Το σχέδιο για τον έλεγχο του κόσμου

Το σχέδιο για τον έλεγχο του κόσμου

5 Μαΐου, 2021 9 Από Καλλιόπη Σουφλή
Μοιράστε το

- 884 προβολές ( Μέτρηση έως 08:25:50 )

 

Αυτό δεν είναι απλώς ένα άρθρο, αλλά μια μοναδική σε βάθος επισκόπηση της στρατηγικής του παγκοσμιοποιητή να χρησιμοποιεί το Covid-19 ως δικαιολογία για τη δημιουργία παγκόσμιας τυραννίας.

 Η πανδημία έχει προγραμματιστεί για δεκαετίες και πώς όλα οργανώνονται με μαζική απάτη, παγκόσμια δωροδοκία, πρωτοφανή λογοκρισία και ακραία διαφθορά στα μέσα ενημέρωσης και κυβερνήσεις.

 

 

 

 

Μόνον τα πρόβατα που έχουν θεοποιήσει την τηλεόραση και δεν αντιλαμβάνονται την κυβερνητική και παγκοσμιοποιημένη προπαγάνδα, αδυνατούν να αντιληφθούν το αυτονόητο.

Βοηθούν φυσικά σ’ αυτό και οι χρυσοπληρωμένες δημοσιογραφικές πόρνες, αλλά και “γιατροί”, που συμβουλεύουν τους πελάτες τους να κάνουν το εμβόλιο.

Μήπως αυτοί οι γιατροί, είναι ταυτόχρονα και πελάτες στα pay roll των φαρμακοβιομηχανιών;;;

 

Καλλιόπη Σουφλή

Το σχέδιο για τον έλεγχο του κόσμου

Θα δείτε πώς καταστέλλουν κάθε αποτελεσματική θεραπεία για το Covid-19, ώστε να μπορούν να επιβάλουν ένα πολύ επικίνδυνο εμβόλιο σε όλη την ανθρωπότητα.

Αυτό το εμβόλιο θα περιέχει νανοτεχνολογία που μας συνδέει με την τεχνητή νοημοσύνη και θα ξεκινήσει τη διαδικασία του υπερανθρωπισμού, κάνοντάς μας υβρίδια που χάνουν την ικανότητα να σκέφτονται ελεύθερα.

Αν νομίζετε ότι είναι τρελό, έχετε δίκιο.

Είναι καθαρή τρέλα, αλλά είναι ωστόσο η κρυφή ατζέντα πίσω από το εμβόλιο για το Covid-19.

Τίποτα δεν αφορά την ευημερία σας, αλλά όλα αφορούν τη δημιουργία ενός κόσμου ελέγχου.

Διαβάστε ολόκληρη την αναφορά για να δείτε τα γεγονότα για εσάς.

Θα δείτε επίσης άφθονες ενδείξεις ότι η πανδημία έχει προγραμματιστεί για δεκαετίες και πώς όλα οργανώνονται με μαζική απάτη, παγκόσμια δωροδοκία, πρωτοφανή λογοκρισία και ακραία διαφθορά στα μέσα ενημέρωσης και κυβερνήσεις.

Μην το διαβάσετε αν ο χρόνος σας είναι περιορισμένος. Επιλέξτε ένα μικρότερο θέμα εδώ εάν βιάζεστε. Εάν θέλετε να αποκτήσετε όλο το εύρος του τι συμβαίνει στον κόσμο μας και να δείτε όλα τα στοιχεία, προχωρήστε.

 

Είθε να βρείτε το θάρρος να αντιμετωπίσετε την αλήθεια, και βιώστε πώς σας ξυπνά για να γίνετε ήρωας, που αγωνίζεται για την ελευθερία της ανθρωπότητας.

 

Πηγή

(Visited 883 times, 1 visits today)

Ετικέτες: ΕΜΒΟΛΙΟ, ΚΟΡΟΝΟΙΟΣ, Κορυφαίο, ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ

Μπορείτε να κάνετε δωρεά είτε με τον λογαριασμό σας στην Paypal αν διαθέτετε , η και με Visa ή Mastercard μέσω Paypal

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Μοιράστε το