ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΑΥΤΟ ΑΦΟΡΑ ΜΟΝΟ ΤΟΥΣ ΨΕΚΑΣΜΕΝΟΥΣ ΣΥΝΟΜΩΣΙΟΛΟΓΟΥΣ!

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΑΥΤΟ ΑΦΟΡΑ ΜΟΝΟ ΤΟΥΣ ΨΕΚΑΣΜΕΝΟΥΣ ΣΥΝΟΜΩΣΙΟΛΟΓΟΥΣ!

26 Νοεμβρίου, 2020 11 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:770
Μοίρασέ το
 
Άννα: “Επεσα, οπως έπεσα πολλές φορές στην ζωή μου γιατι με λύγισε ο πόνος!
Ομως ξέρω και να σηκώνομαι!
Εμαθα να ξαναγεννιέμαι μέσα απο τις στάχτες, έμαθα να βγαίνω μέσα απο συντρίμμια και χαλάσματα, να τινάζομαι απο τις σκόνες και να ξανασηκώνομαι αλώβητη να στέκομαι εδώ όρθια μπροστά σας για να σας αντιμετωπίσω!”
 

 
 
Έτσι ακριβώς, φιλενάδα…
Θα πέφτουμε και θα σηκωνόμαστε, αλλά ακόμα πιο δυνατές.
 
Πρωτόγνωρα όσα ζούμε…
Κανείς μας δεν θα μείνει αλώβητος απ’ αυτή την τραγωδία που ζούμε.
 
Όσοι καταφέρουν/καταφέρουμε να φτάσουμε στο τέρμα, πιστεύω πως θα δούν/δούμε και θα ζήσουν/ζήσουμε την αυγή της ΑΛΗΘΕΙΑΣ.
 
Ο Θεός, ας μας προστατεύσει…
 
Καλλιόπη Σουφλή
 
 
Ναί ρε έπεσα και εγώ!
Δικαιούμαι να πέσω!
Γιατί είμαι άνθρωπος, δεν είμαι ρομπότ!
 
Επεσα όχι γιατί φοβάμαι για εμένα,όχι γιατί φοβάμαι τον ιό να μην κολλήσω , να μην πεθάνω!
 
Οχι γιατί φοβάμαι μην πεθάνω από την πείνα, γιατί ξέρω, γνωρίζω, ότι ο Θεός μου ο Θεός που πιστεύω έχει πρόνοια για εμένα και ότι δεν θα με αφήσει ποτέ!
 
Εξάλλου ποτέ δεν είχα δεδομένα, γιατί πάντα μου τα ανέτρεπε!
 
Με είχε εκπαιδεύσει από μικρή με εκπαίδευση μεγαλύτερη ακόμη και από αυτή των λοκατζήδων!
 
Για αυτό ζούσα την κάθε στιγμή όπως μου την έφερνε, πότε με τίς χαρές και πότε με τις λύπες, γιατί αυτό είναι ζωή!
 
Και όταν μου δινόταν η ευκαιρία να ζήσω όμορφες στιγμές και να τις απολαύσω τις ζούσα και τις εκτιμούσα σαν να μην υπήρχε αύριο, γιατί βαθιά μέσα μου ήξερα ότι αυτήν την στιγμή μπορεί να μην την ξαναζήσω, η μπορεί να γίνει παρελθόν!
 
Ετσι και τώρα συνεχίζω να ζώ! Με τις χαρές και τις λύπες!
 
Λένε ότι υπάρχει ιός!
 
Μας λένε να απομονωθούμε από αγαπημένα πρόσωπα!
 
Μας λένε να κυκλοφορούμε με μάσκες για να μην κολλήσουμε τον ιό, όμως να μην μπορούμε επίσης να εισπνεύσουμε ελεύθερα και τον αέρα, το οξυγόνο, αλλά να εισπνέουμε το διοξείδιο του άνθρακά που εκπνέουμε!
 
Μας λένε αποστάσεις, μας τρομοκρατούν για να πάψουμε να έχουμε την ανθρώπινη επαφή, το χάδι, την αγάπη το νοιάξιμο για τούς δικούς μας!
 
Μας λένε πεθαίνουν πολλοί περισσότεροι απο πρίν, ότι τα νοσοκομεία και οι ΜΕΘ είναι γεμάτα!
 
Ναί μπορεί να είναι!
Ομως δεν μας λένε που εξαφανίστηκαν οι άλλες αιτίες θανάτων!
 
Δεν μας λένε πόσοι πεθαίνουν από καρκίνους, καρδιοπάθειες, τροχαία, εγκεφαλικά, νεφροπάθειες, γρίππες, ανευρύσματα!
 
Δεν μας λένε γιατί δεν γίνονται χειρουργεία πλέον στα νοσοκομεία και γίνονται μόνο σε ιδιωτικές κλινικές επί πληρωμή!
 
Απλά μας ανακοινώνουν αριθμούς θανόντων που πέθαναν από covid-19!
 
Και ερωτώ:
Πρίν την πανδημία γιατί δεν ανακοινώνατε τους αριθμούς των θανόντων;
 
Μήπως γιατί πολύ απλά δεν σας ενδιέφεραν το πόσοι πέθαιναν;
 
Γιατί τώρα σε καθημερινό επίπεδο ανακοινώνετε τους αριθμούς των θανόντων;;
 
Μήπως τώρα ξαφνικά νοιαζόσαστε για το πόσοι πεθαίνουν;
Ετσι ξαφνικά αρχίσατε να νοιάζεστε;
 
Και αφού νοιαζόσασταν τόσο πολύ για την υγεία μας, γιατί δεν επενδύσατε σε αυτήν με το που φηφίσατε τούς νόμους για την πανδημία και για τούς εμβολιασμούς πρίν ξεσπάσει η πανδημία;
 
Είχατε προβλέψει ότι μπορεί να ξέσπαγε πανδημία και ότι θα χρειαζόταν εμβολιασμοί αλλά δεν είχατε προβλέψει για τό πόσες ΜΕΘ και πόσα νοσοκομεία θα χρειαστούν για την πανδημία;
 
Είχατε προβλέψει να δώσετε 43.000.000 στα κανάλια για ενημέρωση και προπαγάνδα για το μένουμε σπίτι, για τα μέτρα, για την τρομολαγνεία, για τους θανάτους, αλλά δεν είχατε προβλέψει για ιατρικό, νοσηλευτικό προσωπικό όπως και γιά ιατροφαρμακευτικό εξοπλισμό;
 
Και θέλετε να μας πείσετε ότι εσείς νοιαζόσαστε για το καλό μας!
 
Εσείς που το μόνο που κάνατε ήταν να ξεζουμίζετε τον λαό για να τρώτε εσείς και τα παρτάλια τα δικά σας που ταίζατε με τα λεφτά πού αρμέγατε απο τον Ελληνικό λαό!
 
Και ναί έπεσα και εγώ, όχι γιατί φοβήθηκα για εμένα, αλλά γιατί θλίβομαι που σας πιστεύουν αυτοί που είναι θύματα σας!
 
Θλίβομαι γιατί καταστρέψατε όλη την οικονομία της χώρας!
 
Θλίβομαι γιατί πεθαίνουν άδικα άνθρωποι είτε απο εμφράγματα, είτε απο εγκεφαλικά περιμένοντας σε απλούς εξωτερικούς χώρους των νοσοκομείων να βγούν αποτελέσματα του τέστ που τους υποβάλλετε αντί να τούς παρέχετε άμεση βοήθεια!
 
Θλίβομαι γιατί καταστρέψατε τα όνειρα των νέων!
 
Θλίβομαι γιατί πολλοί απο αυτούς που ζούν ανάμεσα μας είναι συνένοχοι σας, πουλήσανε μαζί με εσάς την ψυχή τους στον Διάβολο για να σκοτώσουν όλους τούς υπόλοιπους, είτε ψυχικά είτε σωματικά, είτε οικονομικά!
 
Μας λέτε ψεκασμένους εμάς που είμαστε υγιείς σκεπτόμενοι, συνομωσιολόγους, εμάς που αντιλαμβανόμαστε πιό βαθιά το τι ακριβώς συμβαίνει, εμάς που μάθαμε να μην καταπίνουμε αμάσητη τροφή, εμάς που εκπαιδευτήκαμε στην έρευνα , στην διασταύρωση γεγονότων αληθινών και ψευδών, εμάς που μάθαμε να ξεχωρίζουμε την αλήθεια από το ψέμμα!
 
Εμάς που έχουμε πίστη και δύναμη που μας δίνει η πίστη μας!
 
 
Ναί ρέ ψεκασμένη είμαι, συνομωσιολόγα είμαι!
 
Επεσα, οπως έπεσα πολλές φορές στην ζωή μου γιατι με λύγισε ο πόνος!
 
Ομως ξέρω και να σηκώνομαι!
 
Εμαθα να ξαναγεννιέμαι μέσα απο τις στάχτες, έμαθα να βγαίνω μέσα απο συντρίμμια και χαλάσματα, να τινάζομαι απο τις σκόνες και να ξανασηκώνομαι αλώβητη να στέκομαι εδώ όρθια μπροστά σας για να σας αντιμετωπίσω!
 
 
Καί να σας πώ εσάς που δεν είστε συνομωσιολόγοι!
 
Πώς γνωρίζανε στα νοσοκομεία από τον Ιούλιο ότι θα ξεσπάσει από φθινόπωρο δεύτερο κύμα πανδημίας και lockdown το φθινόπωρο και δίνανε τότε όλες τις άδειες στο ιατρονοσηλευτικό προσωπικό γιατί μετά θα τούς χρειαζόταν;
 
Επίσης για εξηγείστε μου πώς ειδοποιήσατε δημάρχους εδώ στην Β. Ελλάδα όπως Σέρρες, Θεσσαλονίκη να ξεθάβουν τους νεκρούς τους και να ανοίγουν μαζικούς τάφους για αυτούς που θα πεθαίνουν μαζικά;
 
Τελικά πρέπει εκτός των άλλων να είστε και Θεοί αφού ξέρατε εκ των προτέρων ότι το φθινόπωρο θα ξέσπαγε 2ο κύμα πανδημίας αλλά γνωρίζατε επίσης και πόσους θανάτους θα έχει αυτό το κύμα!
 
Μπράβο σας, έχετε πολλές ικανότητες σύν τις άλλοις και μαντικές!
 
Ομως εγώ η ψεκασμένη σκέφτομαι συνομωσιολογικά!

 

Πηγή

Προβολές : 770


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα