Το όλο θέμα είναι να έχουν να πηδ@ν οι ανώμαλοι. Σας ζητώ να ψηφίσετε ΟΧΙ στην έκθεση που δεν έχει νομική βάση και βλάπτει σοβαρά τα θεμελιώδη δικαιώματα που κατοχυρώνονται στον Χάρτη της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Το όλο θέμα είναι να έχουν να πηδ@ν οι ανώμαλοι. Σας ζητώ να ψηφίσετε ΟΧΙ στην Έκθεση Matic, που δεν έχει νομική βάση και βλάπτει σοβαρά τα θεμελιώδη δικαιώματα που κατοχυρώνονται στον Χάρτη της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

10 Ιουνίου, 2021 14 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:650
Μοίρασέ το
Το όλο θέμα είναι να έχουν να πηδ@ν οι ανώμαλοι. Σας ζητώ να ψηφίσετε ΟΧΙ στην έκθεση που δεν έχει νομική βάση και βλάπτει σοβαρά τα θεμελιώδη δικαιώματα που κατοχυρώνονται στον Χάρτη της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Εάν εγκριθεί η Έκθεση Matic, δεν θα αποτελεί απλά μια έντονη παρέμβαση στην εθνική κυριαρχία των κρατών μελών, αλλά θα οδηγήσει και στην επιβολή πολιτικών «έκτρωσης κατόπιν απαίτησης των γυναικών» χωρίς περιορισμούς.

Το όλο θέμα είναι να έχουν να πηδ@ν οι ανώμαλοι. Σας ζητώ να ψηφίσετε ΟΧΙ στην έκθεση που δεν έχει νομική βάση και βλάπτει σοβαρά τα θεμελιώδη δικαιώματα που κατοχυρώνονται στον Χάρτη της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

 

Μεταμορφώνουν με απίστευτα ραγδαίους ρυθμούς, την κοινωνία της Ευρώπης, σε κοινωνία κίναιδων, διεστραμμένων και δολοφόνων.

Μόλις υπέγραψα.

Αρνούμαι αυτή την διεστραμμένη κοινωνία, που δημιουργεί μια σατανιστική ελίτ της ε#ραιοσι$νιστικής Ευρωπαϊκής Ένωσης.

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

Το όλο θέμα και το ρεζουμέ που βγαίνει από όλο αυτό είναι να έχουν να πηδάν οι ανώμαλοι και οι πούστηδες χωρίς να έχουν τις ευθύνες.

Χθες, το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο ήταν να ψηφίσει για τη λεγόμενη «Έκθεση Matic».

Γι αυτό κυνηγάν τις γυναίκες να κάνουν εκτρώσεις και γι αυτό κυνηγάν τα μικρά παιδιά να αλλάζουν φύλο.

Αν ήταν όλοι νορμάλ και λογικοί που θα έβρισκαν να πηδάν οι ανώμαλοι;;;;

Είναι πολύ απλό κάνουν το αγοράκι κοριτσάκι για να μπορεί να πηδάει κολαράκι το πουστράκι…

Η έκθεση έχει τον επίσημο τίτλο «Η κατάσταση της σεξουαλικής και αναπαραγωγικής υγείας και των δικαιωμάτων στην ΕΕ υπό την οπτική της υγείας των γυναικών»

Χαχαχαχα τους πήρε ο πόνος για την υγεία των γυναικών…

Συγνώμη για το σύντομο διάλειμμα γέλιου, συνεχίζω το άρθρο.

Η πιο σοβαρή πτυχή αυτής της έκθεσης είναι ότι θεωρεί την έκτρωση «ανθρώπινο δικαίωμα», ενώ το μωρό δεν έχει το δικαίωμα της ζωής, και την υποστηρίζει χωρίς οποιονδήποτε περιορισμό:

Η έκθεση «ζητά την άρση των εμποδίων» για την πρόσβαση στην έκτρωση, όπως τις «περιόδους αναμονής», αντιτίθεται στην «άρνηση της ιατρικής περίθαλψης βάσει προσωπικών πεποιθήσεων», στην «παροχή συμβουλών» ή σε οποιαδήποτε «εξουσιοδότηση τρίτων» (βλέπε γονέων…).

Πρέπει όμως να ληφθεί υπόψιν πως η έκτρωση – καθώς και η υγειονομική περίθαλψη – είναι θέματα αποκλειστικής δικαιοδοσίας των κρατών μελών και η Ευρωπαϊκή Ένωση δεν έχει εξουσιοδότηση για αυτά.

Εάν εγκριθεί η Έκθεση Matic, δεν θα αποτελεί απλά μια έντονη παρέμβαση στην εθνική κυριαρχία των κρατών μελών, αλλά θα οδηγήσει και στην επιβολή πολιτικών «έκτρωσης κατόπιν απαίτησης των γυναικών» χωρίς περιορισμούς.

Για παράδειγμα, εάν η έκτρωση θεωρηθεί ανθρώπινο δικαίωμα, η πρόσφατη πολωνική απαγόρευση της ευγονικής έκτρωσης θα τεθεί σε αναστολή.

Αλλά η έκτρωση δεν είναι το μόνο αμφιλεγόμενο ζήτημα σε αυτήν την αμφισβητούμενη έκθεση.

Ακολουθεί μια σύνοψη των κυριότερων σημείων, και πείτε μου μετά ότι όλο αυτό δεν το κάνουν για να έχουν γκόμενες και γκόμενους οι ανώμαλοι:

Η έκθεση Matic ζητά την κατάργηση του δικαιώματος της αντίρρησης συνείδησης του ιατρικού προσωπικού.

Ο στόχος του Matic Report είναι να καταστήσει αδύνατο για τους επαγγελματίες γιατρούς να αντιταχθούν στη δολοφονία ενός ανθρώπου με έκτρωση για λόγους συνειδήσεως.

Σύμφωνα με την έκθεση, η άρνηση της έκτρωσης από έναν υγειονομικό θα θεωρηθεί «άρνηση ιατρικής περίθαλψης».

Έτσι, εάν ένας γιατρός αποφασίσει να πει ΟΧΙ στην έκτρωση, αυτό θα σημάνει το τέλος της καριέρας του.

Προωθείται η έκτρωση και η αντισύλληψη για τα κορίτσια «ανεξάρτητα από την ηλικία τους» και χωρίς τη γονεϊκή συγκατάθεση.

Προωθείται η καθοδήγηση σε ζητήματα «ΛΟΑΤ και ταυτότητας φύλου» από το δημοτικό σχολείο χωρίς να υπάρχει ενημέρωση ή να απαιτείται η γονεϊκή συγκατάθεση.

Προωθούνται οι μη αναστρέψιμες αποκαλούμενες χειρουργικές επεμβάσεις «αλλαγής φύλου», ακόμη και επί ανηλίκων που υποστηρίζονται από τα συστήματα δημόσιας υγείας.

Γίνεται παρέμβαση σε αυτό που βρίσκεται στην αποκλειστική δικαιοδοσία των κρατών μελών και είναι ο καθορισμός και η διαχείριση των εθνικών συστημάτων υγείας τους και των εθνικών επιλογών πολιτικής για την υγεία.

Η Έκθεση Matic είναι ίσως το πιο επιθετικό πρόγραμμα προώθησης σεξουαλικών και αναπαραγωγικών δικαιωμάτων που παρουσιάστηκε ποτέ στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο.

Πολλές ομάδες έχουν ήδη λάβει θέση εναντίον της έκθεσης αυτής όμως άλλες την υποστηρίζουν με ενθουσιασμό.

Ο μόνος τρόπος για να σταματήσει αυτή η ριζοσπαστική και ιδεολογική έκθεση είναι να καταψηφισθεί.

Ωστόσο, το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο δέχεται έντονες πιέσεις από ισχυρές διεθνείς ομάδες για να συμμορφωθεί με την ατζέντα των εκτρώσεων.

Το CitizenGO χρειάζεται τη βοήθειά σας για να επιδείξει μια παγκόσμια κινητοποίηση και πλειοψηφία υπέρ της ζωής που αντιτίθεται πλήρως στην έκτρωση και ενθαρρύνει την απόρριψη της πίεσης υπέρ της αφαίρεσης της ανθρώπινης ζωής.

Με την υπογραφή αυτής της καμπάνιας θα είναι σαν να αποστέλλετε ένα email διαμαρτυρίας στους αναποφάσιστους ευρωβουλευτές ώστε να μην υπερψηφίσουν την έκθεση.

Το κείμενο της διαμαρτυρίας προς τους Ευρωβουλευτές:

Αγαπητοί βουλευτές του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου,

Σας γράφω με ανησυχία διότι πληροφορήθηκα τις λεπτομέρειες της «Έκθεσης Matic» που θα συζητηθούν στη σύνοδο ολομέλειας του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου τον Ιούνιο του 2021.

Η έκθεση παρεμβαίνει στην αποκλειστική δικαιοδοσία των κρατών μελών σχετικά με τον καθορισμό και τη διαχείριση των εθνικών συστημάτων υγείας τους καθώς και των εθνικών τους επιλογών της πολιτικής υγείας, όπως ορίζεται στο άρθρο 168 παράγραφος 7 της Συνθήκης για τη λειτουργία της Ευρωπαϊκής Ένωσης (ΣΛΕΕ) .

Παραβλέπει το δικαίωμα αντίρρησης συνείδησης, σε αντίθεση με, μεταξύ άλλων,το ψήφισμα 1763 (2010) – «Το δικαίωμα αντίρρησης συνείδησης στη νόμιμη ιατρική περίθαλψη», που εγκρίθηκε από την Κοινοβουλευτική Συνέλευση του Συμβουλίου της Ευρώπης.

Προσπαθεί επίσης να εισαγάγει την αναγνώριση ενός «δικαιώματος στην έκτρωση», παρόλο που δεν υπάρχει τέτοιο δικαίωμα, ούτε μπορεί να προέλθει από την Οικουμενική Διακήρυξη των Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων ή τον Χάρτη των Θεμελιωδών Δικαιωμάτων της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Αντιθέτως, με βάση τη Διάσκεψη του Καΐρου του 1994, τα κράτη έχουν δεσμευτεί να «μειώσουν την προσφυγή στην έκτρωση» και να «λάβουν τα κατάλληλα μέτρα ώστε να βοηθήσουν τις γυναίκες να αποφύγουν την έκτρωση».

Και, το πιο σημαντικό, λάβετε υπόψιν πως κάθε έκτρωση διακόπτει μια αθώα ανθρώπινη ζωή.

Ως εκ τούτου, σας ζητώ να ψηφίσετε ΟΧΙ στην έκθεση που δεν έχει νομική βάση και βλάπτει σοβαρά τα θεμελιώδη δικαιώματα που κατοχυρώνονται στον Χάρτη της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Παρακαλούμε υπογράψτε την διαμαρτυρία εδώ:

https://citizengo.org/en-row/ot/202737-european-parliament-intends-declare-abortion-right?dr=1459475

Για περισσότερες πληροφορίες για το θέμα:Matic Report: https://www.europarl.europa.eu/doceo/document/A-9-2021-0169_EN.pdf

Analysis of Matic Report from Political Network for Values: https://politicalnetworkforvalues.org/en/2021/05/the-political-network-for-values-denounces-the-radical-matic-report-and-calls-the-members-of-the-committee-to-recover-the-core-values-of-the-european-union/

 

Πηγή

Προβολές : 650


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , , ,

Αγαπητοί αναγνώστες των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ,

Δώδεκα χρόνια, συνταξειδεύουμε μαζί στον χώρο της διαδικτυακής ενημέρωσης. Σ’ αυτά τα χρόνια, στάθηκα δίπλα σας , με μοναδικό στόχο την ενημέρωσή σας, όσο πιο αντικειμενικά μπορούσα αφιερώνοντας ατέλειωτες ώρες γι'αυτήν. Μετά την διαγραφή του πρώτου μου ιστολογίου, αναγκάστηκα να πάω σε άλλη πλατφόρμα και να πληρώνω ένα σημαντικό ποσόν κάθε μήνα, για την ασφάλεια του ιστολογίου μου.

Μπορείτε να στηρίξετε αυτή την προσπάθεια, με την μηνιαία συνδρομή σας, στην Paypal επιλέγοντας το μπανεράκι που βρίσκεται ακριβώς κατώ απο το κείμενο αυτό , και να προχωρήσετε στην διαδικασία δωρεάς όσο κοστίζει ένας καφές.

Η διαδικασία είναι πολύ απλή είτε έχετε λογαριασμό Paypal είτε όχι.Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συμπληρώσετε το ποσο και να επιλέξετε το κουτάκι με την σήμανση 'Make this a monthly donation' και εν συνεχεία να πατήσετε το κουμπακι 'Donate with PayPal' αν έχετε λογαριασμό με Paypal , η 'Donate with a Debit or Credit Card', αν δεν έχετε λογαριασμό με Paypal και κάνετε την δωρεά με χρεωστική η πιστωτική κάρτα.

Αν έχετε πρόβλημα με την διαδικασία μπορείτε να επικοινωνήσετε στο email [email protected] η να στείλετε μήνυμα απο την φόρμα επικοινωνίας που βρίσκεται σταθερά στο κάτω μέρος της σελίδας.

Σας ευχαριστώ για την στήριξη σας.

Καλλιόπη Σουφλή


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα