Το καλλίτερο μνημόσυνο στη μνήμη του ΗΡΩΑ ΤΑΣΟΥ ΙΣΑΑΚ!

Το καλλίτερο μνημόσυνο στη μνήμη του ΗΡΩΑ ΤΑΣΟΥ ΙΣΑΑΚ!

12 Αυγούστου, 2020 2 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:734
Μοίρασέ το

 

Ο ματωμένος Αύγουστος της Κύπρου…

Λες και κάποια κατάρα κυνηγά τους αδελφούς μας Κύπριους…

Αύγουστος 1994…

Με πέντε μέρες διαφορά, ΔΟΛΟΦΟΝΗΘΗΚΑΝ ο ΤΑΣΟΣ ΙΣΑΑΚ και ο ΣΟΛΩΜΟΣ ΣΟΛΩΜΟΥ…

Ο Ερχάν Αρικλί, γνωστός για την εμπρηστικό του λόγο και την πολιτική του δράση, εξελέγη και είναι ανάμεσα στους 21 νέους «βουλευτές» του ψευδοκράτους.

Στη μνήμη του ΤΑΣΟΥ ΙΣΑΑΚ, ένα παλικάρι, ο Γεράσιμος, έκανε με τον δικό του τρόπο μνημόσυνο στην μνήμη του.

Ίσως το καλλίτερο μνημόσυνο για τον ΗΡΩΑ…

Να είσαι καλά παλικάρι μου… εύχομαι ο Θεός, να χακάρει τη ζωή του ΔΟΛΟΦΟΝΟΥ του ΤΑΣΟΥ ΙΣΑΑΚ.

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

 

 

 

 

 

Προβολές : 734


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα