Το μάθαμε απο εφημερίδες του εξωτερικού μιας και τα δικά μας μ.μ.ε. σιώπησαν ... Είδες τι κανουν 20 εκατομμύρια ευρώπουλα σε κανάλια και εφημερίδες ;; Μοιράζουμε οικόπεδα !

Το μάθαμε απο εφημερίδες του εξωτερικού μιας και τα δικά μας μ.μ.ε. σιώπησαν ... Είδες τι κανουν 20 εκατομμύρια ευρώπουλα σε κανάλια και εφημερίδες ;; Μοιράζουμε οικόπεδα !

25 Μαΐου, 2020 2 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:337
Μοίρασέ το

Δεν ξεχνάμε : Ο πρώτος διδάξας στο ξεπούλημα …

Οι παππούδες μας κάτι τέτοιους δεν τους ψήφιζαν

Τους πυροβολούσαν …

Ό πρώην ” τη σημαία τη πήρε ο άνεμος”, ο νύν “λίγες δεκάδες μέτρα”…!
Μήπως τα μέτρα αυτά είναι ιδιοκτησία τους και τα προσφέρουν ;;;;;;

ΥΠΕΞ Δένδιας σε συνέντευξή του στο κρατικό ραδιόφωνο αναφορικά με την κατάληψη ελληνικού εδάφους από Τούρκους στρατοχωροφύλακες :

-«Υπάρχει ένα ζήτημα αμφισβήτησης του ακριβούς ορίου, εξαιτίας και των αλλαγών της κοίτης του ποταμού», ευχόμενος «να πάμε σε μια συνεννόηση».

-«Δεν μου αρέσει να δημιουργώ εντάσεις ανάμεσα σε δύο χώρες οι οποίες είναι σύμμαχοι. Μπορούν κάλλιστα να γίνουν οι ανάλογες μετρήσεις και, με μια επιτροπή κοινή, όλα αυτά τα πράγματα να επιλυθούν.—- Μιλάμε για λίγες δεκάδες μέτρα!!»

Σημειώνουμε πως οι Τούρκοι αρνούνται κάθε διαπραγμάτευση για το… ελληνικό έδαφος και έχουν προχωρήσει σε de facto κατάληψη και προσάρτηση.

Συγκεκριμένα στην περιοχή Μελισσοκομείο στο Νότιο Έβρο σε θύλακα ελληνικού εδάφους έχουν στρατοπεδέυσει εδώ και ημέρες άντρες της τουρκικής στρατοχωροφυλακής, οι οποίοι αρνούνται να αποχωρήσουν δηλώνοντας πως πρόκειται για τουρκικό έδαφος.

Η περιοχή τον χειμώνα πλημμυρίζει και συνήθως δημιουργείται μια μικρή νησίδα, ενώ τους καλοκαιρινούς μήνες που η στάθμη του ποταμού πέφτει εμφανίζεται μια έκταση περίπου 16 χιλιάδων τετραγωνικών μέτρων, (και όχι μερικών δεκάδων όπως δήλωσε ο Δένδιας).

Άραγε αν κάποιος καταπατούσε «μερικά μέτρα» από το σπίτι του,θα παρέμενε το ίδιο χαλαρός; Ή θα καλούσε τον καταπατητή να φτιάξουν μία επιτροπή και να τα βρουν ;;; …

Δεν ξεχνάμε : Ο πρώτος διδάξας στο ξεπούλημα …

Οι παππούδες μας κάτι τέτοιους δεν τους ψήφιζαν

Τους πυροβολούσαν …

 

Πηγή

Προβολές : 337


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα