ΤΟ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑ ΤΟΥ ΦΟΒΟΥ.

ΤΟ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑ ΤΟΥ ΦΟΒΟΥ.

21 Ιανουαρίου, 2021 0 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:312
Μοίρασέ το
 
 
Η διαδικασία υποδούλωσης των Ελλήνων βρίσκεται σε εξέλιξη, εφαρμοζομένου, με την σύμπραξη ή την ανοχή όλου του πολιτικού σκηνικού της Βουλής, ενός κοινού ευρωπαϊκού πολιτεύματος που επεξεργάστηκε συστηματικά πρώτος ο ναζισμός.
 
Του πολιτεύματος του Φόβου!

 

Ο φόβος συγκρατεί τον άνθρωπο, αλλά … δεν τον διορθώνει… γι αυτό ποντάρουν στον φόβο μας…

Και δυστυχώς δεν βρέθηκε ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ ΔΙΚΑΣΤΗΣ ΚΑΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ, ΝΑ ΑΣΚΗΣΕΙ ΠΟΙΝΙΚΗ ΔΙΩΞΗ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΟΛΗΣ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟ-ΙΑΤΡΙΚΗΣ ΣΥΜΜΟΡΙΑΣ, ΠΟΥ ΟΔΗΓΕΙ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΣΤΟΝ ΑΦΑΝΙΣΜΟ.

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

 
Πολίτευμα είναι το σύνολο των κανόνων που ρυθμίζουν την άσκηση της πολιτικής εξουσίας σε ένα κράτος.
 
Αν οι κανόνες είναι δημοκρατικοί, τότε είναι δημοκρατία, αν όχι , αντιμετωπίζουμε αντιδημοκρατικό καθεστώς.
 
Το καθεστώς έχει την “φυσική” τάση να υπερασπίζει τον εαυτό του, η μεν δημοκρατία με την πειθώ και με την απάτη, η δε αντιδημοκρατία με την απάτη και το μαστίγιο.
 
Ανά τους αιώνες, πιστοί στην εξουσία ποιμενικοί
(τσοπανόσκυλα), ήσαν, ανέκαθεν δυστυχώς, πολλοί επιστήμονες!
 
Χωρίς την σύμπραξή τους, είναι αδύνατη η επιβολή.
 
Δεν αρκεί ο στρατός, δεν αρκούν οι πολλά έχοντες, δεν αρκούν αστυνομικοί ούτε οι πρόθυμοι δικαστές μήτε η σπουδαιοφανής κενότητα δικηγόρων.
 
Δεν αρκεί αριθμός ιερωμένων που ευλογούν τους τυράννους των δυστυχισμένων ούτε η φοβική στάση των δασκάλων που ισοδυναμεί με συναυτουργία.
 
Δεν αρκεί η, όχι πάντα, “επί χρήμασι” συνενοχή του Τύπου.
 
Όλα ταύτα αναγκαία αλλά όχι, δυστυχώς, αρκετά.
 
Το καθεστώς έχει ανάγκη τους επιστήμονες.
 
Ιατροί, ψυχίατροι, βιολόγοι, προγραμματιστές, μαθηματικοί ( αχ αυτά τα μαθηματικά μοντέλα), γενετιστές, στατιστικοί, φυσικοί και λοιποί, διαπρέπουν ως παλικάρια ή παλικαράδες στα κράσπεδα της εξουσίας.
 
Αποτελούν τα επιστημονικά στηρίγματα της ευφυούς πλην ανηλεούς επιβολής, φτάνει να τους αναγνωριστεί το “ισόθεον”.
 
Ας δούμε τους λεγόμενους ιατρούς λοιμωξιολόγους μας, που δεν διστάζουν να διατυπώνουν αλλεπάλληλες, αντιφατικές ανοησίες, κρυπτόμενοι πίσω από την ολιγοφρενή αντίληψη ότι η ιατρική ( και άλλες επιστήμες), είναι αδύνατον να γίνει αντιληπτή, πέρα από τους “Μύστες”της.
 
 
Ένας εξ αυτών, ο φερόμενος ως επικεφαλής της οικείας Επιτροπής, είπε ούτε λίγο ούτε πολύ, ότι ο ίδιος φοράει τη μάσκα του 16-18 ώρες! ( …δεν ξέρω αν μας είναι γνωστό πως η μέρα έχει 24 ώρες, επομένως την φοράει και στον ύπνο του).
 
Αν πράγματι τούτο ισχύει, τότε ο άνθρωπος αυτός δεν αντέχει μάλλον το πρόσωπό του.
 
Το είπε και δεν βρέθηκε ένας χριστιανός να “του πάρει τις πινακίδες” να μην κυκλοφορεί για δύο τουλάχιστον μήνες ούτε με τα πόδια.
 
Αλλά κι ο έτερος “Καππαδόκης”, εκείνος ο καθηγητής, με τα ματογυάλια και το ύφος ακρίδας.
 
Μας αφήνει, είπε, λίγο τώρα λυτούς αλλά αν διαπιστώσει ότι δεν υπακούμε, θα μας κλειδώσει.
 
Και δεν βρέθηκε πάλι ένας Χριστιανός να τον ξαναβάλει στην πέτρα από κάτω, από κει που σύρθηκε έξω.
 
Το χειρότερο είναι ότι ο άνθρωπος αυτός έχει την βεβαιότητα πως κυβερνάει την Ελλάδα!
 
Κατά συνέπεια, η σημερινή κατάσταση έχει αποδείξει ότι:
 
1) Η σήψη, ο συμβιβασμός, το ψέμα, η υποκρισία ( οι διαχρονικοί εχθροί του Συρανό ντε Μπερζεράκ), έχουν φτάσει μέχρι τις ρίζες της Επιστήμης.
 
Η “Μεγάλη Απάτη”, έχει υποδουλώσει την ελίτ και την κυβέρνηση αλλά και το σύνολο της αντιπολίτευσης.
 
 
Ουδείς από την Βουλή κατήγγειλε την παράνομη πρόταση Μητσοτάκη για θέσπιση ευρωπαϊκού πιστοποιητικού εμβολιασμού, κατά παράβαση διεθνών διατάξεων που απαγορεύουν άμεσα ή έμμεσα (ύπουλα) τον υποχρεωτικό εμβολιασμό.
 
3)Η διαδικασία υποδούλωσης των Ελλήνων βρίσκεται σε εξέλιξη, εφαρμοζομένου, με την σύμπραξη ή την ανοχή όλου του πολιτικού σκηνικού της Βουλής, ενός κοινού ευρωπαϊκού πολιτεύματος που επεξεργάστηκε συστηματικά πρώτος ο ναζισμός.
 
Του πολιτεύματος του Φόβου!

 

Πηγή

Προβολές : 312


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , , , , , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα