Το Covid είναι ενορχήστρωση για την εξυπηρέτηση μιας ατζέντας – την καταστροφή της ελευθερίας

Το Covid είναι ενορχήστρωση για την εξυπηρέτηση μιας ατζέντας – την καταστροφή της ελευθερίας

7 Φεβρουαρίου, 2021 8 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:943
Μοίρασέ το
Το Covid είναι ενορχήστρωση για την εξυπηρέτηση μιας ατζέντας – την καταστροφή της ελευθερίας

Ο Δυτικός Κόσμος παγωμένος από τον φόβο με ψέμματα και προπαγάνδα έχει εγκαταλείψει την ελευθερία.

Οι λαοί του Δυτικού Κόσμου θα αποδεχθούν τη βία που τους επιβλήθηκε και την ακύρωση των δικαιωμάτων τους;

Εάν οι άνθρωποι του Δυτικού Κόσμου δεν θα υπερασπιστούν την ελευθερία τους, δεν θα την έχουν.

Το Covid είναι ενορχήστρωση για την εξυπηρέτηση μιας ατζέντας – την καταστροφή της ελευθερίας

Λαοί που είναι συνειδητοποιημένοι, έχουν ΠΑΙΔΕΙΑ και αγαπούν την Πατρίδα τους, θα αντισταθούν.

Γιατί έχουν κατανοήσει πως, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΕΙΓΜΑ ΥΓΕΙΑΣ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΡΟΣΑΡΜΟΣΜΕΝΟΣ ΣΕ ΜΙΑ ΒΑΘΙΑ ΑΡΡΩΣΤΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ.

Λαοί, όπως ο νεοέλληνας ΡΑΓΙΑΣ, που ούτε ΠΑΙΔΕΙΑ έχει, ούτε ενδιαφέρεται και αγαπά την Πατρίδα του (και αναφέρομαι στην συντριπτική πλειοψηφία) δεν θα αγωνιστεί.

Θα σκύψει το κεφάλι και θα παραδοθεί στους Παγκοσμιοποιητές, όπως μέχρι αυτή τη στιγμή έχει παραδοθεί στο πιόνι τους, που είναι ΟΛΟ ΤΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΚΑΙ Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΕΥΩΝ ΨΥΧΑΣΘΕΝΗΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ.

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

Υ.Γ. Θα συνεχίσω να αναφέρομαι στην ανάγκη ένωσης των ΕΝΤΙΜΩΝ ΚΑΘΑΡΩΝ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ, γιατί η πλειοψηφία των “μπατριωτών” που κυκλοφορεί και ξεπετάχτηκε σαν … ας μην πω τι, στην περίοδο του κορονοϊού, είναι το μακρύ χέρι του ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ, ΠΟΥ ΣΤΟΧΕΥΕΙ ΣΤΟ ΔΙΑΙΡΕΙ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΕΥΕ.

 

Πωλ Κρέιγκ Ρόμπερτς

Τα συσσωρευμένα στοιχεία είναι συντριπτικά ότι ο Covid είναι ενορχήστρωση, σκοπός της οποίας είναι η εξάλειψη της ανθρώπινης αυτονομίας και να κάνει την έννοια της ελευθερίας μια βρώμικη λέξη που θα σας φέρει Covid ασθένεια και θάνατο.

Καθώς το φυσικό νόμισμα είναι μια αναγκαιότητα για την ανθρώπινη αυτονομία, οι παγκοσμιοποιητές εργάζονται για την αντικατάστασή του με ψηφιακό χρήμα.

Χαρτονόμισμα, κέρματα, χρηματικές εντολές και επιταγές περνούν χέρι-χέρι και φέρεται να φέρουν πιθανή μόλυνση από τον Covid.

Αντίθετα, το ψηφιακό χρήμα είναι εικονικό.

Κανείς δεν το αγγίζει.

Το πιο σημαντικό για τους παγκοσμιοποιητές, δεν μπορεί να αντληθεί από έναν λογαριασμό σε φυσική μορφή και να είναι κρυμμένο.

Δεν μπορείτε να πραγματοποιήσετε ανώνυμες πληρωμές με ψηφιακό χρήμα.

Το απόρρητο αποχαιρετά τη ζωή σας. Γίνεστε εντελώς διαφανείς.

Ορισμένοι ελπίζουν ότι οι άνθρωποι θα έχουν το δικό τους ψηφιακό χρήμα με τη μορφή κρυπτονομισμάτων.

Ωστόσο, οι μεταφορές μπορούν να αποφευχθούν μεταξύ ενός επίσημου ψηφιακού νομισματικού συστήματος και ιδιωτικών κρυπτονομισμάτων.

Επιπλέον, η ιδιωτική πληρωμή σε κρυπτονομίσματα ενοικίων, υποθηκών, δανείων αυτοκινήτων, λογαριασμών παντοπωλείων κ.λπ. μπορεί να απαγορευτεί.

Μια ιδιωτική οικονομία κρυπτονομισμάτων θα πρέπει να λειτουργεί εκτός της επίσημης οικονομίας ψηφιακού χρήματος.

Καθώς ο σκοπός του ψηφιακού χρήματος είναι να εξαλείψει την ανθρώπινη αυτονομία, μια τέτοια παράλληλη οικονομία θα καταργηθεί.

Το ίδιο ισχύει και για πληρωμές με χρυσά και ασημένια νομίσματα.

Θα μπορούσατε να πληρώσετε για μια ιδιωτική υπηρεσία ή για ιδιωτικά καλλιεργημένα τρόφιμα από κήπους, εάν επιτρέπονται κήποι σε έναν κόσμο τεχνητών τροφίμων που κατασκευάζονται σε εργοστάσια, το οποίο περιλαμβάνει το “Great Reset” του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ.

Αλλά δεν θα μπορούσατε να αγοράσετε εισιτήριο σπιτιού ή αυτοκινήτου ή αεροπορικής εταιρείας με χρυσό ή ασήμι.

Οι άνθρωποι χαιρέτισαν την ψηφιακή επανάσταση χωρίς να αναγνωρίσουν τις ολοκληρωτικές συνέπειές της.

Αγαπούν τα έξυπνα τηλέφωνά τους, το Διαδίκτυο, τα βιντεοπαιχνίδια, τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, τις διαδικτυακές πληρωμές, τη δυνατότητα εργασίας από το σπίτι.

Ίσως πολλοί συμφωνούν να εγκαταλείψουν την ανεξαρτησία και την αυτονομία για αυτές τις ανέσεις.

Ακόμα κι αν δεν το κάνουν, είναι πιθανό να βρεθούν παγιδευμένοι μέσα σε ένα τέτοιο σύστημα προτού συνειδητοποιήσουν τις συνέπειές του.

Όχι ότι οι προειδοποιήσεις δεν είναι παντού.

Ο Gideon Lichfield του MIT μας λέει ότι δεν θα επιστρέψουμε στο φυσιολογικό μετά τον Covid.

Οι έλεγχοι για τη συμπεριφορά μας είναι η νέα κανονικότητα.

Η ελευθερία και τα πολιτικά δικαιώματα δεν είναι συμβατά με έναν κόσμο Covid και με τη “Μεγάλη Επαναφορά” που χρησιμοποιείται για να τεθεί σε εφαρμογή ο κόσμος Covid.

Το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ δεν ντρέπεται να περιγράψει τι τίθεται σε εφαρμογή για εμάς:

https://www.paulcraigroberts.org/2020/11/19/the-insane-tyrant-who-head-up-the-world-economic-forums-great-reset-says-it-means-the-end-of-human-autonomy/

 

Η αλλαγή που μας φέρνουν οι ελίτ είναι τόσο ριζοσπαστική που οι άνθρωποι την απορρίπτουν.

Όμως οι έξυπνες συσκευές τους έχουν ήδη παγιδεύσει στην αλλαγή.

Το μέλλον που ξεδιπλώνεται είναι μια αποκατάσταση των αρχαίων χρόνων όταν οι άνθρωποι συντάχθηκαν υπό τον έλεγχο των ιερέων ή των Δρυΐδων.

Κάθε άτομο που έδειχνε κανένα σημάδι ανεξαρτησίας ήταν πρωταρχικός υποψήφιος για θυσία για να καθησυχάσει τους θεούς.

Σε ολόκληρο τον Δυτικό Κόσμο αυτό συμβαίνει ήδη σε όσους λένε την αλήθεια: Manning, Assange, Snowden.

Εάν οι άνθρωποι θέλουν να είναι ελεύθεροι, θα πρέπει να εξαλείψουν τους παγκοσμιοποιητές και να εκτοπίσουν τους δισεκατομμυριούχους. Μέχρι τον τελευταίο.

Δεν έχει νόημα να διαμαρτυρηθούμε ειρηνικά, διότι καθώς οι κλεμμένες προεδρικές εκλογές των ΗΠΑ καθιστούν ξεκάθαρο, για τις ελίτ δεν έχουν καμία απολύτως σημασία η δημοκρατία και η φωνή του λαού.

Μισούν την έννοια της κυβέρνησης που λογοδοτεί στον λαό.

Η προτιμώμενη κυβέρνηση είναι υπεύθυνη για τις ελίτ, όπως και οι αρχαίες κυβερνήσεις ήταν υπόλογες στους ιερείς, τους Δρυΐδες και τους Φαραώ. Φαίνεται αρκετά σαφές ότι αυτή είναι η κατεύθυνση προς την οποία κατευθύνεται ο Δυτικός Κόσμος.

Ο ιδρυτής του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ Klaus Schwab εξήγησε στις 13 Μαΐου 2019, στο Συμβούλιο του Σικάγου για τις παγκόσμιες υποθέσεις ότι η εποχή της ελευθερίας τελείωσε και ολοκληρώθηκε.

https://www.youtube.com/watch?v=CVIy3rjuKGY

Παρατηρήστε ότι η νέα εποχή της απουσίας της ελευθερίας «είναι πάνω μας».

Γιατί είναι πάνω μας;

Πώς είναι ανεξάρτητη από «εμάς»;

Ο Θεός εξαπέλυσε τη νέα εποχή;

Όχι.

Είναι πάνω μας γιατί αυτό κάνουν οι ελίτ σε εμάς.

Οι παγκόσμιες ελίτ μας κάνουν να σκεφτόμαστε ότι είναι οριστικοποιημένο και δεν μπορείς να αντισταθείς.

Εάν το επιτρέψουμε θα είμαστε υπεύθυνοι για την καταστροφή της ελευθερίας μας.

Γιατί να μην καταστρέψουμε όσους προσπαθούν να μας καταστρέψουν;

Μπορεί να αποτραπεί.

Το μόνο που πρέπει να γίνει είναι να περικυκλωθεί μια χούφτα ολοκληρωτικών παγκοσμιοποιητών.

Δεν απαιτείται τίποτα σαν τα θύματα της Μπολσεβίκικης Επανάστασης, της Αμερικανικής Επανάστασης, της Γαλλικής Επανάστασης.

Η ελευθερία δεν είναι εναντίον ενός κατεστημένου πλήθους που πρέπει να εξαλειφθεί.

Μόνο λίγοι παγκοσμιοποιητές που καταλαμβάνουν την εξουσία όσο οι άνθρωποι δειλιάζουν και κάθονται πιπιλίζοντας τους αντίχειρές τους.

Εάν οι παγκοσμιοποιητές δεν εξαλειφθούν, θα μας εξαλείψουν με την έννοια της αυτονομίας μας, της ανεξαρτησίας μας, της ικανότητάς μας να εκφράζουμε μια άποψη αντίθετη με την ελίτ, την ανθρωπιά μας.

Αυτές οι τελευταίες γραμμές θα προκαλέσουν ερωτήσεις αν υποστηρίζω τη βία.

Δεν υποστηρίζω τίποτα.

Περιγράφω μια κατάσταση και κάνω μια ερώτηση.

Χάνουμε την ελευθερία μας. Θα κάνουμε κάτι για αυτό;

Ίσως κάνω λάθος. Αλλά με βάση τις διαθέσιμες πληροφορίες είναι προφανές ότι οι κυβερνήσεις στον Δυτικό Κόσμο ασκούν βία κατά των λαών τους οποίους φέρεται να εκπροσωπούν.

Η βία εναντίον ανθρώπων υπερβαίνει τις συλλήψεις επειδή δεν φορούν μάσκα και τα πρόστιμα για μη διατήρηση της κοινωνικής απόστασης.

Οι εγκλεισμοί στερούν ανθρώπους από τις επιχειρήσεις τους, απαγορεύουν τις οικογενειακές συγκεντρώσεις και την ελευθερία του συνεταιρίζεσθαι.

Πρόκειται για τεράστιες παρεμβολές στα δικαιώματα που χρειάστηκαν αιώνες αγώνων για να κατακτηθούν. Και όλα αυτά για το τίποτε, καθώς τα ποσοστά θανάτου από τον Covid είναι πολύ μικρά.

Ο Δυτικός Κόσμος παγωμένος από τον φόβο με ψέμματα και προπαγάνδα έχει εγκαταλείψει την ελευθερία.

Οι λαοί του Δυτικού Κόσμου θα αποδεχθούν τη βία που τους επιβλήθηκε και την ακύρωση των δικαιωμάτων τους;

Εάν οι άνθρωποι του Δυτικού Κόσμου δεν θα υπερασπιστούν την ελευθερία τους, δεν θα την έχουν.

 

(https://www.paulcraigroberts.org/2021/01/05/covid-is-an-orchestration-for-serving-an-agenda-the-destruction-of-freedom/)

 

Πηγή

Προβολές : 943


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , , , , ,

Αγαπητοί αναγνώστες των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ,

Δώδεκα χρόνια, συνταξειδεύουμε μαζί στον χώρο της διαδικτυακής ενημέρωσης. Σ’ αυτά τα χρόνια, στάθηκα δίπλα σας , με μοναδικό στόχο την ενημέρωσή σας, όσο πιο αντικειμενικά μπορούσα αφιερώνοντας ατέλειωτες ώρες γι'αυτήν. Μετά την διαγραφή του πρώτου μου ιστολογίου, αναγκάστηκα να πάω σε άλλη πλατφόρμα και να πληρώνω ένα σημαντικό ποσόν κάθε μήνα, για την ασφάλεια του ιστολογίου μου.

Μπορείτε να στηρίξετε αυτή την προσπάθεια, με την μηνιαία συνδρομή σας, στην Paypal επιλέγοντας το μπανεράκι που βρίσκεται ακριβώς κατώ απο το κείμενο αυτό , και να προχωρήσετε στην διαδικασία δωρεάς όσο κοστίζει ένας καφές.

Η διαδικασία είναι πολύ απλή είτε έχετε λογαριασμό Paypal είτε όχι.Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συμπληρώσετε το ποσο και να επιλέξετε το κουτάκι με την σήμανση 'Make this a monthly donation' και εν συνεχεία να πατήσετε το κουμπακι 'Donate with PayPal' αν έχετε λογαριασμό με Paypal , η 'Donate with a Debit or Credit Card', αν δεν έχετε λογαριασμό με Paypal και κάνετε την δωρεά με χρεωστική η πιστωτική κάρτα.

Αν έχετε πρόβλημα με την διαδικασία μπορείτε να επικοινωνήσετε στο email [email protected] η να στείλετε μήνυμα απο την φόρμα επικοινωνίας που βρίσκεται σταθερά στο κάτω μέρος της σελίδας.

Σας ευχαριστώ για την στήριξη σας.

Καλλιόπη Σουφλή


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα