Το «εμβόλιο» της Johnson & Johnson. Ο Τρίτος Ιππότης της Αποκάλυψης πήρε «άδεια για χρήση έκτακτης ανάγκης» από την FDA. 

Το «εμβόλιο» της Johnson & Johnson. Ο Τρίτος Ιππότης της Αποκάλυψης πήρε «άδεια για χρήση έκτακτης ανάγκης» από την FDA. 

8 Μαρτίου, 2021 5 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:739
Μοίρασέ το

Όπως συμβαίνει και με τα πειραματικά εμβόλια mRNA COVID Pfizer και Moderna, έτσι και η αποτελεσματικότητα και η ασφάλεια του πειραματικού εμβολίου αδενοϊού της Janssen COVID-19 είναι ΑΓΝΩΣΤΕΣ, σύμφωνα με την FDA.

Αλλά, τα Μέσα Μαζικής Εξαπάτησης δεν το αναφέρουν καθόλου αυτό. Αντιθέτως, λένε ψέματα στο κοινό και το διαβεβαιώσουν ότι αυτά τα πειραματικά «εμβόλια» είναι «ασφαλή και αποτελεσματικά», παρόλο που τα CDC εξακολουθούν να δημοσιεύουν –έστω μερικές μόνο– από τις αναφερόμενες παρενέργειες (βλάβες και θανάτους) που προκαλούνται απ’ αυτά τα «εμβόλια» και επιμένουν ότι αυτές οι παρενέργειες δεν έχουν σχέση με τα πειραματικά εμβόλια…

Πράγμα από το οποίο προκύπτει το ερώτημα: γιατί κάποιος μπορεί να θέλει να κάνει ένα από αυτά τα πειραματικά εμβόλια; 

 

Το τραγικό είναι πως βγαίνουν και κάτι “ΖΩΑ” της τοπικής αυτοδιοίκησης, παντελώς άσχετοι με την ιατρική, και προτρέπουν τον κόσμο να εμβολιαστεί.

Θα τους κρεμάσω σε λίγο στα μανταλάκια.

ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ.

ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΕΜΠΙΣΤΕΥΟΜΑΣΤΕ ΦΑΡΜΑΚΟΜΑΦΙΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΣΕΙ ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ;;;

 

Καλλιόπη Σουφλή

Κλεάνθης Γρίβας

Το «εμβόλιο» της Johnson & Johnson

Ο Τρίτος Ιππότης της Αποκάλυψης πήρε «άδεια για χρήση έκτακτης ανάγκης» από την FDA. 

 

Brian Shilhavy

Editor, Health Impact News

27 Φεβρουαρίου 2021

Επιλογή και επιμέλεια κειμένων: 

Κλεάνθης Γρίβας

 

https://vaccineimpact.com/2021/fda-issues-emergency-use-authorization-for-another-experimental-covid-19-vaccine/

 

 

Η FDA έδωσε σήμερα «άδεια για χρήση έκτακτης ανάγκης» (EUA) για το πειραματικό «εμβόλιο» για την COVID-19 που εμπεριέχει γενετικά τροποποιημένο αδενοϊό της Janssen Biotech.

 

Η Janssen Biotech, Inc., είναι θυγατρική της πολυεθνικής εταιρείας Johnson & Johnson, η οποία έχει πληρώσει δισεκατομμύρια δολάρια σε διακανονισμούς πλήθους παρανομιών της, οι οποίες συνεχίζονται και σήμερα με την εμπλοκής στην πρόκληση της «κρίσης των οπιοειδών» [συνθετικά ναρκωτικά]. Αν έχετε τη διάθεση μπορείτε να διαβάσετε τον μεγάλο κατάλογο των έκνομων δραστηριοτήτων και των διακανονισμών της, εδώ .

 

Το πειραματικό «εμβόλιο» για την COVID της Johnson & Johnson δεν είναι εμβόλιο mRNA, είναι εμβόλιο «αδενοϊού» (αλλά όπως συμβαίνει με τα εμβόλια mRNA) και προς το παρόν δεν υπάρχουν εγκεκριμένα «εμβόλια» αδενοϊού στην αγορά. Μόνο ο στρατός έχει χρησιμοποιήσει πειραματικά «εμβόλια» αδενοϊού τα οποία δεν έχουν εγκριθεί από την FDA.

 

Η FDA, χορηγώντας στην Johnson & Johnson «άδεια χρήσης έκτακτης ανάγκης» (EUA) για το πειραματικό «εμβόλιό» της, της επιτρέπει να το δοκιμάσει στον πληθυσμό, χρησιμοποιώντας τον ως πειραματόζωο στις δοκιμές Φάσης 3 του «εμβολίου» που δεν έχουν ολοκληρωθεί.

 

Το εμβόλιο παράγεται στο Βέλγιο, από την ίδια εταιρεία που παρήγαγε στο παρελθόν το «εμβόλιο» για τον άνθρακα, το οποίο κατέστρεψε τη ζωή πολλών στρατιωτικών. Βλέπε:

 

35.000 στρατιώτες πέθαναν από το πειραματικό εμβόλιο για τον Άνθρακα – Περισσότεροι από εκείνους που πέθαναν στην καταπολέμηση του Αφγανιστάν και του Ιράκ

 

Η Συμβουλευτική Επιτροπή Εμβολίων (VRBPAC) της FDA συνεδρίασε στις 26 Φεβρουαρίου 2021, και έδωσε την έγκρισή της στην FDA να χορηγήσει στην Johnson & Johnson «άδεια χρήσης έκτακτης ανάγκης» (EUA).

 

Η Δρ Meryl Nass, MD, κορυφαία εθνική εμπειρογνώμονας για τις αποτυχίες του στρατιωτικού εμβολίου για τον άνθρακα, πληροφορήθηκε χθες τη συνεδρίαση της Επιτροπής Εμβολίων της FDA και σήμερα δημοσίευσε τα όσα έμαθε γι’ αυτή:

 

«Στις 26 Φεβρουαρίου 2021, η Συμβουλευτική Επιτροπή Εμβολίων της FDA (VRBPAC) συναντήθηκε για να δώσει τη σύμφωνη γνώμη της στο τρίτο υποψήφιο ‘εμβόλιο’ Covid που υπέβαλλε αίτηση για άδεια χρήσης έκτακτης ανάγκης (EUA), το οποίο απαιτεί μόνο μία δόση. Προς το παρόν.

Η εταιρεία κάνει ήδη μια κλινική δοκιμή για «εμβόλιο» δύο δόσεων, οι οποίες θα μπορούσαν να προταθούν στο μέλλον.

Τα σχόλια της επιτροπής VRBPAC ήταν αδιάφορα. Άλλωστε, τα μέλη της δεν είχαν και πολλά να συζητήσουν. Δεν υπάρχει εμβόλιο αδενοϊού για μη-στρατιωτική χρήση στις ΗΠΑ, όπως δεν υπήρχαν και εμβόλια mRNA.

Τα μέλη της επιτροπής απλώς δεν γνωρίζουν τι πρέπει να προσέχουν. Κάποιο μέλος της Επιτροπής το παραδέχτηκε και ρώτησε εάν η FDA θα τους βοηθούσε σ΄ αυτό, και πρότεινε να τους γνωστοποιηθούν τα ζητήματα  που είχε αντιμετωπίσει το προσφάτως εγκριθέν εμβόλιο αδενοϊού Ebola  ή το  στρατιωτικό εμβόλιο αδενοϊού. Η FDA απάντησε με παγερή σιωπή.

Είναι σαφές ότι αυτή η συνεδρίαση της Συμβουλευτικής Επιτροπής  έγινε μόνο επειδή ήταν απαραίτητη μόνο για να βάλει τη σφραγίδα της.

Οι περισσότεροι από τους παρουσιαστές (της Johnson & Johnson) ήταν από την Janssen, που εδρεύει στο Βέλγιο. Πολλοί από τους παρουσιαστές της FDA ήταν μη-γηγενείς αγγλόφωνοι. Ο συνδυασμός μιας προβληματικής ηχητικής μετάδοσης και η αδυναμία να γίνονται αντιληπτές πολλές λέξεις, εμπόδιζε τον ακροατή να κατανοήσει πλήρως τις παρουσιάσεις. Ήταν αυτό σκόπιμο;

 

Η FDA  αρνήθηκε να επιθεωρήσει τις μονάδες παραγωγής του νέου εμβολίου Covid πριν να του χορηγηθεί άδεια EUA. Υποψιάζομαι ότι οι διαχειριστές της FDA είχαν οδηγίες να μην επιβραδύνουν την διαδικασία της έγκρισης του.

 

Η FDA, σύμφωνα με το νόμο, πρέπει να επιθεωρεί τα εργοστάσια πριν χορηγήσει άδεια χρήσης των εμβολίων Covid. Αλλά φαίνεται ότι το σχέδιο ήταν να εμβολιαστεί η χώρα πριν να γίνουν διαθέσιμα επαρκή στοιχεία που θα δικαιολογούσαν (όχι) τη χορήγηση της άδειας.

 

Το νέο «εμβόλιο» με τροποποιημένο αδενοϊό με ανασυνδυασμένη πρωτεΐνη [της ακίδας του] σχεδιάστηκε και δοκιμάστηκε από την Janssen, θυγατρική  της Johnson & Johnson. Αλλά, το «εμβόλιο» παράγεται στην πραγματικότητα σε ένα εργοστάσιο που έχει πρόσφατα από την αχρησία, επανδρώθηκε με εκατοντάδες νέους υπαλλήλους που στερούνται εμπειρίας, και που ποτέ δεν έχει παράγει ποτέ ένα εμβόλιο για μαζική χρήση.

 

 • Η εταιρεία Emergent BioSolutions που παράγει «εμβόλιο» για τον άνθρακα, κάποτε ονομάζονταν Bioport, αλλά άλλαξε το όνομά της για να αποκρύψει το παρελθόν της. Τα προϊόντα της έχουν προκαλέσει χρόνιες αρρώστιες κάνει σε χιλιάδες ανθρώπους.

 

 • Η εταιρεία Emergent BioSolutions ποτέ μέχρι σήμερα δεν κατάφερε να διαθέσει κάποιο προϊόν της στην αγορά. Αλλά, έχει πωλήσει πολλά –εν γνώσει της– ελαττωματικά προϊόντα της, σχεδόν πάντα στην κυβέρνηση των ΗΠΑ. Προϊόντα που κανένας άλλος δεν θα αγόραζε. Ωστόσο, καταφέρει να έχει ανεξήγητα περιθώρια κέρδους 300%.

 

 • Και τώρα, (πολύ αθόρυβα, και ενώ καμιά από τις εταιρείες που έχουν συνεργαστεί με την Emergent BioSolutions δεν φαίνεται να θέλει να διαφημίσει τη συνεργασία του μαζί της), αυτή η εταιρεία θα κατασκευάζει 3 διαφορετικά «εμβόλια» Covid-19 –εμβόλια που έχουν ήδη επιλεγεί από την κυβέρνηση των ΗΠΑ για να προωθηθεί η ανάπτυξη τους– τα οποία έχουν εισέλθει στη Φάση 3 (τελική φάση) των κλινικών δοκιμών.

 

 • Η Emergent BioSolutions θα κατασκευάζει εμβόλια για την Covid-19 που σχεδιάστηκαν από την Astra-Zeneca (Πανεπιστήμιο της Οξφόρδης), τη Johnson & Johnson (το τμήμα της, Janssen) και τη Novavax, μια νεοσύστατη εταιρεία στο Maryland.

 

Το όνομα της Emergent BioSolutions μπορεί να μην εμφανίζεται στην ετικέτα, αλλά η εταιρεία υπέγραψε συμβόλαια για «εμβόλια» Covid με την κυβέρνηση των ΗΠΑ και τις 3 προαναφερόμενες εταιρείες αξίας άνω του ενός δισεκατομμυρίου δολαρίων,

 

Κατά τη γνώμη μου, δεν έχουν καμία ελπίδα να πετύχουν: η εταιρεία είναι χτισμένη πάνω σε σαθρά θεμέλια. Στις 30 Σεπτεμβρίου 2020, η Emergent BioSolutions οργάνωσε μια διαδικτυακή έκθεση εργασίας, επιδιώκοντας να προσλάβει 300 άτομα. Έτσι, τα εμβόλια για την Covid-19 θα παρασκευαστούν από ένα εργοστάσιο που βγήκε από τη ναφθαλίνη, με ένα εργατικό δυναμικό που στρατολογήθηκε από νεο-προσληφθέντες, χωρίς την απαραίτητή ειδίκευση.

 

Οι υποψήφιοι λήπτες θα πρέπει να προσέχουν.

 

 • Το εργοστάσιο ανήκει στην Emergent BioSolutions, μια εταιρεία που φημίζεται για τη δηλητηρίαση χιλιάδων στρατιωτών με το «εμβόλιο» του άνθρακα, το οποίο έχει απορριφθεί από πολλές επιθεωρήσεις εμβολίων του άνθρακα. Στο διοικητικό συμβούλιοτης Emergent BioSolutions είναι η Kathryn Zoon , πρώην επικεφαλής του Κέντρου Βιολογίας της FDA, το οποίο ρυθμίζει τα εμβόλια.

 

 • Το εμβόλιο αυτού του εργοστασίου μπορεί να μην είναι ακριβώς το ίδιο εμβόλιο που χορηγήθηκε σερ περίπου 20.000 άτομα στην κλινική δοκιμή. Συνήθως τα εμβόλια για κλινικές δοκιμές γίνονται σε πιλοτικό φυτό υπό αυστηρές συνθήκες.

 

 

 • Λειτουργεί το εμβόλιο; Το «εμβόλιο» λέγεται ότι είναι 66% αποτελεσματικό έναντι μέτριας έως σοβαρής νόσου στις δοκιμές και 100% προστατευτικό έναντι του θανάτου.

 

Στις κλινικές δοκιμές, ο πονοκέφαλος και ο βήχας ήταν αρκετά για να ταξινομηθούν οι λήπτες στην κατηγορία των «μέτριων έως σοβαρών» παρενεργειών. Όπως συνέβη και με τα άλλα δύο «εμβόλια» mRNA, οι κατασκευαστές των εμβολίων προφανώς δεν ήταν κατάλληλοι για να ελέγξουν εάν τα εμβόλιά τους εμποδίζουν τη νόσηση και τη μετάδοση σε ανθρώπους. Αυτό είναι το σφάλμα της FDA, η οποία καθορίζει το πρότυπο για τα στοιχεία που απαιτούνται για την χορήγηση άδειας EUA.

 

 • Είναι ασφαλές το εμβόλιο; Τι χρησιμοποιήθηκε ως εικονικό φάρμακο;

 

Μετά από μια σύντομη συζήτηση, ο επικεφαλής της εταιρείας Johnson & Johnson ανασκεύασε όσα είχε πει προηγουμένως και δήλωσε ότι το εικονικό φάρμακο ήταν απλώς «αλατούχο νερό». Όμως, οι παρενέργειες του «εμβολίου» και οι παρενέργειες του δήθεν αλατούχου placebo ήταν πρακτικά πανομοιότυπες: Μόνο κάποιες εμβοές στα αυτιά (που τελικά
«αντιμετωπίστηκαν») και ένας μικρός αριθμός του θρόμβων αίματος θεωρήθηκαν ως πιθανές παρενέργειες του εμβολίου.

 

Είναι δύσκολο να πιστέψω ότι το αλατούχο διάλυμα προκάλεσε όλες αυτές τις τοπικές (και συστηματικές) παρενέργειες. Μόνο ένα υποσύνολο των ατόμων που πήραν μέρος στις δοκιμές αξιολογήθηκε για παρενέργειες. Γιατί άραγε;

 

Δεν μπορώ να καταλάβω εάν αυτό το εμβόλιο είναι ασφαλές και αμφιβάλλω εάν μπορεί και κάποιος άλλος. Και δεν θέλω να εγχυθεί στο σώμα μου ένα «εμβόλιο» που παρασκευάζεται από τον κατασκευαστή εμβολίων για τον άνθρακα, που προκάλεσε σοβαρές βλάβες σε χιλιάδες στρατιώτες πριν από 20 χρόνια, επιτυγχάνοντας περιθώρια κέρδους 300% .

 

Οι Αμερικανοί αγαπούν ή μισούν τα «εμβόλια» για την Covid. Ο όρος «εμβόλιο» φαίνεται να τους δίνει κάποια λάμψη που πιθανώς δεν τους αξίζει.

 

Πόσοι πολίτες καταλαβαίνουν ότι όλα αυτά τα «εμβόλια» είναι πειραματικά προϊόντα που διατίθενται χωρίς κανονική άδεια, και ότι τους χορηγήθηκε  «άδεια χρήσης έκτακτης ανάγκης” (EUA), η οποία απαιτεί ένα ελάχιστο  επίπεδο αποδεικτικών στοιχείων;

 

Ο  νόμος  λέει απλώς ότι για να χορηγηθεί μια τέτοια «άδεια»: «Τα γνωστά και πιθανά οφέλη του  προϊόντος, όταν χρησιμοποιείται για τη διάγνωση, την πρόληψη ή τη θεραπεία μιας τέτοιας ασθένειας ή κατάστασης, πρέπει να υπερτερούν των γνωστών και πιθανών κινδύνων του  προϊόντος, λαμβάνοντας υπόψη τη σημαντική απειλή που θέτει ο αντιπρόσωπος ή οι παράγοντες που προσδιορίζονται σε μια Δήλωση σύμφωνα με το εδάφιο (β) (1) (Δ), κατά περίπτωση».

 

Έτσι, όσα περισσότερα γνωρίζει ο παρασκευαστής για τις παρενέργειες, του προϊόντος του, τόσο περισσότερα προβλήματα είναι πιθανό να έχει το «εμβόλιό» του. Κατά συνέπεια, είναι «καλύτερα» οι παρενέργειες να παραμείνουν κατά το δυνατόν άγνωστες.

 

Οι αδενοϊοί είναι ιοί δίκλωνου DNA. Έτσι, αντί του mRNA, το DNA που κωδικοποιεί την πρωτεΐνη της ακίδας έχει εισαχθεί σε έναν αδενοϊό.

Ο ιός θα εισέλθει στα ανθρώπινα κύτταρα και το DNA του θα εισέλθει στον κυτταρικό πυρήνα, ο οποίος στη συνέχεια θα παράγει mRNA, και (όπως και με τα «εμβόλια» mRNA), τα δικά μας κύτταρα θα φτιάξουν πρωτεϊνη των ακίδων. Για πόσο καιρό;

 

Τα άτομα που έκαναν αυτό το «εμβόλιο» ανέπτυξαν αυξανόμενη ανοσία για παρατεταμένη περίοδο, υποδηλώνοντας ότι η πρωτεΐνη των ακίδων μπορεί να παρασκευάζεται για μεγάλο χρονικό διάστημα.

 

Δεν ξέρουμε για πόσο καιρό μπορεί να παρασκευάζεται, ούτε και πόσο. Ωστόσο, υπάρχουν πολύ συγκεκριμένες ανησυχίες σχετικά με το πώς οι πρωτεΐνες των ακίδων μπορούν δυνητικά να μας προκαλέσουν βλάβες και αυτοάνοσες αντιδράσεις είτε εάν εκτεθούμε στην Covid είτε εάν κάνουμε δόσεις του εμβολίου μεταγενεστέρως.

 

Είμαστε ινδικά χοιρίδια; Η νομοθεσία της «άδειας χρήσης έκτακτης ανάγκης» (EUA) ορίζει ότι στους παραλήπτες του «εμβολίου» πρέπει να παρέχονται πολύ περισσότερες πληροφορίες από ό, τι παρέχονται στα συνήθη εμβόλια. Ακόμα, αναρωτιέμαι πόσοι απ’ αυτούς τους παραλήπτες που κάνουν τα «εμβόλια» καταλαβαίνουν ότι αποτελούν μέρος ενός τεράστιου πειράματος, που μπορεί να τους προκαλέσουν πολύ σοβαρές συνέπειες;

Διαβάστε το πλήρες άρθρο.

 

Όπως έκανε και με τα πειραματικά εμβόλια mRNA για την COVID, η FDA έχει εκδώσει οδηγίες για το πειραματικό «εμβόλιο» του αδενοϊού τόσο για τους παραλήπτες όσο και για τους εργαζόμενους στην υγειονομική περίθαλψη.

 

Αυτές οι οδηγίες πρέπει να δίνονται τόσο σε εκείνους που χορηγούν τα εμβόλια όσο και σε εκείνους που τα λαμβάνουν, αλλά κατά τη μέχρι στιγμής, η εμπειρία μου με τα πειραματικά εμβόλια mRNA, δείχνει ότι αυτή η ενημέρωση σπανίως παρέχεται. Ένα μεγάλο μέρος του κοινού πιστεύει ότι αυτά είναι εμβόλια εγκεκριμένα από την FDA και είναι απόλυτα ασφαλή, και ως εκ τούτου δεν ζητούν να διαβάσουν τις οδηγίες και τις προειδοποιήσεις της FDA.

 

 

 • που έχουν αλλεργίες, πυρετό, αιματολογικές διαταραχές ή έχετε διαλυτικό στο αίμα,
 • που βρίσκονται σε ανοσοκαταστολή, ή βρίσκονται σε αγωγή με φάρμακο που επηρεάζει το ανοσοποιητικό σύστημα,
 • σε εγκυμονούσες (ή εάν σκοπεύουν να μείνουν έγκυες), και θηλάζουσες
 • που έχουν κάνει άλλο «εμβόλιο» για την COVID-19.

 

Άλλες πληροφορίες από την FDA που υποτίθεται ότι παρέχονται σε όσους επιθυμούν να κάνουν χρήση κάποιου από αυτά τα πειραματικά προϊόντα:

 

 • ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ ΤΗΣ J & J (JANSSEN) ΓΙΑ ΤΗΝ COVID-19;

«Το εμβόλιο Janssen για την COVID-19 είναι ένα μη-εγκεκριμένο εμβόλιο που μπορεί να αποτρέψει την COVID-19. Δεν υπάρχει εγκεκριμένο από την FDA εμβόλιο για την πρόληψη του COVID-19 .

 

 • ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ ΤΗΣ JANSSEN COVID-19;

Δεν πρέπει να κάνετε το εμβόλιο Janssen για την COVID-19 εάν έχετε σοβαρή αλλεργική αντίδραση σε οποιοδήποτε συστατικό αυτού του εμβολίου.

 

 • ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ ΤΟΥ ΕΜΒΟΛΙΟΥ JANSSEN ΓΙΑ ΤΗΝ COVID-19;

Το εμβόλιο Janssen COVID-19 περιλαμβάνει τα ακόλουθα συστατικά: ανασυνδυασμένος, ανίκανος προς αναπαραγωγή αδενοϊός τύπου 26 που εκφράζει την πρωτεΐνη της ακίδας του ιού SARS-CoV-2, μονοένυδρο κιτρικό οξύ, διένυδρο κιτρικό τρινάτριο, αιθανόλη, 2-υδροξυπροπυλ-β-κυκλοδεξτρίνη (HBCD), πολυσορβικό-80, χλωριούχο νάτριο.

 

 • ΕΧΕΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΕΙ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ ΤΗΣ JANSSEN ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΩΣ;

Το «εμβόλιο» της Janssen για την COVID-19 είναι ένα μη εγκεκριμένο εμβόλιο. Σε μια κλινική δοκιμή (που ακόμη συνεχίζεται), 21.895 άτομα ηλικίας 18 ετών και άνω έκαναν αυτό το «εμβόλιο».

 

 • ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΚΙΝΔΥΝΟΙ ΤΟΥ ΕΜΒΟΛΙΟΥ ΤΗΣ JANSSEN COVID-19;

Οι ανεπιθύμητες ενέργειες που έχουν αναφερθεί με το εμβόλιο Janssen COVID-19 περιλαμβάνουν:

 • Αντιδράσεις στο σημείο της ένεσης: πόνος, ερυθρότητα του δέρματος και πρήξιμο.
  Γενικές ανεπιθύμητες ενέργειες: πονοκέφαλος, αίσθημα κόπωσης, μυϊκοί πόνοι, ναυτία και πυρετός.
 • Υπάρχει μεγάλη πιθανότητα το εμβόλιο Janssen COVID-19 να προκαλέσει σοβαρή αλλεργική αντίδραση. Μια σοβαρή αλλεργική αντίδραση εκδηλώνεται συνήθως μέσα σε λίγα λεπτά έως μία ώρα μετά τη λήψη του «εμβολίου». Για αυτόν τον λόγο, ο εκτελών τον εμβολιασμό μπορεί από τον εμβολιασθέντα να μείνετε στο χώρο του εμβολιασμού για παρακολούθηση.
 • Σημάδια μιας σοβαρής αλλεργικής αντίδρασης μπορεί να περιλαμβάνουν:
 • Δυσκολία στην αναπνοή.
 • Οίδημα του προσώπου και του λαιμού.
 • Ένας γρήγορος καρδιακός παλμός.
 • Ένα κακό εξάνθημα σε όλο το σώμα σας.
 • Ζάλη και αδυναμία.

 

 • Αυτές μπορεί να μην είναι όλες οι πιθανές παρενέργειες του εμβολίου Janssen COVID-19. Μπορεί να εμφανιστούν σοβαρές και απροσδόκητες αντιδράσεις. Το εμβόλιο Janssen COVID-19 βρίσκεται ακόμη υπό μελέτη σε κλινικές δοκιμές.

 

 • ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΕΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ ΝΑ ΜΗ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ;

Είναι δική επιλογή καθενός να κάνει ή να μη κάνει το «εμβόλιο» Janssen COVID-19 . Εάν αποφασίσει να μην το κάνει, δεν θα αλλάξει τίποτα σε όποια τυπική ιατρική αγωγή υποβάλλεται.

 

 

ΑΝΤΕΝΔΕΙΞΕΙΣ

Μην χορηγείτε το εμβόλιο της Janssen για την COVID-19 σε άτομα με γνωστό ιστορικό σοβαρής αλλεργικής αντίδρασης (π.χ. αναφυλαξία) σε οποιοδήποτε συστατικό του εμβολίου. (βλ. Λεπτομερείς πληροφορίες συνταγογράφησης EUA).

 

ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙΣ

 • Πρέπει να είναι άμεσα διαθέσιμη κατάλληλη ιατρική θεραπεία για την αντιμετώπιση αλλεργικών αντιδράσεων σε περίπτωση που εμφανιστεί οξεία αναφυλακτική αντίδραση μετά τη χορήγηση του «εμβολίου» Janssen COVID-19.

 

 • Πρέπει να παρακολουθούνται όσοι κάνουν τα «εμβόλια» Janssen COVID-19 για το ενδεχόμενο εμφάνισης παρενεργειών, σύμφωνα με τις οδηγίες των «Κέντρων Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων» (CDC)

https://www.cdc.gov/vaccines/covid-19/clinical-considerations/managing-anaphylaxis.html

 

 • Τα ανοσοκατεσταλμένα άτομα (στα οποία συμπεριλαμβάνονται και όσοι κάνουν ανοσοκατασταλτική θεραπεία), μπορεί να έχουν μειωμένη ανοσοαπόκριση στο «εμβόλιο» Janssen COVID-19.

 

 • Το «εμβόλιο» Janssen COVID-19 ενδέχεται να μην προστατεύει όλα τα άτομα που έχουν εμβολιαστεί.

 

ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ

Οι ανεπιθύμητες ενέργειες που αναφέρθηκαν σε κλινική δοκιμή μετά τη χορήγηση του εμβολίου Janssen COVID-19 περιλαμβάνουν πόνο στο σημείο της ένεσης, κεφαλαλγία, κόπωση, μυαλγία, ναυτία, πυρετό, ερύθημα στο σημείο της ένεσης και οίδημα στο σημείο της ένεσης.

 

Σε κλινικές μελέτες, έχουν αναφερθεί σοβαρές αλλεργικές αντιδράσεις, συμπεριλαμβανομένης της αναφυλαξίας μετά τη χορήγηση του εμβολίου Janssen COVID-19.

Πρόσθετες ανεπιθύμητες ενέργειες, μερικές από τις οποίες μπορεί να είναι σοβαρές, μπορεί να γίνουν εμφανείς με την ευρύτερη χρήση του εμβολίου Janssen COVID-19.

 

Όπως συμβαίνει και με τα πειραματικά εμβόλια mRNA COVID Pfizer και Moderna, έτσι και η αποτελεσματικότητα και η ασφάλεια του πειραματικού εμβολίου αδενοϊού της Janssen COVID-19 είναι ΑΓΝΩΣΤΕΣ, σύμφωνα με την FDA.

 

Αλλά, τα Μέσα Μαζικής Εξαπάτησης δεν το αναφέρουν καθόλου αυτό. Αντιθέτως, λένε ψέματα στο κοινό και το διαβεβαιώσουν ότι αυτά τα πειραματικά «εμβόλια» είναι «ασφαλή και αποτελεσματικά», παρόλο που τα CDC εξακολουθούν να δημοσιεύουν –έστω μερικές μόνο– από τις αναφερόμενες παρενέργειες (βλάβες και θανάτους) που προκαλούνται απ’ αυτά τα «εμβόλια» και επιμένουν ότι αυτές οι παρενέργειες δεν έχουν σχέση με τα πειραματικά εμβόλια…

 

Πράγμα από το οποίο προκύπτει το ερώτημα: γιατί κάποιος μπορεί να θέλει να κάνει ένα από αυτά τα πειραματικά εμβόλια; 

 

Βλέπε:  Γιατί κάποιος θα επέλεγε να κάνει ένα πειραματικό «εμβόλιο» COVID;

 

Πηγή

Προβολές : 739


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
 • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
 • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
 • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
 • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
 • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα