Το μεγαλύτερο σκάνδαλο διαφθοράς της ΕΕ ξετυλίγεται καθώς εμφανίζονται 4 εκατ. ευρώ στον λογαριασμό της Ελληνίδος Επιτρόπου Υγείας Στέλλα Κυριακίδη!!!

Το μεγαλύτερο σκάνδαλο διαφθοράς της ΕΕ ξετυλίγεται καθώς εμφανίζονται 4 εκατ. ευρώ στον λογαριασμό της Ελληνίδος Επιτρόπου Υγείας Στέλλα Κυριακίδη!!!

4 Μαΐου, 2021 7 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:833
Μοίρασέ το

 

 

Τα χρήματα προστέθηκαν στον οικογενειακό τραπεζικό λογαριασμό του Επιτρόπου μέσω της κρατικής Κυπριακής Συνεταιριστικής Τράπεζας και, προκειμένου να αποτρέψουν τυχόν σκάνδαλα, προσπάθησαν να απεικονίσουν το ποσόν ως κάποιου είδους δάνειο.

 

 

 

 

 

Αυτό είναι που λέει ο λαός πως: “ΠΙΑΣΤΗΚΕ ΜΕ ΤΗΝ ΓΙΔΑ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΗ”

ΤΕΤΟΙΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΚΥΠΡΟ.

ΛΑΜΟΓΙΑ, ΠΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ, ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΝ ΛΑΟΥΣ.

ΜΗΠΩΣ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΟΥΜΕ ΤΙ ΠΟΣΑ ΕΧΟΥΝ ΜΠΕΙ ΣΕ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΤΗΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗΣ ΣΥΜΜΟΡΙΑΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ…;;;

Είμαι περίεργη να δω αν θα την συλλάβουν και αν θα την κλείσουν φυλακή… ή θα το αφήσουν ελεύθερο το πουλάκι μας, να απολαύσει τα εκατομμύρια σε … παραδεισίους νήσους.

ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ, ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΧΩΡΙΣ ΔΙΚΗ.

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

Υ.Γ. Οία η μορφή, τοίαδε και η ψυχή…

 

Το ιστολόγιο Feketen Feheren δημοσίευσε ένα νέο βίντεο, το οποίο δηλώνει ότι 4 εκατομμύρια ευρώ «προσγειώθηκαν» στον οικογενειακό τραπεζιικό λογαριασμό της Επιτρόπου για θέματα υγείας Στέλλα Κυριακίδη.

Η πολιτικός προσπάθησε να εξηγηθεί με κάθε δυνατό τρόπο.

“Ένα από τα μεγαλύτερα σκάνδαλα διαφθοράς στην ιστορία της ΕΕ εξελίσσεται”, δήλωσε ο Μίκλος Ομκολάρ στο βιντεο blog του.

Η υπόθεση επικεντρώνεται στην Επίτροπο Υγείας Στέλλα Κυριακίδη, η οποία υπέγραψε τα ελαττωματικά και καθυστερημένα συμβόλαια προμήθειας εμβολίων της ΕΕ, σύμφωνα με τον δημοσιογράφο.

Σύμφωνα με τον κ. Omolnar, 4 εκατομμύρια ευρώ εμφανίστηκαν στον τραπεζικό λογαριασμό της Επιτρόπου Υγείας που κατέχει από κοινού με τον σύζυγό της.

Τα μέσα ενημέρωσης στην Κύπρο έχουν ήδη μεταφέρει την ιδέα της παθητικής δωροδοκίας

Τα χρήματα προστέθηκαν στον οικογενειακό τραπεζικό λογαριασμό του Επιτρόπου μέσω της κρατικής Κυπριακής Συνεταιριστικής Τράπεζας και, προκειμένου να αποτρέψουν τυχόν σκάνδαλα, προσπάθησαν να απεικονίσουν το ποσόν ως κάποιου είδους δάνειο.

Ωστόσο, ο πολιτικός δεν έχει καμία οικονομική κάλυψη για να πάρει ένα τόσο μεγάλο δάνειο.

Από τη στιγμή που η συναλλαγή ήρθε στο φως, η Στέλλα Κυριακίδη προσπαθεί με κάθε κόστος για να δώσει μια εξήγηση.

Προσπαθεί να πείσει ότι το ποσό, που σίγουρα μοιάζει με χρήματα διαφθοράς, δεν έχει καμία σχέση με τις συμφωνίες εμβολίων της ΕΕ.

Προσπαθεί να αποσπάσει την προσοχή του κοινού από το προφανές γεγονός ότι οι δωροδοκίες συγκεντρώθηκαν από εταιρείες εμβολίων ως αντάλλαγμα για τα ευνοϊκά συμβόλαια που τους επέτρεψαν την επιλογή καθυστερημένης και άνισης παράδοσης.

Αυτό δεν είναι το πρώτο σκάνδαλο διαφθοράς της επιτρόπου που σχετίζεται με την υγειονομική περίθαλψη.

Πριν από χρόνια, συμμετείχε σε ένα πρόγραμμα που είδε όλες τις ογκολογικές θεραπείες να ιδιωτικοποιηθούν στην Κύπρο υπό τη μεταμφίεση των τραπεζικών εργασιών, και, ως συνήθως, αύξησαν τις τιμές αυτών των θεραπειών.

Ο Μίκλος Ομκολάρ υπενθύμισε ότι όταν η κατάσταση έγινε απαράδεκτη, το ζήτημα ήρθε ενώπιον του κυπριακού κοινοβουλίου.

Όλοι οι βουλευτές ψήφισαν για την εθνικοποίηση των θεραπειών για τον καρκίνο, μειώνοντας το κόστος τους, εκτός από μια βουλευτή, την σημερινή Επίτροπο Υγείας της ΕΕ και υπογράφουσα τις συμβάσεις εμβολίων που έχουν υποστεί καυστική κριτική από όλες τις πλευρές.

Πηγή >> https://demokracija.eu/2021/04/28/eus-biggest-corruption-scandal-unfolds-as-e4m-appear-on-commissioners-account/#disqus_thread

 

Πηγή

Προβολές : 833


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα