Το θηρίο αποκαλύπτεται: ο μανιακός ιδεολόγος και εγκληματίας πολέμου Τζον Μπόλτον προσπαθεί να εκβιάσει τον Ντόναλντ Τραμπ ή το τέλος της αυτοκρατορίας

20 Ιουνίου, 2020 2 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:570
Μοίρασέ το
 
 
Μπορούμε να κατηγορήσουμε τον Ντόναλντ Τραμπ για δέκα εκατομμύρια πράγματα και το πρόσωπο δεν στερείται κατσαρολών, αλλά ενώπιον του εγκληματία πολέμου Μπόλτον,  μανιακού που έχει εμμονή για έναν παγκόσμιο θερμοπυρηνικό πόλεμο και ενός από τους πιο διεφθαρμένους παράγοντες του παρακμιακού αμερικανικού πολιτικού προσωπικού, δεν υπάρχει σύγκριση που να αντέχει.
 

 
Το αρχικό λάθος του Τραμπ ήταν να παραχωρήσει εξουσίες στο εβραιοσιωνιστικό λόμπι, ενώ φόρεσε  κιπά και πήγε να προσκυνήσει το ψευδές σε αριθμό κ ολοκαύτωμα…
 
Το μεγαλύτερο λάθος του Τράμπ είναι, που από την πρώτη στιγμή, δεν διέταξε εκκαθάριση ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΟΣΙΩΝΙΣΤΩΝ, και δεν εκπαραθύρωσε από τον ουρανοξύστη του την ιουδαία κόρη του και τον εβραιοσιωνιστή γαμπρό του.
 
Αν το είχε κάνει από την πρώτη στιγμή, σήμερα η Αμερική, θα είχε απελευθερωθεί.
 
Αν καταφέρει να φτάσει μέχρι τις εκλογές της 3ης Νοεμβρίου και να κερδίσει, και δεν πράξει τα αυτονόητα, τότε… άντε βρε, να βρούμε κανέναν άλλον πλανήτη να πάμε…
 
 
Καλλιόπη Σουφλή
 
 

Strategika51
.
Να που ενημερωθήκαμε για μια αρκετά αμφιλεγόμενη και επικίνδυνη λεπτομέρεια σε αυτούς τους καιρούς καθολικής λογοκρισίας. 

 
Η δημοσίευση ενός βιβλίου συλλογής κουτσομπολιών από τον ανεκδιήγητο Τζον Μπόλτον, έναν ιδεολογικό μανιακό στην αποκλειστική υπηρεσία των κύκλων που είναι γνωστοί με το πολιτικά ορθό όνομα ως νεο-συντηρητικών (διαβάζεται με δυνατή φωνή: διεφθαρμένων υπερ-Σιωνιστών), κατηγορώντας τον πρόεδρο των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ, πρώην αφεντικό του, μας αποκαλύπτει λίγο περισσότερο την κάτω πλευρά των χαρτιών που παίζονται στη συνεχιζόμενη σύγκρουση που διαλύει την εξουσία στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής. 
 
Αυτό επιβεβαιώνει προπαντός τις αρχικές υποψίες μας για το ομαδικό πυρ εναντίον του Τραμπ από όλα όσα χαρακτηρίζουμε, λόγω έλλειψης καλύτερου σημασιολογικού ορισμού, ως το βαθύ κράτος των ΗΠΑ και τις ευρωπαϊκές και μεσανατολικές θυγατρικές του.
.
Μπορούμε να κατηγορήσουμε τον Ντόναλντ Τραμπ για δέκα εκατομμύρια πράγματα και το πρόσωπο δεν στερείται κατσαρολών, αλλά ενώπιον του εγκληματία πολέμου Μπόλτον,  μανιακού που έχει εμμονή για έναν παγκόσμιο θερμοπυρηνικό πόλεμο και ενός από τους πιο διεφθαρμένους παράγοντες του παρακμιακού αμερικανικού πολιτικού προσωπικού, δεν υπάρχει σύγκριση που να αντέχει.
 
Το αρχικό λάθος του Τραμπ ήταν να παραχωρήσει ή ήθελε να καθησυχάσει τον αμερικανικό φιλο-σιωνιστικό εβραϊκό λόμπι με την πρόσληψή του στην ομάδα του όπου δεν έλαμψε από τη ποιότητα των υπηρεσίων του.
.
Ο εμφύλιος πόλεμος των ΗΠΑ στην κορυφή του ομοσπονδιακού κράτους και ακόμη και αλλού, καθώς σχεδόν όλοι οι σύμμαχοι, με την αξιοσημείωτη εξαίρεση της Τουρκίας και του Ηνωμένου Βασιλείου, συγκεντρώθηκαν πίσω από τους Δημοκρατικούς και τους αντι-Τραμπ Ρεπουμπλικάνους, συνεχίζει να απλωθεί ακόμη περισσότερο καθώς πλησιάζουν οι επόμενες εκλογές και καθώς η βιαστική επιλογή του Τζο Μπάιντεν, που ορίστηκε σε απόλυτα επείγουσα κατάσταση, αποδεικνύεται ότι είναι ελάχιστα πειστική σε μια χώρα που είναι κοινωνικά και οικονομικά αποσχισμένη. 
.
Οι άλλες επιλογές παραμένουν εξαιρετικά αμφιλεγόμενες. Ένας συνδυασμός Joe Biden / Michelle Obama που θα σέρφαρε επάνω στο κίνημα Black Lives Matter και τους εθνοτικούς διχασμούς δεν θα λύσει το πρόβλημα των φυλετικών εντάσεων στις Ηνωμένες Πολιτείες. Ούτε η Χίλαρι Κλίντον ως αντιπρόεδρος.
.
Υπάρχει ένα σημαντικό γεγονός το οποίο οι νεοσυντηρητικοί των ΗΠΑ δεν μπορούν να κατανοήσουν: η δυναμική της αυτοκρατορίας έχει ξεπεραστεί και η προπαγάνδα είναι εντελώς σκουριασμένη. Το Ισραήλ δεν αποτελεί πλέον προτεραιότητα της εξωτερικής πολιτικής των Ηνωμένων Πολιτειών παρά μόνο για να αποτρέψει μια άλλη δολοφονία του προέδρου των ΗΠΑ.
.
Ο Τραμπ είναι επιχειρηματίας και πρώην παρουσιαστής εκπομπών τηλερεάλιτυ που πίστευε ότι θα μπορούσε να ξεγελάσει ένα σύστημα που γνωρίζει αρκετά καλά, ακόμα και σύροντας κατσαρόλες και τηγάνια σε χιλιάδες τερματικά. Η αντι-κινεζική ή αντι-ιρανική ρητορική του έχει τακτική αξία και, εν πάση περιπτώσει, εξυπηρετούσε περισσότερο να χειραγωγήσει έναν εσωτερικό αντίπαλο παρά να μεταδώσει οποιοδήποτε μήνυμα στις ενδιαφερόμενες χώρες. 
.
Ο Τούρκος Ερντογάν το είχε καταλάβει καλά από τότε που κινείται μόνος του για την αποκατάσταση της τουρκικής αυτοκρατορίας με τη δύναμη των όπλων. Οι Ισραηλινοί το είχαν καταλάβει από την αρχή και προσποιούνταν ότι δεν το καταλάβαιναν. Αυτό εξηγεί τις απογοητεύσεις του 45ου προέδρου των Ηνωμένων Πολιτειών. Το φαινομενικό πολιτικό μπλοκάρισμα στο Ισραήλ ανταποκρίνεται σε μια κατάσταση έκτακτης ανάγκης επιβίωσης, διότι η στρατηγική κατάσταση του Ισραήλ δεν ισχύει πλέον χάρη στο ρόλο της στρατηγικής της Ουάσινγκτον στη Μέση Ανατολή, αλλά -και αυτό είναι πρεμιέρα-, στην αποφυγή της ζοφερής και μεταβλητής διάθεσης της Μόσχας καθώς και του τουρκικού στρατιωτικού υπερ- ακτιβισμού στην περιοχή. 
.
Η κατάσταση φαίνεται τόσο απελπιστική έτσι ώστε οι Ισραηλινοί αρχίζουν να θέλουν να βασίζονται σε Κινέζους οι οποίοι είναι πολύ ερεθισμένοι και απρόθυμοι να διαιωνίσουν μια παγκόσμια γεωστρατηγική τεκτονική που είναι τελείως ραγισμένη και σαφώς εναντίον τους.
.
Το Μεγάλο Παιχνίδι εξελίσσεται. Ο πόλεμος που ξεκίνησε στις όχθες του Ευφράτη πριν από τριάντα χρόνια έφτασε στις όχθες του ποταμού Potomac και κινδυνεύει να παρασύρει την αυτοκρατορία. Διότι όποια κι αν είναι η επόμενη ομάδα στον Λευκό Οίκο, δεν θα θεσπίσει παρά μόνο την τελική πτώση της παλιάς υπερδύναμης και τη μετατροπή της σε μια απλή χώρα του τρίτου κόσμου όπως είναι τώρα οι χώρες της Δυτικής Ευρώπης.
 
https://infognomonpolitics.gr/2020/06/to-thirio-apokalyptete-o-maniakos-ideologos-ke-egklimatias-polemou-tzon-bolton-prospathi-na-ekviasi-ton-ntonalnt-trab-i-to-telos-tis-aftokratorias/

Πηγή

Προβολές : 570


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , , ,

Αγαπητοί αναγνώστες των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ,

Δώδεκα χρόνια, συνταξειδεύουμε μαζί στον χώρο της διαδικτυακής ενημέρωσης. Σ’ αυτά τα χρόνια, στάθηκα δίπλα σας , με μοναδικό στόχο την ενημέρωσή σας, όσο πιο αντικειμενικά μπορούσα αφιερώνοντας ατέλειωτες ώρες γι'αυτήν. Μετά την διαγραφή του πρώτου μου ιστολογίου, αναγκάστηκα να πάω σε άλλη πλατφόρμα και να πληρώνω ένα σημαντικό ποσόν κάθε μήνα, για την ασφάλεια του ιστολογίου μου.

Μπορείτε να στηρίξετε αυτή την προσπάθεια, με την μηνιαία συνδρομή σας, στην Paypal επιλέγοντας το μπανεράκι που βρίσκεται ακριβώς κατώ απο το κείμενο αυτό , και να προχωρήσετε στην διαδικασία δωρεάς όσο κοστίζει ένας καφές.

Η διαδικασία είναι πολύ απλή είτε έχετε λογαριασμό Paypal είτε όχι.Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συμπληρώσετε το ποσο και να επιλέξετε το κουτάκι με την σήμανση 'Make this a monthly donation' και εν συνεχεία να πατήσετε το κουμπακι 'Donate with PayPal' αν έχετε λογαριασμό με Paypal , η 'Donate with a Debit or Credit Card', αν δεν έχετε λογαριασμό με Paypal και κάνετε την δωρεά με χρεωστική η πιστωτική κάρτα.

Αν έχετε πρόβλημα με την διαδικασία μπορείτε να επικοινωνήσετε στο email [email protected] η να στείλετε μήνυμα απο την φόρμα επικοινωνίας που βρίσκεται σταθερά στο κάτω μέρος της σελίδας.

Σας ευχαριστώ για την στήριξη σας.

Καλλιόπη Σουφλή


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα