Το νέο μνημόνιο είναι υγειονομικό. Μετά το ΔΝΤ και την Παγκόσμια Τράπεζα τώρα ο Π.Ο.Υ που σαρώνει ατομικά, συλλογικά δικαιώματα, οικονομία.

17 Σεπτεμβρίου, 2020 1 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:240
Μοίρασέ το

Ζητάει σκληρά μέτρα για Ευρώπη ο Π.Ο.Υ..

H αλήθεια είναι ότι ”ο Π.Ο.Υ όντως επίσημα τώρα,  ένας οργανισμός αποκλειστικά ιδιωτικής κλίσης, δεν έχει καμιά νομιμότητα να εκδίδει οδηγίες που θα επιβληθούν σε όλες τις κυβερνήσεις του πλανήτη.

Στην πραγματικότητα οι κυβερνήσεις που ακολουθούν τυφλά τις οδηγίες του Π.Ο.Υ δείχνουν με προφανή τρόπο ότι αυτές οι ίδιες είναι υποκατάστατα του κράτους σε χέρια ιδιωτικών συμφερόντων..

 
 
Αυτά τα ιδιωτικά συμφέροντα, έχουν ονοματεπώνυμο και κυρίως έχουν συγκεκριμένη γονιδιακή ερπετική προέλευση.
Την ίδια με τον πρωθυπουργεύοντα και την… ερπετέως…
 
Η … πανούκλα της ανθρωπότητας, θέλει να μας σώσει από την… γρίπη…
 
 
 
Καλλιόπη Σουφλή

Το νέο μνημόνιο είναι υγειονομικό. Μετά το ΔΝΤ και την Παγκόσμια Τράπεζα τώρα ο Π.Ο.Υ που σαρώνει ατομικά και συλλογικά δικαιώματα, οικονομία.

Ζητάει σκληρά μέτρα για Ευρώπη ο Π.Ο.Υ.

“Η Ευρώπη μπαίνει σε μια αποφασιστική στιγμή στον αγώνα κατά του Covid-19 με την έναρξη του σχολικού έτους και την άφιξη του φθινοπώρου”, προειδοποίησε ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας.

“Ήρθε η ώρα να σταματήσει το κυνήγι της χίμαιρας και να ληφθούν σκληρές αποφάσεις για την προστασία των πιο ευπαθών και τη διατήρηση των νέων στο σχολείο, ακόμη και αν αυτό σημαίνει αποδοχή αναπόφευκτων θυσιών”, δήλωσε ο διευθυντής καταστάσεων έκτακτης ανάγκης του Π.Ο.Υ ο Michael Ryan.

Πόσο αμερόληπτος είναι ο Π.Ο.Υ όταν σύμφωνα με το ARTE χρηματοδοτείται κατά 79% από αμερικάνικα κεφάλαια και φαρμακευτικά λόμπι;; ή όταν ο μόνο το ίδρυμα Bill και Melinda Gates του διοχέτευσε πάνω από 2 δις dollars από το τέλος της δεκαετίας του 90;

H αλήθεια είναι ότι ”ο Π.Ο.Υ όντως επίσημα τώρα, είναι ένας οργανισμός αποκλειστικά ιδιωτικής κλίσης, δεν έχει καμιά νομιμότητα να εκδίδει οδηγίες που θα επιβληθούν σε όλες τις κυβερνήσεις του πλανήτη.

Στην πραγματικότητα οι κυβερνήσεις που ακολουθούν τυφλά τις οδηγίες του Π.Ο.Υ δείχνουν με προφανή τρόπο ότι αυτές οι ίδιες είναι υποκατάστατα του κράτους σε χέρια ιδιωτικών συμφερόντων..

Με αυτόν τον τρόπο γίνεται εύκολο να δούμε ποια κυβέρνηση εξυπηρετεί τα ιδιωτικά συμφέροντα και ποια κυβέρνηση αντιστέκεται ή προσπαθεί να αντισταθεί στις εντολές των πολυεθνικών!” όπως αναφέρει η Valérie Bugault… 

 

 

Πηγή

Προβολές : 240


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , , , , ,

Αγαπητοί αναγνώστες των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ,

Δώδεκα χρόνια, συνταξειδεύουμε μαζί στον χώρο της διαδικτυακής ενημέρωσης. Σ’ αυτά τα χρόνια, στάθηκα δίπλα σας , με μοναδικό στόχο την ενημέρωσή σας, όσο πιο αντικειμενικά μπορούσα αφιερώνοντας ατέλειωτες ώρες γι'αυτήν. Μετά την διαγραφή του πρώτου μου ιστολογίου, αναγκάστηκα να πάω σε άλλη πλατφόρμα και να πληρώνω ένα σημαντικό ποσόν κάθε μήνα, για την ασφάλεια του ιστολογίου μου.

Μπορείτε να στηρίξετε αυτή την προσπάθεια, με την μηνιαία συνδρομή σας, στην Paypal επιλέγοντας το μπανεράκι που βρίσκεται ακριβώς κατώ απο το κείμενο αυτό , και να προχωρήσετε στην διαδικασία δωρεάς όσο κοστίζει ένας καφές.

Η διαδικασία είναι πολύ απλή είτε έχετε λογαριασμό Paypal είτε όχι.Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συμπληρώσετε το ποσο και να επιλέξετε το κουτάκι με την σήμανση 'Make this a monthly donation' και εν συνεχεία να πατήσετε το κουμπακι 'Donate with PayPal' αν έχετε λογαριασμό με Paypal , η 'Donate with a Debit or Credit Card', αν δεν έχετε λογαριασμό με Paypal και κάνετε την δωρεά με χρεωστική η πιστωτική κάρτα.

Αν έχετε πρόβλημα με την διαδικασία μπορείτε να επικοινωνήσετε στο email [email protected] η να στείλετε μήνυμα απο την φόρμα επικοινωνίας που βρίσκεται σταθερά στο κάτω μέρος της σελίδας.

Σας ευχαριστώ για την στήριξη σας.

Καλλιόπη Σουφλή


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα