Το ΦΡΙΚΙΑΣΤΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ της κυβέρνησης του χαλδαίου Μητσοτάκη, εγκαθιστά τον απόλυτο κουμμουνισμό στην Ελλάδα.

24 Ιουλίου, 2021 2 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:614
Μοίρασέ το

Ζήτω ο Κομμουνισμός!

“Ελλάδα 2.0” το σχέδιο της κυβέρνησης

Ξεκινά η Μεγάλη Επανεκκίνηση

 

Αυτό που ξεκινά είναι η 4η ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ.

Δηλαδή η ΑΤΖΕΝΤΑ 2030 και ο ΜΕΤΑΝΘΡΩΠΙΣΜΟΣ.

Ψάξτε να μάθετε τι σημαίνει αυτό και πόσο εφιαλτικός θα γίνει ο κόσμος μας.

ΘΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΚΑΙ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗΝ ΕΝΑΠΟΜΕΙΝΑΣΑ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ,  ΩΣ … ΑΠΟΛΥΤΑ ΥΠΟΤΑΓΜΕΝΟΥΣ ΣΚΛΑΒΟΥΣ.

 

Καλλιόπη Σουφλή

Καλαμάτα: Εκδήλωση για αγορά εργασίας και 4η βιομηχανική επανάσταση - ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ Online

Ανακατανομή Εθνικού πλούτου και «πράσινη οικονομία»…

Το Εθνικό Σχέδιο Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας παρουσίασε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης με έντονο το «άρωμα» της Ατζέντας 2030, καθώς, μεταξύ άλλων, κάνει λόγο για ΑΝΑΚΑΤΑΝΟΜΗ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΠΛΟΥΤΟΥ.

Όπως δήλωσε ο πρωθυπουργός στηρίζεται σε 4 πυλώνες!

  • Την ψηφιακή μετάβαση του Κράτους και της Οικονομίας
  • Την αύξηση της απασχόλησης και της κοινωνικής συνοχής (σ.σ. αλληλέγγυα οικονομία;;;)
  • Την πράσινη Οικονομία (σ.σ. Ατζέντα 2030)
  • Την εκτίναξη της παραγωγικής δραστηριότητας (σ.σ. αυτό δεν συνάδει με την «πράσινη και αλληλέγγυα οικονομία, η οποία βάζει «φραγμούς»).

 

«Το Εθνικό Σχέδιο Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας είναι ένας πολύ καλά μελετημένος οδικός χάρτης με 170 έργα, επενδύσεις και μεταρρυθμίσεις και φιλοδοξεί να δημιουργήσει 200.000 θέσεις εργασίας (σ.σ. μέσω πολυεθνικών;;;) αλλά και να αυξήσει το ΑΕΠ κατά 7 μονάδες την επόμενη 6ετία», σημείωσε ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης μιλώντας στην παρουσίαση του Εθνικού Σχεδίου.

Συζητάμε, ανέφερε, για συνολικούς πόρους 57 δισεκ. ευρώ, αν προσθέσουμε στα 32 δισεκ. σε επενδύσεις και δάνεια ένα επιπρόσθετο σημαντικό κεφάλαιο 25 δισεκ. ευρώ που θα κινητοποιηθούν από τον ιδιωτικό τομέα. «Συζητάμε για κάτι μεγαλύτερο από ένα 2ο ΕΣΠΑ» εξήγησε.

«Το Εθνικό Σχέδιο έχει ρηξικέλευθο χαρακτήρα, γιατί αλλάζει το υπόδειγμα και κάνει την Οικονομία εξωστρεφή και το φορολογικό σύστημα φιλικό προς την ανάπτυξη και πάντα με το βλέμμα στραμμένο στο μέλλον» είπε στη συνέχεια ο πρωθυπουργός και συμπλήρωσε: «Εξ ου και το όνομα αυτού είναι η Ελλάδα 2.0. για την νέα εποχή που έρχεται. Το Εθνικό σχέδιο επιδιώκει να δημιουργήσει πολλές, νέες και καλοπληρωμένες θέσεις εργασίας. Μαζί, πάντως, με τους πόρους του σχεδίου, ο ιδιώτης καλείται να προσθέσει και τα δικά του κεφάλαια αναλαμβάνοντας το σχετικό του ρίσκο», σημείωσε ακόμη ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης.

«Το Εθνικό Σχέδιο Ανάκαμψης δημιουργεί μία νέα καθημερινότητα για όλους τους πολίτες» συνέχισε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, υπογραμμίζοντας πως η οικονομία θα βασίζεται στις μηδενικές εκπομπές άνθρακα.

«Η ελληνική κυβέρνηση έχει την πλήρη ιδιοκτησία του σχεδίου (σ.σ. κρατισμός). Ενσωματώνει εμπειρία και από την πανδημία. Δίνει έμφαση στην αλληλεγγύη (σ.σ. αλληλέγγυα οικονομία).

Εξαλείφει παγιωμένες παθογένειες.

Το Εθνικό Σχέδιο οδηγεί στην δίκαιη ανακατανομή του εθνικού πλούτου (σ.σ. Ζήτω ο Κομμουνισμός! Ανακατανομή στα κομμουνιστικά καθεστώτα σημαίνει τα «παίρνω» από τους έχοντες και δίνω στους μη έχοντες στην θεωρία – φτωχαίνω τους πάντες και μοιράζω μετά σε όλους ψίχουλα στην πράξη).

Η προσπάθεια που σήμερα ξεκινά σημαίνει περισσότερες δουλειές ιδίως για τους νέους μας και μία καλύτερη καθημερινότητα για όλους», σημείωσε ακόμη ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

«Θα δοθεί βάρος στις ηλεκτροκίνητες μεταφορές», είπε ακόμα ο πρωθυπουργός, κάτι που εκ των πραγμάτων θα μειώσει την βενζινοκίνητη οδήγηση (οικονομία μηδενικών εκπομπών άνθρακα).

Ο πρωθυπουργός επισήμανε ακόμα ότι το σχέδιο δεν αφορά μόνο μια κυβέρνηση, αφορά όλη την Ελλάδα, η εμβέλεια του θα μετράει δεκαετίες (σ.σ. Λευκή Βίβλος) και αποτελεί ένα ορόσημο που θα κάνει καλύτερη τη ζωή των Ελλήνων. «Αποτελεί, ως εκ τούτου, ευκαιρία για την δημιουργία ευρύτερων συναινέσεων (σ.σ. συγκυβερνήσεις, κοινωνικές ομάδες, συνεταιρισμοί). Είναι όμως πρωτίστως και ένα μεγάλο στοίχημα που πρέπει να κερδίσουμε όλοι μαζί», σημείωσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης κλείνοντας την ομιλία του.

Ξεκινά λοιπόν η «Μεγάλη Επανεκκίνηση» του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ στην Ελλάδα, βιβλίο της οποίας άλλωστε έχει ο πρωθυπουργός στο γραφείο του.

 

ΤΟ ΕΙΧΕ ΥΠΟΣΧΕΘΕΙ ΑΛΛΩΣΤΕ Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ:

ΟΛΟ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΕΔΩ:

ΟΛΟΚΛΗΡΗ Η ΟΜΙΛΙΑ:

Πηγή

Προβολές : 614


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , , , ,

Αγαπητοί αναγνώστες των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ,

Δώδεκα χρόνια, συνταξειδεύουμε μαζί στον χώρο της διαδικτυακής ενημέρωσης. Σ’ αυτά τα χρόνια, στάθηκα δίπλα σας , με μοναδικό στόχο την ενημέρωσή σας, όσο πιο αντικειμενικά μπορούσα αφιερώνοντας ατέλειωτες ώρες γι'αυτήν. Μετά την διαγραφή του πρώτου μου ιστολογίου, αναγκάστηκα να πάω σε άλλη πλατφόρμα και να πληρώνω ένα σημαντικό ποσόν κάθε μήνα, για την ασφάλεια του ιστολογίου μου.

Μπορείτε να στηρίξετε αυτή την προσπάθεια, με την μηνιαία συνδρομή σας, στην Paypal επιλέγοντας το μπανεράκι που βρίσκεται ακριβώς κατώ απο το κείμενο αυτό , και να προχωρήσετε στην διαδικασία δωρεάς όσο κοστίζει ένας καφές.

Η διαδικασία είναι πολύ απλή είτε έχετε λογαριασμό Paypal είτε όχι.Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συμπληρώσετε το ποσο και να επιλέξετε το κουτάκι με την σήμανση 'Make this a monthly donation' και εν συνεχεία να πατήσετε το κουμπακι 'Donate with PayPal' αν έχετε λογαριασμό με Paypal , η 'Donate with a Debit or Credit Card', αν δεν έχετε λογαριασμό με Paypal και κάνετε την δωρεά με χρεωστική η πιστωτική κάρτα.

Αν έχετε πρόβλημα με την διαδικασία μπορείτε να επικοινωνήσετε στο email [email protected] η να στείλετε μήνυμα απο την φόρμα επικοινωνίας που βρίσκεται σταθερά στο κάτω μέρος της σελίδας.

Σας ευχαριστώ για την στήριξη σας.

Καλλιόπη Σουφλή


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα