Τους κρέμασε στα μανταλάκια, και τους κούφανε ο Σπύρος Χατζάρας

Τους κρέμασε στα μανταλάκια, και τους κούφανε ο Σπύρος Χατζάρας

11 Ιουνίου, 2021 3 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:1,095
Μοίρασέ το

Οι καλοί λογαριασμοί κάνουν τους καλούς Φίλους

Επιθυμώ την χρηματοδότηση του Συνεδρίου από το Κεντρικό Ισραηλιτικό Συμβούλιο και την Πρεσβεία του Ισραήλ.

Σπύρο, ζήτα και από τον Οβββββββββρρρρρρρριό Δήμαρχο των Ιωαννννννίνων, να σε χρηματοδοτήσει.

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

Υ.Γ.1. Από τα αρχαία χρόνια μισούσαν τον ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ… Μετά μίσησαν και τον ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟ.

ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥΣ, ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΤΑ.

 

Υ.Γ.2. Ένα τέτοιο συνέδριο σαν αυτό που πολύ εύστοχα έθεσε ο δημοσιογράφος Σπύρος Χατζάρας, θα έκανε ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΑΤΑΓΟ, ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΜΑΘΕΥΟΤΑΝ Η ΑΛΗΘΙΝΗ ΙΣΤΟΡΙΑ, ΠΟΥ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΜΑΘΑΜΕ.

 

Αναλαμβάνω πρωτοβουλία για την διοργάνωση Διεθνούς Συνέδριου με αφορμή τα 200 χρόνια της επανάστασης, για τον ρόλο των ιουδαίων δουλεμπόρων στην πώληση των γυναικόπαιδων από το Χιο, τα Ψαρά, την Κάσσο, το Αϊβαλή, και τις Κυδωνιές στα Σκλαβοπάζαρα. 

Και ακόμα, για τον ρόλο των ιουδαίων τοκογλύφων της Τριπόλεως στους βασανισμούς των Ελλήνων στην Πελοπόννησο μετά τα «Ορλωφικά».

Και ακόμα Για το ρόλο του Ιουδαίου Σαράφ Μπασί του Σουλτάνου Εζεκιέλ Γκαμπάι Μπαγκντατλί που οι Ρωμιοί της Κωνσταντινούπολης, τον έλεγαν Χασκέλ, στην σφαγή των Ελλήνων της Πόλης και τον απαγχονισμό του Πατριάρχη.

 

Επιθυμώ την χρηματοδότηση του Συνεδρίου από το Κεντρικό Ισραηλιτικό Συμβούλιο και την Πρεσβεία του Ισραήλ.

 

Σπυρίδων Χατζάρας

 

Πηγή

Προβολές : 1,095


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα