Το Βατικανό σε «Παγκόσμια Συμμαχία» με τους Rothschild, το Ίδρυμα Rockefeller και μεγάλες τράπεζες για να δημιουργήσουν το Great Reset.

Το Βατικανό σε «Παγκόσμια Συμμαχία» με τους Rothschild, το Ίδρυμα Rockefeller και μεγάλες τράπεζες για να δημιουργήσουν το Great Reset.

19 Δεκεμβρίου, 2020 7 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:554
Μοίρασέ το

Οι αυτοαποκαλούμενοι ” ”Guardians” δημιούργησαν το ”Συμβούλιο για τον Ενσωματωμένο Καπιταλισμό”.

Αλοίμονο αν δεν συνεργαζόταν το ερπετό του Βατικανού, με τα υπόλοιπα εβραιοχαζαροερπετά, για την καταστροφή της ανθρωπότητας…

Αυτός που υμνεί τον ΛΟΥΣΙΦΕΡ, δηλαδή τον Σατανά, στις λειτουργίες του.

Ούτε φανταζόμαστε τι μας ετοιμάζουν.

ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΕΣ ΜΑΣ, ΘΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΟΥΝ ΤΑ ΕΘΝΙΚΑ ΚΡΑΤΗ ΚΑΙ ΤΑ ΕΘΝΙΚΑ ΝΟΜΙΣΜΑΤΑ.

ΘΑ ΜΑΣ ΜΕΤΑΤΡΕΨΟΥΝ ΣΕ ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΑ ΟΝΤΑ ΚΑΙ ΘΑ ΑΦΑΝΙΣΟΥΝ ΤΑ 3/4 ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ.

ΜΟΝΟΝ Ο ΘΕΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΤΙΣΤΑΣΕΙΣ – ΕΞΕΓΕΡΣΕΙΣ ΤΩΝ ΛΑΩΝ.

 

 

Καλλιόπη Σουφλή 

 

Υ.Γ. Να θυμίσω ποιός έφερε τον προηγούμενο σατανιστή Πάπα στην Ελλάδα;;;

Ο Χριστόδουλος της… καρδιάς μας…

ΝΑΙ… ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΥΠΟΔΟΥΛΩΘΗΚΕ ΣΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΕ ΣΤΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΣΥΜΒΟΥΛΙΑ ΕΚΚΛΗΣΙΩΝ.

 

 

Οι αυτοαποκαλούμενοι ” ”Guardians” δημιούργησαν το ”Συμβούλιο για τον Ενσωματωμένο (Περιεκτικό) Καπιταλισμό”.

Το Βατικανό μπαίνει σε μια «Παγκόσμια Συμμαχία» με τους Rothschild, το Ίδρυμα Rockefeller και μεγάλες τράπεζες για να δημιουργήσουν το Great Reset.

Ο Πάπας Φραγκίσκος ανακοίνωσε ότι το Βατικανό θα συνάψει μια «παγκόσμια συμμαχία» με τις μεγαλύτερες τράπεζες του κόσμου, τις διεθνείς εταιρείες και τα παγκοσμιοποιημένα ιδρύματα για τη δημιουργία ενός οικονομικού συμβουλίου με στόχο την ανακατανομή του πλούτου σε όλο τον κόσμο.


Η Παγκόσμια Πρωτοβουλία, το ”Συμβούλιο για τον Ενσωματωμένο Καπιταλισμό”, είναι μια φιλο-καπιταλιστική οργάνωση με στόχο τη δημιουργία «ισχυρότερων, πιο δίκαιων και συνεργατικών οικονομιών και κοινωνιών».

Η ελίτ ομάδα, που ονομάζεται ”Guardians”, αποκαλείται «ιστορική συνεργασία στελεχών και παγκόσμιων ηγετών που συνεργάζονται με την ηθική ηγεσία του πάπα Φραγκίσκου για να εκμεταλλευτούν τις επιχειρηματικές ευκαιρίες..»


«Ανταποκρινόμαστε στην πρόσκληση του Πάπα Φραγκίσκου για τη δημιουργία μιας πιο περιεκτικής οικονομίας που θα κατανέμει πιο δίκαια τα οφέλη του καπιταλισμού και θα επιτρέπει στους ανθρώπους να αξιοποιήσουν πλήρως τις δυνατότητές τους», λέει η κληρονόμος της τράπεζας η Lynn Forester de Rothschild. 

Εκτός από τον Πάπα Φραγκίσκο, οι Guardians περιλαμβάνουν διευθύνοντες σύμβουλους της Visa Mastercard, Bank of America και BP, καθώς και την Lynn Forester de Rothschild, τον πρόεδρο του ιδρύματος Ford τον Darren Walker, τον πρόεδρο του Rockefeller Foundation, τον Rajiv Shah και τον ειδικό απεσταλμένο του ΟΗΕ για το κλίμα Mark Carney.

Οι «Guardians», όπως καλούνται μέλη του διοικητικού συμβουλίου, είναι τα ανώτερα στελέχη των μεγαλύτερων εταιρειών του κόσμου που έχουν δεσμευτεί να λάβουν τολμηρά βήματα για τη δημιουργία ενός καπιταλισμού χωρίς αποκλεισμούς », δήλωσε ο Φορμπς την Τετάρτη.

Οι Guardians θα αναλάβουν την ευθύνη δεσμεύοντας έναν κατάλογο προγραμματισμένων δράσεων που αντιμετωπίζουν περιβαλλοντικά, κοινωνικά και διακυβερνητικά θέματα.

Αυτή η εξέλιξη επέρχεται αφότου το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ, τα Ηνωμένα Έθνη και άλλοι θεσμοί ζήτησαν πρόσφατα μια «μεγάλη επανεκκίνηση» για την αναδιοργάνωση του παγκόσμιου καπιταλιστικού συστήματος σε μια υπερ-ανθρωπιστική σοσιαλιστική παγκόσμια τάξη που θα καταστρέψει την ιδιωτική ιδιοκτησία και το νόμισμα.

 

Πηγή

Προβολές : 554

Ετικέτες: , , , , ,

Στηρίξτε τα Αττικα Νέα , η βοήθειά σας είναι πολύτιμη.Μπορείτε να κάνετε δωρεά είτε με τον λογαριασμό σας στην Paypal αν διαθέτετε , η και με Visa ή Mastercard μέσω Paypal, πατώντας ακριβώς απο πάνω, στο μπανεράκι

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Μοίρασέ το