Τραγέλαφος: Ο Τ.Μπάιντεν κατέβασε το βίντεο της ορκωμοσίας του λόγω των χιλιάδων dislikes – Δεν θέλουν να τον βλέπουν

Τραγέλαφος: Ο Τ.Μπάιντεν κατέβασε το βίντεο της ορκωμοσίας του λόγω των χιλιάδων dislikes – Δεν θέλουν να τον βλέπουν

21 Ιανουαρίου, 2021 4 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:363
Μοίρασέ το

Αυτό έγινε αμέσως ορατό στα βιντεάκια στο youtube με την ορκωμοσία Μπάιντεν όπου τα dislikes ξεπερνούσαν κατά πολύ τα likes ενώ τα σχόλια ήταν είτε υβριστικά είτε ειρωνικά, καθώς η όλη τελετή θύμιζε… μνημόσυνο. 

 

 

Μια ορκωμοσία, που θύμιζε περισσότερο ΜΝΗΜΟΣΥΝΟ και λιγότερο … γάμο με την εξουσία…

Μια ορκωμοσία, που έγινε χωρίς την παρουσία ξένων ηγετών, όπως γίνονταν μέχρι τώρα οι ορκωμοσίες, με ελάχιστους ημέτερους, με τον στρατό να φυλάει το σιωνιστικό ραμολιμέντο και την σατανιστική συμμορία του και πίσω από αλεξίσφαιρα τζάμια… 

Ο Μπάϊντεν και Ο Καμίλα Χάρις ορκίστηκαν.

Το ερώτημα είναι: ΠΟΣΟ ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ;

Ο ΣΤΡΑΤΟΣ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΤΟ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΤΡΑΜΠ, ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ;;;

ΘΑ ΠΑΡΕΜΒΕΙ ΚΑΙ ΑΝ ΝΑΙ, Πότε;;;

Γιατί στην περίπτωση που δεν παρέμβει ο στρατός, τότε ο εμφύλιος και η διάλυση της Αμερικής, θα είναι γεγονός.

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

Σε τραγέλαφο εξελίσσεται η προεδρία Μπάιντεν ήδη από τα πρώτα 24ωρα της θητείας του, με τον υπέργηρο πρόεδρο να προσπαθεί μάταια να καλύψει την αντιδημοφίλια του, αφού η πλειοψηφία των Αμερικανών θεωρεί πως έγινε νοθεία στις εκλογές και ως εκ τούτου γι’ αυτούς ο Τζο Μπάιντεν δεν είναι ο νόμιμος πρόεδρος.

Αυτό έγινε αμέσως ορατό στα βιντεάκια στο youtube με την ορκωμοσία Μπάιντεν όπου τα dislikes ξεπερνούσαν κατά πολύ τα likes ενώ τα σχόλια ήταν είτε υβριστικά είτε ειρωνικά, καθώς η όλη τελετή θύμιζε… μνημόσυνο. 

Μάλιστα στο επίσημο κανάλι της προεδρίας Μπάιντεν στο youtube, το βίντεο «κατέβηκε» από δημόσιο και πλέον μπορεί να το δει μόνο όποιος έχει το link, αφού τα disklikes έχουν ξεπεράσει τις 22 χιλιάδες ενώ τα Likes είναι μόνο… 3 χιλιάδες. 

Στα μεγάλα τηλεοπτικά δίκτυα όπου έδειχναν Live την ορκωμοσία επιστρατεύτηκαν μηχανές «αυτόματων like» από την Ινδονησία και το Πακιστάν για να καλύψουν την έκφραση της λαϊκής δυσαρέσκειας , καθώς κάθε τόσο προθέτονταν μερικές χιλιάδες like υπέρ του Τζο Μπάιντεν, θυμίζοντας τις εκλογές της 3ης Νοεμβρίου.

Περίεργο πάντως για τον πιο… δημοφιλή πρόεδρο των ΗΠΑ στην ιστορία….

Είναι χαρακτηριστικό πως μετά από 4 χρόνια προεδρίας Ντόναλντ Τραμπ, οι πολίτες σταμάτησαν να εντυπωσιάζονται από τραγουδιστές και σελέμπριτιες οι οποίοι μέχρι τώρα επιστρατεύονταν από τους πολιτικούς (ειδικά από τον Ομπάμα) για να καλύψουν το κενό των πολιτικών αλλά και των προσωπικοτήτων τους.

Ορίστε το βίντεο με τα dislikes

 
 
 

 

Πηγή

Προβολές : 363


Μοίρασέ το:



Ετικέτες:

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα