
Όταν καταλάβατε ότι θα με βρίσκετε παντού και πάντα όπου υπάρχει ψέμα;
Όπου υπάρχει υποκρισία; Όπου υπάρχει αδικία; Όπου υπάρχει έγκλημα;
 
 
Στην αρχή ήταν οι πράκτορες στο fb, τα τρολαρίσματα και οι απειλές. Στη συνέχεια τα Ελληνικά Hoaxes.
 
Μετά ο “Προστασίας” του Πολίτη.
 
Όλοι έσπασαν τα μούτρα τους.
 
Ο διωκόμενος έγινε διώκτης. Όπως πάντα.
 
Γιατί δεν καταλαβαίνουν, ποτέ δεν το κατάλαβαν και ούτε θα το καταλάβουν ποτέ, ότι η αλήθεια τις περισσότερες φορές αποκαλύπτεται όταν διώκεται και όχι όταν διώκει.
 
Όπως θα γίνει με την ποινική δικογραφία για τα “fake news” στο fb που ο ίδιος ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης προκάλεσε.
 
Μέσα από αυτή τη διαδικασία της δίωξης της αλήθειας μάς δίνεται η χρυσή ευκαιρία να την αποδείξουμε και να ξεσκεπάσουμε την απάτη.
 
Υπό την έννοια αυτή μόνο ευγνωμοσύνη μπορώ να αισθάνομαι για τον Χρυσοχοΐδη.
 
Και την κακή συνήθειά του να μη διαβάζει ποτέ αυτά που υπογράφει.
 
Χθες επιστρατεύτηκε το fb, που μέχρι τώρα δεν τολμούσε να ακουμπήσει τις αναρτήσεις μου.
Τη σκυτάλη την πήρε το Δουβλίνο.
Το Δουβλίνο όμως θα το φέρω στην Αθήνα.
Την Ιρλανδία θα τη φέρω στην Ελλάδα.
Και θα λογοδοτήσει στα ελληνικά δικαστήρια.
 
Γιατί χθες, στην Ελλάδα διαπράχθηκε το νέο έγκλημα σε βάρος μου.
Στη χώρα που γεννήθηκε η Δημοκρατία, οι κουκουλοφόροι εντολοδόχοι του παρακράτους ανέλαβαν δράση.
Κατά της Δημοκρατίας.
Κατά της ελευθερίας του λόγου.
Της έκφρασης.
Κατά της αλήθειας.
 
Και επειδή έψαχναν, έψαχναν και πάλι έψαχναν, αλλά δεν έβρισκαν τίποτα, αποφάσισαν να δράσουν έτσι κι αλλιώς.
 
Και το καμπανάκι χτύπησε όταν έπιασα και τα εθνικά θέματα.
Το σύστημα πανικοβλήθηκε. Τρομοκρατήθηκε.
 
Και ενώ εγώ για το Orus Reis ,που έχει ξεφτιλίσει την εθνική κυριαρχία μας αλωνίζοντας ανενόχλητο στα νερά του Αιγαίου ,ήμουν απολύτως ΞΕΚΑΘΑΡΟΣ ότι ΔΕΝ ζητούσα την άσκηση βίας αλλά την ενεργοποίηση του άρθρου 42 § 7 της Συνθήκης της Ευρωπαϊκής Ένωσης για τη νομικά δεσμευτική για τα κράτη μέλη της Ε.Ε. συνδρομή τους στην αντιμετώπιση της επιθετικότητας (“aggression”) του τουρκικού κράτους εναντίον κράτους – μέλους της Ε.Ε. ,
το fb κατέβασε την ανάρτηση και με μπλόκαρε εμένα για 24 ώρες, επειδή “υποκίνησα βία” !!!
Οι ψεύτες !! Οι συκοφάντες !!
 
Απαίτησα ΝΟΜΙΚΕΣ και Ο Χ Ι ΠΟΛΕΜΙΚΕΣ ενέργειες από τη χώρα μου, αλλά οι εντολοδόχοι του Δουβλίνου με κατηγόρησαν για υποκίνηση βίας, βιάζοντας οι ίδιοι την αλήθεια !!
 
Και η ευθύνη τους είναι απόλυτη, αφού όταν εγώ αντέδρασα, στη διαδικασία-φαρσοκωμωδία που σε ρωτάνε αν “συμφωνείς ή διαφωνείς”, αυτοί επανήλθαν και βεβαίωσαν εγγράφως ότι το ήλεγξαν και επιβεβαίωσαν ότι εγώ “υποκίνησα βία”.
 
Επομένως και αν ακόμη αρχικά κάποιος πράκτορας του fb και του παρακράτους υπέβαλε αναφορά εναντίον μου, η ευθύνη είναι εξ ολοκήρου του Δουβλίνου, αφού η τελική “ετυμηγορία” είναι δική τους.
 
Και για την “ετυμηγορία” αυτή θα πληρώσουν, εντός και εκτός εισαγωγικών: ηθικά, ποινικά και σε χρήμα.
 
*Την ώρα που το Orus Reis έριχνε καλώδια στα διεθνή ύδατα αλλά τα πόντιζε στην υφαλοκρηπίδα μας, παραβιάζοντας την εθνική κυριαρχία μας ,
 
*Την ώρα που η ελληνική κυβέρνηση επέμενε ότι το Orus Reis δεν μπορούσε να διεξάγει έρευνες γιατί “είχε πολύ θόρυβο από τα πολεμικά πλοία” και επομένως δεν κάνει κάτι παράνομο, προσβάλλοντας τη νοημοσύνη των Ελλήνων, αφού την ίδια πάλι ώρα καλούσε το Orus Reis να αποχωρήσει διότι βρισκόταν ΠΑΡΑΝΟΜΑ στο Αιγαίο: Επομένως το Orus Reis είχε ΠΟΝΤΙΣΕΙ τα καλώδια, άλλως η κυβέρνηση ΔΕΝ νομιμοποιείτο να ζητήσει την αποχώρηση ενός πλοίου που έκανε …τουρισμό στα διεθνή ύδατα ,
 
*Την ώρα που το fb και τα υπόλοιπα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και ολόκληρο το διαδίκτυο κατακλύζονταν από αναρτήσεις και δημοσιεύσεις με πολεμικές ιαχές, φωτογραφίες του Orus Reis σε στόχαστρο και τις δηλώσεις του ίδιου του ΓΕΕΘΑ ότι “όποιος πατήσει έδαφός μας, πρώτα θα τον κάψουμε και μετά θα ρωτήσουμε ποιος είναι” ,
 
-Την ίδια ώρα, το fb, από όλες αυτές τις αναρτήσεις, δεν επέδειξε απλώς επιλεκτική ευαισθησία με τη δική μου, γιατί αυτό θα προϋπέθετε την απαίτηση ΚΑΙ από εμένα να “βυθίσουμε το Orus Reis”, ενώ εγώ ΡΗΤΑ ξεκαθάρισα ότι ΔΕΝ ζητούσα αυτό αλλά μόνο ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΕΣ ΝΟΜΙΚΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ,
κατέβασε ΕΙΔΙΚΑ τη δική μου ανάρτηση, μπλοκάροντας τη σελίδα μου για 24 ώρες, επειδή ΔΗΘΕΝ υποκίνησα βία !!
 
Διότι η εντολή ήταν “κατεβάστε την ανάρτηση και αποκλείστε τον δικηγόρο”. Πάση θυσία !!
“Βρείτε κάποιο λόγο”!
“Δεν υπάρχει!”
“Δεν έχει σημασία! Βρείτε έναν!”
 
Αλλά λίγες ώρες μετά την ανάρτησή μου με την οποία ζητούσα από την κυβέρνηση να αναλάβει νομική δράση, αυτή ζήτησε τη σύγκληση των Υπουργών Εξωτερικών της Ευρωπαϊκής Ένωσης :
ΑΥΤΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΠΟΥ ΖΗΤΟΥΣΑ ΕΓΩ !!!
 
Άραγε, το fb θα “μπλοκάρει” τώρα και την ελληνική κυβέρνηση…;
 
Από χθες συντάσσω το κείμενο της μήνυσής μου. Κατά του νομίμου εκπροσώπου της Facebook στο Δουβλίνο.
Και της αγωγής μου κατά της εταιρείας.
Που δεν έχει καταλάβει ότι το μέσο κοινωνικής δικτύωσης που δημιούργησε δεν μπορεί να το κάνει ό,τι θέλει.
Έχει να κάνει με τις ιερές αρχές της ελευθερίας του λόγου και της έκφρασης.
Έχει να κάνει με την ίδια τη Δημοκρατία.
 
Όπως και η μάνα που γεννάει ένα παιδί, δεν μπορεί να κάνει ό,τι θέλει με αυτό, δεν είναι “ιδιοκτησία” της και θα πάει φυλακή αν παραβιάσει τα δικαιώματά του, έτσι και το μέσο αυτό που έφτιαξε ο Mark Zuckerberg δεν είναι “ιδιοκτησία” του.
 
Δεν έχει απόλυτη εξουσία σε αυτό.
Αν παραβιάσει τα δικαιώματά μας θα πληρώσει.
Θα πάει φυλακή.
Να γίνει κατανοητό αυτό. Μια και καλή.
 
Όπως κατανοητό πρέπει να γίνει μια και καλή στο κράτος, το παρακράτος και τα όργανά τους, ότι εγώ ήρθα για να μείνω.
 
Αν ήμουν μία φορά αποφασισμένος να σας πάω μέχρι το τέλος, τώρα είμαι εκατό.
 
Δεν έχω να φοβάμαι τίποτα. Ποτέ δεν φοβήθηκα. Διαφορετικά δεν θα ήμουν αυτός που είμαι και ούτε θα είχα πετύχει αυτά που έχω πετύχει :
 
Γιατί ο φόβος είναι για τους δειλούς.
Και τους ψεύτες.
Και εγώ δεν είμαι ούτε το ένα ούτε το άλλο…

 

Πηγή

Προβολές : 824


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , , , , ,

Αγαπητοί αναγνώστες των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ,

Δώδεκα χρόνια, συνταξειδεύουμε μαζί στον χώρο της διαδικτυακής ενημέρωσης. Σ’ αυτά τα χρόνια, στάθηκα δίπλα σας , με μοναδικό στόχο την ενημέρωσή σας, όσο πιο αντικειμενικά μπορούσα αφιερώνοντας ατέλειωτες ώρες γι'αυτήν. Μετά την διαγραφή του πρώτου μου ιστολογίου, αναγκάστηκα να πάω σε άλλη πλατφόρμα και να πληρώνω ένα σημαντικό ποσόν κάθε μήνα, για την ασφάλεια του ιστολογίου μου.

Μπορείτε να στηρίξετε αυτή την προσπάθεια, με την μηνιαία συνδρομή σας, στην Paypal επιλέγοντας το μπανεράκι που βρίσκεται ακριβώς κατώ απο το κείμενο αυτό , και να προχωρήσετε στην διαδικασία δωρεάς όσο κοστίζει ένας καφές.

Η διαδικασία είναι πολύ απλή είτε έχετε λογαριασμό Paypal είτε όχι.Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συμπληρώσετε το ποσο και να επιλέξετε το κουτάκι με την σήμανση 'Make this a monthly donation' και εν συνεχεία να πατήσετε το κουμπακι 'Donate with PayPal' αν έχετε λογαριασμό με Paypal , η 'Donate with a Debit or Credit Card', αν δεν έχετε λογαριασμό με Paypal και κάνετε την δωρεά με χρεωστική η πιστωτική κάρτα.

Αν έχετε πρόβλημα με την διαδικασία μπορείτε να επικοινωνήσετε στο email [email protected] η να στείλετε μήνυμα απο την φόρμα επικοινωνίας που βρίσκεται σταθερά στο κάτω μέρος της σελίδας.

Σας ευχαριστώ για την στήριξη σας.

Καλλιόπη Σουφλή


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα