Το λένε ξεκάθαρα, αλλά τα ζώα, πηγαίνουν για μπόλιασμα (βίντεο)

Το λένε ξεκάθαρα, αλλά τα ζώα, πηγαίνουν για μπόλιασμα (βίντεο)

Μάρτιος 2, 2021 14 Από Καλλιόπη Σουφλή
- 1,167 προβολές ( Μέτρηση έως 16:47:55 )

 

Μας το λένε ξεκάθαρα, αλλά αυτός ο λαός, θα πρέπει να έχει πέσει σε μεγάλη αποχαύνωση, για να μην αντιλαμβάνεται πλέον τι του λένε και να ρισκάρει την ίδια του τη ζωή με το εμβόλιο.

Το λένε ξεκάθαρα, αλλά τα ζώα, πηγαίνουν για μπόλιασμα (βίντεο)

Άντε να μπολιαστείτε, και μετά θα… “είστε ελεύθεροι πολιορκημένοι”…

Όταν σύμφωνα με γιατρούς παγκοσμίου κύρους, όσοι κάνουν το εμβόλιο, σε λίγους μήνες θα πέφτουν κάτω σαν τα κοτόπουλα, μην ψάχνετε για … έλεος.

ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΞΕΙ… ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ.

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

Υ.Γ. Έχω αγανακτήσει πλέον με την ηλιθιότητα που επικρατεί… ευτυχώς που υπάρχουν και οι σωστές φωνές αντίστασης.

 

AΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ: “Και αυτοί που ΤΟ έχουν κάνει θα πρέπει να…”

 

(Visited 1,166 times, 1 visits today)

Ετικέτες: , , ,

Μπορείτε να κάνετε δωρεά είτε με τον λογαριασμό σας στην Paypal αν διαθέτετε , η και με Visa ή Mastercard μέσω Paypal

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.