το δέος που μας οδηγεί στην ιεροτελεστία της ζωής... (3 βίντεο και μια ταινία)

το δέος που μας οδηγεί στην ιεροτελεστία της ζωής... (3 βίντεο και μια ταινία)

3 Μαΐου, 2021 0 Από Καλλιόπη Σουφλή
Μοίρασέ το
το δέος που μας οδηγεί στην ιεροτελεστία της ζωής... (3 βίντεο και μια ταινία)

 

Η ΛΑΜΠΡΗ που δεν ζήσαμε…

… η κατάνυξη που δεν βιώσαμε…

το δέος που μας οδηγεί στην ιεροτελεστία της ζωής... (3 βίντεο και μια ταινία)

… η ταπεινότητα που δεν νοιώσαμε…

… το ΘΕΙΟ ΔΡΑΜΑ που αντικαταστάθηκε από το βέβηλο και το ολέθριο…

… ο δραματικός λόγος, έγινε βουβός και διέσχισε μοναχικά τα ακανθώδη μονοπάτια, για να συναντήσει ΤΟΝ ΠΟΙΗΤΗ ΟΡΑΤΩΝ ΤΕ ΠΑΝΤΩΝ ΚΑΙ ΑΟΡΑΤΩΝ ΣΤΟ ΘΕΙΟ ΔΡΑΜΑ.

Απ’ τη ζωή μας, διαγράψαμε το Ιερό χωρίς λύπη και χωρίς αιδώ, σαν να διαγράφαμε κάτι από τον ηλεκτρονικό μας υπολογιστή.

Τίποτα όμως δεν χάνεται στην πραγματικότητα… στην επιφάνεια παραμένει  το Ιερό, το Θείο, το ανθρώπινο…

… αρκεί ν’ ανακαλέσουμε τον ποιητή που κρύβεται μέσα μας και να ζήσουμε την αληθινή θέαση της ζωής…

… γιατί ποίηση είναι το κάθε μας βλέμμα… ο κάθε μας λόγος…η κάθε μας πράξη…

… το δέος που μας οδηγεί στην ιεροτελεστία της ζωής…στην Θεία Λειτουργία που μας στέρησαν…

ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ… ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΕΛΛΑΔΑ…

 

Καλησπέρα… ας μην χάσουμε άλλο καιρό… ας γίνουμε ποιητές σ’ αυτό το οδοιπορικό της σιωπής, κι ας γίνει η φωνή μας κραυγή…

 

Καλλιόπη

μουσικό οδοιπορικό… εδώεδώ… κι εδώ

η ταινία, εδώ

 

Προβολές : 105


Μοίρασέ το:Ετικέτες: ,

Αγαπητοί αναγνώστες των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ,

Δώδεκα χρόνια, συνταξειδεύουμε μαζί στον χώρο της διαδικτυακής ενημέρωσης. Σ’ αυτά τα χρόνια, στάθηκα δίπλα σας , με μοναδικό στόχο την ενημέρωσή σας, όσο πιο αντικειμενικά μπορούσα αφιερώνοντας ατέλειωτες ώρες γι'αυτήν. Μετά την διαγραφή του πρώτου μου ιστολογίου, αναγκάστηκα να πάω σε άλλη πλατφόρμα και να πληρώνω ένα σημαντικό ποσόν κάθε μήνα, για την ασφάλεια του ιστολογίου μου.

Μπορείτε να στηρίξετε αυτή την προσπάθεια, με την μηνιαία συνδρομή σας, στην Paypal επιλέγοντας το μπανεράκι που βρίσκεται ακριβώς κατώ απο το κείμενο αυτό , και να προχωρήσετε στην διαδικασία δωρεάς όσο κοστίζει ένας καφές.

Η διαδικασία είναι πολύ απλή είτε έχετε λογαριασμό Paypal είτε όχι.Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συμπληρώσετε το ποσο και να επιλέξετε το κουτάκι με την σήμανση 'Make this a monthly donation' και εν συνεχεία να πατήσετε το κουμπακι 'Donate with PayPal' αν έχετε λογαριασμό με Paypal , η 'Donate with a Debit or Credit Card', αν δεν έχετε λογαριασμό με Paypal και κάνετε την δωρεά με χρεωστική η πιστωτική κάρτα.

Αν έχετε πρόβλημα με την διαδικασία μπορείτε να επικοινωνήσετε στο email [email protected] η να στείλετε μήνυμα απο την φόρμα επικοινωνίας που βρίσκεται σταθερά στο κάτω μέρος της σελίδας.

Σας ευχαριστώ για την στήριξη σας.

Καλλιόπη Σουφλή


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα