Το YouTube κατέβασε τη συνέντευξη του διάσημου ανοσολόγου Dr Mike Yeadon επειδή έκρινε «θανάσιμα ανίκανους» τους ειδικούς

Το YouTube κατέβασε τη συνέντευξη του διάσημου ανοσολόγου Dr Mike Yeadon επειδή έκρινε «θανάσιμα ανίκανους» τους ειδικούς

21 Νοεμβρίου, 2020 3 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:613
Μοίρασέ το
Το YouTube κατέβασε τη συνέντευξη του διάσημου ανοσολόγου Dr Mike Yeadon επειδή έκρινε «θανάσιμα ανίκανους» τους ειδικούς
 
Ο Δρ Yeadon, παρεμπιπτόντως, υποστηρίζει ότι ο μαζικός εμβολιασμός κατά του Covid-19 θα ήταν περιττός, επειδή το ξέσπασμα έχει σχεδόν ακολουθήσει τη φυσική του πορεία, πριν καν υπάρξει ένα αποτελεσματικό εμβόλιο.

Το YouTube κατέβασε τη συνέντευξη του διάσημου ανοσολόγου Dr Mike Yeadon επειδή έκρινε «θανάσιμα ανίκανους» τους ειδικούς
Ο Δρ Mike Yeadon υποστήριξε ότι η βρετανική κυβέρνηση χρησιμοποιεί «θανάσιμα ανίκανη» επιστημονική συμβουλή, ως απάντηση στην Covid-19.
 
Το YouTube κατέβασε μυστηριωδώς ένα βίντεο, στο οποίο ο ανοσολόγος εξηγούσε την άποψή του.

Η επιστημονική συμβουλευτική ομάδα για καταστάσεις έκτακτης ανάγκης της κυβέρνησης του Ηνωμένου Βασιλείου (SAGE) έχει κάνει πολλά πράγματα λάθος, σχετικά με την πανδημία Covid-19, λέει ο Δρ Mike Yeadon, που είναι ειδικός στην αλλεργία, την ανοσολογία και τις αναπνευστικές παθήσεις, με πάνω από τρεις δεκαετίες εμπειρίας, συμπεριλαμβανομένης της εργασίας του ως αντιπρόεδρος και επικεφαλής επιστημονικού αξιωματούχου της Pfizer.

Προφανώς τα διαπιστευτήριά του δεν μετρούσαν καθόλου όμως, όταν οι ψηφιακοί «λογοκριτές» του YouTube παρατήρησαν ότι επικρίνει την επικρατούσα ρητορική, σχετικά με την αναγκαιότητα των lockdown.

Για το δικό της μοντέλο, η SAGE υπέθεσε ότι ολόκληρος ο πληθυσμός ήταν ευπαθής στο SARS-CoV-2 όταν εμφανίστηκε για πρώτη φορά στην Κίνα πέρυσι.

Και τώρα θεωρεί ότι μόνο ένα μέρος του πληθυσμού έχει μολυνθεί μέχρι στιγμής, με βάση την ανιχνεύσιμη παρουσία αντισωμάτων στο αίμα τους.

Αυτές οι παρεμβάσεις βρίσκονται πίσω από τους αυστηρούς περιορισμούς, που ισχύουν σήμερα στο Ηνωμένο Βασίλειο, οι οποίοι έχουν σχεδιαστεί για να αποτρέψουν ένα μαζικό και θανατηφόρο ξέσπασμα του Covid-19, όπως λένε.

Σύμφωνα με τον Δρ Yeadon, οι υποθέσεις είναι εντελώς λανθασμένες και το χειρότερο μέρος της νόσου έχει τελειώσει, με την Covid-19 να μπαίνει πλέον στο παρασκήνιο ως μια σχετικά δυσάρεστη, αλλά κατά τα άλλα συνηθισμένη εποχιακή αναπνευστική νόσος.

Ένα σημαντικό μέρος του πληθυσμού στην πραγματικότητα δεν ήταν ευπαθές στον ιό, χάρη στη διασταυρούμενη ανοσία που επήλθε σε μεγάλο βαθμό, από την προηγούμενη έκθεσή του σε άλλα είδη κορωνοϊών.

Αυτά τα είδη κυμαίνονται από το σχετικά εξωτικό SARS-CoV-1 που έχει στενή σχέση με τον SARS-CoV-2, το παθογόνο πίσω από το ξέσπασμα της επιδημίας του SARS το 2002-2004, έως τους ανθρώπινους κορωνοϊούς που προκαλούν το κοινό κρυολόγημα.

Ο μεγάλος αριθμός των θετικών τεστ Covid-19 δεν είναι ενδεικτικός του αριθμού των ενεργών περιπτώσεων, υποστηρίζει ο Δρ Yeadon.

Η κοινή δοκιμή PCR ανιχνεύει υπολείμματα RNA του κορωνοϊού, αλλά δεν μπορεί να πει εάν προήλθαν από ζωντανούς ιούς ή από εκείνους που έχουν καταπολεμηθεί από το ανοσοποιητικό σύστημα. Υπάρχουν επίσης ψευδώς θετικά τεστ.

Τα μαζικά τεστ προκαλούν αύξηση των ψευδών τεστ, λέει, καθώς όλο και λιγότερο έμπειρο προσωπικό στον τρόπο σωστής διεξαγωγής των τεστ προσλαμβάνεται για να τα εκτελέσει.

Από την άλλη πλευρά, το ποσοστό των ατόμων που έχει σήμερα ανοσία στο Covid-19 υποτιμάται σοβαρά, επειδή μετράται από την παρουσία αντισωμάτων στο αίμα των ανθρώπων, υποστηρίζει ο Δρ Yeadon.

Τα επίπεδα αντισωμάτων αυξάνονται όταν ένας οργανισμός αντιδρά σε μια ενεργή λοίμωξη, αλλά η μνήμη ανοσοαπόκρισης – η οποία καθορίζει εάν το ανοσοποιητικό σύστημα έχει εκπαιδευτεί για να νικήσει μια ασθένεια – αποθηκεύεται σε Τ-κύτταρα.

Έτσι, ένα άτομο που είναι απόλυτα ικανό να αντέξει μια λοίμωξη Covid-19 μπορεί να βγάλει αρνητικό τεστ αντισωμάτων, καταλήγει.

Ο Δρ Yeadon έκανε την υπόθεσή του και εξήγησε γιατί πιστεύει ότι η συμβουλή του SAGE είναι «θανάσιμα ανίκανη» σε πολλές συνεντεύξεις, συμπεριλαμβανομένης μιας συνεδρίασης 30 λεπτών με το Unlock UK, ένα μέσο που αντιμετωπίζει το lockdown με σκεπτικισμό.

Το βίντεο δημοσιεύθηκε την Παρασκευή και είναι διαθέσιμο στο Facebook, αλλά για κάποιο λόγο κατέβηκε από το YouTube, το οποίο αναφέρει, ότι παραβίασε τους όρους υπηρεσίας του.

Oι γίγαντες της δυτικής τεχνολογίας έχουν πιεστεί ασταμάτητα από πολιτικούς και μέσα μαζικής ενημέρωσης για να καταπολεμήσουν την παραπληροφόρηση στις πλατφόρμες τους.

Η ιδέα τους σχετικά με το τι συνιστά παραπληροφόρηση φαίνεται να ευθυγραμμίζεται στενά με τη ρητορική που επικρατεί, ενώ οι καταγγελίες για λογοκρισία προέρχονται από εκείνους που αμφισβητούν την κυρίαρχη ρητορική.

Αυτό φαίνεται ιδιαίτερα στο πως ανταποκρίνονται στην κάλυψη του θέματος Covid-19, καθώς πολλοί άνθρωποι βρίσκονται αντιμέτωποι με περιορισμούς στην καλύτερη των περιπτώσεων και, στη χειρότερη περίπτωση, με κυβερνητική επίθεση στις ελευθερίες τους.

Μόλις αυτήν την εβδομάδα, ο Επίτροπος Met Neil Basu, ανώτερος αστυνομικός της Αντιτρομοκρατικής της Βρετανίας, υποστήριξε την τιμωρία όσων διέδωσαν «παραπληροφόρηση που θα μπορούσε να κοστίσει τη ζωή των ανθρώπων», όπως θεωρίες συνωμοσίας κατά του εμβολιασμού για covid.

Ο Δρ Yeadon, παρεμπιπτόντως, υποστηρίζει ότι ο μαζικός εμβολιασμός κατά του Covid-19 θα ήταν περιττός, επειδή το ξέσπασμα έχει σχεδόν ακολουθήσει τη φυσική του πορεία, πριν καν υπάρξει ένα αποτελεσματικό εμβόλιο.

 

 

Πηγή

Προβολές : 613


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , ,

Αγαπητοί αναγνώστες των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ,

Δώδεκα χρόνια, συνταξειδεύουμε μαζί στον χώρο της διαδικτυακής ενημέρωσης. Σ’ αυτά τα χρόνια, στάθηκα δίπλα σας , με μοναδικό στόχο την ενημέρωσή σας, όσο πιο αντικειμενικά μπορούσα αφιερώνοντας ατέλειωτες ώρες γι'αυτήν. Μετά την διαγραφή του πρώτου μου ιστολογίου, αναγκάστηκα να πάω σε άλλη πλατφόρμα και να πληρώνω ένα σημαντικό ποσόν κάθε μήνα, για την ασφάλεια του ιστολογίου μου.

Μπορείτε να στηρίξετε αυτή την προσπάθεια, με την μηνιαία συνδρομή σας, στην Paypal επιλέγοντας το μπανεράκι που βρίσκεται ακριβώς κατώ απο το κείμενο αυτό , και να προχωρήσετε στην διαδικασία δωρεάς όσο κοστίζει ένας καφές.

Η διαδικασία είναι πολύ απλή είτε έχετε λογαριασμό Paypal είτε όχι.Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συμπληρώσετε το ποσο και να επιλέξετε το κουτάκι με την σήμανση 'Make this a monthly donation' και εν συνεχεία να πατήσετε το κουμπακι 'Donate with PayPal' αν έχετε λογαριασμό με Paypal , η 'Donate with a Debit or Credit Card', αν δεν έχετε λογαριασμό με Paypal και κάνετε την δωρεά με χρεωστική η πιστωτική κάρτα.

Αν έχετε πρόβλημα με την διαδικασία μπορείτε να επικοινωνήσετε στο email [email protected] η να στείλετε μήνυμα απο την φόρμα επικοινωνίας που βρίσκεται σταθερά στο κάτω μέρος της σελίδας.

Σας ευχαριστώ για την στήριξη σας.

Καλλιόπη Σουφλή


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα