Το πολιτικό τέλος της ΝΔ πλησιάζει

Το πολιτικό τέλος της ΝΔ πλησιάζει

23 Ιουνίου, 2021 8 Από Καλλιόπη Σουφλή
Μοίρασέ το
Το πολιτικό τέλος της ΝΔ πλησιάζει

 

Ζώης Μπέχλης: “Η επόμενη κάλπη, θα είναι η αρχή της πορείας προς το πολιτικό σας τέλος
Αρκετά σας ανεχθήκαμε ΟΛΟΥΣ.
ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΤΕΛΟΣ ΣΑΣ ΔΕΝ ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ…
ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ. ΚΑΛΗ ΣΑΣ ΤΥΧΗ.”

Το πολιτικό τέλος της ΝΔ πλησιάζει
Θα διαφοροποιηθώ από τον κ. Μπέχλη, ως προς το τέλος της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ, και όλης της πολιτικής οβραίικης συμμορίας, από την στιγμή που το ποιά κόμματα θα δημιουργηθούν, ποιά θα μπουν στο κιναιδοβούλιο και ποιά θα διαλυθούν, τι θα ψηφίσουν και πως θα κυβερνήσουν,  αποτελούν απόφαση του πραγματικού αφεντικού της Ελλάδας, την χαζάρικη μαφία του Ρότσιλντ… αυτή που κυβερνάει όλη την ανθρωπότητα.
Θα πρέπει επίσης να διαφοροποιηθώ από τον κ. Μπέχλη, για το δεδομένο της ανατροπής με τις εκλογές, από την στιγμή που τις καθορίζει εδώ και πολλές δεκαετίες, μια singular logic και πλέον μια PALANTIR, αμφότερες εβραϊοσιωνιστικών συμφερόντων… ΚΑΙ Η ΝΟΘΕΙΑ ΒΓΑΖΕΙ ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΠΙΟΝΙΑ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ Ο … ΜΕΓΑΛΟΣ ΑΦΕΝΤΗΣ.
Και η τρίτη διαφοροποίησή μου, αφορά στον “ελληνικό λαό”.
Για ποιόν λαό μιλάμε; Τον μασκοφορεμένο, τον άπατρη, τον φοβισμένο, τον τηλεορασόπληκτο, τον διεφθαρμένο, τον μπασταρδεμένο, τον νοθευμένο, τον κομματοποιημένο, τον “ότι φάμε, ότι πιούμε κι ότι αρπάξει ο απόπατός μας”;
Αυτός που αποτελεί το 90% του πληθυσμού της χώρας, θα ανατρέψει τα οβραίικα ερπετά;;;
Από το 10% που αποτελεί τους γνήσιους ΕΛΛΗΝΕΣ, πόσοι είναι διατεθειμένοι να δώσουν και την ζωή τους για την Πατρίδα;;;
Όλος αυτός ο διεφθαρμένος ε#ραιοσι#νιστικοχα$άρικος πολιτικός συρφετός, ανατρέπεται μόνο με αίμα.
Καλλιόπη Σουφλή
Υ.Γ. Το φωτογραφικό υλικό, επιλεγμένο από εμένα, δίνει την πραγματική εικόνα της κατρακύλας μας ως έθνους.

του Ζώη Μπέχλη 

στρατιωτικού Γιατρού και Προέδρου του Κινήματος 21

Χωρίς ερώτημα, άνευ καμμίας αμφιβολίας, μια από τις πλουσιότερες χώρες του κόσμου σε ιστορία, σε πόρους, σε φυσική ομορφιά, σε ποιότητα ανθρώπων, τα τελευταία 50 χρόνια ερημώνεται.

Ερημώνεται, κυβερνημένη από ένα εσμό ανθρώπων, που εκ των τελευταίων συμβάντων, δείχνουν πολύ απλά ότι εν έχουν καμμία σχέση με αυτή τη χώρα, πέραν αυτής του παρασίτου. 
Ένα συνονθύλευμα οικογενειών, που αυτοβαπτίστηκαν πολιτικές και το μόνο κοινό χαρακτηριστικό τους είναι ο αδικαιολόγητος πλουτισμός και ο ιδεολογικός μηδενισμός. 
Με αηδιαστική κυνικότητα από τη μια ακούμε τον Πρόεδρο της Βουλής σε ανύποπτο χρόνο και αφοπλιστική ειλικρίνεια, να ισχυρίζεται ότι δεν λογοδοτούν στον λαό για την μη τήρηση των εξαγγελιών τους, διότι… «τον γοήτευσαν» και  από την άλλη τον μεταπράτη των αρχαίων  κλασικών μας, να δηλώνει πως «όσοι μας ψήφισαν, γνώριζαν ότι χρωστάμε 300 δις στις τράπεζες».
Την ίδια τραγική στιγμή, αποδεχόμενοι ταυτόχρονα σε τοξικό τοπίο ανομίας, την ανυπαρξία ανεξάρτητης δικαιοσύνης, απολαμβάνουμε τις ερωτοτροπίες, κάθε θείτσας που έχει βρει καταφύγιο και ερωτική φωλιά στο κοινοβούλιο και μεταξύ των εξάρσεων του ερωτικού της οίστρου, φαντασιώνεται ότι θα είναι και η επόμενη προσωπικότητα που θα παίξει σημαντικό ρόλο στην πολιτική σκηνή της χώρας.
Τουλάχιστον τρεις τέτοιες νυμφοψυχωσικές περιπτώσεις μπορεί να μετρήσει κανείς στο εν λόγω πολιτικό σύνολο.
Όσο τα γράφουμε αυτά, βιώνουμε και την ακόμα μεγαλύτερη κατρακύλα, ο έτερος μεταπράτης, αυτός των επιστολών, που αφέθηκε στο πόδι του πρώην αρχηγού του, για τον οποίο λίγο ως πολύ ισχυριζόταν πως δεν θα τον εγκαταλείψει ποτέ και να κρατήσουμε το βίντεο για να τον φτύσουμε αν το κάνει (έτσι έλεγε), ζει το όνειρο του, τοποθετώντας τον εαυτό του στην ένωση ακροδεξιών αρχηγών της Ευρώπης.

 

ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΡΙΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΓΛΕΝΤΟΚΟΠΟΥΣ 

Είναι ξεκάθαρο ότι ούτε η Λεπέν ούτε ο Σαλβίνι, είναι σε θέση να αντιληφθούν, και πολύ περισσότερο να πιστέψουν, το θέατρο σκιών στην προς ερήμωση χώρα. 
 Το πλέον θλιβερό βέβαια είναι ότι επιδιώκεται η διαμερισματοποίηση και ο περιορισμός του πατριωτισμού αποκλειστικά στον συγκεκριμένο χώρο της γραφικής καταφερτζίδικης ανώδυνης ακροδεξιάς, ώστε να μην κινδυνεύσουν να μείνουν χωρίς τους πατριώτες αυτούς, που επί χρόνια της δίνουν την κυβερνησιμότητα. η ΝΔούλα, οι θείτσες και τα Τζάκια του τένις.
Να μην ξεχάσουμε τους εν ειρήνη και επί των υπουργικών διαδρόμων, κατά καιρούς αναδειχθέντες «Στρατάρχες» ΑΓΕΣΜΕΝ, που ανεμίζουν στο πρόσωπο του καταδιωκόμενου, από θεούς και δαίμονες, σιτεμένες θείτσες και τενίστες, Έλληνα, τα μεγάλα τους κατορθώματα… του τίποτα.
 
ΟΙ ΠΛΑΚΕΣ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ ΚΑΙ ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ Ο ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ

Όλο αυτό, θα φάνταζε ως μια πολύ καλοστημένη πλάκα, αν δεν ήταν δυστυχώς αλήθεια.

Το πως όλοι οι προαναφερόμενοι αντιλαμβάνονται τα πολιτικά τεκταινόμενα ως πλάκα, φαίνεται και από την ερωτική διάθεση των θειτσόνιων, (ας μου επιτραπεί ο νεολογισμός), αλλά και από τα σούρτα – φέρτα στο Καλλιμάρμαρο Στάδιο των πολιτικών γλεντοκόπων, οι οποίοι ξεκάθαρα απολαμβάνουν την λεηλα- σία της χώρας. 
 Σας έχουμε ΝΕΑ…
 Οι πλάκες τελείωσαν και πλησιάζει ο λογαριασμός και αυτός ο λογαριασμός δεν θα είναι όπως οι προηγούμενοι, που το πολύ – πολύ να σας έστελναν στην αντιπολίτευση ή προσωρινά στην βίλα σας για να απολαύσετε τα λάφυρα της επιχείρησης «πολιτική καριέρα»…
Αυτός ο πολιτικός λογαριασμός θα έχει στην χρέωσή του όλο σας το είναι, όλο το είναι των Ελλήνων, της ιστορίας μας, της πατρίδας μας, της ερειπωμένης μας υπαίθρου, των δολοφονημένων από τους έποικους, Ελλήνων, των παιδιών μας. Προκαλέσατε διότι πιστέψατε ότι όλο αυτό είναι ένα πολιτικό ανέκδοτο, ένα χόμπιθ…
Ρουφήξατε αίμα και ψυχή και συνεχίζετε με το εν εξελίξει κορωνοπάρτυ.

Η βεβαιότητα του ότι θα φύγετε από την εξουσία, εμπεδώνεται όλο και περισσότερο. 

Καμμία θέση, κανένας τίτλος, καμμία βρώμικη γραφίδα δεν θα σταματήσει το επερχόμενο τέλος της πολιτικής αθλιότητας που βιώνει η χώρα.
Ο ελληνικός λαός ανέχτηκε πολλά.
Η επόμενη κάλπη, θα είναι η αρχή της πορείας προς το πολιτικό σας τέλος
Αρκετά σας ανεχθήκαμε ΟΛΟΥΣ. ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΤΕΛΟΣ ΣΑΣ ΔΕΝ ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ… ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ. ΚΑΛΗ ΣΑΣ ΤΥΧΗ.
 
Δημοσιεύτηκε στην ΕΛ. ΩΡΑ

 

Πηγή

 

Προβολές : 540


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , , , ,

Αγαπητοί αναγνώστες των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ,

Δώδεκα χρόνια, συνταξειδεύουμε μαζί στον χώρο της διαδικτυακής ενημέρωσης. Σ’ αυτά τα χρόνια, στάθηκα δίπλα σας , με μοναδικό στόχο την ενημέρωσή σας, όσο πιο αντικειμενικά μπορούσα αφιερώνοντας ατέλειωτες ώρες γι'αυτήν. Μετά την διαγραφή του πρώτου μου ιστολογίου, αναγκάστηκα να πάω σε άλλη πλατφόρμα και να πληρώνω ένα σημαντικό ποσόν κάθε μήνα, για την ασφάλεια του ιστολογίου μου.

Μπορείτε να στηρίξετε αυτή την προσπάθεια, με την μηνιαία συνδρομή σας, στην Paypal επιλέγοντας το μπανεράκι που βρίσκεται ακριβώς κατώ απο το κείμενο αυτό , και να προχωρήσετε στην διαδικασία δωρεάς όσο κοστίζει ένας καφές.

Η διαδικασία είναι πολύ απλή είτε έχετε λογαριασμό Paypal είτε όχι.Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συμπληρώσετε το ποσο και να επιλέξετε το κουτάκι με την σήμανση 'Make this a monthly donation' και εν συνεχεία να πατήσετε το κουμπακι 'Donate with PayPal' αν έχετε λογαριασμό με Paypal , η 'Donate with a Debit or Credit Card', αν δεν έχετε λογαριασμό με Paypal και κάνετε την δωρεά με χρεωστική η πιστωτική κάρτα.

Αν έχετε πρόβλημα με την διαδικασία μπορείτε να επικοινωνήσετε στο email [email protected] η να στείλετε μήνυμα απο την φόρμα επικοινωνίας που βρίσκεται σταθερά στο κάτω μέρος της σελίδας.

Σας ευχαριστώ για την στήριξη σας.

Καλλιόπη Σουφλή


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα