ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΦΑΓΟΠΟΤΙ. Η ΠΡΩΤΗ ΔΟΣΗ ΤΟΥ ΜΠΟΝΟΥΣ ΜΠΗΚΕ ΣΤΟΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΌ ΤΡΟΦΟΔΟΤΗ.

ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΦΑΓΟΠΟΤΙ. Η ΠΡΩΤΗ ΔΟΣΗ ΤΟΥ ΜΠΟΝΟΥΣ ΜΠΗΚΕ ΣΤΟΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΌ ΤΡΟΦΟΔΟΤΗ.

24 Ιουλίου, 2021 2 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:690
Μοίρασέ το

 

ΑΡΧΙΣΕ ΤΟ ΞΕΠΛΗΜΑ ΤΟΥ ΒΡΩΜΙΚΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ

Η ΕΙΔΗΣΗ, ΔΙΑΔΟΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΙΑ ΚΩΛΟ-ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΘΗΣΗΧΑΣΟΥΝ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΠΡΑΞΙΑΣ ΠΟΥ ΧΡΗΜΑ ΑΚΟΥΝ ΚΑΙ ΧΡΗΜΑ ΔΕΝ ΒΛΕΠΟΥΝ.

ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΦΑΓΟΠΟΤΙ. Η ΠΡΩΤΗ ΔΟΣΗ ΤΟΥ ΜΠΟΝΟΥΣ ΜΠΗΚΕ ΣΤΟΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΌ ΤΡΟΦΟΔΟΤΗ.

 

Αυτή η κ@λο-οικογένεια, πάντα έτσι βρώμικα δούλευε…

Θεός τους το χρήμα, όπως σε κάθε χαλδαίικη* οικογένεια και ο ΣΑΤΑΝΑΣ…

Ξεχνάτε πως τα έπαιρναν και από την SIEMENS;;;

Γίνεται αντιληπτό, γιατί εκβιάζουν τον ελληνικό λαό να μπολιαστεί με τα μπόλια του οβ ριού;;;

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

 

ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΜΙΖΕΣ ΠΟΥ ΣΥΜΦΩΝΗΘΗΚΑΝ ΜΕ ΤΟΝ ΣΑΛΟΝΙΚΙΟ, ΜΠΗΚΑΝ ΣΕ ΑΡΙΘΜΗΤΙΚΌ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΟΥ ΕΦΙΑΛΤΑΚΗ ΣΤΗΝ ΕΛΒΕΤΙΑ.

Ο ΕΛΒΕΤΟΣ ΤΡΑΠΕΖΙΤΗΣ, ΗΡΘΕ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΠΗΡΕ ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΦΙΑΛΤΑΚΗ, ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ, ΣΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΠΛΗΡΩΜΕΣ ΤΟΥ ΜΑΥΡΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ,  ΑΠΌ ΤΟΝ  ΤΡΟΦΟΔΟΤΗ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ.

Η ΕΙΔΗΣΗ, ΔΙΑΔΟΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΙΑ ΚΩΛΟ-ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΘΗΣΗΧΑΣΟΥΝ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΠΡΑΞΙΑΣ ΠΟΥ ΧΡΗΜΑ ΑΚΟΥΝ ΚΑΙ ΧΡΗΜΑ ΔΕΝ ΒΛΕΠΟΥΝ.

Ο ΕΦΙΑΛΤΆΚΗΣ ΣΥΝΕΦΑΓΕ ΜΕ ΤΟΝ ΕΛΒΕΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙΤΗ ΣΕ ΠΡΙΒΕ ΕΣΤΑΤΟΡΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΜΑΘΟΥΝ ΟΛΟΙ.

*Οι Χαλδαίοι ήταν από τους αρχαιότερους λαούς του κόσμου και ήταν σημιτικής καταγωγής.

Ήταν λαός συγγενικός με τους Αραμαίους.

Αρχικά κατοικούσαν στην Ανατολική Αραβία.

Από εκεί μετανάστευσαν και εγκαταστάθηκαν στη Μεσοποταμία.

Η Χαλδαία ενώθηκε αργότερα με την Ασσυρία και τη Μεσοποταμία και σχημάτισε το μέγα Βαβυλωνιακό κράτος, που ονομάστηκε Βαβυλωνία, με πρωτεύουσά του τη Βαβυλώνα.

Η οικογένεια Μητσοτάκη είναι Εβραίοι-Σπύρος Χατζάρας

 

Πηγή

Προβολές : 690

Ετικέτες: , , , , , ,

Στηρίξτε τα Αττικα Νέα , η βοήθειά σας είναι πολύτιμη.Μπορείτε να κάνετε δωρεά είτε με τον λογαριασμό σας στην Paypal αν διαθέτετε , η και με Visa ή Mastercard μέσω Paypal, πατώντας ακριβώς απο πάνω, στο μπανεράκι

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Μοίρασέ το