«Τορπίλη» Χρυσοχοϊδη: Οι αστυνομικοί θα μπαίνουν στα σπίτια μας ακόμα και ΧΩΡΙΣ καταγγελία

«Τορπίλη» Χρυσοχοϊδη: Οι αστυνομικοί θα μπαίνουν στα σπίτια μας ακόμα και ΧΩΡΙΣ καταγγελία

31 Δεκεμβρίου, 2020 9 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:532
Μοίρασέ το

Ακόμα και χωρίς καταγγελία, έφοδοι σε σπίτια λοιπόν!!! Και είμαστε ακόμα στην αρχή…

 

 

Η δικτατορία των συνταγματαρχών της 21ης Απριλίου 1967, ήταν παιδική χαρά μπροστά σ’ αυτή που ζούμε σήμερα. 

Και μην αναλώνεστε να βρείτε λογική στα παρανοϊκά μέτρα των εβραιοσιωνιστών που κυβερνούν την Ελλάδα, γιατί ο μοναδικός τους σκοπός είναι η συντριβή της ψυχικής υγείας και ο έμμεσος εξαναγκασμός των Ελλήνων  στην εξαθλίωση, στις αυτοκτονίες και στην πείνα.

Ο εφευρεθείς κορονοϊός είναι το εργαλείο εκβιασμού για χρήσιμους ηλιθίους -γίδοραγιάδες …

Και αν δεν αντιδράσουμε συντονισμένα, αυτά θα είναι τα τελευταία Χριστούγεννα που διάγουμε.

Η ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ ΤΟΥΣ ΗΡΘΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ… 

Ο ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΣ ΚΑΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ, ΘΑ ΚΤΥΠΗΘΕΙ ΑΝΕΛΕΗΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΓΕΝΝΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΕΧΙΔΝΩΝ, ΠΟΥ ΤΓΑ ΠΑΡΑΚΛΑΔΙΑ ΤΟΥΣ, ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΕΝΤΟΣ ΤΟΥ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟΥ.

 

Καλλιόπη Σουφλή

Αστυνομοκρατία!!!

«Δέκα το βράδυ δεν θα κυκλοφορεί κανείς στους δρόμους. Μα κανείς. Στις δέκα η πόλη πρέπει να είναι νεκρή για να μπορέσουμε να διασφαλίσουμε ότι οι επόμενες μέρες θα είναι μέρες που θα μπορούμε να μην πάρουμε και άλλα μέτρα ούτως ώστε να κλείσουμε την ζωή των ανθρώπων. Όποιο αυτοκίνητο θα κυκλοφορεί μετά τις δέκα θα το σταματά η αστυνομία. Δεν θα υπάρχει αυτοκίνητο που δεν θα το σταματά. Θα είναι καθολικοί οι έλεγχοι. Ανήμερα της πρωτοχρονιάς θα υπάρξουν επίσης πολύ αυστηροί έλεγχοι».

Αυτά δήλωσε ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ, ανοίγοντας δρόμο για το κλίμα αστυνομοκρατίας που αναμένεται να επικρατήσει την παραμονή αλλά και ανήμερα της Πρωτοχρονιάς.

Μάλιστα, ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη πέταξε «βόμβα», καθώς δεν δίστασε να προαναγγείλει τον τρόπο με τον οποίο θα επεμβαίνει η αστυνομία:

«Είτε με καταγγελία, είτε χωρίς καταγγελία, αν υπάρχει πληροφορία ότι κάπου γίνεται πάρτι που υπερβαίνει το όριο των ατόμων που επιτρέπεται από την νομοθεσία ή υπάρχει προκλητική συμπεριφορά κάποιων είναι προφανές ότι η αστυνομία δικαιούται σε συνεργασία με τον εισαγγελέα να συλλάβει και να καταλογίσει σε αυτούς που παρανομούν αυτά που πρέπει σύμφωνα με τον νόμο».

Ακόμα και χωρίς καταγγελία, έφοδοι σε σπίτια λοιπόν!!! Και είμαστε ακόμα στην αρχή…

«Ένα πράγμα που φοβάμαι είναι ότι μια μικρή μειοψηφία μπορεί να κάνει κακό σε πολλούς» υπογράμμισε μεταξύ άλλων και επεσήμανε πως… φτάνουμε προς το τέλος του τούνελ. 

«Στο τέλος του άλλου μήνα θα έχουμε 200.000 ανθρώπους εμβολιασμένους και μάλιστα τους πιο ευάλωτους.

Πρέπει να κάνουμε υπομονή για το επόμενο βήμα τον μαζικό εμβολιασμό και να τελειώνουμε με αυτή την υπόθεση τους επόμενους μήνες. Άρα δεν αξίζει τον κόπο κάθε φορά που έχουμε μια γιορτή να έχουμε μαχαιριές στις πλάτες των ανθρώπων και να αγνοούμε ότι κάποιοι άνθρωποι αυτή την στιγμή δίνουν μάχη για την ζωή τους», συμπλήρωσε.

Δείτε όλη την συνέντευξη (από το 3.50 η ανακοίνωση για εφόδους της Αστυνομίας ακόμα και ΧΩΡΙΣ καταγγελία):

 

 

Πηγή

Προβολές : 532


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα