Το νέο στέλεχος DELTA πυροδοτεί ξανά φόβους – πόσο απειλητικός είναι πραγματικά;

Το νέο στέλεχος DELTA πυροδοτεί ξανά φόβους – πόσο απειλητικός είναι πραγματικά;

25 Ιουνίου, 2021 1 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:318
Μοίρασέ το

 

Καθώς οι καταστροφικές προβλέψεις του Ferguson σχετικά με το στέλεχος Alpha B117 απέτυχαν, φαίνεται πως το ίδιο αφήγημα, που σκοπό έχει να τρομοκρατήσει, απλά μετατοπίστηκε στο νέο στέλεχος “Delta”.

Προφανώς, θέλουν να μας κάνουν να φοβηθούμε για τα παιδιά μας, καθώς κάτι τέτοιο, θα μας κάνει να συμμορφωθούμε με ευκολία στα νέα μέτρα που και πάλι θα “κλέψουν” τις ελευθερίες μας και θα ενισχύσουν το εμβολιαστικό κίνημα.

Επί του παρόντος, δυσκολεύονται εξαιρετικά ως προς το να εξηγήσουν γιατί τα παιδιά, που δεν διατρέχουν τον κίνδυνο σοβαρών επιπλοκών ή θανάτου από τον COVID-19, θα χρειαστεί να συμμετάσχουν σε ένα ανεξέλεγκτο πείραμα γονιδιακής θεραπείας.

ΑΝΕΞΕΛΕΓΚΤΟ ΠΕΙΡΑΜΑ ΓΟΝΙΔΙΑΚΗΣ ΘΕΡΑΠΕΙΑΣ!!!

Αν δεν τρομοκρατήσουν την ανθρωπότητα καθώς ήδη οι λαοί αφυπνίζονται και αντιδρούν με νέες μεταλλάξεις, πως θα επιβάλουν την ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ ΤΟΥΣ;

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

Υ.Γ. Θέλω να ευχαριστήσω την αναγνώστρια των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ, η οποία με βοηθά σημαντικά, με την αποστολή θεμάτων από τα παγκόσμια ΜΜΕ, στέλνοντάς μου μεταφρασμένα άρθρα.

Η βοήθειά της, είναι πολύτιμη.

Αξιωματούχοι υγείας προειδοποιούν ότι το στέλεχος του ιού ΔΕΛΤΑ “μπορεί να μεταδοθεί εύκολα και να πυροδοτήσει μια νέα πανδημία”, ωστόσο δεν υπάρχει καμία στατιστική έρευνα που να δικαιολογεί ένα νέο γύρο εγκλεισμών και τον εμβολιασμό των παιδιών.

 

Εν συντομία:

  • η εμφάνιση του νέου στελέχους SARS-CoV-2, “Delta” που προήλθε από την Ινδία, ενδέχεται να οδηγήσει σε έναν νέο γύρο εγκλεισμών παγκοσμίως, συμπεριλαμβανομένων του Ηνωμένου Βασιλείου και της Χιλής. 

 

  • η Χιλή γνωρίζει τα υψηλότερα ποσοστά εμβολιασμού παγκοσμίως, με το 58% του πληθυσμού να έχει λάβει και τις δύο δόσεις και το 75% την πρώτη. Το Σαντιάγο επέβαλε από τις 1 Ιουνίου αυστηρό λοκντάουν καθώς στην πρωτεύουσα αναφέρθηκαν το μεγαλύτερο ποσοστό κρουσμάτων από τις αρχές της “πανδημίας”.

 

  • Έρευνα της Public Health England (PHE), του εκτελεστικού οοργανισμού του Βρετανικού Υπουργείου Υγείας και Κοινωνικής Φροντίδας  δηλώνει ότι οι δύο δόσεις του εμβολίου mRNA της Pfizer’s mRNA προστατεύει κατά 88% από το στέλεχος DELTA, ενώ αυτό της  AstraZeneca κατά 60%. Μετά από μία δόση, και τα δύο εμβόλιο ήταν αποτελεσματικά κατά 33%.

 

  • Σύμφωνα με τους ισχυρισμούς του προαναφερθέντος οργανισμού, το νέο στέλεχος του ιού Delta  είναι κατά 64% πιο πιθανό να μεταδοθεί εντός των νοικοκυριών από ότι το στέλεχος Kent (Alpha) που επικρατούσε, και μάλιστα ότι είναι κατά 40% πιο μεταδοτικός σε εξωτερικούς χώρους και είναι πιο πιθανό να μολύνει νέους ανθρώπους.

 

  • τα νέα στελέχη είναι απίθανο να αποτελούν σημαντικό κίνδυνο σε ανθρώπους που έχουν αναπτύξει φυσική ανοσία, σε σύγκριση με τον αρχικό ιό. Αυτό συμβαίνει, καθώς η αντίσταση του οργανισμού βασίζεται κυριώς στα κύτταρα Τ, που έχει αποδειχθεί ότι αναγνωρίζουν και επιτίθενται σε στελέχη που διαφέρουν έως και κατά 80%.  Τα στελέχη του SARS-CoV-2 είναι το πολύ κατά 0.3% ανόμοια από τον αρχικό ιό, που σημαίνει ότι η ανοσία των κυττάρων Τ, θα τα  αναγνωρίσει εύκολα και θα προστατεύσει τον οργανισμό από αυτά.

Σύμφωνα με τον περιφεριακό διευθυντή του Ευρωπαϊκού Γραφείου του Π.Ο.Υ., Hans Henri Kluge, ένα νέο στέλεχος “DELTA” του κορωναϊού, (με τον επιστημονικό όρο B.1.617.2 που προέρχεται από την Ινδία) πρόκειται να “χτυπήσει” την Ευρώπη, κάνοντας αναγκαία την επιβολή νέων εγκλεισμών και περιορισμών.

Η “The Hill” με άρθρο της στις 10 Ιουνίου αναφέρει ότι το στέλεχος του SARS-CoV-2 με την ονομασία “Delta” “μπορεί να μεταδίδεται γρήγορα και να μολύνει πολύ περισσότερο εκείνους που έχουν λάβει 1 από τις 2 δόσεις, από ότι τους πλήρως εμβολιασμένους.”

Σύμφωνα με τον Kluge, η Ευρώπη έρχεται ξανά αντιμέτωπη με την ίδια κατάσταση όπως τον χειμώνα του 2020, όταν αυξάνονταν τα περιστατικά, με τραγικά αποτελέσματα, λόκνταουν και απώλειες ζωών”, “Ας μην επαναλάβουμε το ίδιο λάθος,” είπε ο Kluge κατά τη διάρκεια συνέντευξης τύπου.

 

Η Ινδική μετάλλαξη ξυπνά τον φόβο

 

Η νέα μετάλλαξη του ιού με την επονομασία “Delta” αποτελεί το κυρίαρχο στέλεχος πλέον στη Βρετανία, όπου υποτίθεται ότι σημειώθηκε αύξηση των περιπτώσεων κυρίως στους νέους ηλικίας 12 έως 20.

Έρευνα της Public Health England (PHE), του εκτελεστικού οργανισμού του Βρετανικού Υπουργείου Υγείας και Κοινωνικής Φροντίδας  δηλώνει ότι οι δύο δόσεις του εμβολίου mRNA της Pfizer’s mRNA προστατεύει κατά 88% από το στέλεχος DELTA, ενώ αυτό της  AstraZeneca κατά 60%. Μετά από μία δόση, και τα δύο εμβόλιο ήταν αποτελεσματικά κατά 33%.

Ωστόσο, ενώ λέγεται ότι όσοι έλαβαν μια δόση κινδυνεύουν κατά πολύ περισσότερο από εκείνους που εμβολιάστηκαν και με τις δύο, ΟΛΟΕΝΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΠΛΗΡΩΣ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΟΙ ΕΧΟΥΝ ΠΕΘΑΝΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΤΕΛΕΧΟΣ. Και πάλι σύμφωνα με το PHE, από τους 42 Βρετανούς που πέθαναν από τη μετάλλαξη “Delta” από τα μέσα Ιουνίου, 12 είχαν λάβει και τις 2 δόσεις, σε σύγκριση με τους 7 που είχαν λάβει μόνο μία.

Το πιο σημαντικό, από μια έκθεση της 11ης Ιουνίου που συνέταξε ο εν λόγω οργανισμός (PHE report ) φαίνεται ότι ένας εμβολιασμένος που νοσηλεύεται έχει 6 φορές περισσότερες πιθανότητες να πεθάνει από τον Delta, από ότι ένας ανεμβολίαστος.

Οι πληροφορίες αυτές εμφανίζονται στον Πίνακα 6 του 77-σέλιδου εγγράφου, οι οποίες καταχωρήθηκαν ως περιπτώσεις επείγουσας περίθαλψης, θανάτων από εμβόλια, και επιβεβαιωμέναων περιστατικών του νέου στελέχους DELTA.

Από τις 33,206 περιπτώσεις του Delta που εισήχθησαν στα νοσοκομεία, οι 19,573 δεν ήταν εμβολιασμένοι. Από αυτούς, 23 (ή 0.1175%) πέθαναν.

Αλλά, από τους 13,633 που είχαν εμβολιασθεί με 1 ή 2 δόσεις, πέθαναν 19 (or 0.1393%) died, που σημαίνει ποσοστό θανάτων κατά 18.6% υψηλότερο από ότι στους μη εμβολιασμένους. 7 από τους 5,393 ασθενείς που είχαν μερικώς εμβολιαστεί (με 1 δόση) πέθαναν, δηλαδή το 0.1297%.

 

Από τους 1,785 ασθενείς που είχαν λάβει και τις δύο δόσεις 14 ημέρες ή και περισσότερες πριν την εισαγωγή τους στο νοσοκομείο, πέθαναν 12 (δηλ. 0.6722%). Αυτό το ποσοστό θανάτων είναι 5.72 φορές περισσότερο από ότι στους μη εμβολιασμένους.

Αν το θέσουμε διαφορετικά, εάν όλοι οι 33,206 ασθενείς ήταν πλήρως εμβολιασμένοι, θα μετρούσαμε 223 θανάτους.

Σύμφωνα με τους ισχυρισμούς του PHE  η νέα μετάλλαξη “Delta” έχει κατά 64% περισσότερες πιθανότητες να μεταδοθεί στα νοικοκυριά από ότι ο Kent (Alpha) που υπερίσχυε προηγουμένως και είναι κατά 40% πιο μεταδοτικός σε εξωτερικούς χώρους.

Γνωρίζοντας όμως αυτά που ήδη γνωρίζουμε για το πώς χειραγωγούνται η επιστήμη και οι στατιστικές, ώστε να δοθεί η εντύπωση ότι πρόκειται για σοβαρό πρόβλημα, ενώ δεν υφίσταται καν, θα ήμουν πολύ φειδωλός και σκεπτικός με αυτές τις δηλώσεις και δεν θα τις έπαιρνα και τόσο τοις μετρητοίς.

 

Οι παγκόσμιοι ηγέτες, ωστόσο, χρησιμοποιούν αυτά τα δεδομένα με σκοπό την επιβολή αυστηρότερων περιορισμών.

Ο Βρετανός Πρωθυπουργός Boris Johnson σκέφτεται μάλιστα να διατηρήσει τους περιορισμούς και τα λόκνταουν  μέχρι την Άνοιξη του 2022.

Ομοίως και στη Χιλή, η οποία μετράει τα υψηλότερα ποσοστά εμβολιασμού παγκοσμίως με το 58% του πληθυσμού να έχει λάβει και τις 2 δόσεις, και το 75% τη μία, ανακοινώθηκε στις 10 Ιουνίου από τις αρχές καθολικό λόκνταουν για την πρωτεύουσα του Σαντιάγο. Το μέτρο αυτό λαμβάνεται καθώς παρουσιάστηκαν τα υψηλότερα ποσοστά κρουσμάτων μου είχε γνωρίσει ποτέ από την αρχή της πανδημίας.

 

Γιατί όμως ακόμη προωθείται η άποψη ενός αφερέγγυου και αναξιόπιστου “επιστήμονα” που έχει διασυρθεί στην επιστημονική κοινότητα; (εννοεί τον Neil Ferguson, στατιστικολόγος)

Στις ΗΠΑ, η μετάλλαξη “Delta” αφορά στο 10% των περιπτώσεων και διπλασιάζεται κάθε δύο εβδομάδες, σύμφωνα με συνέντευξη που έδωσε στο “Face the Nation”, στις 13 Ιουνίου, ο πρώην διοικητικός επίτροπος του FDA Dr. Scott Gottlieb.

Σύμφωνα, λοιπόν, με τον Gottlieb, το στέλεχος “Delta” είναι πολύ πιθανό να “πυροδοτήσει μία νέα επιδημία προς το φθινόπωρο.”

Για να αντιληφθεί κανείς το τρελό της όλης υπόθεσης, ο Gottlieb αναφέρεται σε δεδομένα του Neil Ferguson. Φυσικά, τα mainstream media αποκαλούν τον Ferguson ως έναν “εξέχοντα Βρετανό επιδημιολόγο”, ουσιαστικά όμως ο άνθρωπος αυτός είναι ο πλέον αναξιόπιστος και έχει δημόσια εξευτελιστεί.

Η μόνη του φήμη, είναι αυτή του αποτυχημένου στατιστικολόγου, του οποίου τα στατιστικά μοντέλα έχουν αποδειχθεί επανειλημμένως λανθασμένα σε γελοίο, μάλιστα, βαθμό.

Το γεγονός ότι ο Gottlieb χρησιμοποιεί και πάλι τα στατιστικά μοντέλα του Ferguso, θα έπρεπε να κρούει τον κώδωνα του κινδύνου ότι πρόκειται για μια προπαγάνδα που στόχο έχει να πυροδοτήσει τον φόβο ώστε να δικαιολογήσει τους εμβολιασμούς και τίποτε άλλο.

Ήταν τα στατιστικά μοντέλα του Ferguson και του Imperial College που προέβλεψαν τον θάνατο 2 εκατομμυρίων Αμερικανών και 500.000 Βρετανών, αν δεν επιβάλλονταν δρακόντεια μέτρα, λόκνταουν και κοινωνική απόσταση. Το μεγαλύτερο ελάττωμα του μοντέλου του Ferguson ήταν ότι δεν εξηγούσε ότι οι ευάλωτες ομάδες αποτελούν μόνο ένα μικρό τμήμα του πληθυσμού και ποτέ το 100%.

Ο Ferguson υπήρξε επίσης η πηγή της πρόβλεψης το Δεκέμβριο του 2020 ότι η μετάλλαξη Alpha B117 — η γνωστή και ως μετάλλαξη “Kent” που κυριάρχησε πριν από τη “Delta” — θα ήταν 50% με 70% μεταδοτικώτερη από τα προηγούμενα στελέχη του ιού που κυκλοφορούσαν στη Βρετανία και θα μόλυνε πολύ περισσότερο παιδιά και εφήβους.

Λοιπόν, τί συνέβη πραγματικά; Σύμφωνα με τα δεδομένα του PHE ο μέσος όρος των λοιμώξεων (δηλ. θετικά τεστ, συμπτωματικών ή ασυμπτωματικών) ΜΕΙΩΘΗΚΑΝ ΔΡΑΜΑΤΙΚΑ ΑΡΧΕΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2021, φτάνοντας από τις 68,053 περιπτώσεις αρχές Ιανουαρίου στις 1,649 (!!!) αρχές Μαΐου.

Μείωση σημειώθηκε και στις καθημερινές νοσηλείες, όπως επίσης και στους θανάτους, οι οποίοι “βούτηξαν” από τους 1,610 (θανάτους) τον Ιανουάριο, στους 8 (!!!!!!) στις 13 Ιουνίου. Προφανώς, το “τρομακτικό” και “υπερμεταδοτικό” στέλεχος B117 δεν προκάλεσε τους “επιθυμητούς και πολυαναμενόμενους” θανάτους.

Επιπλέον, το γεγονός ότι τα mainstream media και οι υγειονομικές αρχές δεν έχουν δηλώσει τον αριθμό των παιδιών που μολύνθηκαν ή νοσηλεύτηκαν,  αποτελεί σαφή ένδειξη ότι ποτέ δεν κινδύνεψαν πραγματικά τα παιδιά από το στέλεχος B117. Απλά ήθελα να σε κάνουν να φοβηθείς και μόνο την πιθανότητα.

Στις ΗΠΑ, τα στοιχεία του CDC δείχνουν ότι έφτασαν στις αρχές Ιανουαρίου  στο 2.1 για κάθε 100,000 εισαγωγές σε νοσοκομείο.

Στα μέσα Μαρτίου, το ποσοστό έπεσε στο 0.6 για κάθε 100,000.

Τον Απρίλιο σημειώθηκε μικρή αύξηση (1.3 per 100,000).

Αυτό σε πραγματικούς αριθμούς μεταφράζεται σε περίπου 204 εφήβους, ηλικίας 12-17, οι οποίοι έκαναν εισαγωγή σε νοσοκομείο για ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ της κατάστασής τους, μεταξύ Ιανουαριού 2021 κιαι Μαρτίου 2021.

Αυτά τα στατιστικά στοιχεία απέχουν κατά πολύ από τα καταστροφικά σενάρια. Λιγότεροι από 1/3 χρειάστηκαν νοσηλεία και δεν υπήρξε κανένας νεκρός έφηβος.

Στο μεταξύ, έχουν αναφερθεί τουλάχιστον 4 θάνατοι νέων ηλικίας 12-17 κατόπιν εμβολιασμού, και αρκετές εκατοντάδες ανεπιθύμητες ενέργειες και τραυματισμοί, συμπεριλαμβανομένων δεκάδων περιπτώσεων μυοκαρδίτιδας σε εφήβους.

Καθώς οι καταστροφικές προβλέψεις του Ferguson σχετικά με το στέλεχος Alpha B117 απέτυχαν, φαίνεται πως το ίδιο αφήγημα, που σκοπό έχει να τρομοκρατήσει, απλά μετατοπίστηκε στο νέο στέλεχος “Delta”.

Προφανώς, θέλουν να μας κάνουν να φοβηθούμε για τα παιδιά μας, καθώς κάτι τέτοιο, θα μας κάνει να συμμορφωθούμε με ευκολία στα νέα μέτρα που και πάλι θα “κλέψουν” τις ελευθερίες μας και θα ενισχύσουν το εμβολιαστικό κίνημα.

Επί του παρόντος, δυσκολεύονται εξαιρετικά ως προς το να εξηγήσουν γιατί τα παιδιά, που δεν διατρέχουν τον κίνδυνο σοβαρών επιπλοκών ή θανάτου από τον COVID-19, θα χρειαστεί να συμμετάσχουν σε ένα ανεξέλεγκτο πείραμα γονιδιακής θεραπείας.

COVID Delta Variant Reignites Fear — How Real Is the Threat?

https://childrenshealthdefense.org/defender/covid-delta-variant-lockdowns/?utm_source=salsa&eType=EmailBlastContent&eId=431e9337-a685-4012-b026-b6a16f221047

Πηγή

Προβολές : 318


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα