Το Ιστορικό Της Pfizer Στην Απάτη, Τη Διαφθορά Και Τη Χρήση Νιγηριανών Παιδιών Ως “Ανθρώπινα Πειραματόζωα – Πώς Κατάφερε Η Pfizer Να Αναγορευτεί Σε Σωτήρα Της Ανθρωπότητας;

Το Ιστορικό Της Pfizer Στην Απάτη, Τη Διαφθορά Και Τη Χρήση Νιγηριανών Παιδιών Ως “Ανθρώπινα Πειραματόζωα – Πώς Κατάφερε Η Pfizer Να Αναγορευτεί Σε Σωτήρα Της Ανθρωπότητας;

10 Απριλίου, 2022 10 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:1,316
Μοίρασέ το

Μια βιομηχανία που μαστιζόταν από δεκαετίες απάτης, διαφθοράς και εγκληματικότητας κατάφερε γρήγορα να επαναπροσδιοριστεί ως ο σωτήρας της ανθρωπότητας κατά τη διάρκεια της κρίσης Covid-19.

Αλλά τίποτα δεν άλλαξε εγγενώς. Η μεγάλη φαρμακοβιομηχανία εξακολουθεί να εκτιμά τα κέρδη των μετόχων περισσότερο από τις ζωές των ανθρώπων.

“Ας το ξεκαθαρίσουμε λοιπόν. Η ομοσπονδιακή κυβέρνηση προστατεύει την Pfizer από την ευθύνη. Της δίνει δισεκατομμύρια δολάρια. Βάζει τους Αμερικανούς να παίρνουν το προϊόν της. Αλλά δεν σας αφήνει να δείτε τα δεδομένα που υποστηρίζουν την ασφάλεια και την αποτελεσματικότητα του προϊόντος της. Για ποιον δουλεύει η κυβέρνηση;”

 

 

 

 

 

 

Μια εγκληματική οργάνωση με βαρύ ποινικό μητρώο, που θα έπρεπε όλοι οι επικεφαλής της τουλάχιστον, να έχουν εκτελεστεί, κι όμως σήμερα ορίζει και καθορίζει τις ζωές εκατοντάδων εκατομμυρίων ανθρώπων, που οδηγούνται στον θάνατο και σε τραγικές παρενέργειες.

Ποιά είπαμε πως είναι η γονιδιακή προέλευση του Μπουρλά;;;

Μα αυτή που εδώ και χιλιάδες χρόνια μοιράζει στην ανθρωπότητα ΑΙΜΑ, ΕΘΝΙΚΕΣ ΤΡΑΓΩΔΙΕΣ, ΠΟΛΕΜΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΣ, ΚΑΙ ΠΛΗΡΗ ΕΛΕΓΧΟ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΗ, ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΤΡΙΑΚΟΣΙΑ ΧΡΟΝΙΑ.

 

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

Ένας από τους σημαντικότερους πολιτισμικούς μετασχηματισμούς των τελευταίων δύο ετών ήταν η νεοφανής εξύμνηση της φαρμακευτικής βιομηχανίας.

Μια βιομηχανία που μαστιζόταν από δεκαετίες απάτης, διαφθοράς και εγκληματικότητας κατάφερε γρήγορα να επαναπροσδιοριστεί ως ο σωτήρας της ανθρωπότητας κατά τη διάρκεια της κρίσης Covid-19.

Αλλά τίποτα δεν άλλαξε εγγενώς. Η μεγάλη φαρμακοβιομηχανία εξακολουθεί να εκτιμά τα κέρδη των μετόχων περισσότερο από τις ζωές των ανθρώπων.

Οι ρυθμιστικές υπηρεσίες εξακολουθούν να λειτουργούν ως περιστρεφόμενες πόρτες προς τους φαρμακευτικούς γίγαντες που λέγεται ότι ρυθμίζουν.

Η Big Pharma εξακολουθεί να κυριαρχεί στις προσπάθειες άσκησης πίεσης στην Ουάσιγκτον και να δαπανά δισεκατομμύρια κάθε χρόνο για τη διαφήμιση φαρμακευτικών προϊόντων.

Παρά τη διαβόητη διεφθαρμένη φύση της φαρμακοβιομηχανίας, ο διευθύνων σύμβουλος της Pfizer, Albert Bourla, ισχυρίστηκε κατά τη διάρκεια συνέντευξης του Νοεμβρίου του 2021, ότι μια μικρή ομάδα “επαγγελματιών ιατρών” που διακινούν σκόπιμα “παραπληροφόρηση” επικριτική για την αφήγηση της Pfizer σχετικά με τα εμβόλια είναι “εγκληματίες“.

Ο Bourla Φάνηκε να έχει Ξεχάσει την Ιστορία της δικής του εταιρείας.

Η μακρά ιστορία εγκληματικής συμπεριφοράς της Pfizer

  • Το 1991, η ομοσπονδιακή κυβέρνηση επέβαλε πρόστιμο στην Pfizer, ύψους τότε ρεκόρ 3,1 εκατομμυρίων δολαρίων για παραβίαση του νόμου περί καθαρού νερού στο πρώην εργοστάσιό της στο Easton της Πενσυλβάνια. Η Pfizer διοχέτευσε ανεπεξέργαστα βιομηχανικά απόβλητα στη μονάδα επεξεργασίας λυμάτων της Easton Area Joint Sewer Authority για μια περίοδο έξι ετών. Σύμφωνα με την EPA, οι ανεπεξέργαστες απορρίψεις της Pfizer ήταν υπεύθυνες για την αποτυχία της εγκατάστασης επεξεργασίας λυμάτων του Easton, και αυτό οδήγησε στην απόρριψη ελάχιστα επεξεργασμένων και ανεπεξέργαστων βιομηχανικών και οικιακών αποβλήτων στον ποταμό Delaware επί σειρά ετών.
  • Το 1992, η Pfizer συμφώνησε να καταβάλει μεταξύ 165 και 215 εκατομμυρίων δολαρίων για τον διακανονισμό αγωγών που προέκυψαν από τη θραύση της κυρτής καρδιακής βαλβίδας Bjork-Shiley Convexo-Concave, η οποία εκείνη την εποχή είχε οδηγήσει σε σχεδόν 300 θανάτους, ενώ μέχρι το 2012 είχε οδηγήσει σε 663 θανάτους.
  • Το 1994, η Pfizer συμφώνησε να καταβάλει 10,75 εκατομμύρια δολάρια για να διευθετήσει τις κατηγορίες του Υπουργείου Δικαιοσύνης ότι η εταιρεία είπε ψέματα για να λάβει ομοσπονδιακή έγκριση για μια μηχανική καρδιακή βαλβίδα που έσπασε, σκοτώνοντας εκατοντάδες ασθενείς παγκοσμίως. Στο πλαίσιο του διακανονισμού, η Pfizer συμφώνησε επίσης να καταβάλει 9,25 εκατομμύρια δολάρια τα επόμενα χρόνια για την παρακολούθηση των ασθενών που έλαβαν τη συσκευή σε νοσοκομεία της διοίκησης των βετεράνων ή να πληρώσει για την αφαίρεσή της. Η συμφωνία επικρίθηκε από ακτιβιστές για τα δικαιώματα των καταναλωτών, οι οποίοι προέτρεψαν τους κυβερνητικούς αξιωματούχους να ασκήσουν ποινικές διώξεις και άσκησαν πιέσεις για μια πιο αυστηρή αστική ποινή για την εταιρεία πολλών δισεκατομμυρίων δολαρίων, η οποία είχε συγκαλύψει τις ανησυχίες για την ασφάλεια, ακόμη και όταν η συσκευή σκότωνε ασθενείς.
  • Το 1996, η Pfizer χορήγησε ένα πειραματικό φάρμακο κατά τη διάρκεια μιας κλινικής δοκιμής σε 200 παιδιά στη Νιγηρία, αλλά δεν ενημέρωσε ποτέ τους γονείς ότι τα παιδιά τους ήταν υποκείμενα ενός πειράματος. Έντεκα από τα παιδιά πέθαναν και πολλά άλλα υπέστησαν παρενέργειες όπως εγκεφαλική βλάβη και ανεπάρκεια οργάνων. Μια έκθεση του υπουργείου Υγείας της Νιγηρίας κατέληξε στο συμπέρασμα ότι το πείραμα ήταν “μια παράνομη δοκιμή ενός μη καταχωρημένου φαρμάκου”, μια “σαφής περίπτωση εκμετάλλευσης των αδαών” και μια παραβίαση της νιγηριανής και της διεθνούς νομοθεσίας. Η Pfizer δεν έλαβε συγκατάθεση ούτε ενημέρωσε τους ασθενείς ότι ήταν τα υποκείμενα ενός πειράματος και όχι οι αποδέκτες ενός εγκεκριμένου φαρμάκου.

  • Το 2002, η Pfizer συμφώνησε να καταβάλει 49 εκατ. δολάρια για να διευθετήσει τους ισχυρισμούς ότι η φαρμακευτική εταιρεία εξαπάτησε την ομοσπονδιακή κυβέρνηση και 40 πολιτείες χρεώνοντας υπερβολικά υψηλές τιμές για τη θεραπεία χοληστερόλης Lipitor. Οι πωλήσεις του Lipitor ανήλθαν σε 6,45 δισεκατομμύρια δολάρια το 2001.
  • Το 2004, η Pfizer συμφώνησε να ομολογήσει την ενοχή της σε δύο κακουργήματα και κατέβαλε 430 εκατομμύρια δολάρια σε ποινές για να διευθετήσει τις κατηγορίες ότι προωθούσε με δόλο το φάρμακο Neurontin για μη εγκεκριμένες χρήσεις. Η Pfizer συμφώνησε ότι προωθούσε επιθετικά το φάρμακο για την επιληψία με παράνομα μέσα για άσχετες παθήσεις, συμπεριλαμβανομένων της διπολικής διαταραχής, του πόνου, των πονοκεφάλων ημικρανίας και της στέρησης ναρκωτικών και αλκοόλ. Η τακτική της Pfizer περιελάμβανε την τοποθέτηση στελεχών της εταιρείας στο ακροατήριο σε εκδηλώσεις ιατρικής εκπαίδευσης και τη δωροδοκία γιατρών με πολυτελή ταξίδια.
  • Το 2008, οι New York Times δημοσίευσαν άρθρο με τίτλο “Οι ειδικοί συμπεραίνουν ότι η Pfizer χειραγώγησε τις μελέτες”. Η Pfizer καθυστέρησε τη δημοσίευση αρνητικών μελετών, διαστρέβλωσε αρνητικά δεδομένα για να τα τοποθετήσει σε πιο θετικό φως και ήλεγχε τη ροή των δεδομένων κλινικών ερευνών προκειμένου να προωθήσει το φάρμακο επιληψίας Neurontin. Η Pfizer διέκοψε το πρόγραμμα εμπορίας του Neurontin το 2004, αφού το φάρμακο έγινε διαθέσιμο ως γενόσημο. Την ίδια χρονιά, η εταιρεία κατέβαλε 430 εκατομμύρια δολάρια για να διευθετήσει ομοσπονδιακές ποινικές και αστικές αξιώσεις ότι μία από τις θυγατρικές της είχε προωθήσει το φάρμακο για μη εγκεκριμένες χρήσεις.
  • Το 2009, η Pfizer τιμωρήθηκε με πρόστιμο ύψους 2,3 δισεκατομμυρίων δολαρίων, που ήταν τότε ο μεγαλύτερος διακανονισμός για απάτη στον τομέα της υγειονομικής περίθαλψης και το μεγαλύτερο ποινικό πρόστιμο που επιβλήθηκε ποτέ στις Ηνωμένες Πολιτείες. Η Pfizer δήλωσε ένοχη για την παραπλάνηση του παυσίπονου Bextra με “πρόθεση εξαπάτησης ή παραπλάνησης”, προωθώντας το φάρμακο για τη θεραπεία του οξέος πόνου σε δόσεις που ο FDA είχε προηγουμένως θεωρήσει επικίνδυνα υψηλές. Η κυβέρνηση ισχυρίστηκε ότι η Pfizer είχε καταβάλει μίζες σε συμμορφούμενους γιατρούς και προώθησε επίσης τρία άλλα φάρμακα παράνομα: το αντιψυχωσικό Geodon, ένα αντιβιοτικό Zyvox και το αντιεπιληπτικό φάρμακο Lyrica.
  • Το 2009, η Pfizer κατέβαλε 750 εκατομμύρια δολάρια για να διευθετήσει 35.000 ισχυρισμούς ότι το φάρμακό της, Rezulin, ήταν υπεύθυνο για 63 θανάτους και δεκάδες ηπατικές ανεπάρκειες. Η απόσυρση του Rezulin από την αμερικανική αγορά στις 21 Μαρτίου 2000 ακολούθησε διαπραγματεύσεις μεταξύ του παρασκευαστή του φαρμάκου και του FDA. Ανώτεροι αξιωματούχοι του FDA είχαν υποστηρίξει επί μακρόν το φάρμακο παρά τον αυξανόμενο αριθμό των θανάτων και την απουσία αποδεδειγμένων σωτήριων πλεονεκτημάτων του Rezulin. Η θέση των αξιωματούχων του FDA ερχόταν σε αντίθεση με τους ομολόγους τους στη Βρετανία, όπου το Rezulin καταργήθηκε από την 1η Δεκεμβρίου 1997.
  • Το 2010, η Pfizer καταδικάστηκε να καταβάλει αποζημίωση ύψους 142,1 εκατομμυρίων δολαρίων για παραβίαση του ομοσπονδιακού νόμου περί καταπολέμησης της εκβίασης με την δόλια πώληση και εμπορία του Neurontin για χρήσεις που δεν είχαν εγκριθεί από τον FDA. Οι ένορκοι διαπίστωσαν ότι η εμπορία του “Neurontin” από την Pfizer παραβίασε τόσο τον νόμο περί εκβιαστικής επιρροής και δωροδοκίας (RICO) όσο και τον νόμο περί αθέμιτου ανταγωνισμού της Καλιφόρνιας.
  • Το 2010, οι New York Times δημοσίευσαν άρθρο με τίτλο “Η Pfizer δίνει λεπτομέρειες για τις πληρωμές προς τους γιατρούς”. Η Pfizer παραδέχθηκε ότι κατέβαλε περίπου 20 εκατομμύρια δολάρια σε 4.500 γιατρούς και άλλους επαγγελματίες του ιατρικού κλάδου για συμβουλές και ομιλίες εκ μέρους της κατά τους τελευταίους έξι μήνες του 2009. Η Pfizer κατέβαλε επίσης 15,3 εκατομμύρια δολάρια σε 250 ακαδημαϊκά ιατρικά κέντρα και άλλες ερευνητικές ομάδες για κλινικές δοκιμές κατά την ίδια περίοδο. Οι γνωστοποιήσεις απαιτούνταν από συμφωνία που υπέγραψε η εταιρεία για να διευθετήσει ομοσπονδιακή έρευνα σχετικά με την παράνομη προώθηση φαρμάκων για χρήσεις εκτός επισήμανσης.
  • Το 2010, η Blue Cross Blue Shield κατέθεσε μήνυση κατά της Pfizer κατηγορώντας τον φαρμακευτικό κολοσσό ότι δωροδόκησε παράνομα 5.000 γιατρούς με πλούσιες διακοπές στην Καραϊβική, παιχνίδια γκολφ, μασάζ και άλλες ψυχαγωγικές δραστηριότητες προκειμένου να πείσει τους γιατρούς να χρησιμοποιήσουν το Bextra για χρήση εκτός επισήμανσης.
  • Το 2010, τηλεγραφήματα που διέρρευσαν μεταξύ της Pfizer και Αμερικανών αξιωματούχων στη Νιγηρία έδειξαν ότι η Pfizer είχε προσλάβει ερευνητές για να αποκαλύψουν στοιχεία διαφθοράς κατά του γενικού εισαγγελέα της Νιγηρίας, προκειμένου να τον εκβιάσει να αποσύρει τις νομικές αγωγές σχετικά με την αμφιλεγόμενη δίκη Trovan του 1996, η οποία αφορούσε παιδιά με μηνιγγίτιδα. Το 2009, η Pfizer συμφώνησε να καταβάλει 75 εκατομμύρια δολάρια στις οικογένειες που υπέστησαν ζημία κατά τη διάρκεια της δοκιμής του φαρμάκου το 1996, αλλά τα τηλεγραφήματα υποδηλώνουν ότι ο αμερικανικός κολοσσός του φαρμάκου αναζητούσε εκβιασμό για να πείσει τον γενικό εισαγγελέα της Νιγηρίας να αποσύρει την ομοσπονδιακή αγωγή ύψους 6 δισεκατομμυρίων δολαρίων κατά της Pfizer. Οι διαρροές έδειξαν ότι οι ερευνητές της Pfizer έδιναν “επιζήμιες” πληροφορίες στα τοπικά μέσα ενημέρωσης και απειλούσαν τον γενικό εισαγγελέα ότι θα έβγαιναν στη φόρα πολύ πιο επιζήμιες πληροφορίες αν δεν απέσυρε την αγωγή. Η αγωγή ύψους 6 δισεκατομμυρίων δολαρίων αποσύρθηκε το 2009.
  • Το 2012, η Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς κατηγόρησε την Pfizer Inc. για παραβίαση του νόμου περί πρακτικών διαφθοράς στο εξωτερικό (FCPA), όταν οι θυγατρικές της δωροδοκούσαν γιατρούς και άλλους επαγγελματίες υγείας που απασχολούνταν από ξένες κυβερνήσεις στη Βουλγαρία, την Κίνα, την Κροατία, την Τσεχική Δημοκρατία, την Ιταλία, το Καζακστάν, τη Ρωσία και τη Σερβία, προκειμένου να κερδίσουν δουλειές. Σύμφωνα με την SEC, υπάλληλοι των θυγατρικών της Pfizer ενέκριναν και έκαναν πληρωμές σε μετρητά και παρείχαν άλλα κίνητρα για να δωροδοκήσουν κυβερνητικούς γιατρούς ώστε να χρησιμοποιούν τα προϊόντα της Pfizer.
  • Το 2012, η Pfizer είχε καταβάλει 1,2 δισεκατομμύρια δολάρια για να διευθετήσει αποζημιώσεις απο σχεδόν 10.000 γυναικών ότι το φάρμακο της για τη θεραπεία ορμονικής υποκατάστασης, Prempro, προκάλεσε καρκίνο του μαστού. Οι διακανονισμοί για το Prempro έρχονται μετά από έξι χρόνια δίκης, κατά την οποία σε αρκετές ενάγουσες επιδικάστηκαν δεκάδες εκατομμύρια δολάρια, συμπεριλαμβανομένης της τιμωρητικής αποζημίωσης για τις ενέργειες της φαρμακοβιομηχανίας που απέκρυψε πληροφορίες σχετικά με τον κίνδυνο καρκίνου του μαστού από το Prempro.
  • Το 2013, η Pfizer συμφώνησε να καταβάλει 55 εκατομμύρια δολάρια για να διευθετήσει ποινικές κατηγορίες για την παράλειψη προειδοποίησης ασθενών και γιατρών σχετικά με τους κινδύνους νεφροπάθειας, νεφρικής βλάβης, νεφρικής ανεπάρκειας και οξείας διάμεσης νεφρίτιδας που προκαλούσε ο αναστολέας αντλίας πρωτονίων, Protonix.
  • Το 2013, η Pfizer διέθεσε 288 εκατομμύρια δολάρια για να διευθετήσει τις καταγγελίες 2.700 ατόμων ότι το φάρμακό της, Chantix, προκάλεσε αυτοκτονικές σκέψεις και σοβαρές ψυχολογικές διαταραχές. Ο FDA διαπίστωσε ότι το Chantix πιθανώς συνδέεται με υψηλότερο κίνδυνο καρδιακής προσβολής.
  • Το 2014, η Pfizer κατέβαλε 35 εκατομμύρια δολάρια για να διευθετήσει αγωγή που κατηγορούσε τη θυγατρική της ότι προωθούσε το φάρμακο για μεταμόσχευση νεφρού, Rapamune, για μη εγκεκριμένες χρήσεις, συμπεριλαμβανομένης της δωροδοκίας γιατρών για να το συνταγογραφούν σε ασθενείς. Σύμφωνα με τον Γενικό Εισαγγελέα της Νέας Υόρκης Eric Schneiderman, ο οποίος ηγήθηκε της έρευνας, η Wyeth έπεισε τους γιατρούς να προωθήσουν το φάρμακο για μη εγκεκριμένες χρήσεις, βασιζόμενη σε “παραπλανητικές παρουσιάσεις δεδομένων”.
  • Το 2016, η Pfizer τιμωρήθηκε με πρόστιμο ρεκόρ 84,2 εκατομμυρίων λιρών για την υπερτιμολόγηση του NHS για το φάρμακο κατά της επιληψίας, τη φαινυτοΐνη, κατά 2.600 τοις εκατό (από 2,83 σε 67,50 λίρες ανά κάψουλα), αυξάνοντας το κόστος για τους φορολογούμενους του Ηνωμένου Βασιλείου από 2 εκατομμύρια λίρες το 2012 σε περίπου 50 εκατομμύρια λίρες το 2013.

Αυτός είναι μόνο ένας μερικός κατάλογος της απάτης, της διαφθοράς και της εγκληματικότητας της Pfizer. Υπάρχουν και άλλα παραδείγματα της Pfizer που δοκιμάζει αντιδεοντολογικά φαρμακευτικά προϊόντα στα φτωχότερα έθνη του κόσμου και συμμετέχει σε άλλες εγκληματικές ενέργειες.

Οι Πληροφοριοδότες Αποκαλύπτουν Τις Δοκιμές Εμβολίων Pfizer Covid-19

Ενώ ο Διευθύνων Σύμβουλος της Pfizer πιστεύει ότι είναι εγκληματικό να αμφισβητεί κανείς την ακεραιότητα της φαρμακευτικής του εταιρείας, πολλοί πληροφοριοδότες έχουν ήδη εμφανιστεί αποκαλύπτοντας την έλλειψη ακεραιότητας των δοκιμών εμβολίων covid-19 της Pfizer.

Το κορυφαίο ιατρικό περιοδικό The BMJ δημοσίευσε έκθεση που αποκαλύπτει πλαστά δεδομένα, αποτυχίες τυφλών δοκιμών, ανεπαρκώς εκπαιδευμένους εμβολιαστές και αργή παρακολούθηση των ανεπιθύμητων ενεργειών στη δοκιμή φάσης τρία των εμβολίων γονιδιακής θεραπείας της Pfizer.

Όταν η πληροφοριοδότης ανέφερε τις ανησυχίες της στον αμερικανικό Οργανισμό Τροφίμων και Φαρμάκων (FDA), απολύθηκε αργότερα την ίδια ημέρα με την αιτιολογία ότι “δεν ταίριαζε“. Ο FDA δεν επιθεώρησε ποτέ τον χώρο της κλινικής δοκιμής της καταγγελίας του πληροφοριοδότη.

Ένας άλλος πληροφοριοδότης που κατονομάστηκε, η Maddie de Garay, συμμετείχε εθελοντικά στη δοκιμή της Pfizer για παιδιά ηλικίας 12 έως 15 ετών. Ένα 24ωρο μετά τη δεύτερη δόση της βρέθηκε στα επείγοντα περιστατικά.

Τώρα βρίσκεται σε αναπηρικό καροτσάκι, χρειάζεται σωλήνα σίτισης από τη μύτη και εξακολουθεί να υποφέρει 9 μήνες αργότερα. Η Maddie ήταν 1 από τα 1.131 παιδιά που συμμετείχαν στην κλινική δοκιμή της Pfizer για παιδιά ηλικίας 12-15 ετών.

Η Pfizer κατέγραψε επίσημα το ανεπιθύμητο συμβάν της Maddie ως “κοιλιακό άλγος” κατά την αναφορά των αποτελεσμάτων της κλινικής δοκιμής στον FDA. Εάν γνωρίζουμε ότι ο καταστροφικός, μεταβαλλόμενος στη ζωή τραυματισμός της Maddie καταγράφηκε ως “κοιλιακός πόνος” στις κλινικές δοκιμές: ποια άλλα σοβαρά ανεπιθύμητα συμβάντα έχουν αποκρυβεί από την Pfizer και αγνοηθεί από τον FDA;

Ο δικηγόρος Aaron Siri και μια ομάδα από περισσότερους από 30 επιστήμονες, επαγγελματίες της ιατρικής και δημοσιογράφους, ζήτησαν από τον FDA “όλα τα δεδομένα και τις πληροφορίες για το εμβόλιο της Pfizer”, συμπεριλαμβανομένων των δεδομένων ασφάλειας και αποτελεσματικότητας, των αναφορών ανεπιθύμητων ενεργειών και του καταλόγου των ενεργών και ανενεργών συστατικών.

Ο FDA κατάφερε να εξετάσει και τις 329.000 σελίδες δεδομένων και να χορηγήσει επείγουσα έγκριση του εμβολίου της Pfizer μέσα σε μόλις 108 ημέρες, αλλά τώρα ζητάει 75 χρόνια για να δώσει πλήρως αυτές τις πληροφορίες στο κοινό.

Ο Siri έγραψε στο Substack του: “Ας το ξεκαθαρίσουμε λοιπόν. Η ομοσπονδιακή κυβέρνηση προστατεύει την Pfizer από την ευθύνη. Της δίνει δισεκατομμύρια δολάρια. Βάζει τους Αμερικανούς να παίρνουν το προϊόν της. Αλλά δεν σας αφήνει να δείτε τα δεδομένα που υποστηρίζουν την ασφάλεια και την αποτελεσματικότητα του προϊόντος της. Για ποιον δουλεύει η κυβέρνηση;”

Σε συνέντευξή του τον Δεκέμβριο του 2021, ο πρόεδρος της Παγκόσμιας Τράπεζας, David Malpass, δήλωσε ότι η Pfizer δεν θα δώσει ενέσεις mRNA σε χώρες όπου αντιμετωπίζει νομικές ευθύνες για παρενέργειες.

Ο Malpass δήλωσε: “Η Pfizer διστάζει να πάει σε ορισμένες από τις χώρες λόγω των προβλημάτων ευθύνης, δεν έχουν ασπίδα ευθύνης”.

Αυτό δείχνει ξεκάθαρα ότι η Pfizer δεν κινείται από κάποια ηθική υπεροχή για τη βελτίωση της κοινωνίας. Πρόκειται για το κέρδος και οι άνθρωποι του κόσμου έχουν κάθε δικαίωμα να αμφισβητήσουν την ακεραιότητα της Pfizer με βάση το εγκληματικό της ιστορικό και τις τρέχουσες ενέργειές της.

Όπως έχω γράψει σε προηγούμενα άρθρα, πρόκειται ακόμα για μια πανδημία των μη θεραπευμένων, λόγω του γεγονότος ότι οι ρυθμιστικοί οργανισμοί που έχουν εμπλέκονται αρνούνται να παράσχουν πρωτόκολλα έγκαιρης θεραπείας με φτηνά και αποτελεσματικά φάρμακα εκτός πατέντας.

Πόσο μεγάλο μέρος αυτής της άρνησης θεραπείας των ασθενών οφείλεται στην επιρροή της Μεγάλης Φαρμακοβιομηχανίας επί των αιχμαλωτισμένων ρυθμιστικών οργανισμών;

Και, όπως όλα δείχνουν, τα εμβόλια γονιδιακής θεραπείας Covid mRNA αποτυγχάνουν να σταματήσουν την εξάπλωση σε όλο τον κόσμο, αλλά η Pfizer αναμένει να αποφέρει έσοδα 33,5 δισεκατομμυρίων δολαρίων από τα εμβόλια το 2021 και αναμένει ακόμη περισσότερα κέρδη το 2022, εάν είναι σε θέση να συνεχίσει να πείθει τον κόσμο ότι τα φαρμακευτικά της προϊόντα είναι ο σωτήρας της ανθρωπότητας.


ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΠΗΓΕΣ:

Joe Rogan Experience #1747 – Dr. Peter McCullough: McCullough, MD, MPH, είναι πιστοποιημένος καρδιολόγος που έχει καταθέσει ενώπιον επιτροπών της Γερουσίας των ΗΠΑ και του Τέξας σχετικά με τη θεραπεία του COVID-19 και τη διαχείριση της συνεχιζόμενης πανδημίας. Συνεργάζεται με τον Joe Rogan για να συζητήσει για την έγκαιρη θεραπεία, τα εμβόλια και όλα τα θέματα του covid-19 στο πιο σημαντικό επεισόδιο podcast του 2021. Παρακολουθήστε εδώ.

Οι εντολές του γιατρού – Ένα ντοκιμαντέρ από το DefendingTheRebuplic.Org: Η Defending The Republic έχει δημιουργήσει ένα ντοκιμαντέρ, με τίτλο “Διαταγές γιατρών”, σχετικά με τα θέματα του covid-19. Στο ντοκιμαντέρ εμφανίζονται οι Dr. Vladimir Zelenko, Dr. Bradley Meyer, Dr. Ted Fogarty και άλλοι επαγγελματίες της ιατρικής που μιλούν για το πώς το ιατρικό μας σύστημα έχει απογοητεύσει τον αμερικανικό λαό εμποδίζοντας ασφαλείς και αποτελεσματικές επιλογές πρώιμης θεραπείας για το covid-19. Παρακολουθήστε εδώ.

Ο Dr. Robert Malone εκδίδει δήλωση κατά του εμβολιασμού υγιών παιδιών: Πριν εμβολιάσετε το παιδί σας, κάτι που είναι μη αναστρέψιμο και δυνητικά μόνιμα επιζήμιο, μάθετε γιατί 15.000 γιατροί και ιατρικοί επιστήμονες σε όλο τον κόσμο υπέγραψαν μια δήλωση που δηλώνει δημόσια ότι τα υγιή παιδιά ΔΕΝ πρέπει να εμβολιάζονται για το COVID-19. Εκ μέρους αυτών των ιατρών και διδακτόρων, ο Δρ Robert Malone, ο οποίος έχει αφιερώσει την καριέρα του στην ανάπτυξη εμβολίων, παρέχει στους γονείς μια σαφή δήλωση που περιγράφει τα επιστημονικά δεδομένα πίσω από αυτή την απόφαση. Παρακολουθήστε εδώ.

Τεράστια νέα μελέτη δείχνει μηδενικούς θανάτους από COVID μεταξύ υγιών γερμανικών παιδιών: Γερμανοί γιατροί-επιστήμονες ανέφεραν τη Δευτέρα ότι ούτε ένα υγιές παιδί ηλικίας 5 έως 18 ετών δεν πέθανε από το Covid στη Γερμανία κατά τους πρώτους 15 μήνες της επιδημίας. Ούτε ένα. Η σοβαρή ασθένεια ήταν επίσης εξαιρετικά σπάνια. Οι πιθανότητες ένα υγιές παιδί ηλικίας 5-11 ετών να χρειαστεί εντατική θεραπεία για το Covid ήταν περίπου 1 στις 50.000, διαπίστωσαν οι ερευνητές. Για τα μεγαλύτερα και μικρότερα παιδιά, οι πιθανότητες ήταν περίπου 1 στις 8.000. Διαβάστε εδώ.

Περισσότερες από 400 μελέτες για την αποτυχία των υποχρεωτικών παρεμβάσεων Covid: Ο μεγάλος όγκος των στοιχείων δείχνει ότι τα λουκέτα COVID-19, οι πολιτικές καταφυγής σε χώρο, οι μάσκες, το κλείσιμο των σχολείων και οι εντολές για μάσκες απέτυχαν στον σκοπό τους να περιορίσουν τη μετάδοση ή να μειώσουν τους θανάτους. Αυτές οι περιοριστικές πολιτικές ήταν αναποτελεσματικές και ολέθριες αποτυχίες, προκαλώντας τεράστια ζημιά ιδίως στους φτωχότερους και ευάλωτους μέσα στις κοινωνίες. Η έρευνα δείχνει ότι οι εντολές για μάσκες, τα λουκέτα και το κλείσιμο των σχολείων δεν είχαν καμία διακριτή επίδραση στην πορεία του ιού. Διαβάστε εδώ.

——————

Δικτυογραφία :

Pfizer’s History of Fraud, Corruption, and Using Nigerian Children as ‘Human Guinea Pigs’

https://kanekoa.substack.com/p/pfizers-history-of-fraud-corruption?s=w

 

Πηγή και μετάφραση ΑΠΟΛΛΟΔΩΡΟΣ

Προβολές : 1,316


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα