Το επείγον μήνυμα που πρέπει να πάρουμε όλοι. Δύο εβδομάδες για να ισιώσουν τον κόσμο

Το επείγον μήνυμα που πρέπει να πάρουμε όλοι. Δύο εβδομάδες για να ισιώσουν τον κόσμο

26 Μαρτίου, 2022 3 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:1,282
Μοίρασέ το

Το επείγον μήνυμα που πρέπει να πάρουμε από αυτά τα δύο τελευταία χρόνια είναι ότι βρισκόμαστε υπό διαρκή ψυχολογικό πόλεμο και μάλιστα εδώ και αρκετό καιρό.

Δεν θα έχουμε κερδίσει πραγματικά μέχρι να καθιερωθεί παγκοσμίως ότι η Ιατρική Ελευθερία δεν είναι ένα διαπραγματεύσιμο εμπόρευμα που ελέγχεται από κρατικούς γραφειοκράτες, πολιτικούς καιροσκόπους ή το ιατρικό καρτέλ.

Τίποτα δεν έχει κερδηθεί έως ότου η ιδεολογία ότι το κράτος ελέγχει τη σωματική μας αυτονομία έχει αποκηρυχθεί πλήρως.

Αυτή η ιστορία δεν έχει τελειώσει μέχρι να λογοδοτήσουν δημοσίως τα άτομα και οι θεσμοί που εξαπάτησαν το κοινό και λογόκριναν και καταδίωξαν τις αντίθετες φωνές τα τελευταία δύο χρόνια.

Αυτός ο αγώνας δεν έχει τελειώσει.

 

 

Αυτός ο αγώνας όχι μόνο δεν έχει τελειώσει, αλλά βρίσκεται ακόμα σχεδόν στην αρχή του… ακολουθούν κι άλλα…

Η ρήση του Όργουελ, πρέπει να μας κρατά σε εγρήγορση.

Οι επικυρίαρχοι, μόλις άρχισαν… και δεν θα τελειώσουν παρά μόνον όταν τσιπάρουν όλους τους ανθρώπους…

Άλλωστε, μας το διεμήνυσε ο ψυχοπαθής και διεστραμμένος σύμβουλος του  GREAT RESET, ο Χαράρι…

«Έχουμε την τεχνολογία για να ελέγχουμε την σκέψη των ανθρώπων – Τέλος η ανθρώπινη βούληση» είπε ο Yuval Noah Harari

Πάντα μας θεωρούσαν ΓΚΟΙΜ, δηλαδή ζώα, οι εβραιοσιωνιστές…και έτσι θα μας θεωρούν, μέχρι να εκτελέσουμε αργά και βασανιστικά και τον τελευταίο απ’ αυτά τα ερπετά.

 

Καλλιόπη Σουφλή

Μετάφραση: Απολλόδωρος

25 Μαρτίου, 2022 Michael Bryant – Διαβάστε το εδώ

_____________

Το COVID-19 εξαφανίστηκε ως δια μαγείας.

Μετά από περισσότερα από δύο χρόνια ασταμάτητου βομβαρδισμού με “ειδήσεις” του Covid, δεν υπάρχει καμία απολύτως είδηση στα πρωτοσέλιδα των mainstream εφημερίδων για πάνω από μία εβδομάδα. Τα μέσα ενημέρωσης δίνουν και τα μέσα ενημέρωσης παίρνουν.

Μέσω της άψογης διαγραφής της “κρίσης του Covid”, οι υπεύθυνοι για αυτές τις βλάβες προσπαθούν να μας κάνουν να ξεχάσουμε τι έκαναν σε εμάς, στις οικογένειές μας και τη μόνιμη ζημιά που προκάλεσαν στην κοινωνία.

Σκεφτείτε πώς ήταν η ζωή πριν από δύο χρόνια και φανταστείτε αν κάποιος σας έλεγε ότι μια “έκτακτη ανάγκη υγείας” θα απαιτούσε την καταστολή κάθε κοινωνικής και οικονομικής ζωής.

Είναι αξιοσημείωτο ότι οι εντολές για τη δημόσια υγεία πέρασαν γρήγορα από την “ισοπέδωση της καμπύλης” και την “επιβράδυνση της εξάπλωσης” στον περιορισμό, την καταστολή, την ανίχνευση επαφών, την κοινωνική απομόνωση, την καραντίνα, την κάλυψη του προσώπου, τον de facto κατ’ οίκον περιορισμό ή αλλιώς “lockdowns” (όρος φυλακής/στρατοπέδου σκλάβων) και τις υποχρεωτικές πειραματικές ενέσεις.

Προκειμένου να “μας κρατήσουν ασφαλείς”, οι κυβερνητικές πολιτικές μετατράπηκαν από αθώες οδηγίες σε δρακόντεια διατάγματα.

Ο περιορισμός του δικαιώματος συμμετοχής σε βασικές οικονομικές συναλλαγές, ο περιορισμός του δικαιώματος στην ελευθερία μετακίνησης, οι περιορισμοί στο δικαίωμα άσκησης της θρησκείας, η αναστολή του δικαιώματος στην εκπαίδευση, η άρνηση του δικαιώματος στη διαβίωση, η αφαίρεση του δικαιώματος να λαμβάνεις ή να αρνείσαι ιατρική περίθαλψη, η αναστολή των δημόσιων συγκεντρώσεων, η αναστολή των ενόρκων, η καταστολή του δικαιώματος στην ελευθερία της έκφρασης, η άρνηση του δικαιώματος του συνέρχεσθαι και πολλά άλλα έγιναν οι νέες αρχές λειτουργίας του “Covid Κόσμου”.

Ο θεσμός ενός αστυνομικού κράτους βιοασφάλειας γεννήθηκε σύμφωνα με τις υγειονομικές αρχές και άλλους που είχαν την εξουσία να θέτουν σε καραντίνα κάποιον που θεωρούνταν “μολυσμένος” ή απλώς είχε έρθει σε επαφή με ένα υποτιθέμενο “κρούσμα”.

Για να φανεί αυτό απαραίτητο και αποδεκτό, εφαρμόστηκε μια εντατική ψυχολογική επίθεση πλήρους φάσματος στις ευαισθησίες μας. Το Covid-19 προβλήθηκε ως ο “Νέος Μαύρος Θάνατος“.

Μας είπαν “σημαντικοί άνθρωποι” ότι εκατομμύρια άνθρωποι θα πεθάνουν, ότι ολόκληρος ο πλανήτης κινδυνεύει, ότι απαιτείται μια παγκόσμια αντίδραση και ότι όλοι πρέπει να μπουν στη γραμμή του προγράμματος, ενώ “ήρωες” και “ειδικοί” αναλαμβάνουν την ευθύνη αυτού του νέου παγκόσμιου πολέμου για να μας κρατήσουν ασφαλείς.

Παράλογες ατάκες που σχεδιάστηκαν για να υπνωτίσουν το κοινό σε μια εύπλαστη νοητική κατάσταση επαναλαμβάνονταν ξανά και ξανά σε κάθε μέσο ενημέρωσης, σχεδόν σε κάθε κοινωνικό θεσμό και ήταν κολλημένες σε όλους τους χώρους της δημόσιας σφαίρας.

“Flatten the Curve” (“Ισιώστε την Καμπύλη”, “The New Normal” (“Η Νέα Κανονικότητα”), “Social Distancing” (“Κοινωνική Αποστασιοποίηση”) και “Follow the Science” (“Εμπιστευτείτε την Επιστήμη”) έγιναν τα σιβυλλικά δόγματα του έθνους Covid. Τα μεγάφωνα των μέσων ενημέρωσης εκτόξευσαν αμείλικτα τη διγλωσσία στη δημόσια ψυχή. Τα οξύμωρα και οι ευφημισμοί κυριάρχησαν στο περίγραμμα οποιασδήποτε και κάθε “σχετικής με το Covid” συζήτησης.

Τέτοιοι γλωσσικοί χειρισμοί απορροφήθηκαν εύκολα και υιοθετήθηκαν απρόσκοπτα από μεγάλο μέρος του κοινού και έγιναν η φρασεολογία της διπλής σκέψης της εποχής του Covid.

Τα μαντρά της Εποχής Covid ακολουθήθηκαν από έναν στόλο ψυχολογικά αποπροσανατολιστικών και αυθαίρετων “κανονισμών”, “συμβουλών” και “κατευθυντήριων γραμμών” που τέθηκαν γρήγορα σε εφαρμογή, εφαρμόστηκαν επιλεκτικά και στη συνέχεια άλλαξαν.

Κανείς δεν γλίτωσε.

Τα παιδιά δέχτηκαν διαρκείς ψυχολογικές επιθέσεις, χαρακτηρίστηκαν “σούπερ διασπορείς” και τους είπαν να μείνουν μακριά από τους παππούδες και τις γιαγιάδες για να μην “σκοτώσουν τη γιαγιά”.

Λειτουργώντας μέσα σε μια ομίχλη ψυχολογικού τραύματος, όλοι κινούνταν σε έναν κόσμο χωρίς χαμόγελα και γέλιο, όπου τα πρόσωπα κρύβονταν από μάσκες και πνίγονταν σε υφάσματα.

Αυτός ο καταιγισμός βάναυσων χειρισμών σχεδιάστηκε για να μας προετοιμάσει ώστε να αποδεχτούμε τις τυραννικές επιβολές του “Νέου Κανονικού”. Η συναισθηματική επιβάρυνση, λόγω της τρομολαγνείας του COVID και της υστερίας των μέσων ενημέρωσης, έκανε τους πολίτες να γίνουν ψυχικά εξημερωμένοι σαν ιδρυματοποιημένοι φυλακισμένοι που θα έρχονταν να ικετεύουν για “μια διέξοδο”.

Η προδιαγεγραμμένη και μόνη “επιτρεπόμενη” έξοδος από αυτόν τον ιογενή εφιάλτη απαιτούσε από την κοινωνία να αγκαλιάσει τη μαγική “θεραπεία” του “θαυματουργού” εμβολιασμού. Ένα ιατρικό θαύμα που υποσχόταν να είναι τόσο αποτελεσματικό που θα απαιτούνταν χρόνο με το χρόνο.

Όταν δεν υιοθετούνταν, θα επιβαλλόταν.

Ένα από τα εντυπωσιακά χαρακτηριστικά του αιφνιδιαστικού πολέμου των μέσων ενημέρωσης γύρω από την “πανδημία” του Covid – ή, για να είμαστε πιο ακριβείς, της αναφοράς της “πανδημίας” – είναι το πόσο εύκολα έμοιαζε με τον “πόλεμο κατά της τρομοκρατίας” ή, πράγματι, με οποιονδήποτε πόλεμο, όταν εξετάζεται καθαρά από την άποψη του αποτελέσματός του.

Η χρήση μάσκας έγινε πατριωτικό καθήκον. Το “θέατρο της Ασφάλειας” έγινε χαρακτηριστικό της καθημερινής ζωής. Το τεράστιο μακελειό των πολιτικών του Covid αποσιωπήθηκε ως “παράπλευρη απώλεια”.

Μέσα στο θόρυβο και τη μανία αυτού του βομβαρδισμού από τα μέσα ενημέρωσης χάθηκαν οι αποδείξεις, η παρατήρηση και η μέτρηση – τρεις (3) από τους βασικούς πυλώνες της επιστήμης.

Αυτά αντικαταστάθηκαν από ψεύτικες προβλέψεις, υπολογιστικές εκτιμήσεις ή άλλες μη αμφισβητήσιμες “επιστημονικές μετρήσεις” ότι τα νοσοκομεία θα ξεχειλίσουν, τα νεκροτομεία θα ξεχυθούν στους δρόμους και τα κρεματόρια θα ξεμείνουν από καύσιμα για να ξεφορτωθούν όλα τα πτώματα.

Ακόμα και όταν η άμεση παρατήρηση και τα πραγματικά επιστημονικά δεδομένα έδειξαν ότι τίποτα από αυτά δεν ήταν αληθινό, ο μηχανισμός δημόσιας υγείας και τα μέσα μαζικής ενημέρωσης φρόντισαν να μην εκτεθεί το κοινό σε αυτή την αίρεση.

Ένα ψηφιακό παραπέτασμα μαζικής λογοκρισίας τύπου McCarthyite κατέβηκε πάνω σε αυτόν τον “Θαυμαστό Νέο Κόσμο” της υστερίας χωρίς γεγονότα.

Καμία ποσότητα αποδεικτικών στοιχείων δεν μπορούσε να επιβραδύνει τη μηχανή προπαγάνδας που παρέμεινε σε υψηλή ταχύτητα φτύνοντας μια ασταμάτητη ροή υποκριτικών συνθημάτων και υπερβολικών αριθμών θανάτων.

Το επιδιωκόμενο αποτέλεσμα ήταν ο γενικευμένος πανικός, με αποτέλεσμα μια συλλογική ψύχωση που αναιρούσε κάθε σκέψη.

“Δεν έχουμε χρόνο!”

“Πρέπει να δράσουμε τώρα!”

“Ακούστε τους “ειδικούς”!”

“Ακολουθήστε την επιστήμη!”

“Δεν έχουμε την “πολυτέλεια” της κριτικής σκέψης!”

Και το πιο σημαντικό:

“Όλοι όσοι αμφισβητούν την “επίσημη” αφήγηση πρέπει να καταδικάζονται”.

Με απλά λόγια, το Covid-19 δεν ήταν ένα επιδημιολογικό γεγονός, ήταν μια ψυχολογική επιχείρηση.

Δύο χρόνια αργότερα, καθώς οι γραφειοκράτες και οι πολιτικοί χαλαρώνουν τους περιορισμούς του Covid προκειμένου να καταπνίξουν την αυξανόμενη αναταραχή, μπορούμε να είμαστε σίγουροι ότι θα επιμείνουν στη διατήρηση του “δικαιώματος” να τους επιβάλλουν εκ νέου κατά βούληση.

Όσο “νέες παραλλαγές παραμονεύουν στη γωνία”, οι γραφειοκράτες της δημόσιας υγείας και οι κερδοσκόποι της πανδημίας μπορούν να εφεύρουν την επόμενη “υγειονομική έκτακτη ανάγκη” για να επιβάλουν περισσότερα λουκέτα για οποιοδήποτε “ιϊκό συμβάν” που εξυπηρετεί βολικά τους πολιτικούς και οικονομικούς τους στόχους.

Ενώ η προπαγάνδα του Covid έχει εξαφανιστεί, είναι επιτακτική ανάγκη να μην λησμονήσουμε το βουνό των ψεμάτων υπό έλεγχο και να συνεχίσουμε να αποκαλύπτουμε τη μαζική διαφθορά που ορίζει την “εποχή του Covid”. Αυτός είναι ο μόνος δρόμος προς τη δικαιοσύνη και είναι απαραίτητος για την άμυνα απέναντι σε μελλοντικά επεισόδια “πανδημικής” υστερίας.

Τελικά δεν μπορεί να υπάρξει ολοκληρωμένη συζήτηση και πλήρης κατανόηση των καταστροφικών συνεπειών των πολιτικών της “Κρίσης Covid” χωρίς μια ιστορική και σύγχρονη ανάλυση του ρόλου της Ιατρικής Βιομηχανίας στην προώθηση κοινωνικοοικονομικών και πολιτικών ατζέντας που ωφελεί τις κυρίαρχες ελίτ.

Είναι ζωτικής σημασίας να κατανοήσουμε ότι η βιομηχανία δημόσιας υγείας είναι πλέον άμεσα συνδεδεμένη με τις παγκόσμιες αγορές και λειτουργεί με βάση τις απαιτήσεις αυτών των οικονομικών ομίλων. Οι κατασκευασμένες πανδημίες αποτελούν πλέον επενδυτικές ευκαιρίες μαμούθ που αυξάνουν τον πλούτο των δισεκατομμυριούχων και εδραιώνουν περαιτέρω την εξουσία τους.

Είναι επίσης απαραίτητο να αναγνωρίσουμε ότι ο πρωταρχικός σκοπός της ιατρικής βιομηχανίας δεν είναι πλέον η “τέχνη της θεραπείας”, αλλά μάλλον ως χρηματοοικονομικό μέσο που ωφελεί τους επενδυτές.

“Εμείς οι άνθρωποι” πρέπει επίσης να αναγνωρίσουμε ότι η Ιατρική Βιομηχανία έχει πλέον οπλιστεί πλήρως ως ένα τιμωρητικό σύστημα που έχει σχεδιαστεί για να επεξεργάζεται, να αποανθρωποποιεί και να ελέγχει κάθε άτομο στο σύστημα. Μπροστά στα μάτια μας, έχουμε δει από κοντά πώς η απλή βιολογική ύπαρξη ποινικοποιείται από αυτό το σύστημα.

Η μαγική πράξη της εξαφάνισης του Covid από την προβολή των μέσων ενημέρωσης και τη δημόσια αντίληψη δεν οφείλεται σε κάποιο ιατρικό θαύμα ή στη φυσική πορεία ενός ιού που χάνει τη δραστικότητά του. Πραγματοποιήθηκε από εκείνους που κατασκεύασαν αυτή την πραγματικότητα και διέπραξαν αμέτρητα εγκλήματα, συντονισμένα σε μια προσπάθεια να ξεγλιστρήσουν από την πίσω πόρτα, να αποφύγουν περαιτέρω δημόσια έρευνα και να αποφύγουν κάθε νομική συνέπεια.

Αν και η ιστορία του ιού έχει σχεδόν τελειώσει, η μαγεία που τον δημιούργησε δεν έχει ξορκιστεί.

Το επείγον μήνυμα που πρέπει να πάρουμε από αυτά τα δύο τελευταία χρόνια είναι ότι βρισκόμαστε υπό διαρκή ψυχολογικό πόλεμο και μάλιστα εδώ και αρκετό καιρό.

Δεν θα έχουμε κερδίσει πραγματικά μέχρι να καθιερωθεί παγκοσμίως ότι η Ιατρική Ελευθερία δεν είναι ένα διαπραγματεύσιμο εμπόρευμα που ελέγχεται από κρατικούς γραφειοκράτες, πολιτικούς καιροσκόπους ή το ιατρικό καρτέλ.

Τίποτα δεν έχει κερδηθεί έως ότου η ιδεολογία ότι το κράτος ελέγχει τη σωματική μας αυτονομία έχει αποκηρυχθεί πλήρως.

Αυτή η ιστορία δεν έχει τελειώσει μέχρι να λογοδοτήσουν δημοσίως τα άτομα και οι θεσμοί που εξαπάτησαν το κοινό και λογόκριναν και καταδίωξαν τις αντίθετες φωνές τα τελευταία δύο χρόνια.

Αυτός ο αγώνας δεν έχει τελειώσει.


——————

Δικτυογραφία :

Two Weeks To Flatten The World – OffGuardian

https://off-guardian.org/2022/03/25/two-weeks-to-flatten-the-world/

 

Πηγή και μετάφραση ΑΠΟΛΛΟΔΩΡΟΣ

Προβολές : 1,282


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα