Το σπέρμα του Χασάν...  (και η μανία των ΕΒΡΑΙΟΣΙΩΝΙΣΤΩΝ, να ΑΦΑΝΙΣΟΥΝ την Ελλάδα.)

Το σπέρμα του Χασάν... (και η μανία των ΕΒΡΑΙΟΣΙΩΝΙΣΤΩΝ, να ΑΦΑΝΙΣΟΥΝ την Ελλάδα.)

5 Ιουνίου, 2021 1 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:1,136
Μοίρασέ το

 

 

Μετατρέπεται ο κόσμος όλος, αλλά και η Ελλάδα, σε μία κοινωνία, τα μέλη της οποίας θα είναι μεταξύ τους τόσο διαφορετικά, που δεν θα είναι δυνατόν να συνεννοηθούν μεταξύ τους και θα είναι έρμαια της όποιας προσωρινής απολυταρχικής και εκβιαστικής διοίκησης ορίζει η παγκόσμια αρχή που εκφράζεται ξεκάθαρα πλέον μέσω του Ο.Η.Ε.

 

 

 

 

 

 

 

Του Λιακόπουλου Δημοσθένη (Αναδημοσίευση άρθρου του 2017)

Ψάχνετε για την κρυμμένη κυβέρνηση; Κακώς, διότι δεν είναι πλέον κρυμμένη.

Ο σύμβουλος του ΟΗΕ σε θέματα προστασίας των ανθρωπίνων δικαιωμάτων  Jean Ziegler δήλωσε ότι η πολιτική «ανοιχτών συνόρων» της Ατζέντας 2030, που πρώτος ο Τζωρτζ Σόρρος εμφανίστηκε πριν από είκοσι περίπου χρόνια να επιβάλει με το πρόγραμμα Μ.Κ.Ο “OPEN SOCIETY” (ανοιχτή κοινωνία), πρέπει να επιβληθεί έστω και εκβιαστικά.

Έδωσε σαν παράδειγμα προς μίμηση την Γερμανία, που πρωτοστατεί στα δάνεια μέσα στην Ε.Ε. και επομένως στον εκβιασμό των κρατών για να δεχθούν πρόσφυγες.

Ο ίδιος κάλεσε την Ευρωπαϊκή Επιτροπή να αναστείλει πληρωμές σε κράτη που δεν δέχονται μετανάστες όπως την Ουγγαρία, την Πολωνία, την Σλοβακία και την Βουλγαρία.

Να δημιουργηθεί δηλαδή τραπεζικό πρόβλημα σε όποια χώρα δημιουργεί προβλήματα, όπως ακριβώς προβλέπει η Ατζέντα 2030 (ζητείστε το βιβλίο μου ΤΡΑΜΠ ΚΑΙ ΠΟΥΤΙΝ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΑΤΖΕΝΤΑΣ 2030).

Είπε λοιπόν ο σύμβουλος του Ο.Η.Ε.:

«Εάν η Ε.Ε. δεν δίνει για 14 ημέρες λεφτά σε αυτές τις χώρες, τότε τα στρατόπεδα συγκέντρωσης, οι φράκτες και αυτές οι άθλιες φυλακές θα εξαφανιστούν», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Επίσης, εξέφρασε την εκτίμησή του στην Γερμανίδα Καγκελάριο, της οποίας όπως είπε το παράδειγμα είναι λαμπρό ανάμεσα στους υπόλοιπους ηγέτες.

«Η Γερμανία υπήρξε το παράδειγμα που πρέπει να ακολουθήσει όλη η Ευρώπη. Είδα πολύ σεβασμό και φιλοξενία στα μάτια των Γερμανών πολιτών. Ακόμα και στην συντηρητική Βαυαρία, οι άνθρωποι υποδέχτηκαν τους μετανάστες σαν παιδιά και συγγενείς τους. Είναι πολύ όμορφο αυτό».

Όταν ερωτήθηκε για τον Τραμπ, ο σύμβουλος του ΟΗΕ δήλωσε ότι είναι «ένας μόνιμος εφιάλτης».

Ο ίδιος είπε ότι βρήκε θετική «την άμεση κινητοποίηση τόσων χιλιάδων ανθρώπων ενάντια στον Τραμπ.

Δείχνει ότι η αμερικανική κοινωνία αντέχει και αντιστέκεται.

Μου έκανε εντύπωση η αυτόματη έκρηξη των διαδηλώσεων και ειδικότερα των γυναικών. Πιστεύω ότι όλοι αυτοί οι άνθρωποι μπορούν να αλλάξουν πολλά στον τρόπο που σκεφτόμαστε»

Βλέπουμε δηλαδή, ότι ο σύμβουλος του ΟΗΕ

1. Καλεί την ευρωπαϊκή επιτροπή να εκβιάσει με οικονομικό στραγγαλισμό, όποιο κράτος δεν δέχεται πολλούς μετανάστες.

2. Υποδεικνύει τρόπο με τον οποίο οι μετανάστες θα συναναμιχθούν μέσα στις τοπικές κοινωνίες και δεν θα μένουν απομονωμένοι.

3. Ωθεί τους Αμερικανούς πολίτες να ξεσηκωθούν κατά του νόμιμα εκλεγμένου με εντελώς πρόσφατη πλειοψηφία προέδρου τους.

Τι άλλο θέλετε να δείτε και να ακούσετε και να διαβάσετε;

Μετατρέπεται ο κόσμος όλος, αλλά και η Ελλάδα, σε μία κοινωνία, τα μέλη της οποίας θα είναι μεταξύ τους τόσο διαφορετικά, που δεν θα είναι δυνατόν να συνεννοηθούν μεταξύ τους και θα είναι έρμαια της όποιας προσωρινής απολυταρχικής και εκβιαστικής διοίκησης ορίζει η παγκόσμια αρχή που εκφράζεται ξεκάθαρα πλέον μέσω του Ο.Η.Ε.

Η οργή και η αγανάκτηση, όπως είναι αυτονόητο, κατευθύνονται εναντίον εκείνων που φαίνονται να εισβάλουν στον τόπο μας και να αλλάζουν αργά στην αρχή και γρηγορότερα και βίαια αργότερα τον τρόπο της ζωής μας. Ωστόσο αυτοί οι νεαροί που έρχονται από την Κεντρική Ασία και την Αφρική, δεν έρχονται από μόνοι τους αλλά κάποιοι, απόλυτα οργανωμένα και συστηματικά τους μεταφέρουν εδώ.

Πάνω από 500.000 Έλληνες νέοι, οι πιο εκπαιδευμένοι, και οι πιο ικανοί και έξυπνοι, έφυγαν τα τελευταία χρόνια για το εξωτερικό.

Εδώ έμειναν οι λιγότερο εκπαιδευμένοι και ικανοί.

Αυτοί που έφυγαν αντικαταστάθηκαν, από αμόρφωτους και απολίτιστους ως επί το πλείστον νέους που ήρθανε από την Κεντρική Ασία και την Αφρική.

 

Αυτοί, θα πρέπει να κάνουν αυτό που είχε πει πριν από 15 περίπου χρόνια η βουλευτής του ΠΑΣΟΚ κ. Διαμαντοπούλου.

“Το δημογραφικό πρόβλημα στην Ελλάδα θα λυθεί με το σπέρμα του Χασάν”.

Την εποχή εκείνη, εγώ ο γραφικός προειδοποιούσα για όλα όσα πλέον αποτελούν ζωντανή πραγματικότητα.

Όλοι με άκουσαν, αλλά λίγοι με πίστεψαν, αφού τότε ήτανε η εποχή που όλοι έτρεχαν  και σκουντιότανε για το ποιος θα πρωτοδιοριστεί στο δημόσιο, ή ποιος θα πρωτοβγεί στη σύνταξη από τα Σαράντα.

Σήμερα, η κυβέρνηση, εκβιάζεται από τον στραγγαλισμό των κονδυλίων και την απειλή του Ερντογάν να στείλει εκατομμύρια μεταναστών στην Ελλάδα.

Τώρα είναι αργά μάλλον για οποιαδήποτε αντίδραση, αφού στα λεφτά πονάμε και με τα λεφτά μας εκβιάζουν.

Τώρα λοιπόν, που οι νέοι Έλληνες έφυγαν λόγω της στημένης φτώχειας και ήρθαν οι Ασιάτες, ήρθε η ώρα να δοκιμάσετε το σπέρμα του Χασάν.

 

Πηγή

 

Προβολές : 1,136


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , , , ,

Αγαπητοί αναγνώστες των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ,

Δώδεκα χρόνια, συνταξειδεύουμε μαζί στον χώρο της διαδικτυακής ενημέρωσης. Σ’ αυτά τα χρόνια, στάθηκα δίπλα σας , με μοναδικό στόχο την ενημέρωσή σας, όσο πιο αντικειμενικά μπορούσα αφιερώνοντας ατέλειωτες ώρες γι'αυτήν. Μετά την διαγραφή του πρώτου μου ιστολογίου, αναγκάστηκα να πάω σε άλλη πλατφόρμα και να πληρώνω ένα σημαντικό ποσόν κάθε μήνα, για την ασφάλεια του ιστολογίου μου.

Μπορείτε να στηρίξετε αυτή την προσπάθεια, με την μηνιαία συνδρομή σας, στην Paypal επιλέγοντας το μπανεράκι που βρίσκεται ακριβώς κατώ απο το κείμενο αυτό , και να προχωρήσετε στην διαδικασία δωρεάς όσο κοστίζει ένας καφές.

Η διαδικασία είναι πολύ απλή είτε έχετε λογαριασμό Paypal είτε όχι.Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συμπληρώσετε το ποσο και να επιλέξετε το κουτάκι με την σήμανση 'Make this a monthly donation' και εν συνεχεία να πατήσετε το κουμπακι 'Donate with PayPal' αν έχετε λογαριασμό με Paypal , η 'Donate with a Debit or Credit Card', αν δεν έχετε λογαριασμό με Paypal και κάνετε την δωρεά με χρεωστική η πιστωτική κάρτα.

Αν έχετε πρόβλημα με την διαδικασία μπορείτε να επικοινωνήσετε στο email [email protected] η να στείλετε μήνυμα απο την φόρμα επικοινωνίας που βρίσκεται σταθερά στο κάτω μέρος της σελίδας.

Σας ευχαριστώ για την στήριξη σας.

Καλλιόπη Σουφλή


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα