Τορπίλη στον πειραματικό υποχρεωτικό πανεμβολιασμό: 100 ναύτες του βρετανικού αεροπλανοφόρου θετικοί στο covid19 ενώ ήταν διπλά (πλήρως) εμβολιασμένοι!!!

Τορπίλη στον πειραματικό υποχρεωτικό πανεμβολιασμό: 100 ναύτες του βρετανικού αεροπλανοφόρου θετικοί στο covid19 ενώ ήταν διπλά (πλήρως) εμβολιασμένοι!!!

17 Ιουλίου, 2021 2 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:231
Μοίρασέ το

Που σημαίνει ότι ο εμβολιασμός δημιουργεί εστίες έξαρσης κι επανεκκίνησης της επιδημίας. (σσ 7 φορές πιθανότερο είναι να μολυνθούν από τον ιό οι εμβολιασμένοι παρά όσοι ανέπτυξαν φυσική ανοσία αφότου νόσησαν σύμφωνα με Υπ. Υγείας Ισραήλ.)

 

 

 

 

Με τον εμβολιασμό των ενόπλων δυνάμεων των κρατών, ο στόχος είναι συγκεκριμένος.

Η ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΘΟΥΝ ΜΕ ΡΟΜΠΟΤ.

Αντιλαμβάνεστε τι σημαίνει αυτό…

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

Υ.Γ. Όχι… δεν είναι συνωμοσιολογίες… το έχουν προαναγγείλει οι σατανιστές της ΚΑΜΠΑΛΑ μέσα από  τις ταινίες τους και μέσα από τα βιβλία τους.

 

Ένα ένα καταρρίπτονται τα επιχειρήματα υπέρ του πειραματικού εμβολιασμού. Έξαρση του Covid-19 επιβεβαιώθηκε στην ναυαρχίδα του Βασιλικού Ναυτικού, HMS Queen Elizabeth.

Τορπίλη στον πειραματικό υποχρεωτικό πανεμβολιασμό: 100 ναύτες του βρετανικού αεροπλανοφόρου θετικοί στο covid19 ενώ ήταν διπλά (πλήρως) εμβολιασμένοι!!! Που σημαίνει ότι ο εμβολιασμός δημιουργεί εστίες έξαρσης κι επανεκκίνησης της επιδημίας. (σσ 7 φορές πιθανότερο είναι να μολυνθούν από τον ιό οι εμβολιασμένοι παρά όσοι ανέπτυξαν φυσική ανοσία αφότου νόσησαν σύμφωνα με Υπ. Υγείας Ισραήλ.)

Έχει αναφερθεί στο BBC ότι υπήρξαν περίπου 100 κρούσματα στο αεροπλανοφόρο, καθώς πραγματοποιεί παγκόσμια περιοδεία.

Επηρεάζονται επίσης πολλά άλλα πολεμικά πλοία που το συνοδεύουν.

Ο υπουργός Άμυνας Μπεν Γουάλας είπε ότι όλο το πλήρωμα που είχε αναπτύξει έχει λάβει δύο δόσεις εμβολίου Covid-19 δηλ. ήταν πλήρως εμβολιασμένοι και η επιδημία ήταν υπό έλεγχο.( σσ.ο βρετανικός στρατός κατέρριψε το όπλο του εμβολίου.)

Το HMS Queen Elizabeth βρίσκεται περίπου στο ένα τέταρτο της διαδρομής του μέσω μιας ανάπτυξης 28 εβδομάδων κι ενώ ηγείται του Carrier Strike Group (CSG).

Έχει πλέον εισέλθει στον Ινδικό Ωκεανό και το Βασιλικό Ναυτικό αναφέρει ότι πρόκειται να συνεχίσει το ταξίδι του στην Ιαπωνία αργότερα φέτος.

Μια εκπρόσωπος είπε ότι στο πλοίο τηρήθηκαν μέτρα όπως μάσκες, κοινωνικές αποστάσεις και ένα σύστημα εντοπισμού.

“Στο πλαίσιο των τεστ ρουτίνας, ένας μικρός αριθμός του πληρώματος από το Carrier Strike Group βρέθηκε θετικός για το Covid-19”, είπε.( σσ. μικρός αριθμός οι 100;;)

“Το Carrier Strike Group θα συνεχίσει να εκτελεί τα επιχειρησιακά του καθήκοντα και δεν υπάρχουν επιπτώσεις στην ανάπτυξη.”

Δεν είναι το πρώτο τρόμο του Covid σε πλοίο Royal Navy.

Πέρυσι, το πλήρωμα του HMS Northumberland αναγκάστηκε να επιστρέψει στην ακτή και να απομονωθεί κατά τη διάρκεια των Χριστουγέννων μετά από “μια σειρά υποψιών Covid” στο πλοίο.

Η παγκόσμια περιοδεία είναι η πρώτη επιχειρησιακή ανάπτυξη του HMS Queen Elizabeth και θα διανύσει 26.000 μίλια.

Το πολεμικό πλοίο αξίας ύψους 3 δισ. Λιρών αναχώρησε από τη ναυτική βάση του Πόρτσμουθ τον Μάιο.

Η βασίλισσα και ο πρωθυπουργός πήγαν και οι δύο πριν ξεκινήσει για την περιοχή Ινδο-Ειρηνικού.

Το πλοίο ξεκίνησε δοκιμές στη θάλασσα το 2017, αντικαθιστώντας το HMS Illustrious που διαλύθηκε το 2014.

Διαθέτει οκτώ μαχητικά αεροσκάφη RAF και 10 αμερικανικά ναυτικά σώματα F35B και θα συνοδεύεται στην Ασία από έξι πλοία του Βασιλικού Ναυτικού, ένα υποβρύχιο, 14 ελικόπτερα ναυτικών και μια εταιρεία Royal Marines.BBC 14/7/21

H Αγγλία μετά από μεγαλειώδη διαδήλωση μισού εκατομμυρίου πολιτών ανέκοψε πρύμνα κατάργησε όλα τα μέτρα δεν έχει επιβάλει κανέναν υποχρεωτικό εμβολιασμό..

 

Πηγή

Προβολές : 231


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα