Το σκάνδαλο παιδεραστίας OBAMAGATE στην Τουρκική τηλεόραση.

Το σκάνδαλο παιδεραστίας OBAMAGATE στην Τουρκική τηλεόραση.

21 Μαΐου, 2020 0 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:631
Μοίρασέ το
Το σκάνδαλο παιδεραστίας OBAMAGATE στην Τουρκική τηλεόραση.

Εμείς εδώ προσπαθούμε να καλύψουμε τους βρωμιάρηδες πολιτικούς μας, με το πρόσχημα του κορωναϊού.

Τα κανάλια συνεχίζουν να τρώνε πακτωλούς χρημάτων και να αποκρύπτουν την πραγματικότητα.

Το σκάνδαλο παιδεραστίας OBAMAGATE στην Τουρκική τηλεόραση.

Εμείς, δηλαδή η πολιτική κλίκα που κυβερνάει την Ελλάδα, ελέω και των γραικυλοραγιάδων ψηφοφόρων και της εβραϊκής Singular Logic, αλλά και των λαθροεισβολέων στους οποίους έδωσαν ιθαγένεια, ανήκει στην σατανιστική κλίκα των Ομπάμα – Κλίντον… γι αυτό και τα τηλεοπτικά κανάλια λαμβάνουν πακτωλούς χρημάτων για να ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΟΥΝ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ.

 

Καλλιόπη Σουφλή

Το σκάνδαλο παιδεραστίας OBAMAGATE στην Τουρκική τηλεόραση.

Μπράβο στους Τούρκους. Τα βγάλανε όλα στην φόρα. Τα ωραία ξεκινήσανε.
Θα μάθουν τώρα όλοι πλέον και επίσημα, όπως ζητούσανε για το τι γίνεται στην πραγματικότητα και θα έχουμε πολύ σόου.

Εμείς εδώ προσπαθούμε να καλύψουμε τους βρωμιάρηδες πολιτικούς μας, με το πρόσχημα του κορωναϊού. Τα κανάλια συνεχίζουν να τρώνε πακτωλούς χρημάτων και να αποκρύπτουν την πραγματικότητα.

Ο κόσμος μαθαίνει για τα σκάνδαλα της θητείας Ομπάμα, για τα περίφημα κυκλώματα παιδεραστίας, σατανιστών και όλα αυτά τα σχετικά και αρχίζει και καταλαβαίνει.

Φυσικά θα καταλάβουν και όλοι οι λαθρομετανάστες τον ρόλο που εξυπηρετούσαν τόσα χρόνια και γιατί τους φέρναν από εδώ.

Έρχονται ωραίες μέρες, που θα δούμε τους πολιτικούς να τους κυνηγάνε οι λαθρομετανάστες !

Να πούμε ότι το Ομπάμαγκέιτ, “Obamagate”, αναφέρεται σε πολλά σκάνδαλα κατά τη διάρκεια της θητείας του Προέδρου Μπαράκ Ομπάμα, ιδίως στην κατάχρηση κυβερνητικών υπηρεσιών, στη χειραγώγηση των μέσων ενημέρωσης, στην παράνομη παρακολούθηση της τηλεφωνίας, και στην εγχώρια κατασκοπεία αμερικανών πολιτών για να παρενοχλήσουν πολιτικούς αντιπάλους και επικριτές.

Μέχρι το έτος εκλογής του 2016, αξιωματούχοι του Ομπάμα επέκτειναν σε μεγάλο βαθμό τη χρήση της συσκευής συλλογής ξένων πληροφοριών ως όπλο εναντίον εγχώριων πολιτικών αντιπάλων.

Το 2013, υπήρχαν 9.600 ερωτήματα αναζήτησης FISA με 195 Αμερικανούς. Αλλά το 2016, υπάρχουν 30.355 αναζητήσεις 5.288 Αμερικανών.

 

Παραποίηση – νοθεία εκλογών.

 

Με την κυκλοφορία της πρώτης έκθεσης του Γενικού Επιθεωρητή του DOJ Michael Horowitz, κατέστη σαφές ότι η κοινότητα πληροφοριών του Ομπάμα προσπάθησε να ξεπλύνει τα εγκλήματα που κατηγορήθηκε η Χίλαρι Κλίντον και να παρεμβαίνει στο αποτέλεσμα των δημοκρατικών διαδικασιών της Αμερικής.

Μερικοί έχουν παραλληλιστεί μεταξύ του Obamagate και του σκάνδαλου Watergate της δεκαετίας του 1970. τα δικαστήρια της FISA δημιουργήθηκαν ως μεταρρύθμιση μετά το Watergate.

 

Εάν η διάρρηξη της Watergate είχε παραχωρηθεί εκτός του αναδόχου πρόσβαση στη βάση δεδομένων FISA, θα έκανε μια πιο στενή σύγκριση.

Στο Watergate, ο Nixon στράφηκε σε εξωτερικούς εργολάβους, τη μονάδα υδραυλικών, αφού το FBI απέρριψε το αίτημα της Nixon για κατασκοπεία πολιτικών αντιπάλων

Στο Obamagate, το FBI συνεργάστηκε με εξωτερικούς εργολάβους, το FusionGPS, για να κατασκοπεύσει τους Ομπάμα και τους αντιπάλους του DNC.

Στο Watergate, η CIA απέρριψε το αίτημα του Νίξον να βοηθήσει στην κάλυψη του εγκλήματος εξαπατώντας τους ερευνητές του FBI. στο Obamagate, ο διευθυντής της CIA διέπραξε το έγκλημα σε συμπαιγνία με το FBI και το Υπουργείο Δικαιοσύνης.

Ο Mark Levin το έφερε αρχικά στην προσοχή του κοινού, προβάλλοντας τις αναφορές του στα μέσα μαζικής ενημέρωσης του ραδιοφωνικού σταθμού που ανέφεραν τη χρήση κυβερνητικών υπηρεσιών από την κυβέρνηση Ομπάμα για να κατασκοπεύσουν την πολιτική της αντιπολίτευση – δηλαδή τον Donald Trump, τους βοηθούς του και μετά τις ΗΠΑ.

Ο γερουσιαστής Jeff Sessions, ο οποίος ήταν ο Γενικός Εισαγγελέας των Ηνωμένων Πολιτειών κατά το πρώτο εξάμηνο της τετραετούς θητείας του Τραμπ.

Το σκάνδαλο παιδεραστίας OBAMAGATE στην Τουρκική τηλεόραση.

 

Ο διάσημος παιδεραστής που διατηρούσε σατανιστικό ναό Τζέφρι Έπστιν.

Όλα βγαίνουν στο φώς.

Εδώ οι δύο όψεις του Ομπάμα.

Πάνω ο κλώνος και κάτω ο κανονικός …τι να εχει παθει αραγε…?

Συσκευασμένο ανθρώπινο κρέας, με αίμα εμπλουτισμένο με αδρενοχρώμιο.

Λογικά το κρέας αυτό προέρχεται από βασανισμένο άτομο, το οποίο πέρασε φριχτά βασανιστήρια, έτσι ώστε να παράγει ο οργανισμός του αρκετό αδρενοχρώμιο μέσα στο αίμα.

 

 

Πηγή

Προβολές : 631


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , , , ,

Αγαπητοί αναγνώστες των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ,

Δώδεκα χρόνια, συνταξειδεύουμε μαζί στον χώρο της διαδικτυακής ενημέρωσης. Σ’ αυτά τα χρόνια, στάθηκα δίπλα σας , με μοναδικό στόχο την ενημέρωσή σας, όσο πιο αντικειμενικά μπορούσα αφιερώνοντας ατέλειωτες ώρες γι'αυτήν. Μετά την διαγραφή του πρώτου μου ιστολογίου, αναγκάστηκα να πάω σε άλλη πλατφόρμα και να πληρώνω ένα σημαντικό ποσόν κάθε μήνα, για την ασφάλεια του ιστολογίου μου.

Μπορείτε να στηρίξετε αυτή την προσπάθεια, με την μηνιαία συνδρομή σας, στην Paypal επιλέγοντας το μπανεράκι που βρίσκεται ακριβώς κατώ απο το κείμενο αυτό , και να προχωρήσετε στην διαδικασία δωρεάς όσο κοστίζει ένας καφές.

Η διαδικασία είναι πολύ απλή είτε έχετε λογαριασμό Paypal είτε όχι.Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συμπληρώσετε το ποσο και να επιλέξετε το κουτάκι με την σήμανση 'Make this a monthly donation' και εν συνεχεία να πατήσετε το κουμπακι 'Donate with PayPal' αν έχετε λογαριασμό με Paypal , η 'Donate with a Debit or Credit Card', αν δεν έχετε λογαριασμό με Paypal και κάνετε την δωρεά με χρεωστική η πιστωτική κάρτα.

Αν έχετε πρόβλημα με την διαδικασία μπορείτε να επικοινωνήσετε στο email [email protected] η να στείλετε μήνυμα απο την φόρμα επικοινωνίας που βρίσκεται σταθερά στο κάτω μέρος της σελίδας.

Σας ευχαριστώ για την στήριξη σας.

Καλλιόπη Σουφλή


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα