Το επιστημονικό έγκλημα του τέστ PCR για τον κορονοιό. Μέρος τρίτο.

Το επιστημονικό έγκλημα του τέστ PCR για τον κορονοιό. Μέρος τρίτο.

18 Απριλίου, 2021 1 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:514
Μοίρασέ το
Πιθανώς μερικοί από εσάς να το σκεφτούν, άλλοι το γνωρίζουν, αλλά δεν τολμούν να πουν τίποτα (το βιώνουμε αυτή τη στιγμή από πολλούς δικηγόρους και γιατρούς), κάποιοι εμπλέκονται και θέλουν να δημιουργήσουν νέες δομές που καταστρέφουν τις οικονομίες και μας οδηγούν σε μια νέα παγκόσμια τάξη .

Είχαν την ιστορία, την έντυσαν με ένα μοντέλο υπολογιστή, σχεδιασμένη από έναν άνδρα με παρελθόν γεμάτο αξιολύπητες και καταστροφικές αποτυχίες.

Ο Neil Ferguson είναι το φάντασμα της μηχανής.

Το μηχάνημα είναι ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας και το CDC.

Ο άνθρωπος πίσω από το φάντασμα είναι ο Μπιλ Γκέιτς.

Το επιστημονικό έγκλημα του τέστ PCR για τον κορονοιό. Μέρος τρίτο.

 

Η γραμμή του αίματος, οδηγεί και πάλι σ’ έναν “άνθρωπο”…στον Μπιλ Γκέιτς, στα θανατηφόρα του εμβόλια και στους σατανικούς σχεδιασμούς του σε βάρος της ανθρωπότητας.

Τρομακτικές αποκαλύψεις, που πρέπει να βρίσκονται στις φαρέτρες των ΕΝΤΙΜΩΝ ΝΟΜΙΚΩΝ και ΙΑΤΡΩΝ, αλλα και κάθε πολίτη αφυπνισμένου, ικανές να ανατρέψουν τους σατανικούς σχεδιασμούς νοσηρών μυαλών, σε βάρος της ανθρωπότητας, αλλά και της κυβέρνησης Μητσοτάκη – λοιμωξιολόγων, σε βάρος του Ελληνικού λαού.

Μην επιτρέψετε σε κανέναν να σας τρομοκρατεί.(εδώ)

“Γίγαντες με πύλινα πόδια” είναι και κανένα ψέμα και καμιά απάτη δεν κρατάει για πολύ.

ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΦΥΠΝΙΣΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ

 

Καλλιόπη Σουφλή

Το πρώτο μέρος, ΕΔΩ
Το δεύτερο μέρος, ΕΔΩ
Το τρίτο μέρος, ΕΔΩ

 

Ο καθηγητής Christian Drosten βασίζεται σε μοντέλα από αυτά που πάντα προέβλεπαν εντελώς λάθος.

Το Imperial College στο Λονδίνο είχε δημοσιεύσει ένα μοντέλο, δηλαδή μια προβολή ή πρόβλεψη, για να το θέσω απλά, πώς θα συνεχιστεί με τον αριθμό των μολύνσεων και των θανάτων, ποια μέτρα είναι απαραίτητα, χρησιμοποιώντας το παράδειγμα της Μεγάλης Βρετανίας και των ΗΠΑ.

Υπάρχουν τεράστια πιθανά ποσοστά θανάτου.

Πάνω από ένα στα τέσσερα μολυσμένα άτομα λέγεται ότι καταλήγουν σε εντατική θεραπεία για άτομα άνω των 60 ετών.

Πώς αξιολόγησε ο Drosten αυτό το μοντέλο;

«Ναι, δεν μπορώ να πω, πώς το κρίνουν οι συνάδελφοί μου, γιατί αυτή η μελέτη είναι τόσο νέα που σχεδόν κανένας δεν είχε χρόνο να το διαβάσει και να την καταλάβει εντελώς. Αλλά την θεωρώ επίσης μια πολύ σημαντική μελέτη. Αυτή πιθανώς είναι επίσης μία από τις μελέτες που βρίσκονταν επί του παρόντος πίσω από αποφάσεις πολιτικής στη Μεγάλη Βρετανία, αλλά και εδώ, όπως και εμείς, έχουμε συμβουλευτεί επιστήμονες για μεγάλο χρονικό διάστημα και αυτοί οι επιστήμονες προσπάθησαν επίσης να παράγουν πολύ διαφοροποιημένα δεδομένα.

Αλλά σε κάποιο σημείο μια πολιτική απόφαση λήφθηκε τελικά, και αυτό είναι σωστό. Απλώς πρέπει να έχουμε πολιτικές αποφάσεις τώρα, όπου λέγεται, καλύτερα να κάνουμε κάτι τώρα παρά να χάσουμε οποιαδήποτε ευκαιρία – και στη συνέχεια να αξιολογήσουμε καλύτερα επιστημονικά. πώς να αναπροσαρμόσουμε τα μέτρα. «

 

Το ερώτημα που πρέπει να αναρωτηθείτε είναι, εάν δεν μπορούσε καν να διαβάσει πραγματικά τη μελέτη και όπως θα δείξω σε λίγο, ένας από τους υπεύθυνους «Neil Ferguson», επίσης γνωστός ως κ. Genuis, ήταν εντελώς λάθος σε όλα τα προηγούμενα μοντέλα πανδημίας του, τότε γιατί ο [Drosten] και άλλες [κυβερνήσεις] βασίστηκαν σε κάτι τέτοιο;

Ερχόμαστε στον Niel Ferguson 

Ο Βρετανός μεσολαβητής του κορονοιού Neil Ferguson, που έχει δει και δεν έχει παρατηρήσει!

Μέσω του ινστιτούτου του στο Imperial College του Λονδίνου, έχει σημαντικό αντίκτυπο στον παγκόσμιο πληθυσμό. Ο ίδιος ονομάζεται κ. Genius όταν πρόκειται για προβολή υπολογιστικών μοντέλων επιδημιών.

Σύμφωνα με το Business Insider:

» η ομάδα του Φέργκιουσον, προειδοποίησε τον Μπόρις Τζόνσον, ότι η αναζήτηση »ανοσίας της αγέλης»[επιτρέποντας σε ανθρώπους στη Βρετανία να ζήσουν τη ζωή τους σε εξωτερικούς χώρους] θα μπορούσε να κοστίσει 510.000 ζωές σε μια απότομη στροφή [μαζικό εθνικό υποχρεωτικό εγκλεισμό στη Βρετανία] … Οι προσομοιώσεις του είχαν επιρροή σε άλλες χώρες και αναφέρθηκαν από αρχές στις ΗΠΑ, τη Γερμανία και τη Γαλλία «.

Αυτές οι χώρες χρησιμοποίησαν το μοντέλο Ferguson ως μοντέλο και το εφάρμοσαν.

Η οδηγία «δείτε την πηγή Business-Insider» οδήγησε σε υποχρεωτικό εγκλεισμό  σε ορισμένες χώρες και, επομένως, σε οικονομική καταστροφή!

Ας ρίξουμε μια ματιά στο ιστορικό του NEIL Ferguson που περιγράφεται στην ανάρτηση του Business Insider:

«Ο Ferguson ίδρυσε το Κέντρο MRC για την Ανάλυση Παγκόσμιας Λοιμώδους Νόσου με έδρα το Imperial το 2008. Είναι ο κορυφαίος οργανισμός που συμβουλεύει τις εθνικές κυβερνήσεις σχετικά με τα παθογόνα κρούσματα.»…

»Λαμβάνει δεκάδες εκατομμύρια δολάρια σε ετήσια χρηματοδότηση από το Ίδρυμα Bill & Melinda Gates, συνεργάζεται με την Εθνική Υπηρεσία Υγείας του Ηνωμένου Βασιλείου και τα Κέντρα Πρόληψης και Ελέγχου Νόσων των ΗΠΑ (CDC) και εξυπηρετεί τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας για την «ταχεία ανάλυση επειγόντων προβλημάτων μολυσματικών ασθενειών». 

Σας κάνει κλικ;

• Τα χρήματα του Gates πηγαίνουν στον Neil Ferguson

• Ο Γκέιτς ζητά και προωθεί εμβόλια και περισσότερα εμβόλια.

• Ο Γκέιτς θέλει ένα εμβόλιο COVID πριν τελειώσουν όλες οι πτυχές του πλανητικού εγκλεισμού. Φυσικά, οι εγκλεισμοί καταστρέφουν ήδη την οικονομία της γης.

Περιττό να πούμε, ο Μπιλ Γκέιτς, γνωστός στα συστημικά ΜΜΕ, είναι το μυστικό αφεντικό του ΠΟΥ.

Ο Niel Ferguson παρέχει στην Υπηρεσία Ελέγχου Νόσων των ΗΠΑ (CDC) και στον ΠΟΥ μια τρομακτική προβολή υπολογισμών για τους θανάτους από COVID. Ο Ferguson δίνει το σωστό »πάτημα» για το σχέδιο εμβολίων του Gates.

Το CDC και ο ΠΟΥ ενεργούν σε αυτό που θέλει ο Γκέιτς, όπως το θέτει ο Φέργκιουσον. Αυτό κλείνει τον κύκλο.

Οι εθνικές κυβερνήσεις συνθηκολογούν με  τον ΠΟΥ και το CDC. Παρουσιάζετε ένας ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟΣ ΕΓΚΛΕΙΣΜΟΣ!

Και τώρα έρχεται το καλύτερο!

«Ο Michael Thrusfield, καθηγητής κτηνιατρικής επιδημιολογίας στο Πανεπιστήμιο του Εδιμβούργου, δήλωσε στην εφημερίδα ότι είχε  ένα ‘déjà-vu» μετά την ανάγνωση του εγγράφου του Imperial [Ferguson] [σχετικά με την COVID] τότε που  ο Ferguson ήταν υπεύθυνος για την υπερβολική σφαγή ζώων κατά τη διάρκεια της επιδημίας αφθώδους πυρετού το 2001. «……

»Ο Φέργκιουσον προειδοποίησε τότε την κυβέρνηση ότι 150.000 άνθρωποι θα μπορούσαν να πεθάνουν. 6 εκατομμύρια ζώα θανατώθηκαν προληπτικά, κοστίζοντας στη χώρα δισεκατομμύρια γεωργικά έσοδα. Στο τέλος, 200 άνθρωποι πέθαναν».

«Ομοίως, ο Niel Ferguson κατηγορήθηκε για τη δημιουργία πανικού υπερεκτιμώντας τον πιθανό αριθμό θανάτων κατά τη διάρκεια της επιδημίας της γρίπης των πτηνών το 2005. Ο Ferguson υπολόγισε ότι 200 ​​εκατομμύρια άνθρωποι θα μπορούσαν να πεθάνουν. Ο πραγματικός αριθμός ήταν  χαμηλότερος κάτι εκατοντάδες.»

Έτσι, αυτός ο άντρας που αποδείχτηκε πάντα λάθος και διέδιδε απίστευτο πανικό με τα μοντέλα του υπολογιστή του, τα οποία δεν είχαν καμία σχέση με την πραγματικότητα. Αλλά ο καθηγητής Drosten ακολουθεί ακριβώς αυτόν τον άντρα!

«Το 2009, ένα από τα μοντέλα του Ferguson προέβλεψε ότι 65.000 άνθρωποι θα μπορούσαν να πεθάνουν από την εμφάνιση γρίπης των χοίρων στο Ηνωμένο Βασίλειο – ο τελικός αριθμός ήταν κάτω από 500.»

Πρέπει λοιπόν να αναρωτηθείτε, γιατί θα πίστευε κανείς ότι πρόβλεψε σωστά ο Φέργκιουσον τώρα σε αυτήν τη φρενίτιδα COVID;

Είναι οι συνάδελφοί του οι εμπειρογνώμονες ή / και οι πρόεδροι / πρωθυπουργοί  »ηλίθιοι»;

Πιθανώς μερικοί από εσάς να το σκεφτούν, άλλοι το γνωρίζουν, αλλά δεν τολμούν να πουν τίποτα (το βιώνουμε αυτή τη στιγμή από πολλούς δικηγόρους και γιατρούς), κάποιοι εμπλέκονται και θέλουν να δημιουργήσουν νέες δομές που καταστρέφουν τις οικονομίες και μας οδηγούν σε μια νέα παγκόσμια τάξη .

Είχαν την ιστορία, την έντυσαν με ένα μοντέλο υπολογιστή, σχεδιασμένη από έναν άνδρα με παρελθόν γεμάτο αξιολύπητες και καταστροφικές αποτυχίες.

Ο Neil Ferguson είναι το φάντασμα της μηχανής. Το μηχάνημα είναι ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας και το CDC. Ο άνθρωπος πίσω από το φάντασμα είναι ο Μπιλ Γκέιτς.

Στις 5 Μαΐου 2020 έρχονται τα νέα ότι ο κυβερνητικός επιστήμονας Neil Ferguson παραιτείται.

Δεν με ανησυχεί μόνο η εμπλοκή των ίδιων ανθρώπων που συνεχίζουν να επιστρέφουν, αλλά και η πλήρης αγνόηση του ελαττωματικού παρελθόντος. Δεν είναι το ότι οι υπεύθυνοι δεν το γνωρίζουν. Με όλες τις γνώσεις που  γνωρίζουμε σήμερα, δεν μπορούμε πλέον να μιλάμε για άγνοια, αλλά πρέπει να προχωρήσουμε  στην πλήρη πρόθεση.

Ο καθηγητής Drosten και το σκάνδαλο της γρίπης των χοίρων 

Δεν θέλω να αναφέρω εδώ ολόκληρο το σκάνδαλο της γρίπης των χοίρων, μπορείτε ήδη να δείτε το εξαιρετικό ντοκιμαντέρ (Arte – Profiteure der Angst) και να διαβάσετε το άρθρο (Rubikon – Swine Flu 2.0).

Θα ήθελα να επαναλάβω μια δήλωση του Drosten από τους κερδοφόρους του φόβου, η οποία απαντήθηκε τόσο σωστά από την Raphael-Viaveto Post Τετ 25 Μαρ 2020, 13:28 που συμφωνώ με αυτήν την περιγραφή 100%. Δεν θα μπορούσε να εκφραστεί καλύτερα.

Αξίζει να παρακολουθήσετε ολόκληρη την ταινία (κερδοφόροι του φόβου), αλλά ένα ειδικό μέρος της συνέντευξης ειδικότερα αρχικά με διασκεδάζει πολύ και στη συνέχεια με έκανε να τρέμω. Ένας ιολόγος είχε την ευκαιρία να μιλήσει για το πώς μπορεί να αλλάξουν οι ιοί (από το 27:30)

O-Ton: «Θα μπορούσατε να πείτε ότι αυτός ο ιός θα μπορούσε να αποκτήσει ορισμένα τμήματα γονιδίων από πολύ επικίνδυνους άλλους ιούς, για παράδειγμα από ιούς της γρίπης των πτηνών, και στη συνέχεια να γίνει ένας πολύ επικίνδυνος ιός. 

Αλλά ακόμη και έτσι, πάντα, πρέπει κανείς να πει με προσοχή: Ο τρέχων ιός είναι στην πραγματικότητα ήδη πολύ, πολύ επιτυχημένος και αναρωτιέται κανείς τι θα έκανε με έναν τέτοιο ιό, επειδή μια τέτοια ξαφνική μετάλλαξη συνδέεται σχεδόν πάντα με τον ιό, τουλάχιστον για μια στιγμή, είναι χειρότερη από πριν ο ιός δεν θέλει να σκοτώσει ανθρώπους, ο ιός θέλει απλώς να υπάρχει. Μπορεί να το κάνει ιδιαίτερα καλά αν οι οικοδεσπότες του συνεχίσουν να κινούνται αόρατα στο κοινωνικό τους περιβάλλον, δηλαδή δεν είναι σοβαρά άρρωστοι. «

Σχεδόν έπεσα κάτω από τα γέλια, λόγω της απόλυτης γελοίας και της σχεδόν θρησκευτικής, μεσαιωνικής πίστης στους δαίμονες πίσω από αυτό. Τότε θέλησα να ξανακοιτάξω για να δω ποιος έλεγε τέτοιες ανοησίες. Και ένοιωσα, φρίκη όταν είδα πώς, ήταν ο καθηγητής Christian Drosten, ο οποίος ανέπτυξε το τρέχον τεστ PCR για τον »νέο» κορονοιό και είναι γνωστός ως συν-εφευρέτης των χαριτωμένων κορονοϊών.

Η πεποίθηση που κρύβεται πίσω από αυτές τις δηλώσεις χαρακτηρίζεται, για μένα, από μια σχεδόν ακατανόητη, παιδική άγνοια. Ο υποτιθέμενος ιός, δηλαδή ένα απλό κέλυφος μεμβράνης με περιεχόμενο RNA, θεωρείται ότι έχει θέληση και ικανότητα λήψης αποφάσεων!

Υποτίθεται ότι εάν ο ιός αισθάνεται άσχημα (ό, τι κι αν σημαίνει αυτό; πώς είναι κακό RNA με επικάλυψη μεμβράνης;),

Μπορεί να κάνει ένα άλμα μετάλλαξης (τίποτα από «τυχαίες μεταλλάξεις» επειδή ο ιός αποφασίζει πότε θα μεταλλαχθεί) !!

Ο ιός λέγεται ότι έχει ένστικτο επιβίωσης (δεν θέλει να σκοτώσει, θέλει να υπάρχει) !!

Ένας τόσο βαθύς ανόητος εξανθρωπισμός δεν μπορεί πλέον να περιγραφεί μόνο ως μη επιστημονικός. Αυτή είναι η πιο αγνή προ-επιστημονική, βρεφική πίστη στα πνεύματα. Μετά από τα πολλά, πολλά χρόνια στα οποία έχω ασχοληθεί με τις ανοησίες που μεταβιβάζονται ως σύγχρονη επιστήμη, δεν είναι εύκολο να με εκπλήξει ή ακόμα και να σοκαριστώ με ανόητες δηλώσεις. Αλλά αυτή η αναπαράσταση, σε συνδυασμό με τη θέση που κατέχει αυτός ο άνθρωπος σήμερα, με τρομάζει πραγματικά. Είναι το πιο ανόητο ηλίθιο πράγμα που έχω ακούσει από ακαδημαϊκούς τα τελευταία δέκα χρόνια. Αλλά αυτό καθιστά πολλά πράγματα σαφή σχετικά με την ιολογία.

Ενδιαφέροντα γεγονότα για τον Καθ. Christian Drosten

1.Ο Drosten ζήτησε τον εμβολιασμό της γρίπης των χοίρων πολύ γρήγορα

2.Το εμβόλιο Pandemrix που ζήτησε ο Drosten βιαστικά χωρίς δεδομένα το 2009 αποδείχθηκε καταστροφή τόσο για την ασφάλεια των φαρμάκων (αμέτρητα άτομα που είχαν εμβολιαστεί υπέφεραν από ναρκοληψία από τον εμβολιασμό, βλ. PEI της 28ης Νοεμβρίου 2016) ή (WDR) αλλά και για τους εθνικούς προϋπολογισμούς (έπρεπε να καλύψουν εκατοντάδες εμβολιασμούς και στο τέλος καταστράφηκαν εκατομμύρια εμβόλια που αγοράστηκαν).

[Σε μια πλασματική λίστα κατάταξης, θα είχε αποκλειστεί πλήρως ως πολιτικός σύμβουλος για την εκτίμηση των επιδημικών κινδύνων για τα σχετικά εμβόλια στην ιστορία της ιατρικής, μετά από αυτήν την αδιαμφισβήτητη θέση (Drosten) κανείς δεν μπορεί να τον φτάσει …]

3.Ο Drosten απαιτεί: «Πρέπει να παρακάμψουμε τους κανονισμούς για τα εμβόλια.» Είναι πραγματικά απίστευτο πώς κάποιος που το 2009, μέσω της εντελώς λανθασμένης αξιολόγησης του εμβολίου, εξακολουθεί να απαιτεί την παράκαμψη των κανονισμών. Εμεινα εμβρόντητος!

4.«Φασιστικές Φαντασιώσεις του Drosten» Σύντομο απόσπασμα:

Και η ερώτηση σχετικά με τον εθελοντικό χαρακτήρα της εφαρμογής ιχνηλάτισης απαντάτε με ένα ενοχλητικό τρόπο από τους συγγραφείς της βρετανικής μελέτης: φυσικά, αυτή η εφαρμογή έπρεπε να είναι εθελοντική, όπως στην Κίνα, όπου η εφαρμογή δεν ήταν υποχρεωτική «δεν είναι υποχρεωτική, αλλά απαιτήθηκε για την  μετακίνηση μεταξύ περιοχών και σε δημόσιους χώρους και στα μέσα μαζικής μεταφοράς» [όχι υποχρεωτική, αλλά προϋπόθεση για μετακίνηση μεταξύ επαρχιών της πόλης ή σε δημόσιους χώρους ή για τη χρήση των δημόσιων συγκοινωνιών]. Για τους συγγραφείς μιας δημοκρατικής κοινωνίας μια βαθιά ενοχλητική κατανόηση του «μη υποχρεωτικού» ….

Το γεγονός ότι ο εκ των πραγμάτων αποκλειστικός σύμβουλος της ομοσπονδιακής κυβέρνησης στη συζήτηση σχετικά με τη χρήση εφαρμογών ιχνηλάτισης στην πανδημία δεν υψώνει τη φωνή του, αλλά φαντασιώνεται τη φασιστική παρακολούθηση και τις στρατηγικές απομόνωσης που βρίσκονται στα χέρια της τεχνητής νοημοσύνης και των αλγορίθμων, ο Christian Drosten απορρίπτεται για άλλη μια φορά ως σύμβουλος μιας δημοκρατικά νομιμοποιημένης κυβέρνησης, της οποίας οι ενέργειες πρέπει να βασίζονται στην ελεύθερη-δημοκρατική βασική τάξη.

5.Συνεργασία του Ιδρύματος Bill & Melinda Gates με τους Lothar Wieler (RKI) και Christian Drosten (Berlin Charité)

6. Αν και είναι γνωστές οι πολλές παρενέργειες των εμβολίων mRNA, καθώς και οι τεράστιες παρενέργειες των νανοσωματιδίων [Spiegel] | [mdr] |

[Vlad Georgescu] που βρίσκονται μέσα στο εμβόλιο, ο Drosten δηλώνει: «Τα εμβόλια που βασίζονται στα γονίδια έχουν πιθανότητα».

7.Στο πλαίσιο της σειράς podcast NDR ‘‘The Coronavirus Update with Christian Drosten», ο Christian Drosten, διευθυντής του ινστιτούτου Charité και ιολόγος, μιλά για την κρίση της κορώνας.

Ο André Barmettler, εκδότης του ExpressZeitung, ακούει λίγο πιο προσεκτικά και βρίσκει έναν υποψήφιο πωλητή που παρουσιάζει τη μοναδική του λύση στους φοβισμένους ανθρώπους, αλλά όχι χωρίς να εμπλακεί σε αντιφάσεις και να χρησιμοποιεί άσχημα κόλπα πωλήσεων, όπως την χρήση της Διαλεκτικής του Hegel’s.

Ακούστε προσεκτικά τι λέει  »ο αστέρας των ιολόγων»!

8.Ο ιολόγος Drosten σχετικά με τη δοκιμή του: Παραθέτω: «Σίγουρα: προς το τέλος η PCR είναι μερικές φορές θετική και μερικές φορές αρνητική. Η σύμπτωση παίζει ρόλο. Εάν δοκιμάσετε τους ασθενείς αρνητικούς δύο φορές και τους απαλλάξετε ως θεραπευμένους, τα θετικά αποτελέσματα των δοκιμών μπορούν σίγουρα να επιστρέψουν στο σπίτι. Δεν πρόκειται για νέα μόλυνση με κανένα τρόπο.

9.Ο Drosten έχει επανειλημμένα εξαπλώσει τον πανικό: «Θα είναι πολύ κακό» ή »ο Drosten προειδοποιεί για επικίνδυνα εφέ στο παρασκήνιο’‘ και υπάρχει επίσης μια προειδοποίηση για ένα δεύτερο κύμα, αν και δεν έχει υπάρξει ακόμη ένα πρώτο. «Αυτό φοβίζει λίγο» – Μετάλλαξη κορώνας; Ο Drosten τολμά να κάνει μια ανησυχητική πρόγνωση. Όπως γνωρίζουμε σήμερα, σε καμία περίπτωση δεν υπήρχε κίνδυνος.

10.Drosten και τα παιδιά – αριθμοί με ένα σκοπό … – 30/04/2020

Όποιος εκ των προτέρων – όπως ο Drosten εδώ – διατυπώνει σαφείς ερωτήσεις δημοσίως και μετά τα αποτελέσματα των επιστημονικών ερευνών με αυτόν τον τρόπο, το εκφράζουμε προσεκτικά: ερμηνεύει μονόπλευρα και, ως ιολόγος, για άλλη μια φορά δεν κρύβει καν τις πολιτικές απαιτήσεις σε ένα επιστημονικό έργο ( «Με βάση αυτά τα αποτελέσματα, πρέπει να προσέξουμε την απεριόριστη επανέναρξη σχολείων και νηπιαγωγείων στην παρούσα κατάσταση» – Jones 2020), αποκλείει τον εαυτό του (για άλλη μια φορά) ως αμερόληπτος σύμβουλος μιας δημοκρατικής κυβέρνησης.

Προσθήκη: Αμφισβητήσιμες μέθοδοι – Η μελέτη του Drosten για μολυσματικά παιδιά είναι εξαιρετικά λανθασμένη

11.Στατιστικοί του Κέιμπριτζ: Απόσυρση της μελέτης Drosten, παραδέχονται λάθη – 27 Μαΐου 2020 

Ο διάσημος στατιστικός και ερευνητής κινδύνου David Spiegelhalter εντάσσεται στις τάξεις των γνωστών επιδημιολόγων και στατιστικολόγων που μερικές φορές επικρίνουν έντονα τη μελέτη του Chief Coronist Drosten σχετικά με την υποτιθέμενη μολυσματικότητα παιδιών από το Πανεπιστήμιο του Cambridge.

12.Αφού ο καθηγητής Drosten βρισκόταν ήδη σε μια διαμάχη με διάφορα περιοδικά, BILD, Spiegel κ.λπ., υπήρξε επίσης διαμάχη μεταξύ του Alexander Kekulé (Διευθυντή του Ινστιτούτου Ιατρικής Μικροβιολογίας) και του Drosten.

Kekulé – »Ο επαναυπολογισμός των στατιστικών δεν μπορεί να σώσει την τρέχουσα δουλειά», ο Drosten απάντησε: »Ο Kekulé δημιουργεί μια διάθεση. Η παρουσίασή του είναι προκατειλημμένη. Δεν γνωρίζει τα δεδομένα μας και αναφέρει λανθασμένα. Ο ίδιος ο Kekulé δεν θα μπορούσε να επικριθεί, θα έπρεπε πρώτα να δημοσιεύστε κάτι.»

Έτσι μπορείτε να δείτε πώς είναι τα πράγματα εδώ. Είναι σαν ένα κουκλοθέατρο. Όλα αυτά συμβαίνουν ακόμη και αν δεν υπάρχουν ενδείξεις για τον SARS-CoV-2.

13.Jan Fleischhauer on the Diva from the Charité – 8 Ιουνίου 2020 – ο αλάθητος Δρ Drosten: Το Habeck της ιατρικής έχει τους δικούς του κανόνες

14.Μετά από όλη την τόλμη και τις ψευδείς δηλώσεις που έχουν οδηγήσει σε βλάβη στην υγεία, ο Drosten επιτίθεται σοβαρά στους «συναδέλφους» του | [Daily mirror ]

Το επιστημονικό έγκλημα του τέστ PCR, για τον κορονοιό. Μέρος δεύτερο.

πηγή

Der Wissenschaftsbetrug durch Prof. Christian Droste

Πηγή

 

Πηγή

Προβολές : 514


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα