τους μεγαλύτερους στόχους, μόνον η ψυχή τους βάζει... και τις πιο θερμές ευχές, μόνο η καρδιά τις στέλνει... (4 βίντεο και δυο Χριστουγεννιάτικες  ταινίες)

τους μεγαλύτερους στόχους, μόνον η ψυχή τους βάζει... και τις πιο θερμές ευχές, μόνο η καρδιά τις στέλνει... (4 βίντεο και δυο Χριστουγεννιάτικες ταινίες)

25 Δεκεμβρίου, 2020 0 Από Καλλιόπη Σουφλή
- 332 προβολές ( Μέτρηση έως 22:49:59 )

 

 

Ο Χριστός, γεννήθηκε σε μια ταπεινή φάτνη… και μας δίδαξε μ’ αυτό, την ταπεινότητα.

τους μεγαλύτερους στόχους, μόνον η ψυχή τους βάζει... και τις πιο θερμές ευχές, μόνο η καρδιά τις στέλνει... (4 βίντεο και δυο Χριστουγεννιάτικες  ταινίες)

Εύχομαι η Γέννησή ΤΟΥ, να φωτίσει τις καρδιές και τις ζωές όλων μας με αγάπη και καλοσύνη.

Κι ας συνειδητοποιήσουμε πως τα καλλίτερα δώρα, τα δίνει η καρδιά…κι όταν η καρδιά ανοίγει, μοιράζει δώρα πολύτιμα κι ανεκτίμητα… 

Για τον εαυτό μας σεβασμό… και για τον συνάνθρωπο, βοήθεια, στήριξη, αγάπη και χαμόγελα… 

Εύχομαι η μαγεία των Χριστουγέννων, ν’ αγγίξει τον καθένα μας και να κρατήσει όλο τον χρόνο που έρχεται… γιατί τους μεγαλύτερους στόχους, μόνον η ψυχή τους βάζει… και τις πιο θερμές ευχές, μόνο η καρδιά τις στέλνει…

Καλησπέρα… σαν το Άστρο της Βηθλεέμ, ας λάμψει μέσα μας η ελπίδα και η θετική σκέψη για έναν καλλίτερο κόσμο… 

Υγεία, Αγάπη, Ευτυχία, Όνειρα, Χαμόγελα, Δημιουργικότητα, Δοτικότητα… είναι μερικές μόνο από τις ευχές μου προς όλους εσάς,  για τα φετινά Χριστούγεννα.

 

Καλλιόπη

μουσικά ταξείδια, εδώεδώεδώ… κι εδώ… 

οι Χριστουγεννιάτικες ταινίες, εδώ… κι εδώ…  

 

 

 

 

(Visited 331 times, 1 visits today)

Ετικέτες: ,

Μπορείτε να κάνετε δωρεά είτε με τον λογαριασμό σας στην Paypal αν διαθέτετε , η και με Visa ή Mastercard μέσω Paypal

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.