Το τερμάτισε...  Προκαλεί η δικηγόρος του Κουφοντίνα: Οι συγγενείς των θυμάτων τον υβρίζουν όταν τον αποκαλούν δολοφόνο (βίντεο)

Το τερμάτισε... Προκαλεί η δικηγόρος του Κουφοντίνα: Οι συγγενείς των θυμάτων τον υβρίζουν όταν τον αποκαλούν δολοφόνο (βίντεο)

4 Μαρτίου, 2021 7 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:282
Μοίρασέ το

Προκειμένου να αιτιολογήσει την πρωτοφανή αυτή δήλωση, η κυρία Κούρτοβικ πρόσθεσε ότι, από τη στιγμή που υπήρξε οριστική δικαστική κρίση και ο Δημήτρης Κουφοντίνας οδηγήθηκε στη φυλακή, θα πρέπει να αποκαλείται «κρατούμενος» και όχι «δολοφόνος»

Τι λέει το ΣΥΡΙΖΟκουμμούνι;;;
Ούτε ίχνος αιδούς δεν υπάρχει μέσα της.
Διεστραμμένα μυαλά, διαστροφή γλώσσας.
Να ευχηθώ την επόμενη φορά, μια τρομοκρατική οργάνωση, να καθαρίσει δικούς της ανθρώπους, και μετά να δω πως θα τους αποκαλεί;;;
Αη σιχτιρ, ΣΥΡΙΖΟκουμμούνι…
Καλλιόπη Σουφλή

Εξόργισε και τους πιο μετριοπαθείς η δικηγόρος του Δημήτρη Κουφοντίνα, που σχολίασε την κοινή ανακοίνωση των συγγενών των θυμάτων της 17Ν και ζήτησε να μην τον υβρίζουν χαρακτηρίζοντάς τον… δολοφόνο!

«Η ανακοίνωση αυτή έχω την εντύπωση ότι συντάχθηκε μάλλον για να εξυβρίσει τον απεργό, ‘δολοφόνο’ τον αποκαλεί, παρά για να στηρίξει το δικαίωμά του στη ζωή. Ήταν υβριστική, ήταν προσβλητική!» είπε στο Kontra Channel η Ιωάννα Κούρτοβικ, ξεσηκώνοντας τσουνάμι αντιδράσεων για την προκλητική αντιπαράθεση που επιχειρεί να προκαλέσει με συγγενείς όσων θρήνησαν θύματα από το όπλο του «φαρμακοχέρη»!

Προκειμένου να αιτιολογήσει την πρωτοφανή αυτή δήλωση, η κυρία Κούρτοβικ πρόσθεσε ότι, από τη στιγμή που υπήρξε οριστική δικαστική κρίση και ο Δημήτρης Κουφοντίνας οδηγήθηκε στη φυλακή, θα πρέπει να αποκαλείται «κρατούμενος» και όχι «δολοφόνος» και συνέχισε την τοποθέτησή της λέγοντας:

«Τα θύματα και η πολιτική αγωγή έχουν δικαίωμα να συμμετέχουν στη διαδικασία ως το σημείο που το δικαστήριο αποφασίζει την ενοχή. Από κει και πέρα τελειώνει ο ρόλος τους, δεν έχουν λόγο στον τρόπο έκτισης της ποινής. Οι φυλακές είναι ένας χώρος στον οποίο υπάρχουν ένοχοι. Καταρχήν, στη φυλακή δεν πάνε αθώοι, αλλά ένοχοι. Με αυτή τη λογική δεν θα έπρεπε να υπάρχει σωφρονιστικό σύστημα. Η λογική που στιγματίζει τον παραβάτη και τον θέλει εφ’ όρου ζωής εκτός της κοινωνίας είναι μεσαιωνική. Είναι μία λογική που δεν ταιριάζει στο σωφρονιστικό σύστημα για το οποίο παλέψαμε τόσα χρόνια».

Με λίγα λόγια, η δικηγόρος του αρχιεκτελεστή της τρομοκρατικής οργάνωσης απαιτεί από τους συγγενείς των θυμάτων που αποτελούν τον σύλλογο «Ως εδώ» να τηρούν το νομικό… σαβουάρ βιβρ όταν αναφέρονται στον «Λουκά», που αφαίρεσε ανθρώπινες ζωές επιβάλλοντας το «δίκαιο» της ένοπλης πάλης!

 

Πηγή

Προβολές : 282


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα