«Το ΝΑΤΟ δεν πρέπει να αποκλείσει τη δολοφονία Πούτιν» δηλώνει Βρετανός συνταγματάρχης

«Το ΝΑΤΟ δεν πρέπει να αποκλείσει τη δολοφονία Πούτιν» δηλώνει Βρετανός συνταγματάρχης

14 Μαρτίου, 2022 0 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:200
Μοίρασέ το

 

Εκτός ελέγχου οι Βρετανοί

«ο Ρώσος πρόεδρος θα πρέπει τουλάχιστον να περάσει από δίκη κατηγορούμενος για εγκλήματα πολέμου».

«Το καλύτερο θα ήταν να δούμε τον Πούτιν να καθαιρείται, να συλλαμβάνεται και να δικάζεται, είτε στη Ρωσία είτε στο Διεθνές Ποινικό Δικαστήριο. Αλλά αυτές οι επιλογές είναι απίθανο να γίνουν πράξη»

 

 

 

Όταν οι ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ, μιλούν για μεγάλα εγκληματα, και με την πιθανότητα να μην είναι στημμένο όλο αυτό το πολεμικό σκηνικό (πάντα κρατώ μικρό καλάθι), τότε δυο πράγματα συμβαίνουν:

1. Ή ξεκαθάρισμα λογαριασμών μέσα στην χαζάρικη μαφία, στο ένα σκέλος του οποίου βρίσκεται και ο Πούτιν…

2. Ή ενδεχόμενη “δολοφονίᔨτου Πούτιν, αποτελέσει το έναυσμα για παγκόσμιο οικονομικο κραχ και παγκόσμιο πόλεμο που θα φέρει την Παγκόσμια Κυριαρχία… με ότι αυτό σημαίνει…

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

Υ.Γ.1. Ποιόν άραγε από τους πολλούς σωσίες του Πούτιν θα σκοτώσουν τα εγγλεζάκια που το παρελθόν τους βρωμάει και ζέχνει υποδουλώσεις κρατών και αίμα;;;

Υ.Γ.2. Τι είπαμε πως είναι οι Αγγλοσάξωνες;;; ΧΑΖΑΡΟΙ;;;;;

 

Οι δυτικοί σύμμαχοι δεν πρέπει να αποκλείσουν το ενδεχόμενο να σκοτώσουν το Ρώσο πρόεδρο Βλαντιμίρ Πούτιν, υποστηρίζει ο απόστρατος διοικητής του βρετανικού στρατού, Ρίτσαρντ Κεμπ.

Για τον Βρετανό συνταγματάρχη , προκειμένου να μπει ένα τέλος στην ασύλληπτη αυτή θηριωδία που εκτυλίσσεται στην Ουκρανία, η Ατλαντική Συμμαχία θα έπρεπε να εξετάσει και αυτό το σενάριο.

Φέρνοντας ως παράδειγμα τον πρώην ηγέτη της τρομοκρατικής οργάνωσης αλ Κάιντα, Οσάμα μπιν Λάντεν όπως και τον πρώην αρχηγό του Ισλαμικού Κράτους, Αμπού Μπακρ Αλ Μπαγκντάντι, ο Ρίτσαρντ Κεμπ υποστήριξε στην βρετανική εφημερίδα «Mirror» ότι, οι άνθρωποι αυτοί δολοφόνθηκαν γιατί αποτελούσαν απειλή για την ανθρωπότητα.

«Και ο Πούτιν, όμως, αποτελεί μια «μόνιμη και θανατηφόρα απειλή», τόνισε ο συνταγματάρχης, ο οποίος διοικούσε τα βρετανικά στρατεύματα στο Αφγανιστάν.

«Το ΝΑΤΟ θα πρέπει να εξετάσει όλες τις επιλογές για να απομακρύνει τον Πούτιν από την εξουσία. Αυτό θα περιλάμβανε τη δολοφονία του, αν και δεν είναι πιθανό να γίνει ή επιθυμητό», πρόσθεσε.

Για τον ίδιο, «ο Ρώσος πρόεδρος θα πρέπει τουλάχιστον να περάσει από δίκη κατηγορούμενος για εγκλήματα πολέμου».

«Το καλύτερο θα ήταν να δούμε τον Πούτιν να καθαιρείται, να συλλαμβάνεται και να δικάζεται, είτε στη Ρωσία είτε στο Διεθνές Ποινικό Δικαστήριο. Αλλά αυτές οι επιλογές είναι απίθανο να γίνουν πράξη», τόνισε.

Ο απόστρατος διοικητής του βρετανικού στρατού έσπευσε να διευκρινίσει ότι, ενώ μια δολοφονία μπορεί να είναι απαράδεκτη για πολλούς ανθρώπους, μπορεί επίσης να είναι ο μόνος τρόπος για να τερματιστεί ο πόλεμος και να αποτραπούν μελλοντικές συγκρούσεις.

«Αν μιλάμε για δολοφονία, αυτό μπορεί να είναι δυσάρεστο για πολλούς, αλλά η ζωή του Πούτιν δεν έχει μεγαλύτερη αξία από τις ζωές χιλιάδων που έχει ήδη σκοτώσει στην Ουκρανία και αλλού όπως επίσης μπορεί να σκοτώσει και στο μέλλον», πρόσθεσε.

 

 

Πηγή

Προβολές : 200


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα