ΤΟ ‘ΠΕ ΚΑΙ ΤΟ ‘ΚΑΝΕ! ΤΟΥΣ ΑΦΟΡΙΣΕ! ΑΡΧΙΖΕΙ Η ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΗ ΜΕΤΡΗΣΗ! (βίντεο)

ΤΟ ‘ΠΕ ΚΑΙ ΤΟ ‘ΚΑΝΕ! ΤΟΥΣ ΑΦΟΡΙΣΕ! ΑΡΧΙΖΕΙ Η ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΗ ΜΕΤΡΗΣΗ! (βίντεο)

17 Μαΐου, 2020 3 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:461
Μοίρασέ το

Αφορίστηκαν από την Εκκλησία, Μητσοτάκης, Κεραμέως, Χαρδαλιάς δια πράξεως Μητροπολίτου Αμβροσίου

 

ΤΩΡΑ ΑΡΧΙΖΕΙ Η ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΗ ΜΕΤΡΗΣΗ ΤΗΣ ΕΒΡΑΙΟΣΙΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΕΛΙΤ ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΑΕΙ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ.
ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ, ΘΑ ΓΥΡΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΣΤΑ ΕΒΡΑΙΟΣΙΩΝΙΣΤΙΚΑ ΠΙΟΝΙΑ ΤΗΣ ΛΕΣΧΗΣ ΜΠΙΛΝΤΕΜΠΕΡΓΚ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΡΙΜΕΡΟΥΣ ΤΩΝ ΙΛΟΥΜΙΝΑΤΙ ΡΟΚΦΕΛΛΕΡ.
Καλλιόπη Σουφλή
Υ.Γ.1. ΑΦΟΡΙΣΜΟΣ σημαίνει, εκκλησιαστική ποινή με την οποία ο χριστιανός αποκλείεται εντελώς από τη χριστιανική κοινότητα, ως τιμωρία για τα πολύ βαριά αμαρτήματα στα οποία περιέπεσε.
Υ.Γ.2. Εκεί στο Υπουργείο Α-ΠΑΙΔΕΙΑΣ θα δεχθείτε ως υπουργό μια ΑΦΟΡΙΣΜΕΝΗ;
Υ.Γ.3. ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ, ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ, ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΡΙΞΟΥΝ ΤΟΝ ΑΦΟΡΙΣΜΕΝΟ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ!
Υ.Γ.4. ΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ” ΠΡΟΣΤΑΣΤΙΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ”, θα δεχθείτε ως υφυπουργό έναν ΑΦΟΡΙΣΜΕΝΟ;;;
ΑΝ ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΡΓΑΖΕΣΤΕ ΩΣ ΔΗΜΟΣΙΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΟΥ ΚΥΝΟΒΟΥΛΙΟΥ, ΔΕΧΘΕΙΤΕ ΤΟΥΣ ΑΦΟΡΙΣΜΕΝΟΥΣ, ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΓΙΑ ΑΦΟΡΙΣΜΟ.

Μεγάλο Αφορισμό για τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, την Υπουργό Παιδείας και Θρησκευμάτων Νίκη Κεραμέως και τον υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας Νίκο Χαρδαλιά, διάβασε το πρωί της Κυριακής, μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Παναγίας Φανερωμένης Αιγίου ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης πρ. Καλαβρύτων και Αιγιαλείας κ.κ. Αμβρόσιος.

Ο Μητροπολίτης Αμβρόσιος είχε προαναγγείλει την εκκλησιαστική του πράξη με ανάρτησή του στο προσωπικό του ιστολόγιο πριν λίγες μέρες, όταν η υπουργός Νίκη Κεραμέως ανέφερε πως ο ιός μεταδίδεται με το σάλιο, προσπαθώντας να υπεκφύγει με επιστημονικοφανή διατύπωση, όταν την ερώτησαν αν ο ιός μεταδίδεται με την Θεία Κοινωνία.

Κατόπιν τούτου, που ξεχείλισε το ποτήρι των ευθέων επιθέσεων στην Ορθόδοξη Ανατολική του Χριστού Εκκλησία από την ομάδα περί τον Κυριάκο Μητσοτάκη, ο αγαπητός μητροπολίτης χαρακτήρισε ως «βλάσφημα λόγια» το ότι «δηλ. διά τῆς Θείας Μεταλήψεως μεταδίδεται ὁ Κορωνοϊός» και καλούσε την υπουργό να ζητήσει «δημοσίως συγγνώμην διά τό ἀχαρακτήριστον τοῦτο ἔγκλημα».

 

 

Πηγή

Προβολές : 461


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα