Το βίντεο που πρέπει να δουν όλοι οι γονείς... Ο διασημότερος χάκερ της Ελλάδας, δίνει συνέντευξη στον έγκριτο δημοσιογράφο Γιάννη Παπαζήση, για το ... “ΣΚΟΤΕΙΝΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ” (βίντεο)

Το βίντεο που πρέπει να δουν όλοι οι γονείς... Ο διασημότερος χάκερ της Ελλάδας, δίνει συνέντευξη στον έγκριτο δημοσιογράφο Γιάννη Παπαζήση, για το ... “ΣΚΟΤΕΙΝΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ” (βίντεο)

9 Ιουλίου, 2020 0 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:1,058
Μοίρασέ το

 

Ο έγκριτος δημοσιογράφος Γιάννης Παπαζήσης, σ’ αυτή την εκπληκτική εκπομπή, έχει προσκεκλημένο του τον Γεράσιμο Μπαρχαμπά, έναν από τους δυο καλλίτερους χάκερ που διαθέτει η Ελλάδα και από τους καλλίτερους στον κόσμο, και τραβούν μαζί, την κουρτίνα ενός σκοτεινού στην κυριολεξία κόσμου, στον οποίον βρίσκουν “καταφύγιο”, παιδόφιλοι, διεστραμμένα άτομα, διακινητές ναρκωτικών, γυναικών, παιδιών, έμποροι όπλων και ότι μπορεί να φανταστεί κανείς σε εγκληματική δράση. 

 

Γράφει η Καλλιόπη Σουφλή

 

Επέλεξα αυτό το θέμα για πρώτη ανάρτηση της μέρας, γιατί είναι μείζον, αφορά ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ, και κυρίως την ΠΑΙΔΕΙΑ που πρέπει να δίνουμε στα παιδιά μας, για να τα προφυλάξουμε από έναν σκοτεινό δρόμο και να κυρίως να αναθρέψουμε παιδιά ικανά να αντιμετωπίζουν τις παγίδες.

Ας φανταστούμε το διαδίκτυο, ως ένα παγόβουνο…

Ορατό, είναι μόνο ένα μικρό του κομμάτι… αυτό που βρίσκεται πάνω από την επιφάνεια της θάλασσας… αυτό που δισεκατομμύρια χρήστες επισκέπτονται και πληροφορούνται τι συμβαίνει σ’ ολόκληρο τον κόσμο.

Στην ουσία, το φανερό τμήμα του διαδικτύου, είναι μόνον ένα μικρό ποσοστό προσβάσιμο σε όλους τους χρήστες, μέσα από τις κλασικές μηχανές αναζήτησης…

Ο αληθινός όγκος των γνώσεων και των δυνατοτήτων, βρίσκεται κάτω από την επιφάνεια της θάλασσας, κρυμμένος και διαθέσιμος μόνον γι αυτούς που γνωρίζουν πως θα εισέλθουν σ’ αυτόν…

Ο όρος Dark web ή με άλλα λόγια, το «Σκοτεινό Διαδίκτυο», αποτελεί μέρος της βυθισμένης επιφάνειας του παγόβουνου.

Στην ουσία, αναφέρεται σε μια συλλογή από ιστοσελίδες, δημόσια ορατές, αλλά με καλυμμένες τις IP addresses των διακομιστών τους για να μη γίνονται ανιχνεύσιμες τόσο από τους χρήστες που επισκέπτονται τις εν λόγω ιστοσελίδες, όσο και από μηχανές αναζήτησης (google etc.).

Είναι  δηλαδή, ένα ανώνυμος διαδικτυακός ιστός που παρέχει κρυφές υπηρεσίες και μπορεί να χρησιμοποιηθεί από άτομα που εσκεμμένα προσπαθούν να ελέγξουν την πρόσβαση είτε επειδή έχουν μια ισχυρή επιθυμία για την προστασία της ιδιωτικής ζωής, είτε επειδή αυτό που κάνουν είναι παράνομο. (από πωλήσεις όπλων, παιδοφιλία, μέχρι και κρατικές υπηρεσίες κλπ), γι αυτό και απαιτεί κωδικούς πρόσβασης, χρήση συγκεκριμένου προγράμματος περιήγησης που συγκαλύπτει την IP address του εκάστοτε χρήστη και ειδική γνώση για να προσπελαστεί. 

Το 95% του Deep Web είναι προσβάσιμο από το κοινό, χωρίς καμία χρέωση ή συνδρομή, ενώ 550 δισεκατομμύρια ατομικά έγγραφα είναι προσπελάσιμα στο deep Web σε σύγκριση με μόλις 1 δισεκατομμύριο του Ορατού Διαδικτύου.

Ο έγκριτος δημοσιογράφος Γιάννης Παπαζήσης, σ’ αυτή την εκπληκτική εκπομπή, έχει προσκεκλημένο του τον Γεράσιμο Μπαρχαμπά, έναν από τους δυο καλλίτερους χάκερ που διαθέτει η Ελλάδα και από τους καλλίτερους στον κόσμο, και τραβούν μαζί την κουρτίνα ενός σκοτεινού στην κυριολεξία κόσμου, στον οποίον βρίσκουν “καταφύγιο”, παιδόφιλοι, διεστραμμένα άτομα, διακινητές ναρκωτικών, γυναικών, παιδιών, έμποροι όπλων και ότι μπορεί να φανταστεί κανείς σε εγκληματική δράση. 

Η ανωνυμία που προσφέρει στον εκάστοτε χρήστη το σκοτεινό διαδίκτυο, δημιουργεί ένα αίσθημα ελευθερίας και ασφάλειας, ώστε να τελεστούν παραβατικές συμπεριφορές, όπως οικονομικές απάτες πιστωτικών καρτών και παράνομη διακίνηση απόρρητων πληροφοριών, μέχρι και διανομή υλικού παιδικής πορνογραφίας, hacking, ξέπλυμα βρώμικου χρήματος, υπηρεσίες πρόσληψης δολοφόνων, αγοραπωλησία ναρκωτικών ουσιών και λαθρεμπόριο όπλων, όπως ανάφερα και παραπάνω..

Μοναδικός σχεδόν στον χώρο του ο Γεράσιμος Μπαρχαμπάς, αποκαλύπτει το σκοτεινό διαδίκτυο  και οι πληροφορίες που δίνει, είναι πολύτιμες για κάθε γονιό που θέλει να προστατεύσει τα παιδιά του από τους τεράστιους κινδύνους που ελλοχεύουν σ’ αυτό.

Υπάρχουν πολλές ιστοσελίδες για σεξουαλική κακοποίηση παιδιών και πολλές ομάδες ανθρώπων ή μεμονωμένα άτομα που διαφημίζουν τις υπηρεσίες τους για να σκοτώσουν κάποιον ή να προστατεύσουν οποιονδήποτε, σελίδες που γράφτηκαν από πρώην κρατούμενους για το πώς να επιβιώσουν στη φυλακή, πώς να περνούν ναρκωτικά μέσα και έξω από φυλακές ή πώς να γίνουν μέλη σε συμμορίες μέσα στις φυλακές, ιστότοποι που ουσιαστικά σας βοηθούν να αλλάξετε εντελώς την ταυτότητά σας, οδηγίες για να κάνετε διάφορα εγκλήματα και όλων των ειδών τις απάτες και επίσης, όλα όσα αφορούν τις φυλακές, ιστότοποι γεμάτοι από πολλές εικόνες βίας και τρομοκρατικής προπαγάνδας … 

Ο κ. Γεράσιμος Μπαρχαμπάς, αναφέρεται στις κρυπτογραφημένες IP και στους  κρυπτογραφημένους σέρβερ στο σκοτεινό διαδίκτυο όπου εγκληματικά πρόσωπα βρίσκουν καταφύγιο, καθώς και στο ξέπλυμα μαύρου χρήματος μέσω του κρυπτονομίσματος BITCOIN.

Και στο σημείο αυτό, θυμήθηκα blogger, που διαφήμιζε το bitcoin… Γιατί άραγε;;; Και σταματώ εδώ…

Παραθέτω ένα μικρό απόσπασμα, από ένα άρθρο που είχα κρατήσει όταν πρωτάκουσα για το σκοτεινό διαδίκτυο.

“Πιθανότατα το πιο άρρωστο πράγμα που έχω δει στο βαθύ Ιστό είναι μια διαφήμιση ιατρικών υπηρεσιών. Ισχυρίζονται ότι έχουν αρκετές αποθήκες γεμάτες από ανθρώπους, σε διαφορετικές χώρες και σε διαφορετικές συνθήκες (από άστεγους που είχαν απαχθεί στη Νέα Υόρκη μέχρι σκλάβους που αγοράστηκαν σε χώρες του τρίτου κόσμου).

Για οποιοδήποτε χρηματικό ποσό, θα μπορούσατε να χρησιμοποιήσετε αυτούς τους ανθρώπους σε οποιδήποτε ανήθικο ιατρικό πείραμα.

Στη σελίδα τους έχουν επίσης κάποια έγγραφα σχετικά με δουλειές που έχουν κάνει.

Είναι ένα από τα πιο ενοχλητικά πράγματα που βρήκα εκεί μέσα.

Φαίνεται τόσο ρεαλιστικό γιατί ο σκοπός του δεν μοιάζει τόσο κοινός για να είναι μια απάτη σαν τους πληρωμένους εκτελεστές.”

 

“Υποτιθέμενοι έμποροι όπλων που πουλάνε τα πάντα σε όλη την Ευρώπη, ακόμα και στο Ηνωμένο Βασίλειο, όπου είναι σχεδόν αδύνατο να αποκτήσεις άδεια για οτιδήποτε άλλο εκτός από αθλητικά ή αγροτικά κυνηγετικά όπλα και τουφέκια. Κοίταξα μερικά και τα περισσότερα κόστιζαν λιγότερο από 1000 λίρες, και φαινόταν να είναι κυρίως από την Ανατολική Ευρώπη, λόγω του σχεδιασμού (αν και δεν είμαι ειδικός). Στο σκοτεινό Ιστό θα βρεις μια χούφτα απαντήσεις, αλλά για να είμαι ειλικρινής δεν νομίζω ότι μπορώ να ξαναφέρω τον εαυτό μου εκεί πίσω για να τις διαβάσω. Και επίσης, υπάρχουν και άλλα θέματα που είναι πολύ σκοτεινά και άρρωστα ακόμα και για να τα πληκτρολογήσω.”

Η εξαιρετική αυτή συνέντευξη του δημοσιογράφου – εκδότη και ερευνητή Γιάννη Παπαζήση με τον διάσημο χάκερ Γεράσιμο Μπαρχαμπά, είναι ένα σπουδαίο εργαλείο ενημέρωσης των γονέων, ώστε τα παιδιά τους να μην πέσουν στον σκοτεινό κόσμο του διαδικτύου.

Προσωπικά, συγχαίρω και τους δυο και παρακαλώ τους γονείς και όχι μόνον, να δουν το αποκαλυπτικό βίντεο που έχει να προσφέρει πολλά στην κοινωνία.

 

Καλλιόπη Σουφλή

ΑΠΟΚΑΛΥΨΙΣ Σ.5 ΕΠ. 27 ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΥΜΕ ΤΟ ΣΚΟΤΕΙΝΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ

 

Προβολές : 1,058


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , , , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα