Το Έγκλημα, τα Θύματα και ο κ. Γεραπετρίτης

Το Έγκλημα, τα Θύματα και ο κ. Γεραπετρίτης

5 Ιουνίου, 2021 2 Από Καλλιόπη Σουφλή
Μοίρασέ το
Το Έγκλημα, τα Θύματα και ο κ. Γεραπετρίτης

Κασιμάτης: Αυτό το πράγμα που έχει κάνει ο κ. Γεραπετρίτης ο οποίος είναι συνταγματολόγος-μαθητής μου-είναι έγκλημα κατά της ανθρωπότητας, το λέω ξεκάθαρα.»

 

 

 

 

 

 

Πείτε μας και για τα άλλα εγκλήματα, κύριε καθηγητά.

Για αυτά από το 2008…ξέρετε εσείς τι εννοώ.

Μιλήστε για τα ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ, που γίνονται εδώ και δεκαετίες σε βάρος του Ελληνικού λαού.

Και πείτε μας, πως μπορούμε να σταματήσουμε ΤΟΥΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥΣ.

Πείτε μας, πως μπορούμε να ΑΝΑΤΡΕΨΟΥΜΕ ΟΛΟ ΤΟ ΣΑΠΙΟ ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΤΙΚΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ – ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ – ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΟ – ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΟ και λοιπά ΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ.

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

Το Έγκλημα, τα Θύματα και ο κ. Γεραπετρίτης

 

Δημήτρης Γιαννόπουλος

 

Αφορμή για τη δημοσιοποίηση του παρακάτω βίντεο είναι η πρόσφατη συνέντευξη-καταπέλτης του Καθηγητή Γεωργίου Κασιμάτη, (http://trelogiannis.blogspot.com/2021/05/blog-post_517.html?m=1 ) όπου ο παλαίμαχος αγωνιστής της Δημοκρατίας και του Δικαίου κάνει σαφείς διακρίσεις ανάμεσα στα θύματα και τους θύτες της πλανητικής τυραννίας, η οποία στην Ελλάδα επιβλήθηκε αμαχητί με ιδιαίτερη μάλιστα  βαναυσότητα και πολιτικό θράσος προ 15 μηνών.

 

Ο Κασιμάτης όμως δεν αρκείται στη διάκριση ανάμεσα στο ηττημένο και μεταλλαγμένο θύμα (ελληνικό λαό) και τον θύτη (κυβέρνηση, ΜΜΕ) αλλά προχωρεί βαθύτερα:

 

Αντί της εύκολης καταδίκης των απλών ανθρώπων του λαού για αδράνεια, δειλία, αφασία ή «βόλεμα στον καναπέ», στοχοποιεί με ακρίβεια τους πραγματικούς συνενόχους στο Έγκλημα οι οποίοι υποτίθεται πως κινούνται ανάμεσα στις τάξεις των «θυμάτων» σε ρόλο Ποντίου Πιλάτου.

Καταφέρεται δηλαδή κατ’ αρχήν ενάντια στους «συναδέλφους» που συμφωνούν μαζί του αλλά φοβούνται να συνταχθούν σε ένα αρραγές μέτωπο επιστημόνων, ιατρών, δικηγόρων  και «διανοουμένων» ενάντια στο μεγαλύτερο έγκλημα κατά της ανθρωπότητας.

Στις περισσότερες χώρες της Ευρώπης είναι αυτή η κατηγορία «προνομιούχων» αλλά ενσυνείδητων πολιτών που ηγείται του παγκόσμιου κινήματος Αντίστασης. Αυτό συμβαίνει  ακριβώς επειδή η πλανητική τυραννία επιβάλλεται με προσχήματα «αυθεντίας των επιστημόνων, ειδικών και τεχνοκρατών» μπροστά στο φάσμα μιας δήθεν απόκοσμης «υγειονομικής απειλής».

Στην Ελλάδα όμως η ούτως ή άλλως ολιγάριθμη τάξη των «εθνικά σκεπτόμενων» διανοουμένων ή πανεπιστημιακών δασκάλων, πρωτοστάτησε στην προπαγάνδα ενάντια τους «συνομωσιολόγους» και «αρνητές» της «πανδημίας» ενοχοποιώντας τους μάλιστα ως επικίνδυνους για τη δημόσια υγεία.

«Παραδείγματος χάριν σε όσους έχω μιλήσει εγώ, τα βάλανε μαζί μου» λέει ο Κασιμάτης και συνεχίζει: «Είσαι τρελός», μου λένε, «δηλαδή όλοι οι άλλοι κάνουνε λάθος;». Πιστεύουν ότι η αγέλη έχει δίκιο. Στο τέλος τα θύματα θα είναι αυτοί που αντέχουν ακόμη και είναι ζωντανοί, αυτοί θα υφίστανται τον πόλεμο των άλλων».

Η περιγραφή αυτή από τον Κασιμάτη απεικονίζει ανάγλυφα την ψυχολογική σχέση που παγιώνεται ανάμεσα στους θύτες και τα θύματα, τα οποία καταλήγουν στη μαζική ψύχωση της απόλυτης συναισθηματικής εξάρτησης ανάμεσα σε αφέντη και δούλο, ανάμεσα σε άκαρδο γονέα και ανήμπορο παιδί.

Αυτός ο μηχανισμός μετάλλαξης της κοινωνικής ψυχολογίας των ανθρώπων είναι γνωστός στους αρχιτέκτονες της τυραννίας οι οποίοι κινούν τα νήματα με αλαζονεία, θράσος και στυγνό κυνισμό, όπως ο σκιώδης «μαθητής και συνάδελφος» του Κασιμάτη  κ. Γιώργος Γεραπετρίτης. Αυτός που δεν ντρέπεται να πει πως τα παράλογα μέτρα που επιβάλλονται στα παιδιά είναι για «συμβολικούς και παιδαγωγικούς λόγους».

 

Αυτός ο σκιώδης υπερυπουργός «επικρατείας» υπαγορεύει π.χ, στην κυβέρνηση και στην Εθνική Επιτροπή Εμβολιασμών την «Απόφαση» να μη μεταβάλλει τα όρια ηλικίας για το εμβόλιο της AstraZeneca, παρά τις περί του αντιθέτου διαρροές και τη διαφοροποίηση των ορίων ακόμα και στη Μεγάλη Βρετανία.

 

Η συνέντευξη του Κασιμάτη καταλήγει στην εξής στιχομυθία:

«Ο κ. Γεραπετρίτης βγήκε και είπε πως μόλις αποκτηθεί η δυνατότητα καθολικού εμβολιασμού, ξεκινούν αμέσως τα προνόμια για τους εμβολιασμένους».

Χώρισε δηλαδή αμέσως τους πολίτες σε 2 κατηγορίες.

Κασιμάτης: Αυτό το πράγμα που έχει κάνει ο κ. Γεραπετρίτης ο οποίος είναι συνταγματολόγος-μαθητής μου-είναι έγκλημα κατά της ανθρωπότητας, το λέω ξεκάθαρα.»

 

Ας κάνουμε λοιπόν τη διάκριση ανάμεσα στους πραγματικούς μεγαλοεγκληματίες ανάμεσά μας και τα πρωθυπουργικά τους ανδρείκελα, αφού σε έγκλημα τέτοιας κλίμακας δεν μπορεί να είναι όλοι ίσοι.

 

https://vimeo.com/546056402

 

Προβολές : 411


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , , , , ,

Αγαπητοί αναγνώστες των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ,

Δώδεκα χρόνια, συνταξειδεύουμε μαζί στον χώρο της διαδικτυακής ενημέρωσης. Σ’ αυτά τα χρόνια, στάθηκα δίπλα σας , με μοναδικό στόχο την ενημέρωσή σας, όσο πιο αντικειμενικά μπορούσα αφιερώνοντας ατέλειωτες ώρες γι'αυτήν. Μετά την διαγραφή του πρώτου μου ιστολογίου, αναγκάστηκα να πάω σε άλλη πλατφόρμα και να πληρώνω ένα σημαντικό ποσόν κάθε μήνα, για την ασφάλεια του ιστολογίου μου.

Μπορείτε να στηρίξετε αυτή την προσπάθεια, με την μηνιαία συνδρομή σας, στην Paypal επιλέγοντας το μπανεράκι που βρίσκεται ακριβώς κατώ απο το κείμενο αυτό , και να προχωρήσετε στην διαδικασία δωρεάς όσο κοστίζει ένας καφές.

Η διαδικασία είναι πολύ απλή είτε έχετε λογαριασμό Paypal είτε όχι.Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συμπληρώσετε το ποσο και να επιλέξετε το κουτάκι με την σήμανση 'Make this a monthly donation' και εν συνεχεία να πατήσετε το κουμπακι 'Donate with PayPal' αν έχετε λογαριασμό με Paypal , η 'Donate with a Debit or Credit Card', αν δεν έχετε λογαριασμό με Paypal και κάνετε την δωρεά με χρεωστική η πιστωτική κάρτα.

Αν έχετε πρόβλημα με την διαδικασία μπορείτε να επικοινωνήσετε στο email [email protected] η να στείλετε μήνυμα απο την φόρμα επικοινωνίας που βρίσκεται σταθερά στο κάτω μέρος της σελίδας.

Σας ευχαριστώ για την στήριξη σας.

Καλλιόπη Σουφλή


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα