Τράπεζες: Ομολόγησαν κακούργημα! Κι όμως τους αθώωσαν! (Αναζητήστε τους υπεύθυνους στην Α-ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ)

Τράπεζες: Ομολόγησαν κακούργημα! Κι όμως τους αθώωσαν! (Αναζητήστε τους υπεύθυνους στην Α-ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ)

28 Μαΐου, 2021 0 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:395
Μοίρασέ το

 Γιατί κύριε πρόεδρε στη Λαμία το Πρωτοδικείο “γεννάει” Αρεοπαγίτες;

Ο ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ, είχε πει: “Η Δικαιοσύνη, είναι ψυχική αρετή, που μοιράζει στον καθένα αυτό το οποίον του αναλογεί”.
Αυτό θα έπρεπε να είναι η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ… αλλά ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ…
ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ, ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΧΑΜΑΙΤΕΠΕΙΟ ΔΙΑΦΘΟΡΑΣ, ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ, ΔΙΑΣΤΡΟΦΗΣ ΚΑΙ ΑΔΙΚΙΑΣ.
Σ’ ένα κράτος όπου μεγάλο μέρος των δικαστών είναι ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΟΙ (να μην ξεχνάμε και τις καταγγελίες της πρ. Εφέτου ΜΑΡΙΑΣ ΜΑΡΓΑΡΙΤΗ, για ΒΙΑΣΜΟΥΣ ΠΑΙΔΙΩΝ ΑΠΟ ΔΙΚΑΣΤΕΣ, ΠΟΥ ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ ΔΕΝ ΕΚΔΙΚΑΣΤΗΚΑΝ ΟΙ ΚΑΤΑΓΓΕΛΕΙΕΣ ΤΗΣ, ΑΛΛΑ ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ ΔΙΩΧΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟ ΣΩΜΑ) ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ, ΕΙΝΑΙ ΣΑΠΙΟ.
Όταν στην “δικαιοσύνη”, και μάλιστα σε ανώτατα κλιμάκια, βρίσκονται πρόσωπα που συναλλάσσονται με τον ΥΠΟΚΟΣΜΟ, είτε … περνάνε από στοές, ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ.
Όταν στο ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΗΣ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ, ΑΝΩΤΑΤΟΙ ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΕΧΟΥΝ ΜΕΤΑΒΛΗΘΕΙ ΣΕ ΠΛΥΝΤΗΡΙΟ ΑΝΟΜΙΑΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ, ΤΟΤΕ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΩΜΕΝΟ.
ΟΙ ΠΡΩΤΟΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΤΗΘΟΥΝ ΣΤΟ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΟ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ, ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΔΙΚΑΣΤΕΣ… ΣΤΗΝ ΣΥΝΤΡΙΠΤΙΚΗ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΟΥΣ.
Καλλιόπη Σουφλή
Υ.Γ. Στην αγχόνη και όλοι οι Τραπεζικοί τοκογλύφοι.

Γιάννης Ντάσκας

 

Υπάρχουν πειθαρχικά συμβούλια σε διάφορους κρίσιμους θεσμούς της δημόσιας ζωής.

Στον θεσμό της λεγόμενης “Τέταρτης Εξουσίας” δηλαδή των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης αυτά τα συμβούλια δεν εμπόδισαν και δεν εμποδίζουν την εμφάνιση ως δημοσιογράφων διαφόρων μπροστινών είτε σκοτεινών επιχειρηματιών, είτε της νύχτας, είτε τραπεζικών, επιχειρηματικών συμφερόντων, είτε και διαφόρων Υπηρεσιών.

Στο θεσμό της Νομοθετικής εξουσίας αυτά τα όργανα των κομμάτων και της Πολιτικής Εξουσίας δεν εμπόδισαν την ανάδειξη ως νομοθετών τέτοιων ακριβώς “μπροστινών” συμπεριλμβανομένων και εγκληματιών,όπως παιδόφιλων,εμπόρων ναρκωτικών μέσω υποστηρικτικού επαγγέλματος π.χ. δικηγόρων κλπ κλπ

Στο θεσμό της Δικαιοσύνης δίπλα σε ακέραιους λειτουργούς που πεθαίνουν υποστηρίζοντας την Δικαιοσύνη έναντι συμφερόντων προάγονται και φτάνουν στον Αρειο Πάγο και διάφοροι “μπροστινοί” αυτών των συμφερόντων.

Μείναμε με το στόμα ανοιχτό χθες στο Τριμ.Πλημ Λαμίας από το θράσος ενός τραπεζικού παράγοντα.

Σε δίκη που γινόταν είπε κάποια στιγμή στους εμβρόντητους δικαστικούς Λειτουργούς του Πρωτοδικείου Λαμίας που δίκαζαν:

“Αυτό το πρωτοδικείο είναι πολύ σημαντικό ,γιατί από εδώ πρωτοδίκες φτάνουν στον Αρειο Πάγο”.

Η φράση είναι ευθέως απειλητική.Από όλα τα Πρωτοδικεία είναι θεωρητικά δυνατόν άξιοι δικαστικοί λειτουργοί να φτάσουν στον Αρειο Πάγο προαγόμενοι κατά την αξία τους.

Τι το ιδιαίτερο έχει το Πρωτοδικείο της Λαμίας και γενικάη Λαμία;

Εχει και παραέχει…

Από την περιοχή κατάγονται Προβόπουλος,Στουρνάρας των τραπεζών,στη Λαμία εκλέγεται ο υπουργός Οικονομικών Σταϊκούρας.

Στη Λαμία ιδρύθηκε ο πρώτος τραπεζικός οργανισμός η συνεταιριστική Τράπεζα.Στη Λαμία διαδραματίζεται μέγα τραπεζικό σκάνδαλο και κάνει ρεκόρ σε διάρκεια εξέλιξης.

Η πρώτη δίωξη το 1999 με πορίσματα του ΣΔΟΕ και της Τράπεζας Ελλάδας,αλλά αυτά ενταφιάστηκαν δικαστικά.

Νέες διώξεις με δικαστική έρευνα  Πεπόνη,η οποία το 2014 ανέδειξε ζημιά-μαμούθ και ρεκόρ σε τράπεζα.

Ανω των 150 εκατομ ευρώ και εξ αυτών 55 σε βάρος του Δημοσίου.

Αυτή δικάζεται στις 17 Ιουνίου 2021.

Μετά …21 χρόνια από το αρχικό ξέσπασμα του σκανδάλου!

Το πόρισμα που συνέταξε  το 2014 η Εισαγγελία Λαμίας(δια αρμοδίου πραγματογνώμονα) έμεινε στα συρτάρια για 3 χρόνια χωρίς ούτε μια πράξη…

Ο Υπουργός Οικονομικών μας είχε δηλώσει σε σχετική εκπομπή-έρευνα με τον Στέργιο Καλόγηρο ότι δεν γνώριζε τίποτα για το πόρισμα και τις ποινικές διώξεις παρότι αφορούσαν την εκλογική του περιφέρεια…

Η Ελλάδα συνεχώς καταδικάζεται γιατί δεν δικάζει δίκαια και ορισμένες τέτοιες υποθέσεις τις αφήνει στα συρτάρια μέχρι να πεθάνουν οι παράγοντες της δίκης,οι μάρτυρες ή να γίνει τροπολογία σαν εκείνη που εξεδίωξε τους εισαγγελείς οικονομικού εγκλήματος η καθιερώνει το ακαταδίωκτο για τραπεζικούς παράγοντες.

Τώρα τα λέμε; Οχι. Τα φωνάζουμε και τα γράφουμε χρόνια.

Σε επιστολή μας προς ευρωπαίκά και ελληνικά θεσμικά όργανα γράψαμε τα εξής και αφορούν πολλές υποθέσεις αλλά και μία δίκη προκλητικής αθώωσης τραπεζικών που διεξάγεται αύριο 28 μαίου 2021 στον Αρειο Πάγο:

“… ένας εκ των κορυφαίων ελληνοαμερικανών δημοσιογράφων ο κ.Ελλις, έγραψε στην μακροβιότερη συντηρητική εφημερίδα ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ τα εξής:

“…Είναι γνωστό ότι αυτό που ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΑ προβληματίζει, αποθαρρύνει και απομακρύνει ξένους επενδυτές είναι περισσότερο η ΑΠΟΥΣΙΑ ΚΡΑΤΟΥΣ ΔΙΚΑΙΟΥ και λιγότερο η υψηλή φορολογία…Η Ελλάδα περισσότερο από άλλες χώρες χρειάζεται ΕΝΤΙΜΟΥΣ, σεμνούς και χαμηλών τόνων δικαστικούς λειτουργούς…”

“…8.Η υπόθεση μιας Εισαγγελέως αρμόδια για την διαφθορά στην Ελλάδα είναι χαρακτηριστική.

Ενώ δεν είχε καν γίνει συνεδρίαση του αρμοδίου δικαστηρίου(συμβουλίου) τρία Μέσα Ενημέρωσης και ένας υπουργός έγραψαν δημόσια ότι με απόφαση του δικαστικού αυτού οργάνου παραπέμπεται στη Δικαιοσύνη η Εισαγγελέας.

Το όργανο μετά τον τεράστιο θόρυβο που δημιουργήθηκε συνεδρίασε την επομένη ημέρα της δημοσίευσης.

Κατά τρόπο εντελώς ασυνήθιστο ,ακόμα και στην Ελλάδα, εισηγητής ορίσθηκε ο ίδιος ο πρόεδρος του οργάνου αυτού και η απόφασή του εξεδόθη σε χρόνο ρεκόρ, δηλαδή σε ένα Σαββατοκύριακο και ήταν ακριβώς η ίδια την οποία είχαν “προφητεύσει” τα τρία φιλοκυβερνητικά ΜΜΕ και ο Υπουργός!!!

Ποιός εξ όλων αυτών είχε “εισέλθει” στα κεφάλια και των τριών δικαστών και “προφήτευσε” την απόφασή τους;

Αξιοσημείωτο είναι ότι όταν αυτή η εισαγγελέας έφυγε για ολιγοήμερες διακοπές αμέσως μετά από αυτά τα συμβάντα έγινε γνωστό ότι διέρρηξαν το σπίτι της.

Οι διαρρήξεις αυτού του είδους είναι συνήθεις σε πρόσωπα που εμπλέκονται ερευνητικά (δημοσιογράφοι, δικαστικοί, καταγγέλλοντες κλπ) και προφανής εξήγηση είναι ότι δεν είναι κοινοί διαρρήκτες, αλλά σχετιζόμενοι με τα κυκλώματα εξουσιών.

Αυτή είναι η πολλοστή επίθεση κατά δικαστικού λειτουργού που χειρίζεται σπουδαίες υποθέσεις στην Ελλάδα και είναι απαραίτητο να συνομιλήσετε με τις Ενώσεις δικαστικών Λειτουργών για τις πολλές και σοβαρές ανάλογες καταγγελίες που έχουν υποβάλει.

  1. Διεξήχθη μία δίκη με κατηγορούμενο εφοριακό για χρηματισμό με ποσό 10 χιλιάδων ευρώ..Στους λογαριασμούς του δεν βρέθηκε ούτε ένα ευρώ, οι έρευνες δεν βρήκαν το παραμικρό περιουσιακό στοιχείο γι αυτόν, ούτε νόμιμο, ούτε παράνομο.

Η έρευνα εναντίον του είχε σοβαρότατες πλημμέλειες(αδυναμία παρακολούθησης, αδυναμία καταγραφής συνομιλιών, αδυναμία σύλληψης στον τόπο του εγκλήματος, αδυναμία συλλογής φακέλου με τα χρήματα κ.α) και η δίκη του σε δεύτερο βαθμό ορίσθηκε να διεξαχθεί την ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ημέρα της παραγραφής του βασικού αδικήματος της δωροδοκίας.

Ενώ αυτό φαίνεται να λειτουργεί υπέρ του ,το αντίθετο συνέβη. Μετά σωρεία ενδείξεων προστασίας της άλλης πλευράς, η οποία μπαινοβγαίνει στις φυλακές και ωφελήθηκε με 1,5 εκατομμύριο ευρώ, την ημέρα της δίκης δεν εμφανίσθηκε όχι μόνο κανένας μάρτυρας κατηγορίας, αλλά ούτε καν ο δικηγόρος του Δημοσίου!

Αυτό δεν είχε ως αποτέλεσμα την εύνοια προς τον κατηγορούμενο, αλλά το αντίθετο. Οι μάρτυρες απόδειξης της κατηγορίας ήταν αστυνομικοί που υπηρετούν σε μυστικές υπηρεσίες, αλλά και πολιτικά πρόσωπα.Η απουσία τους συντόμευσε τη δίκη, αφού διαβάστηκαν άνευ ελέγχου οι αρχικές καταθέσεις τους και αν υπήρχε συνήγορος του Κράτους η δίκη δεν θα τελείωνε εκείνη την ημέρα.

Παράγων της δίκης ζήτησε μάταια να  γίνει έρευνα  για να διαπιστωθεί ποιός συντόνισε τους μάρτυρες κρατικούς υπαλλήλους, τους ιδιώτες και τον δικηγόρο του Κράτους να απουσιάσουν με αποτέλεσμα ο κατηγορούμενος να μην έχει δίκαιη δίκη.

Και το “κερασάκι”:Στην απόφαση που δημοσιεύθηκε δεν έγραψαν οι δικαστές δυο κραυγαλέα γεγονότα:

1.Οτι διαβάστηκαν οι καταθέσεις αστυνομικων που προκύπτει από δημόσια έγγραφα όρι ΔΕΝ κλήθηκαν.

2οτι το Δημόσιο,υπέρ του οποίο αποφάσισαν αποζημίωση ΔΕΝ παραστάθηκε στη δίκη!!!

Έτσι καταδικάστηκε ο εφοριακός. Και ένοχος πράγματι να ήταν είναι δίκαιη δίκη αυτή;

Κατά (διαβολική;) σύμπτωση ο εφοριακός αυτός ήταν ερευνητής-κατήγορος πολιτικών  και εκκλησιαστικών αξιωματούχων σε υποθέσεις κατά τις οποίες αξιωματούχοι ιδρυμάτων βρέθηκαν με περιουσία δισεκατομμυρίων και ένοχοι λεηλασίας των πλουσίων ιδρυμάτων…

10.Με ανάλογη συμπεριφορά  δικηγόρων του κράτους συνέβη κάτι επίσης πρωτοφανές: Κατά  την εισβολή τουρκικών στρατευμάτων στην Κύπρο σκοτώθηκαν η τραυματίσθηκαν βαρύτατα εκατοντάδες Έλληνες στρατιώτες που υπηρετούσαν νόμιμα σε στρατιωτικό σώμα με έδρα την Κύπρο. Μετά 42 χρόνια, το 2016 ,συγγενείς κάποιων δεκάδων πεσόντων αποζημιώθηκαν  με μεγάλα ποσά από το κράτος μέσα από ένα απίστευτο δικαστικό τρυκ με συμμετοχή εκπροσώπων  του κράτους. Όλων των άλλων οι αιτήσεις και οι προσφυγές στη Δικαιοσύνη απορρίφθηκαν παρότι είχαν ακριβώς την ίδια νομική υπεράσπιση!

11.Σε άρθρο του στην συντηρητική αυτή εφημερίδα πρώην Ανώτατος δικαστής πατέρας σημερινού ανώτατου δικαστή και συνδικαλιστή του δικαστικού σώματος αναφέρει ότι στη δικαιοσύνη αναπτύσσονται “παρεμβάσεις, εξαρτήσεις, υποχωρήσεις, ιδιοτέλειες, υστεροβουλίες “κλπ

Μεταξύ άλλων επιβεβαιωτικών της μη ορθής λειτουργίας(μέρους σημαντικότατου) της Δικαιοσύνης γράφει ο Πρώην Ανώτατος δικαστικός Λειτουργός πατέρας νυν Ανωτάτου Δικαστικού Λειτουργού:

“…μεταξύ αυτής(της Δικαιοσύνης) και της ορθής απονομής του Δικαίου, παρεμβάλλεται ένας «κόσμος» που αποτελείται, από σκοπιμότητες, παρεμβάσεις, εξαρτήσεις, ενδοιασμούς, υποχωρήσεις, ιδιοτέλεια, υστεροβουλία, φιλοδοξία, προσωποληψία. Αυτός ο κόσμος, που δεν πρέπει να υπάρχει, ωθεί τον Δικαστή, όταν παίρνει από το χέρι της Θεάς τη ζυγαριά και βλέπει ότι πρέπει να σύρει το ξίφος, δεν το πράττει…

…Σήμερα, στους χαλεπούς καιρούς που διερχόμαστε, οι Δικαστές καλούνται, περισσότερο από κάθε άλλη φορά, να λειτουργήσουν απαλλαγμένοι από τα στοιχεία που συνιστούν τον «κόσμο» αυτό και να πείσουν την καταρρέουσα κοινωνία μας, ότι η Δικαιοσύνη συνιστά πράγματι τον πυλώνα της Δημοκρατίας μας, πάνω στον οποίο στηρίζεται, αυτή, και, ειδικότερα, οι κλονιζόμενοι και βαρυαλγούντες κοινωνοί.”

12.Το Κράτος διαβεβαίωσε επίσημα σε ελληνικά δικαστήρια και επικυρώθηκε από αυτά ότι σε δημόσια έργα διορίζει  “μαϊμού” ως δήθεν επιβλέποντες επιστήμονες  των έργων, τα οποία έργα χρησιμοποιούν κάθε ημέρα χιλιάδες πολίτες, χωρίς να έχουν νόμιμα παραδοθεί σε χρήση!

  1. σε μια κραυγαλέα υπόθεση έγινε χρήση μιας απόφασης του Ανωτάτου Δικαστηρίου της χώρας μας, δηλαδή του Συμβουλίου Επικρατείας το οποίο αποτελεί “τροφοδότη” της πολιτικής και ανώτατοι δικαστές μεταπηδούν στην πολιτική. Η απόφαση αυτή όμως ήταν πλαστή και τέθηκαν πλαστές σφραγίδες και υπογραφές Ανώτατων Δικαστών. Την προσκόμισε ανώτατο στέλεχος της Μασονικής Στοάς επωνύμως. Όμως ουδέποτε οι δικαστές των οποίων πλαστογραφήθηκε η υπογραφή έλαβαν κάποιο μέτρο εναντίον του η δε υπόθεση, στην οποία κατέθεσα ως μάρτυρας-ερευνητής με μεγάλη δυσκολία δεν έχει εκδικαστεί σε πρώτο βαθμό αν και πέρασαν πολλά-πολλά χρόνια και έτσι δεν διαλύονται οι φήμες ότι σε αυτά τα κυκλώματα μετέχουν και δικαστικοί και πολιτικοί λειτουργοί.

ΤΡΑΠΕΖΙΚΑ ΙΔΡΥΜΑΤΑ

 

Αυτή την εποχή στην Ελλάδα έχουν ορισθεί δίκες για λεηλασία τραπεζικών ιδρυμάτων ,η οποία όμως συνέβη πριν 20 και πλέον χρόνια!!!

Η λεηλασία διαπιστώθηκε με πορίσματα των ελεγκτικών υπηρεσιών του Υπουργείου Οικονομικών και της Τράπεζας της Ελλάδας.

Με την αδιανόητη καθυστέρηση οι δίκες δεν θα έχουν αποτέλεσμα και οι υπεύθυνοι ,συνήθως τραπεζικά στελέχη που έδρασαν υπό πολιτική προστασία θα γλιτώσουν.

Ιδιαίτερα μια τέτοια τράπεζα αποτελεί χαρακτηριστική περίπτωση.

Ο αρμόδιος Εισαγγελέας βεβαιώνει ότι τα τραπεζικά στελέχη αρνήθηκαν να απαντήσουν και στη Δικαιοσύνη. Τέτοιο θράσος και τέτοια πολιτική προστασία. Αυτή η τράπεζα βρίσκεται στον τόπο καταγωγής τριών οικονομικών υπουργών!.Και δεν είχαν καταλάβει την συντελούμενη λεηλασία!

Σήμερα παραπέμπονται μεν για κακουργήματα, αλλά η εκκαθαριστική εταιρεία που διορίστηκε από την πολιτική ηγεσία συνεχίζει να εκπλειστηριάζει ακίνητα παρότι έχει βεβαιώσεις του ειδικού πραγματογνώμονα που διόρισε το κράτος(Εισαγγελέας) ότι όχι μόνο δεν χρωστά ο ιδιώτης, αλλά του χρωστά η Τράπεζα και από πάνω!

Σε άλλη περίπτωση η εκκαθαριστική εταιρεία θεωρεί βασικό μέτοχο της Τράπεζας ως…διαγραφέντα αν και δεν έχει εμφανιστεί σε κανένα δικαστήριο επί 20 χρόνια καμία απόδειξη διαγραφής  παρότι τα δικαστήρια διέταξαν να εμφανιστούν .Δεν εμφανίζονται προφανώς διότι δεν υπάρχουν και η αφαίρεση της τεράστιας περιουσίας έγινε με τρόπο όχι νόμιμο ,αλλά εγκληματικό και αντίθετο προς το Ελληνικό Σύνταγμα και την Ευρωπαϊκή Συνθήκη Δικαιωμάτων του Ανθρώπου οποία προστατεύει και την περιουσία.

Τραπεζικά Ιδρύματα έχουν ως στελέχη τους πρόσωπα σχετιζόμενα άμεσα με ορισμένα στελέχη της πολιτικής, αλλά και της (διαχρονικά) δικαστικής ελίτ.

Είτε από επιρροή, είτε και χωρίς επιρροή ,γεγονός είναι ότι ορισμένες δικαστικές αποφάσεις είναι εξωφρενικά άδικες και τραπεζικά ιδρύματα αρπάζουν περιουσίες πολιτών και αυτές καταλήγουν σε  ιδιωτικές εταιρείες που έχουν ιδρύσει ή μετέχουν στελέχη των τραπεζικών ιδρυμάτων.

Στην υπ αριθμ 1635/2019 απόφαση του Εφετείου Αθηνών, η οποία δικάζεται στον Αρειο Πάγο στις 28 Μαίου 2021, καταγράφεται η ΟΜΟΛΟΓΙΑ αρκετών τραπεζικών ότι έδιναν παράνομα  εκατοντάδες δάνεια γνωρίζοντας ότι δεν θα τα εισπράξουν.

Και όμως ΟΛΟΙ οι τραπεζικοί αθωώθηκαν παρά την χωρίς καμία επιφύλαξη ομολογία τους και καταδικάστηκε μόνο ένας πολίτης για περίπου 10 εξ αυτών των δανείων παρότι στην ομολογία αναφέρεται ότι ήταν “πολιτική” της Τράπεζας, δηλαδή του Κράτους να χορηγούνται δάνεια ακόμα και με το ζόρι(βία) ακόμα και σε όποιον περνούσε έξω από την Τράπεζα….

…Όποιος δημοσιογράφος ερευνά αυτές τις πτυχές καλείται μεν σε “συναντήσεις γνωριμίας” ,στις οποίες εκπρόσωποι τραπεζικών ιδρυμάτων(στην ουσία όλα συντηρούνται εδώ και χρόνια με κρατικά χρήματα-κρατική αρωγή) του εκθέτουν τις μεγάλες δυνατότητες να λάβει διαφημίσεις ή θαλασσο- δάνεια, αλλά βέβαια η προϋπόθεση είναι να πάψει να ερευνά αυτά τα Ιδρύματα…

Η Ευρώπη παρατηρεί στην πράξη τις συνθήκες υπό τις οποίες ασκείται η δημοσιογραφία και προστατεύεται η ελευθερία του λόγου σε καθεστώτα, όπως το Ουρμπανικό της Ουγγαρίας ή της Ρωσίας.

Η δολοφονία ενός Έλληνα δημοσιογράφου παραμένει  για χρόνια ανεξιχνίαστη, αν και δημόσια ενέπλεξαν ακόμα και πρόεδρο της Δημοκρατίας σε συζήτηση ότι οι δράστες είναι γνωστοί.

Το ίδιο και χειρότερα συμβαίνει και τώρα, αλλά ευτυχώς ο δημοσιογράφος που δέχθηκε δυο σφαίρες στο λαιμό και στο στήθος επιβίωσε…”

Ετσι είναι τα πράγματα στην Ελλάδα και όχι επειδή “έτσι ισχυρίζεται ο κ.Περέϊρα” που λέει το ομότιτλο βιβλίο…

 

 

Πηγή

Προβολές : 395


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα